Dodaj do ulubionych

wróżka Karo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 13:37
wrozka Karo z wróżbyonline, jak ze sprawdzalnoscia?
Obserwuj wątek
    • hegema Re: wróżka Karo 30.01.12, 18:54
      sporo sie sprawdzilo u mnie, moge polecic ;)
      • wrozkahelena Re: wróżka Karo 30.01.12, 18:57
        Pani Hegemo,a podobno traktuje Pani wrózby rozrywkowo u ilu doradców jeszcze Pani była??:))Powodzenia w poszukiwaniu prawdy:)
        • hegema Re: wróżka Karo 30.01.12, 19:08
          Moja sprawa u ilu bylam Pani Heleno
          • wrozkahelena Re: wróżka Karo 30.01.12, 19:18
            Tylko prosze sie teraz uderzyc w piers i zastanowic dlaczego wrozby się Pani mogą niespelniac,bo z tego co widac to biega Pani od wrozki do wrozki,a tak się nie robi.
    • Gość: gość Re: wróżka Karo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 19:51
      A to ta sama co pisze takie śmieszne artykuły o klientach na wizyta u wróżki.Czytał ktoś?Strach iść do niej bo zaraz publicznie obsmaruje i oceni człowieka.
      • Gość: gość Re: wróżka Karo IP: *.toya.net.pl 31.01.12, 21:10
        Wróżka Karo pisze artykuły Czytałam. Interesujące, obiektywnie oceniające nas - klientów.Niestety, prawda jest czasem bolesna. Wracając do wróżki Karo, czy nikt nie ma niczego do powiedzenia?
        • Gość: ania Re: wróżka Karo IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 09:28
          mi sie nie sprawdziło
        • Gość: gosc Re: wróżka Karo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.12, 22:12
          nie sprawdziło mi się z czego jestem bardzo zadowolona, bo czasem ta pani przekazuje wszystko w czarnych barwach z jakąś pretensja, ja to tak odbieram juz więcej do niej nie napisze!!!
          • ezoterium Re: wróżka Karo 17.02.12, 19:00
            pozdrawiam wróżkę Karo i życzę dużo cierpliwości ,do klientek które mają aż tak trudne problemy by zaliczać korowody wróżek .Z mojej strony to powiem tak naprawdę trzeba współczuć tym osobą ,które tak latają ,nie pamiętając o tym ,że tak naprawdę to one same płacą za to zbyt wysoką cenę - nie kojarzyć z pieniędzmi.Cena jaką zapłacą po takim maratonie jest w wymiarze energetycznym ,w podświadomości .Moje drogie praca z energiami to trudna praca i można nieźle namieszać sobie ...potem żale ...potem prośby ...a sugestie jakie wasza podświadomość zakodowała ...co z tym ....zostawiam to pytanie dla was .
            • Gość: Ania Re: wróżka Karo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 14:22
              Droga wróżko Ezoterium, zanim zaczniesz doradzać innym osobOM to może weź się kobieto za książki. Oko mi spuchło jak zobaczyłam Twoją polszczyznę. Nie bierzcie się proste kobiety za pouczanie innych ludzi, bo wam samym potrzebna jest chyba spora pomoc. Masakra.
              • Gość: gość Re: wróżka Karo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 19:23
                A skąd wiesz ,ze Ona jest prosta sadzisz wg siebie to się zdziwisz bo jest wykształconą i to dobrze osoba (rozmawiałam i wiem)a co do polszczyzny czemu zakładasz ze ona mieszka w Polsce.Proste kobiety z problemami różnej natury to do wróżek chodzą i piszą takie bzdury jak tu.Tak klientki wróżek to kobiety które maja duże problemy z osobowością mężów i na boku kochanków,albo urojone miłości i różne inne.Wystarczy poczytać pytania jakie zadają tu i wszystko na temat.
                • Gość: Ania Re: wróżka Karo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 19:40
                  Przeczysz sama sobie. Najpierw mówisz że korzystałaś z usług tej pani, a za chwilę twierdzisz że tylko kobiety mające problem z osobowością mężów i kochanków na boku dzwonią do wróżek. No chyba że w tym zdaniu piszesz o sobie to ok. Ja nie powiedziałam że rozmawiałam z tą panią, natomiast osoba wykształcona potrafi napisać trzy zdania bez takich katastrofalnych błędów. Mieszkać może gdzie chce.
                  • Gość: gość Re: wróżka Ezoterium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 01:07
                    Aniu naucz się skarbie czytać nie napisałam,że korzystałam z jej usług, ale rozmawiałam z nią.A do wróżek chodzą osoby szukające nadziei ,wsparcia to tak jak do spowiedzi a najczęściej takie co mają męża i kilku kochanków często 20 lat młodszych albo 30 lat starszych i problem ,którego wybrać.Poczytaj jakie tu zadają pytania wróżką a będziesz wiedziała.
                    Ja też czasem robię błędy a jestem po studiach
                    • Gość: gość Re: wróżka Ezoterium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 10:47
                      "Poczytaj jakie tu zadają pytania wróżkĄ" heeheheh

CZASEM robisz błędy, taaaa. Studiów gratulować :)))

Ezoterium kobieto robisz w kółko te same błędy, naprawdę sądzisz że tego nie widać? :)
                      • Gość: psycholog Re: wróżka Ezoterium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 22:47
                        Dysortografia jest zaburzeniem w pisaniu polegającym na nagminnym
                        popełnianiu błędów ortograficznych pomimo znajomości podstawowych zasad
                        pisowni.

Piszemy wróżkom a nie wróżką i zamiast wyśmiewać się pomyśl
                        W wątku czy wróżka powinna mieć dyplom pisałyście ,że karty ich znajomość i zęby lub szczęka wystarczy a tu czepiacie się pisowni.Czyli jednak bez tego dyplomu ani ani zakładając ,że autorka błędów nie ma w/w schorzenia.
            • ezoterium Re: wróżka Karo 10.03.12, 03:29
              szkoda że większe zainteresowanie wzbudza moja ortografia ,składnia etc. niż treści jakie w tym poście zawarłam.Jest mi przykro ,że tak zostałam spuszczona jak ekskrement w wc ....no cóż... coraz mniej chce tutaj zaglądać .
        • tagoria Re: wróżka Karo 17.02.12, 19:19
          Oceniające klientów ??? obiektywnie, czy nie, jakim prawem wróżka ocenia klientów??? w dodatku w publicznych artykułach ?
          Strach do takiej iść bo można znaleźć swój przypadek opisany na portalu. Przecież wróżkę to chyba powinna obowiązywać tajemnica zawodowa.

Gość portalu: gość napisał(a):

> Wróżka Karo pisze artykuły Czytałam. Interesujące, obiektywnie oceniające nas -
          > klientów.Niestety, prawda jest czasem bolesna. Wracając do wróżki Karo, czy ni
          > kt nie ma niczego do powiedzenia?
          • Gość: ela Re: wróżka Karo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.12, 20:00
            nie sprawdzilo mi sie, a bylo dość optymistycznie
          • Gość: gość Re: wróżka Karo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 01:11
            "Przecież wróżkę to chyba powinna obowiązywać tajemnica zawodowa"
            nie wymienia nikogo ani z nazwiska ani nicku a problem co 2 klientka ma taki sam
            • Gość: bb Re: wróżka Karo IP: *.inowroclaw.mm.pl 20.02.12, 07:53
              dobre! tajemnica powiadasz, jesli oe to robia dla kasy a nie 'z powolania" to nie maja skrupułów więc i tajemnicy nie ma :)
          • Gość: gość Re: wróżka Karo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 00:51
            Pani wróżka nie tylko ocenia klientów ,ale ostatnim artykułem to chyba troszeczkę się i pewnej wróżce naraziła.Przecież każdy kto przeczyta widzi o kogo chodzi.Ciekawa jestem co Ty o tym sądzisz jak przeczytasz.
    • Gość: gość2 Re: wróżka Karo IP: *.xdsl.centertel.pl 23.02.12, 10:29
      mnie też mega irytują błędy ortograficzne u niektórych osób,,,, aż mi się włosy jeżą.;/
      uważam że akurat tego można się na uczyć.

a z karo korzystam czasem- i się sprawdziło nie raz. ot co.
    • magdaa1977 Re: wróżka Karo 23.02.12, 11:14
      Gość portalu: klient napisał(a):

> wrozka Karo z wróżbyonline, jak ze sprawdzalnoscia?

To idz do wróżki i się sam przekonaj, tutaj nie znajdziesz rzetelnych opinii. Magda.
    • Gość: gosc Re: wróżka Karo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.12, 23:07
      dużo sprawdziło się u mnie.Wie co mówi.. zwłaszcza jeśli chodzi o pytania dotyczące relacji z kimś..Fajna babka.
    • agrentowy4321 Re: wróżka Karo 04.03.23, 20:02
      Dużo rozmyślam ostatnio o tym
    • irona.sonata Re: wróżka Karo 25.04.23, 05:15
      Jestem spetryfikowana
    • irona.sonata Re: wróżka Karo 03.05.23, 05:04
      Sceptyczna na 100%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka