Dodaj do ulubionych

Krew menstruacyjna

IP: *.efekt.net.pl 17.03.11, 15:53
Witam
Kiedyś słyszałam , że bardzo dobrym sposobem na zdobycie faceta jest dolanie mu krwi menstruacyjnej do np. herbaty. Czy to działa ? Na czym dokładnie polega ten rytuał ? Trzeba coś przy wlewaniu mówić?? Słyszał ktoś cos na ten temat ??
Obserwuj wątek
    • tarot.marsylski Re: Krew menstruacyjna 17.03.11, 16:53
      ZNOWU się zaczęło? O_o
      forum.gazeta.pl/forum/w,468,90638341,90638341,picie_krwi_menstruacyjnej_.html
      więc-jeśli chcesz zarazić kogoś HIV,rzeżączką,syfilisem czy kiłą albo innym ścierwem to proszę bardzo
      • Gość: Martazdaleka Re: Krew menstruacyjna IP: *.efekt.net.pl 17.03.11, 17:49
        WoW w szoku jestem ! Co za durna odp ... I nie życze sobie podejrzewania mnie o takie rzeczy bo po pierwsze nie jestem psychopatka po drugie nie jestem chora na żadna z tych chorob wiec sie opanuj !!!
        • tarot.marsylski Re: Krew menstruacyjna 17.03.11, 18:00
          >po drugie nie jestem chora na żadna z tych chorob
          a skąd wiesz że nie,robiłaś dzisiaj test?
          • Gość: Martazdaleka Re: Krew menstruacyjna IP: *.efekt.net.pl 17.03.11, 18:19
            Wiem. Jestem normalna, porządna.
            Tak 10 min temu dostałam wyniki :D:D
            A Ty badasz się ?? może ty jestes chora... :D
            • play100cen Re: Krew menstruacyjna 17.03.11, 20:03
              Metoda, którą opisujesz jest bardzo skuteczna i dowodzą tego liczne przykładY.

Przy okazji chciałbym zapytać mędrców, co się stanie jeśli komuś do kawy wpuszczę śpika z nosa albo też jakie będą konsekwencje dodania grama stolca do rozpuszczalnego kakao?

Czy tutaj mądrość ezoteryczna ma coś do powiedzenia?

• Gość: Martazdaleka Re: Krew menstruacyjna IP: *.efekt.net.pl 17.03.11, 21:47
                Amoze znasz jakies szczegoly ?? Bo mnie bardzo interesuje to ile trzeba czekac na efekt ?? i czy koles musi sie widziec z ta laska, nie wiem co jakis czas ... ??
            • tarot.marsylski Re: Krew menstruacyjna 17.03.11, 20:51
              Gość portalu: Martazdaleka napisał(a):

może ty jestes chora... :D
              ja nie jestem tak chory żeby nie rozróżniać płci
              równie dobrze twój chłopak mógłby dodać swojego nasienia do budyniu
              • saraanna Re: Krew menstruacyjna 18.03.11, 13:10
                A ja proponuje pawia w zupie :P ,co prawda nie wiem czy dziala,ale moze autorka sprobuje i da nam znac :P
                • Gość: gaga121212 Re: Krew menstruacyjna IP: *.efekt.net.pl 18.03.11, 13:41
                  Oh jaka ty zabawna Zaraz pekne ze smiechu :D jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to po co piszesz ?
                  • saraanna Re: Krew menstruacyjna 18.03.11, 16:47
                    Gość portalu: gaga121212 napisał(a):

> Oh jaka ty zabawna Zaraz pekne ze smiechu :D jak nie masz nic ciekawego do powi
                    > edzenia to po co piszesz ?

A w czym paw gorszy od krwi menstruacyjnej :P
                    Chcialabys,zeby ci facet nasikal do kawy,zeby zdobyc twoja milosc?
                    Co bys o nim pomyslala,ze wspanialy facet,czy psychol nadajacy sie na terapie ?
                    Jest na pewno wiele "normalnych" rytualow,ktore mozna zrobic z tzw bialej magii,natomiast dorosly czlowiek nie powinien przekraczac pewnych granic przyzwoitosci:P
                    • tarot.marsylski Re: Krew menstruacyjna 18.03.11, 18:52
                      saraanna napisała:

> A w czym paw gorszy od krwi menstruacyjnej :P

smaczek pewnie :P

> Co bys o nim pomyslala,ze wspanialy facet,czy psychol nadajacy sie na terapie ?

ona-wersja 1,reszta społeczeństwa-wersja 2 :D

> Jest na pewno wiele "normalnych" rytualow,ktore mozna zrobic z tzw bialej magii
                      > ,natomiast dorosly czlowiek nie powinien przekraczac pewnych granic przyzwoitos
                      > ci:P

:D :D :D
                • Gość: Martazdaleka Re: Krew menstruacyjna IP: *.efekt.net.pl 18.03.11, 13:43
                  TAaaa jak jestes taka ciekawa to sama to zrob... Eh
                • tarot.marsylski Re: Krew menstruacyjna 18.03.11, 14:08
                  saraanna napisała:

> A ja proponuje pawia w zupie :P ,co prawda nie wiem czy dziala,ale moze autorka
                  > sprobuje i da nam znac :P

skoro autorka chce poić strzępkami macicy faceta to i kawałek kiełbasy lekko strawiony będzie dobry :D
        • barbi37 Re: Krew menstruacyjna 09.08.14, 10:30
          dużo starych ludzi o tym mówi ,ale nie mam pojecia jak to sie robi i czy to działa....

Gość portalu: Martazdaleka napisał(a):

> WoW w szoku jestem ! Co za durna odp ... I nie życze sobie podejrzewania mnie o
          > takie rzeczy bo po pierwsze nie jestem psychopatka po drugie nie jestem chora
          > na żadna z tych chorob wiec sie opanuj !!!
    • morg.ana Re: Krew menstruacyjna 19.03.11, 02:39
      Był już tu taki wątek. Reasumując to nic dobrego. Wszystkie powyższe posty choć są ordynarne i nie wnoszą nic.
      Poczytaj tamten wątek, ja wiem jedno nie ryzykowałabym, losy nasze różnie się układają
    • Gość: ja Re: Krew menstruacyjna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.11, 12:11
      to działa naprawdę , wiem bo sprawdzałam , ale uwierzcie mi , nie próbujcie to ma swoje skutki uboczne !!!!!!
      • Gość: ... Re: Krew menstruacyjna IP: *.ip.netia.com.pl 29.08.11, 13:33
        o jakich skutkach ubocznych mówisz?
        • Gość: crazy Re: Krew menstruacyjna IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.11, 12:41
          Po co chcesz dolewac facetowi jakies gowno, skoro byc moze on wcale niechce z Toba byc ? Chcesz zwiazku szczerego i uczciwego to poczekaj na taki. Zatrzymywac kogos na sile, gdzie byc moze nie jestescie sobie pisani jest totalnie bez sensu. Rownie dobrze on Tobie moze cos dolac... i co fajnie Ci z tym bedzie.... z " z lancuchem przy nodze" na cale zycie?
        • 4izabella Re: Krew menstruacyjna 08.08.14, 22:48
          Napisz proszę do mnie.
          izka71@gmail.com
      • 4izabella Re: Krew menstruacyjna 08.08.14, 22:46
        Jakie są te skutki uboczne?
        • wiara-i-przeznaczenie Re: Krew menstruacyjna 09.08.14, 21:16
          No to tak, to stara szkoła i raczej szeptuchy tylko w tym jeszcze pracują. Tylko kto im zawierzy gdy trzeba jechać osobiście. No i tyle że jest się osobiście. Bo tak na internecie to anonimowo nawet Balcerowicz może wróżyć mi w finansach;(((
          • kasia23e Re: Krew menstruacyjna 15.08.14, 13:03
            No jasne! kto mądry jeszcze uwierzy w takie brednie? Mamy XXI wiek to już i tak apokalipsa, a tutaj jeszcze z tą krwią. gdy rozmawiałam z jednym rytualistą w Szwecji to powiedział w prost: Wy Polacy to jesteście dziwni, ale to już bajka do potęgi. Facet ponad 30 lat zajmuje się innymi systemami i ma szacunek w Skandynawii a tutaj w kraju to naprawdę tylko oszuści.
    • kochan-eczka Re: Krew menstruacyjna 12.04.12, 19:39
      Marta ja coś wiem na ten temat to jak chcesz to daj namiar na siebie to się odezwę
      • Gość: Martazdaleka Re: Krew menstruacyjna IP: *.220.110.180.bransat.pl 13.04.12, 08:10
        Poproszę. wodzin123@wp.pl Pozdrawiam i czekam.
    • camaretto Re: Krew menstruacyjna 08.10.14, 10:25
      W średniowieczu używano substancji afrodyzjakalnych, jak jądra itp. w celu podniesienia hormonów męskich tak jak dziś w pigułce z hormonami używa się ''zammienników '' pochodzenia zwierzęcego. Stąd może taka dziwna mitologia, ale pomysł traktuję jako próbę oszołomstwa i gwałtu :-)
      Może lepszy będzie Whiskas na wspólną kolację, kto wie co tam dodają :-) ;-)
    • lisiicczka Re: Krew menstruacyjna 09.10.14, 17:38
      Poważnie była byś gotowa podać swojemu facetowi takie świństwo?
    • ruudai Re: Krew menstruacyjna 18.01.15, 09:55
      Weź krew kocici z drugiej nocy i wymieszaj z czerwonym winem. Podaj Panu młodemu przy ostatniej pełni przed Waszym ślubem. Będzie Ci wierny i chodził przy nodze niczym kot
    • agrentowy4321 Re: Krew menstruacyjna 04.03.23, 23:57
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: Krew menstruacyjna 25.04.23, 09:16
      Elektryzujące i nurtujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka