Dodaj do ulubionych

szeptucha Eugenia, Opaka Duża

IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.11, 17:59
Byłam dziś u niej - jeśli ktoś ma pytania, proszę na maila, podzielę sie wrażeniami.. tonia2@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: różowa11 Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 15:16
      proszę o info. Jakie wrażenia, jakie koszty, jak z dojazdem...
    • Gość: anna Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża IP: *.aster.pl 10.09.11, 00:00
      Powiedziała mi ,że spełnią się moje rzeczy szybko i że będę z męzczyzną którego miałam na zdjęciu .... Po roku śmiem stwierdzić ,ze ta Pani miała omamy rozstalam się z tym mężczyzną pół roku temu ,bo on nie chciał bycia w związku(a związek miał być).Poza tym powiedziała ,że moja przyjaciółka jest chora na nowotwór i muszę z nią przyjechać do niej jak najszybciej znów! . Przyjaciółka robila badania jest zdrowa jak rydz i nic jej nie zagraża jak to rozumieć? Proszę o informację jak zawierzyć oszustce?
      • Gość: aga Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.11, 20:51
        ot wystarczy mieszkać na krańcu świata, założyć starą burkę i machać miotłą...
        Reszta zapełni skarbonę.
    • Gość: bea Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.11, 18:39
      byłam u niej rok temu......nic a nic co mówiła nie spełniło się, jakieś brednie....ale interes dobry robi, ludzie są naiwni potrzebują zapewnienia że się ułoży i będzie cudnie ( sama taka byłam..:( i płacą za niemałe pieniążki.
      • Gość: agata Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.11, 21:21
        Potwierdzam, atmosfera bajkowa, efekty zerowe!
        • Gość: wiedzma12 Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża IP: *.centertel.pl 20.10.11, 23:34
          Jestem mocno rozczarowana, w dniu dzisiejszym zajechałąm tam ze znajomą, która wcześniej do niej jeździła i co się stało, dając jej 20 zł , bo moja znajoma ma kłopoty finansowe, Eugenia powiedziała , że " chyba Pani sobie żartuje, to za mało, a tej drugiej Pani to nie przyjmę", to oczywiście chodziło o mnie, bo jestem osobą , która dużo czuje i nie da się oszukać, dobrze myślałam , nie podoba mi się takie zachowanie. ozczarowana to za mało powiedziane. Proszę nie korzystać z usług tej kobiety, przyjmującej w " luksusowej przyczepie".
          • Gość: Asia Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża IP: *.inowroclaw.mm.pl 21.10.11, 07:44
            I po co taka bystra jesteś Wiedzmo ! :) zartuje, ale tak powaznie rzeczywiście porażka.
          • kamea_chateau kłamiesz i tyle 30.04.12, 07:43

byłam swiadkiem jak kolega dał jej 20 zł.
            bo co łaska.
            i żadnych fochów nie było. chyba trafiłaś w inne miejsce/
    • Gość: ania Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża IP: *.dclient.hispeed.ch 02.06.12, 16:41
      Ja zadzwonilam raz do szeptuchy z Orli bo chcialam ja o cos zapytac, odebrala telefon i od razu nawrzeszczala na mnie tak,ze hej ,poczym rzucila sluchawka.a ja stalam tak jeszcze przez chwile ze sluchawka przy uchu ,bo bylam tak zaskoczona jej agresywna reakcja, ze mnie zupelnie zatkalo
      Czegos takiego sie nie spodziewalam, i ona pomaga ludziom z czystych intencji? mam watpliwosci, wczesniej chcialam do niej jechac na Podlasie, ale po tym nieprzyjemnym zdarzeniu chyba sie nie odwaze , a nawet troche jej sie boje
    • Gość: zniesmaczona Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża IP: *.play-internet.pl 03.02.13, 18:50
      potwierdzam-nie warto tam jechać,choć wrażenia niesamowite i ta nadzieja.................ja żyję z nią już prawie 3 lata i nic................teraz juz nie wierze w te bajki o szeptuchach,ludzie szkoda jechac na to zadupie,czesto przez caly kraj,to tylko wykorzystywanie ludzi,ktorzy naprawde maja nadzieje na cos lepszego,przyjemne jest dostać jakąś nadzieje,ale jakże nieprzyjemne jest po czasie rozczarowanie ten tylko wie kto tego doznał,ja niestety tak
    • Gość: antoni Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża IP: *.itsa.net.pl 11.02.13, 11:48
      Byłem u Pani Eugenii ostatnio:
      1. Jest to osoba sympatyczna (przynajmniej po pierwszych chwilach).
      2. Wskazala mi zebym sie przebadal w pewnym zakresie i zdjela klatwe. Od spotkania minelo zbyt malo czasu zebym poczul efekty.
      3. Po wszystkim zapytalem sie ile sie nalezy. Pani odpowiedziala "dobrowolna ofiara". Dalem Jej 150 zł, a ona mi oddala 100 zł i powiedziala, ze "za duzo".

Wazny punkt: gdyby ktos jechal zima to polecam droge przez wies "Dobrowoda". Probowalem inna droga, ale byla zasypana sniegiem.
      • Gość: antoni pół roku później... IP: *.customer.alter.net 19.07.13, 14:26
        ... oczywiście może to przypadek, ale... jak miałem złą passę przez parę lat, tak od wizyty w Opace jest zdecydowanie z górki
        • Gość: to na pewno przypa Re: pół roku później... IP: *.play-internet.pl 01.12.13, 19:47
          to na pewno przypadek lub tylko Pana sugestia ta kobieta NIC nie pomaga!!!!!!!!!
      • Gość: ble Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża IP: *.play-internet.pl 01.12.13, 19:50
        oddala??????????to chyba jak poczytala sobie na swoj temat w necie,mnie powiedziala,ze nie moze mowic ile i brala ile sie dolozylo,nawet jej sie nie snilo,zeby oddac lub powiedziec,ze za duzo
    • Gość: Ludmiła Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża IP: *.231.19.239.koba.pl 07.05.13, 15:20
      Witam
      Proszę podpowiedzieć jak najlepiej dojechać do tej Opaki Dużej (autobusem czy samochodem) i jak długo się tam jedzie? Na którą tam lepiej zajechać? Czy umawiać się telefonicznie? Jak tam trzeba się zachować i ile dać pieniędzy? Czy faktycznie pomaga i na co? Proszę o dobrą radę i jakie Pani były wrażenia?
      Dziękuję
      • gazeta_mi_placi Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża 07.05.13, 15:43
        Szkoda Pani fatygi i pieniędzy.
    • Gość: Scrooge Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża IP: *.swidnica.mm.pl 02.12.13, 13:46
      Widzę tutaj raczej sceptyczne wpisy, jeden telefon do tej Pani i po sprawie (ma telefon), jechać 600 km jak odemnie, bez sensu....
      • Gość: gość Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.13, 20:17
        proszę o podanie nr telefon z góry dziękuje
        • Gość: Duch Salamandry :) Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.13, 21:12
          Przed świetami pewno już nie przyjmie
    • gosienks Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża 04.10.16, 13:45
      OSZUSTKA!!!! wyłudza pieniądze od naiwnych ludzi.... nie polecam, dzwoniłam do niej bo jestem z daleka, kazała mi wysłać list ze zdjęciem i pieniędzmi w środku. Potem nie mogłam jej złapać przez 2 dni, jak już się odezwała w słuchawce spytała ile jej przesłałam, gdy jej odpowiedziałam powiedziała mi, że wtedy na pewno już się za mnie pomodliła...i rzuciła słuchawką!!!!!!!!!!!!! nie powiedziała mi NIC!!!!!!!
    • malutkie_czarniutkie Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża 15.10.16, 21:43
      Byłam u niej rok temu. Po tym jak zostawił mnie ukochany szukałam pomocy dosłownie wszędzie i gotowa byłam nawet pakt z diabłem zawiązać żeby tylko wrócił.

Pani bardzo serdeczna i miła, wyrozumiała. Cześć rzeczy, o których mówiła się sprawdziła - na przykład mężczyzna w mundurze, z którym byłam kilka lat i który nadal mnie kocha - faktycznie mam takiego ex.

Co do mojego faceta w intencji, którego przyjechałam to Pani Eugenia nie widziała przy nim żadnej innej kobiety (a była już w tamtym czasie nowa dziewczyna przy nim). Nie widziały jej też dwie inne wróżki. Zapewniła mnie, że on wróci i że będzie się za nas modlić.

Przejechałam całą Polskę wtedy żeby tam dotrzeć i dużo dała mi ta wizyta pod kątem nadziei.
    • srebrytek1979 Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża 01.01.18, 15:51
      Witam, wiadomość nie może dotrzeć. Nie wiem dlaczego. Bardzo jestem ciekawy wrażeń, wszystkiego. Może w tym roku wybiorę się do Pani Eugenii. Szkoda że mieszkam daleko bo w Koszalinie. Jak Ktoś by chciał jechać z okolic to bym z chęcią pojechał i na paliwo się dołożył. Mój adres email srebrytek1979@gmail.com pozdrawiam Marcin
    • srebrytek1979 Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża 01.01.18, 16:00
      Witam proszę o wrażenia, co robiła. Muszę się w tym roku wybrać szkoda że mieszkam daleko w Koszalinie. Może ktoś by pojechał z okolic do paliwa się dorzucę . Mąż Pani Eugenii nie żyje a z filmów co oglądałem był bardzo mądry człowiek. Z chęcią się wybiorę jestem bardzo ciekawy i wierzę w taki uzdrawianie. Pozdrawiam Marcin mój email srebrytek1979@gmail.com
    • dalukak Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża 10.05.22, 08:32
      Czy ona dalej przyjmuje ktoś ma namiary?
    • abaxstyl Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża 23.05.22, 19:01
      Julek Wszystkie te wpisy poniższe to wpisy niedowiarków.
      W ciągu ostatnich 10 lat byłem u Szeptunki Eugenii 3 razy.
      Raz z sobą, z zapytaniem czy uda się moja operacja nowotworu i czy jeszcze pożyję. Ocena po modlitwie, chyba w j.białoruskim i polskim była pozytywna.
      Drugi raz pojechałem z żoną, która zachorowała na szpiczaka. Została oczywiście w znakomitym szpitalu całkowicie wyleczona.
      Trzeci raz 6 lat temu zawiozłem przyjaciela, którego znam 40 lat. Rak trzustki. Jak go zawoziłem, to leżał na moich rozłożonych siedzeniach samochodu. Wyszedł od niej z nadzieją. Dziś po 6 latach jest pełen sił witalnych, dowodzi dużą organizacją.
      Czy to tylko przypadek?
      Owszem, w prawie każdym przypadku był szpital i lekarze, lekarstwa, operacje i chemia.
      Moim zdaniem jednak nie można lekceważyć mocy Szeptunki.
    • agrentowy4321 Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża 04.03.23, 12:01
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża 23.04.23, 22:10
      Jestem oszołomiona
    • irona.sonata Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża 24.04.23, 11:05
      Jestem spetryfikowana
    • irona.sonata Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża 24.04.23, 15:52
      Jestem wstrząśnięta
    • irona.sonata Re: szeptucha Eugenia, Opaka Duża 02.05.23, 21:11
      Bardzo bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka