Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc

28.01.10, 07:41
Mam nadzieję, że będzie mi Pani mogła pomóc. W mojej pracy panuje dziwna atmosfera. Mam wrażenie, że szef traktuje mnie jakbym była niewidzialna. Szykują się podobno jakieś zmiany i chciałabym wiedzieć jak to się na mnie odbije. Czy moje obawy o zwolnienie są realne??
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: Proszę o pomoc 28.01.10, 10:39
      Karty pokazały dwojaką sytuację, z jednej strony potwierdzają twoje obawy, z drugiej pokazują, rozmowę z pracodawcą i podpisanie umowy.
      Niewykluczone, że nowa umowa , z nowym pracodawcą.
      To prognoza, nie projekt czyjegoś życia.
      Pozdrawiam
      • mantylka1 Re: Proszę o pomoc 28.01.10, 11:41
        Ok rozumiem, dziekuję bardzo. A czy mogę jeszcze prosić o bliższe informacje dotyczące przełożonego, jego stosunku do mnie?? Może to mi jeszcze coś podpowie??
        • wyka_ptasia Re: Proszę o pomoc 28.01.10, 13:40
          Jak byście nie pasowali do siebie: pod względem charakterologicznym - może bardziej nadajesz się na jego stanowisko, niż on sam, niezależność, podważanie autorytetu, albo wg niego nie pasujesz do zespołu, ew. stanowisko do reorganizacji.
          Postrzega ciebie, jako osobę nie do końca właściwą na tym miejscu, wg niego.
          Karty pokazały ciebie jako Cesarzową, a jego jako Pustelnika.
          Jakaś przepaść między wami jest.
          Pozdrawiam

• mantylka1 Re: Proszę o pomoc 28.01.10, 13:46
            Czyli nie wymyśliłam tego sobie. Bardzo dziekuję za pomoc
            • mantylka1 Re: Proszę o pomoc 28.01.10, 14:53
              Przepraszam, że znów wypytuję ale ta cała sytuacja nie daje mi spokoju. Czy jest jakiś sposób na to by te złe relacje i tą przepaść "odkręcić" pomimo róznic, o których Pani pisała?? I czy tą umowę o której Pani pisała można umiejscowić w czasie?? Za miesiąc, dwa, tydzień?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka