Dodaj do ulubionych

Joanna Fortuna

24.01.11, 22:31
Co myslicie o tej wróżce??
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Joanna Fortuna IP: *.centertel.pl 25.01.11, 05:16
      Jest ok, nie wszystko sie sprawdzilo u mnie, ale znaczna i wazna czesc tak, poza tym:
      1. watek juz byl
      2. tutaj i tak nie dowiesz sie prawdy ;)
      • Gość: gość Re: Joanna Fortuna IP: 109.207.96.* 25.01.11, 09:48
        Wątków o tej Pani jest dużo. Nie wszyscy tutaj piszą prawdę.
        Najlepiej napisz do kogoś kto u niej sobie wróżył i wystawił komentarz. Pamiętaj także, że jednemu się sprawdzi innemu nie za bardzo.
        Ja też tak miałam,że u jednej wróżba się sprawdziła, u innej nie sprawdziło się, choć koleżanki były zadowolone- bo im się sprawdziło u tej u której mi się nie sprawdziło :) Myślę że nikt nie ma 100% sprawdzalności :)
    • Gość: Gość Re: Joanna Fortuna IP: 77.236.26.* 25.01.11, 09:59
      Jeśli o mnie chodzi to część się sprawdziło, a część zupełnie nie. Na początku byłam zachwycona, bo wszystko szło tak jak napisała , ale potem było już zupełnie inaczej:(
    • Gość: gosc Re: Joanna Fortuna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.11, 22:29
      Pani Joanna niestety, ale wrozby jej sie spełniają:((((
      • zagadka.3 Re: Joanna Fortuna 29.05.11, 11:20
        Jeśli o mnie chodzi, nie sprawdziło się niestety. Pani Joanna uzasadniła to, że czasmi karty specjalnie nie pokazuja prawdy, bo zmienilibyśmy nasz stosunek do pewnych spraw i z góry bylbyśmy negatywnie nastawieni. ....
        • Gość: Karolina S Joanna Wiśniewska Fortuna? IP: *.radom.vectranet.pl 11.07.11, 17:19
          No cóż, pisze o sobie wiedźma, ale źle świadczy i juz! Nie wzbudza zaufania, pracuje dla ezo i portali, które nabijają ludzi w butelke, i traktują ich tasmowo, dlatego to sie nie sprawdza!
    • Gość: Eleonora Re: Joanna Fortuna IP: *.timplus.net 21.07.13, 10:22
      odświeżam wątek, może ktoś sobie wróżył i może napisać o sprawdzalności?
    • agrentowy4321 Re: Joanna Fortuna 05.03.23, 00:56
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: Joanna Fortuna 25.04.23, 10:14
      Bardzo bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka