Dodaj do ulubionych

Pomocy! Uroki

17.08.09, 12:42
Sądzę że ktoś na mnie rzucił urok. Czy istnieje możliwośc bym mogła
to sprawdzić? Jeżeli tak to jak??
Obserwuj wątek
    • amethystray Re: Pomocy! Uroki 18.08.09, 13:31
      Jesli bym dysponowal twoim aktualnym zdjeciem, co wazne na ktorym jestes sami i
      sa widoczne oczy to mysle ze moglbym to skontrolowac.
      • nebris44 Re: Pomocy! Uroki 03.06.11, 19:28
        napisz do mnie na gg 35868912 to sprawdze
    • kinga_anna Re: Pomocy! Uroki 26.08.13, 13:45
      Witam Czytałam Pani wpis na forum więc odpisując, jestem w stanie Pani nie tylko pomóc z Pani problemem ale zajmuje sie też :

1. Kosmoenergetyka
      Kosmoenergetyka należy do najstarszych metod uzdrawiania. Jest to kierunek wiedzy stosowanej, należącej do medycyny energoinformacyjnej.
      Kosmoenergetyka oczyszcza psychikę i ciało od nagromadzonych negatywnych energii, skupiających się w różnych warstwach jego energetycznej przestrzeni. Dzięki temu nie leczy pojedynczej dolegliwości, ale kompleksowo uzdrawia cały system człowieka, przywracajac tym samym równowagę organizmowi, wspomagając przy tym rozwój duchowy.

2. Doradztwo Życiowe
      Każde pytanie życiowe jest dla mnie właściwe i jestem gotowa podjąć próbę odpowiedzi na nie:
      • uzdrowię ciało, psychikę i życie,
      • znajdę dla Ciebie odpowiedni talizman i naładuje go dla Ciebie energetycznie,
      • naprowadzę, jak odkryć drogę własnego rozwoju duchowego i samodzielnie nią kroczyć,
      • wyjaśnię, jak walczyć o miłość, partnera, związek,
      • doradzę, jak z powodzeniem spełnić się zawodowo, osiągnąć sukces finansowy, prowadzić firmę,
      • wytłumaczę, dlaczego w życiu zaistniały przeszkody, podpowiem, jak ten stan zmienić i utrzymać to, co prowadzi do szczęścia.

3. Oczyszczanie energetyczne
      Pragnę zaoferować Państwu usługę oczyszczania energetycznego, które oddali w zapomnienie wszelkie troski, żale i rozgoryczenie, które ciążą naszemu sercu i nie pozwalają zaznać nam spokoju.

Co dokładnie mogę Ci zaoferować?
      zapraszam po więcej informacji na stronę www.ckkosmoenergetyka.plindex.php/oferta/oczyszczanie-energetyczne

Aby uzyskać moją pomoc w sprawach zdrowotnych, życiowych, finansowych, zmianie relacji międzyludzkich lub innych trudnych dla Ciebie spraw można skorzystać z:
      • osobistej konsultacji - Poznań ul. Żytnia 18 po wczesniejszym umówieniu się telefonicznie,
      • kontaktu telefonicznego 661 949 909 – w ten sposób z mojej pomocy mogą skorzystać ci, dla których dojazd do mnie jest utrudniony bądź z różnych względów niemożliwy,
      • w nagłych sytuacjach proszę o kontakt telefoniczny w celu ustalenia szczegółów i terminu konsultacji.
      • sesje kosmoenergetyki jak i doradztwo prowadzimy również zdalnie bez potrzeby przyjazdu do Poznania, do tego będzie potrzebne przesłanie do nas zdjęcia osoby z którą mamy pracować i pełna data urodzenia .

Serdecznie zaprasza :

Centrum Kosmoenergetyki AJNA
      ul. Żytnia 18 ; 61-625 Poznań
      www.ckkosmoenergetyka.pl
      biuro@ckkosmoenergetyka.pl
      661 949 909
    • klaudyna234 Re: Pomocy! Uroki 30.03.14, 15:05
      hej, mozesz napisac do wrozki sary, mi wiele pomogla, zajmuje sie nie tylko wrozbami ale tez i urokami, może tobie też pomoże:) kontakt do niej to kobietamag@interia.pl
      • magda242489 Re: Pomocy! Uroki 01.04.14, 19:55
        Dzieki, jestes super :) nie każdy chce tu pomóc tak jak na innych forach nie zawsze udziela konkretnej odpowiedzi. A moglabys napisac mi na priv z jakich uslug korzystalas czy ta kobieta wykonywala np urok, mój mail: magda242489@wp.pl
        • wrozka_astarot Re: Pomocy! Uroki 24.05.14, 16:14
          Zapraszam do mnie.
    • jacekklatwyuroki Re: Pomocy! Uroki 01.06.14, 20:22
      Mogę pomóc w Twoim problemie - napisz do mnie jacekesp@op.pl Pozdrawiam serdecznie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka