Dodaj do ulubionych

moge sie poduczyc ? dla chetnych

08.06.10, 11:27
Witam was
moj nik duzo wskazuje :P
dla osob chetnych chcialabym sie poduczyc w rozpoznawaniu koloru wlosow i
jakis cech :)
Prosze wpisac sie tylko imieniem czyli :
Anna
a ja chcialabym odgadnac wedlug tarota jakie Anna ma kolor wlosow czy oczu , i
co nie co o jej cechach .
Dziekuje osobom ktore sie wpisza .
Pozdrawiam P. T
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.182.4.114.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.06.10, 12:12
      Moje imie Agnieszka,to jaki mam kolor wlosow i cechy charakteru odpisze jesli sie zgodzi jesli nie nie bede pisac,Powodzenia
      • poczatkujaca_tarocistka Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych 08.06.10, 12:21
        Agnieszka jesli nie bedzie pasowalo to rowniez napisz
        od tego w koncu jest nauka prawda ?
        kolor wlosow - wychodzi ze jestes ciemnowlosa , od brazu - po ciemny braz
        wpadajacy w czerny ..
        ogolnie lubisz /lubilas zmiany w kolorach kiedys moze mialas blond pasemka itp,
        jestes osobom ceniaca zycie zawodowe , ale poztrafisz byc zimna wyrachowana ,
        miec swoje twarde zdanie , troche powiedzialabym nieszczesliwa , lubiaca wygode
        , praca stabilizacja zawodowa to twoje 1 miejsce , ale cechy dobre tez masz :)
        tylko ze lubisz miec wlasne zdanie i ty miec racje
        hmmm... w rowniez krolowa mieczy jestes nia jak wyzej opisalam , moze jestes
        rozwodka ?
        napisz czy cokoliwek pasuje
        • kaska123 Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych 08.06.10, 12:26
          Kasia
          • poczatkujaca_tarocistka Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych 08.06.10, 12:36
            kasia ty wychodzisz jako osoba o jasnych wlosach
            moze to byc blond mysi ciemny po jasna szatynke
            ale jasne wlosy :)jestes osobom mysl emloda wiek do 22-24 lata
            jestes otwarta na ludzi towarzyska , ceniaca rodzine , lubiaca dzieci , rowniez
            pieniadze powoli bedziesz do nich dazyc
            tak to u ciebie widze
            • kaska123 Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych 08.06.10, 12:37
              tylko kolor wlosow sie zgadza
              • poczatkujaca_tarocistka Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych 08.06.10, 12:45
                ok dzieki za post
          • Gość: Klaudia Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 12:37
            Mam na imie Klaudia :)
            • poczatkujaca_tarocistka Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych 08.06.10, 12:48
              klaudia ty wychodzisz mi na osobe o jasniejszych wlosach , moga byc jakies
              pasemka badz balejaz , takie 2 kolory p jakis ciemny blond szatynka z jasnymi
              pasemkami it
              ale jasne wlosy

narazie bede sie szkolic w w kolorach wlosow , a kiedys o charakterach cechach
              za duzo nie zadrowo :)
              • Gość: Klaudia Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 22:49
                niestety pudło :( jestem ciemną brunetką.nie mam pasemek i nigdy nie miałam:) powodzenia:)
        • Gość: widz Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.182.4.114.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.06.10, 12:44
          Jestem ciemna bladynka,nigdy jeszcze nie farbowalam wlosow,mezatka(1szy
          maz)jestem szczesliwa i spelniona zawodowa,kocham to co robie od co najmniej 6
          lat w innym watku pisalam ze pewien mag mi pomogl zawodowo i materialnie takze
          jest ok praca jest dla mnie wszystkim jak mam dzien wolny mam dola.Lubie miec
          wlasne zdanie i tu sie zgadzam kiedys bylam wrazliwa ,uczuciowa teraz kontroluje
          sie ,gdyz wiele razy sparzylam sie na tym za bardzo ufalam ludziom uwazalam ze
          jak ja mam dobre intencje to inni tez,tym sposobem splacalam cudzy dlug i to
          otrzezwilo mnie oczywiscie w cudzyslowie bo nie pije. Ale stop to nie ja mialam
          pisac o sobie.Takie na odleglosc i majac samo imie bez daty urodz.jest trudne
          opisanie kogos ,ale warto probowac powodzenia.
          • poczatkujaca_tarocistka Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych 08.06.10, 12:50
            pewnie probuje :) nic mi nie zaszkodzi a podszkoli
            wiec krolowa mieczy nie zawsz emusi na rozwodke wskazywac ale ladnie opisala
            twoj terazniejszy charakter :)
            dzieki za post .
          • Gość: do Widz Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: 109.243.178.* 08.06.10, 22:40
            Czy możesz udostępnić namiary na tego maga?
            • Gość: widz Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.147.131.236.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.06.10, 18:17
              Jak poszukasz na forum posty 2-3 dni do tylu inny watek) to znajdziesz kto mi
              pomogl,za ile ,to jest osoba znana latwo ja odnalezc w realu.
              • Gość: Klaudia Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.tpn.ceron.pl 15.06.10, 12:40
                zgłasza się Klaudia
                Pozdrawiam
      • Gość: Anna :-) Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 12:44
        Anna.....
        • poczatkujaca_tarocistka Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych 08.06.10, 12:53
          Anna u ciebie rowniez cos z jasniejszych kolorow ciemny blond szatynka nie jako
          brunetka
          ale 5 pucharow rozlane tak wydaje mi sie jakies niepowodzenie w farbowaniu bo
          karty ukazaly i ciemny i jasny kolor w ktoryms ci jest nie do twarzy

no nie wiem tak sadze po tych kartach

a dokladnie 5 pucharow (puchary blond ciemny) as mieczy i 2 mieczy
          miecze to ciemne wlosy ciemny braz az po czarne
          moze ciemny kolor by tobie nie pasowal ? hmmmm...
          • Gość: Artur Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: 82.146.238.* 08.06.10, 13:08
            Artur.
            Pozdrawiam.
            • Gość: ja też... Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:21
              Mnie też proszę rozpracować :)
              Agnieszka, znak zodiaku Baran
              • Gość: do sprawdzenia Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 14:12
                Adela
                • Gość: Aneta Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 20:02
                  witam, mam na imię Aneta.
                  Pozdrawiam
    • Gość: pomogę Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.cable.net-inotel.pl 08.06.10, 20:17
      Ja również jestem Anna:)
      • Gość: :) Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.06.10, 21:46
        Dorota
    • Gość: Monika Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:54
      Monika proszę o wróżbę.
    • Gość: X Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 11:26
      Kasia
    • Gość: Kasia Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.xdsl.centertel.pl 09.06.10, 19:14
      Kasia
      • lolka32 Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych 14.06.10, 08:34
        Jolanta Joanna
        • Gość: ffff Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: 92.14.152.* 14.06.10, 09:12
          dobrze kombinujecie w dobra strone
          • malusia89 Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych 15.06.10, 15:06
            Arleta
    • Gość: gość portalu Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 18:01
      Małgorzata. :-)
      • Gość: bazienka Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.chello.pl 20.06.10, 22:45
        barbara :)
    • Gość: Weronika Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.10, 13:41
      Weronika
      • Gość: Anna74 Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.centertel.pl 23.06.10, 13:47
        proszę, możesz się poduczyć ;) pozdrawiam, Anna
    • Gość: agnieszka Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 15:39
      Agnieszka
      • aga2_dwa Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych 23.06.10, 20:26
        Po co podbijacie nie uzywany watek przeciez widac ze dziewczyna dawno sie zwinela i nie odpowiada ,albo sie juz nauczyla ,albo...nie wazne co.....zapraszam do mnie co prawda nie bawie sie w zgaduj zgadule na kolor wlosow nie mam tyle czasu ,ale jesli ktos ma powazny problem postaram sie pomoc oczywiscie w wolnej chwili.Aga
    • Gość: wiola Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 10:39
      Wioletta
    • agrentowy4321 Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych 05.03.23, 04:25
      Niekiedy może być to ciekawe
    • irona.sonata Re: moge sie poduczyc ? dla chetnych 25.04.23, 13:42
      Oniemiałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka