Gość: wrozby Re: do bea IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.13, 12:09 i jak dziewczyny wasze wróżby? U mnie bez zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: do bea IP: *.pl 17.03.13, 19:41 Niestety nie spełniło się :( Nie ma szansy, że z opóźnieniem się sprawdzi. Ani to nie ten czas, ani nie te wydarzenia. Cały czas miał inną, planują ślub. Gość portalu: wrozby napisał(a): > i jak dziewczyny wasze wróżby? U mnie bez zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrozby Re: sprawdziło się IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.13, 20:07 No pewnie zapomnialas o wrozbie i się nie spodziewalas:) Ja przed kazdą imprezą w sumie myślę czy może tam spotkam kogoś i lipa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: sprawdziło się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.13, 10:40 To fakt, raczej nie rozglądałam się na siłę tylko podeszłam do wszystkiego z dystansem. Bo to jednak tylko wróżba, która zawsze może się zmienić :) No i bach, jest jak jest :) Ale życzę pozytywnego spełnienia Twojej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: *Helena* z wrózby online IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.13, 18:01 ostatnio portal magiczne wrota nie odpisuje na sms nie ma potwierdzenia że sms doszedł mimo tego opłasta jest pobierana . Czy komus zdażyła si e taka sytuacja jak mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: *Helena* z wrózby online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.13, 23:27 Jeżeli piszesz smsy do Pani Helenki to z tego co wiem Pani Helenka już o dawna nie ma opcji sms. Jak nie jest zalogowana to jest napisane NIEDOSTĘPNY a jak jest zalogowana to świeci się tylko opcja TELEFON natomiast czat oraz sms są na szaro czyli według mnie nieaktywne. Odpowiedz Link Zgłoś