Dodaj do ulubionych

prosba o wrozbe,pomoc

09.03.12, 17:17
Jestem na rozstaju drog,nie wiem jaka podjac decyzje,prosze o pomoc.
Jakie sa rokowanie,prognozy mojej znajomosci?Co to za czlowiek?
Pytam,bo mam rozbiezne informacje,odczucia.
On waga,ja skorpion,znamy sie od roku,nie ufam zbytnio temu czlowiekowi a cos mnie do niego ciagnie.
czy warto kontynuowac ta znajomosc,czy to dobry czlowiek,czy jego zamiary sa uczciwe czy tez nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: prosba o wrozbe,pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 17:58
      napisz do Ezoterium na wizyta u wrozki reklamowała tu gdzies sie ze wrozy gratis
      • ezoterium Re: prosba o wrozbe,pomoc 10.03.12, 02:55
        zapraszam wejdź z dopiskiem jestem z forum na darmowej wiadomości wizytauwrozki.......tam można zgłosić się w trudnych sytuacji
        • kolorowa.tecza Re: prosba o wrozbe,pomoc 10.03.12, 10:59
          Dziekuje za wskazowki,jednak mam problemy z wyslaniem maila.
          Prosze o odpowiedzi na forum.Dziekuje.
          • Gość: gość Re: prosba o wrozbe,pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 11:09
            wejdź na wizyta u wrozki i napisz w darmowej wiadomosci,albo na stronie pani Ezoterium ,chyba nie sadzisz ze wrozka tu napisze ci wrozbe tak intymna do publicznej oceny.
            www.ezoterium.republika.pl
            i prosze nie pisac ze nie udaje sie wysłac bo to dziecko potrafi
    • Gość: wrozka Re: prosba o wrozbe,pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 11:17
      Po co Ci taki STARY CHŁOP NIE MASZ OJCA.KOBIETO OGARNIJ SIĘ!!!
    • Gość: Kasia Re: prosba o wrozbe,pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 11:38
      Zapytaj panią Selenkę ona mi odp dziś na e-mail (nie gratis,ale groszowa sprawa)Pisałam do niej poprzez strone www.wrozbiarstwojimdo.com
      Jestem zadowolona odpowiedx obszerna i dobre pomocne rady
    • kolorowa.tecza Re: prosba o wrozbe,pomoc 10.03.12, 13:38
      Dziwna rzecz,tyle chetnych do darmowej pomocy,ktora okazuje sie jednak niemozliwa...i coraz agresywniejsze naciagaczki,naganiaczki...a wydawalo sie,ze idea jest inna...
      Pazernosc tzw wrozki to nienajlepsza rekomendacja...
      • Gość: gość Re: prosba o wrozbe,pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 14:57
        Uczepiłaś się starego chłopa ,który moze byc Twoim ojcem i jeszcze darmo żebrzesz o wróżbe nie wstyd Ci wróżenie to praca dla kazdej wrozki TY chodzisz do pracy darmo NIE to w imie czego ktos ma ci darmo wrozyc.Za luksus trzeba płacic a nie jeszcze pretensje na forum wylewać .Wstyd i chańba
        • kolorowa.tecza Re: prosba o wrozbe,pomoc 10.03.12, 15:39
          No coz,bez komentarza...zeby nie znizac sie do poziomu czlowieka,ktory nie umie czytac ze zrozumieniem a zolci w nim tyle,ze tylko zal...az litosc bierze na tyle nieszczescia...szczerze wspolczuje,bo takie ograniczenie jest nieuleczalne.glupota zawsze ogranicza.bardzo pani wspolczuje.przepraszam,ze wywolalam tyle frustracji,to musi byc niezwykle bolesne.
          • Gość: gość Re: do kolorowej teczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 19:23
            Kochana we wszystkich darmowych wątkach nawet tych "nieczynnych od kilkunastu miesięcy zamieszczasz prośbę o wróżbę i dziwisz się ,że niektórzy Ci odpowiadają tak jak uważają za stosowne i nikomu to oceniać ,jeśli tak intymną sprawę poddajesz pod ocenę forum-prosisz o pomoc musisz liczyć się z różnymi i życzliwymi i złośliwymi uwagami.
            Mężczyzna jest ponad 15 lat starszy od Ciebie to takie moje zdanie i więcej Was dzieli niż łączy,związek nie przetrwa i nie wyda oczekiwanych przez Ciebie owoców(i nie chodzi tu o dzieci)Zarówno Ty jak i On potrzebujecie bardziej terapeuty niż wróżki,dlatego nie obrażaj się,ale zapłać za poradę w profesjonalnym miejscu,a nie obnażaj swojego życia intymnego na forum.Tu jak czytasz są porady różne dopiero był toczony bój bo wróżka intymne sprawy tu poruszała nie minęły dwa dni jak prosicie o roztrząsanie takich spraw.Warto przemyśleć i nie pisać ,że człowiek zniżył się do jakiegoś poziomu w Polsce takie relacje jak pani są nazywane jako patowe taki jest ogólny pogląd i trudno z tym dyskutować i obrażać się na forumowicza
            sama kiedyś byłam świadkiem sytuacji jak dzieci w szkole mówią Jasiu dziadek po Ciebie przyszedł a Jaś czerwony jak burak szeptem mówi tato,to tak na marginesie bo pani i tak z nim dzieci mieć nie będzie z przyczyn obiektywnych.
            I jeszcze 1 jeśli czytanie odp dla pani bolesne trzeba było nie prosić tu o pomoc.
    • Gość: randahl8 Re: prosba o wrozbe,pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.12, 00:10
      Dobry duszek czuwa… W gabinecie wróżbitów Małgorzaty i Grzegorza z Wrocławia Tel. 605418522
      www.wrozby.pop.pl
      wywróżą ci wszystko, będziesz zdziwiony ich możliwościami i wiedzą. Warci są każdych pieniędzy. Ja się o tym przekonałem, moi znajomych też.
      Zapoznaj się z opiniami na forum rozmowy w toku rozmowywtoku.tvn.pl/forum.html?hashr=1&#forum:NCwxNTUsOCwxMTg0OTkyMiwwLDAsMCxmb3J1bTAwMS5qcw==
    • agrentowy4321 Re: prosba o wrozbe,pomoc 04.03.23, 19:25
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: prosba o wrozbe,pomoc 25.04.23, 04:36
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
    • irona.sonata Re: prosba o wrozbe,pomoc 03.05.23, 04:27
      To dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka