martucha1 19.03.02, 15:06 Czy ktoś może mi polecić wróżkę w Warszawie? Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roma Re: sprawdzona wróżka IP: 194.181.36.* 03.04.02, 13:40 Naprawdę nikt nie zna sprawdzonej wróżki w stolicy??!!! Dołączam się do prośby martuchy, podzielcie się namiarami, nie bądżcie tacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denise Re: sprawdzona wróżka IP: *.bit.de / 10.1.12.* 04.04.02, 11:52 Wrozki nie znam, za to fantastycznego astrologa. Jesli chcecie, to przyslijcie mi maila - podam wam telefon. Pozdrawiam. Denise Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: sprawdzona wróżka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 19:01 Wróżka Gabi, Konstancin Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa Re: sprawdzona wróżka 11.04.02, 05:30 Gość portalu: denise napisał(a): > Wrozki nie znam, za to fantastycznego astrologa. Jesli chcecie, to przyslijcie > mi maila - podam wam telefon. > Pozdrawiam. > Denise Z checia wyslalabym Ci maila... ale nie podalas adresu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: sprawdzona wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 11:28 Ja znam fajną, jeśli nadal potrzebujesz to podam kontakt na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: sprawdzona wróżka IP: *.play-internet.pl 28.04.13, 21:57 Jesli mozesz to prześlij mi na miary na ta wrozke moj email katarzyna.amelia@onet.eu dziekuje i pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: sprawdzona wróżka IP: 95.108.66.* 29.04.13, 17:59 Na allegro marsz do MICHALINY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sprawdzona wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 19:16 kwiatuszek96 napisał(a): > Ja ze swojej strony polecam gorąco tarocistkę Lune. Nie pamiatem adresu jej str > onki ale moge podac e-mail > > tarocistka.lunna@gmail.com > > Szybka odpowiedź, wróżba jest bardzo szybko robiona. Korzystałam kilka razy z j > ej pomocy i jestem bardzo zadowolona. Co do ceny to jedna z najtańszych wróżek > u innych za te samą wróżbe musiałam zapłącić grubo ponad 100zł a Luna bierze du > żo mniej. Ode mnie za kilka pytań wzięła 60zł i dołożyła portret numerologiczny > gratis:) Co sądzicie o tej tarocistce Lunie? Czy jest taka dobra jak opis powyżej? Doostałam przed chwilą sms z nr 72242 o treści: Jeżeli to co powiem się nie sprawdzi, koncze z TAROTEM. Same konkrety dotyczące PIENIĘDZY, RODZINY oraz ZDROWIA.Slij FINAŁ na 72242(2,46zł) WróżkaLuna.pl Rzeczywiście tanio się ceni.Ciekawe czy jak taka dobra przepowiedziała już komuś numery w lotto.Jeżeli to potrafi chętnie skorzystam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sprawdzona wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 19:27 Ale te sms-y pisze i wysyła automat! Kilka lat temu (dokładnie 5 lat temu :)) dałam się nabrać na to, że faktycznie smsuję, rozmawiam z konkretną wrózka, i te wypowiedzi były dla mnie dziwne, a potem znalazłam info na necie, że na takich sms-owniah sa zainstalowane automaty, które nabijają kase poprzez wysyłanie gotowych formułek na konkretny numer No cóz, trochę zapłaciłam za naukę, ale obecnie juz nie korzystam z żadnych sms- "wrózek" PS aby nie było nieporozumień, wrózki są w momencie kiedy chcesz pogadać "na żywo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sprawdzona wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 20:31 > Ale te sms-y pisze i wysyła automat! A guzik mnie to obchodzi.Podpisuje się pod nim ta wróżka. Od pięciu lat nie piszę sms do wróżek, odkąd przekonałam się ,że to oszustwo.Wystąpiłam z pismem do operatora o blokowanie tych numerów.Dostałam odpowiedz pozytywną a to g...o w dalszym ciągu przychodzi. W końcu zgłoszę na policję o nękanie i będzie po sprawie. Policja będzie wiedziała jak się tym zająć.Nie ma tygodnia spokoju, ciągle jak nie straszą to zachęcają. AUTOMATY OBSŁUGUJĄ BEZWSTYDNI ZACHŁANNI NA PIENIĄDZE LUDZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
ladydii1987 Re: sprawdzona wróżka 08.01.14, 12:21 W ogóle NIE POLECAM LUNY!!!!!! napisałam smsa, miałam namiar do tej pani Z gazety i chciałam porady, gdzie wpisałam w smsie moje imię i datę urodzenia. A ta Pani wysłała smsa z prośbą o moje imię ( a przecież je wcześniej wpisałam) wygląda na to że w ogóle nie czyta smsów za które słono przecież płacimy. Po tym jak stwierdziłam, że nie ma sensu korespondować z tą Panią zdecydowałam przesłać tego smsa do innej wróżki która potrafiła dostrzec w nim imię, i odpowiedzieć konkretnie na moje pytanie, dostałam smsa od tej Pani o następującej treści: ,,Długo jeszcze mam czekać na odpowiedź?'' wyrażę to tylko w trzech słowach ŻAL ŻAL ŻAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja25 Re: sprawdzona wróżka IP: *.torun.mm.pl 06.03.14, 08:57 nie chce sie za duzo rozpisywac bo bylam tylko 2 razy u wróżki VITALISSA emailowo ale sprawdzalność oceniam na 90 procent moze reszta sie jeszcze sprawdzi;-) odczytanie sytuacji obecnej na 100% natomiast przyszłość większość się sprawdziła, myślę że jeśli bedę miała potrzebę skorzystania jeszcze kiedyś to powrócę do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sprawdzona wróżka IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.14, 12:51 Ależ nachalna reklama wróżki Vitalissy w 2 kolejnych postach. To samo IP i ten sam styl pisania. Bez znaków interpunkcyjnych a raczej używanie ich nieprawidłowo oraz nie używanie wielkich liter. Do tego podkreślanie jak trudno się dodzwonić :) Czy ktoś się jeszcze na to nabiera? Odpowiedz Link Zgłoś
tarot_1 Re: sprawdzona wróżka 13.06.14, 22:47 martucha1 napisał: > Czy ktoś może mi polecić wróżkę w Warszawie? > Marta Wróżby ONLINE www.wrozby.top-100.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dalia34 Re: sprawdzona wróżka 19.06.17, 18:48 Polecam wróżkę Annę Kempisty to jej strona internetowa: tarot.net.pl/ Widziałam ją kiedyś w Dzień Dobry TVN i tak to się zaczęło :) Bardzo profesjonalne podejście i wszystko jak dotąd mi się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
megan12031976 Re: sprawdzona wróżka 02.09.17, 18:43 Witaj a jaka cena wrozby? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: sprawdzona wróżka 10.08.18, 11:49 Cena nie jest istotna, bo i tak żadna "wróżka" nie potrafi zrobić żadnych czarów. Czary to bzdura. Tylko dlaczego znajdują się ludzie, którzy radośnie łykają taką ściemę bez popijania? Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: sprawdzona wróżka 10.08.18, 21:34 Ludzie po stracie ukochanej osoby nie myślą logicznie i bezmyślnie chytaja się czegoś właśnie takiego. A mendy to wykorzystują. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka28.28 Re: sprawdzona wróżka 10.08.18, 10:44 kwestia ceny jest różnorodna u jednej zapłaciśz 200zł a u jednej 50zł, uważam że cena nie gra roli kiedy wróżka jest wiarygodna, osobiście przekonana jest do pani, do któej pisze na maila wrozka.vitalissa@gmail.com ceny są niskie uwazam ze na kazdą kieszeń. Co do samych przepowiedzeń może nie wszystko ale więcej się sprawdziło, jestem skłonna ocenić na 80-90%. Przed ten korzystałąm z wróżenia u innych wrozek i moim zdanie słabiej wypadły. To moja opinia. O ile ceny się nie zminiły to u Vitalisy wrożba za 30 i 60zł max. Odpowiedz Link Zgłoś
martynaaa888 Re: sprawdzona wróżka 02.11.18, 19:04 JA mam sprawdzona wrozke z ktorej regularnie korzystam. To Beatris. Pisalam z nia przez maila, i naprawde mi pomogla wrozkabeatris@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
anna.janson1 Re: sprawdzona wróżka 30.05.19, 22:08 bylam na ul. Senatorskiej u wrozki Luny w Warszawie. 180 zl i NIC sie nie sprawdzilo! Na początku zada kilka pytan i jak juz cos wie to improwizuje. Lipa:( Odpowiedz Link Zgłoś