Dodaj do ulubionych

sprawdzona wróżka

19.03.02, 15:06
Czy ktoś może mi polecić wróżkę w Warszawie?
Marta
Obserwuj wątek
    • Gość: Roma Re: sprawdzona wróżka IP: 194.181.36.* 03.04.02, 13:40
      Naprawdę nikt nie zna sprawdzonej wróżki w stolicy??!!! Dołączam się do prośby
      martuchy, podzielcie się namiarami, nie bądżcie tacy
      • Gość: denise Re: sprawdzona wróżka IP: *.bit.de / 10.1.12.* 04.04.02, 11:52
        Wrozki nie znam, za to fantastycznego astrologa. Jesli chcecie, to przyslijcie
        mi maila - podam wam telefon.
        Pozdrawiam.
        Denise
        • Gość: Lena Re: sprawdzona wróżka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 19:01
          Wróżka Gabi, Konstancin
        • kachaa Re: sprawdzona wróżka 11.04.02, 05:30
          Gość portalu: denise napisał(a):

> Wrozki nie znam, za to fantastycznego astrologa. Jesli chcecie, to przyslijcie
          > mi maila - podam wam telefon.
          > Pozdrawiam.
          > Denise

Z checia wyslalabym Ci maila... ale nie podalas adresu.
          Pozdr.
    • Gość: anka Re: sprawdzona wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 11:28
      Ja znam fajną, jeśli nadal potrzebujesz to podam kontakt na priva.
      • Gość: kaska Re: sprawdzona wróżka IP: *.play-internet.pl 28.04.13, 21:57
        Jesli mozesz to prześlij mi na miary na ta wrozke moj email katarzyna.amelia@onet.eu dziekuje i pozdrawiam Kaśka
        • Gość: wera Re: sprawdzona wróżka IP: 95.108.66.* 29.04.13, 17:59
          Na allegro marsz do MICHALINY!
    • Gość: gość Re: sprawdzona wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 19:16
      kwiatuszek96 napisał(a):

> Ja ze swojej strony polecam gorąco tarocistkę Lune. Nie pamiatem adresu jej str
      > onki ale moge podac e-mail
      >
      > tarocistka.lunna@gmail.com
      >
      > Szybka odpowiedź, wróżba jest bardzo szybko robiona. Korzystałam kilka razy z j
      > ej pomocy i jestem bardzo zadowolona. Co do ceny to jedna z najtańszych wróżek
      > u innych za te samą wróżbe musiałam zapłącić grubo ponad 100zł a Luna bierze du
      > żo mniej. Ode mnie za kilka pytań wzięła 60zł i dołożyła portret numerologiczny
      > gratis:) Co sądzicie o tej tarocistce Lunie? Czy jest taka dobra jak opis powyżej? Doostałam przed chwilą sms z nr 72242 o treści: Jeżeli to co powiem się nie sprawdzi, koncze z TAROTEM. Same konkrety dotyczące PIENIĘDZY, RODZINY oraz ZDROWIA.Slij FINAŁ na 72242(2,46zł) WróżkaLuna.pl Rzeczywiście tanio się ceni.Ciekawe czy jak taka dobra przepowiedziała już komuś numery w lotto.Jeżeli to potrafi chętnie skorzystam;)
      • Gość: gość Re: sprawdzona wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 19:27
        Ale te sms-y pisze i wysyła automat!
        Kilka lat temu (dokładnie 5 lat temu :)) dałam się nabrać na to, że faktycznie smsuję, rozmawiam z konkretną wrózka, i te wypowiedzi były dla mnie dziwne, a potem znalazłam info na necie, że na takich sms-owniah sa zainstalowane automaty, które nabijają kase poprzez wysyłanie gotowych formułek na konkretny numer
        No cóz, trochę zapłaciłam za naukę, ale obecnie juz nie korzystam z żadnych sms- "wrózek"
        PS aby nie było nieporozumień, wrózki są w momencie kiedy chcesz pogadać "na żywo"
        • Gość: gość Re: sprawdzona wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 20:31
          > Ale te sms-y pisze i wysyła automat! A guzik mnie to obchodzi.Podpisuje się pod nim ta wróżka. Od pięciu lat nie piszę sms do wróżek, odkąd przekonałam się ,że to oszustwo.Wystąpiłam z pismem do operatora o blokowanie tych numerów.Dostałam odpowiedz pozytywną a to g...o w dalszym ciągu przychodzi. W końcu zgłoszę na policję o nękanie i będzie po sprawie. Policja będzie wiedziała jak się tym zająć.Nie ma tygodnia spokoju, ciągle jak nie straszą to zachęcają. AUTOMATY OBSŁUGUJĄ BEZWSTYDNI ZACHŁANNI NA PIENIĄDZE LUDZIE.
      • ladydii1987 Re: sprawdzona wróżka 08.01.14, 12:21
        W ogóle NIE POLECAM LUNY!!!!!! napisałam smsa, miałam namiar do tej pani Z gazety i chciałam porady, gdzie wpisałam w smsie moje imię i datę urodzenia. A ta Pani wysłała smsa z prośbą o moje imię ( a przecież je wcześniej wpisałam) wygląda na to że w ogóle nie czyta smsów za które słono przecież płacimy. Po tym jak stwierdziłam, że nie ma sensu korespondować z tą Panią zdecydowałam przesłać tego smsa do innej wróżki która potrafiła dostrzec w nim imię, i odpowiedzieć konkretnie na moje pytanie, dostałam smsa od tej Pani o następującej treści:
        ,,Długo jeszcze mam czekać na odpowiedź?'' wyrażę to tylko w trzech słowach ŻAL ŻAL ŻAL
      • Gość: goja25 Re: sprawdzona wróżka IP: *.torun.mm.pl 06.03.14, 08:57
        nie chce sie za duzo rozpisywac bo bylam tylko 2 razy u wróżki VITALISSA emailowo ale sprawdzalność oceniam na 90 procent moze reszta sie jeszcze sprawdzi;-) odczytanie sytuacji obecnej na 100% natomiast przyszłość większość się sprawdziła, myślę że jeśli bedę miała potrzebę skorzystania jeszcze kiedyś to powrócę do niej.
        • Gość: gość Re: sprawdzona wróżka IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.14, 12:51
          Ależ nachalna reklama wróżki Vitalissy w 2 kolejnych postach. To samo IP i ten sam styl pisania. Bez znaków interpunkcyjnych a raczej używanie ich nieprawidłowo oraz nie używanie wielkich liter. Do tego podkreślanie jak trudno się dodzwonić :)
          Czy ktoś się jeszcze na to nabiera?
    • tarot_1 Re: sprawdzona wróżka 13.06.14, 22:47
      martucha1 napisał:

> Czy ktoś może mi polecić wróżkę w Warszawie?
      > Marta
      Wróżby ONLINE
      www.wrozby.top-100.pl
    • dalia34 Re: sprawdzona wróżka 19.06.17, 18:48
      Polecam wróżkę Annę Kempisty to jej strona internetowa: tarot.net.pl/ Widziałam ją kiedyś w Dzień Dobry TVN i tak to się zaczęło :) Bardzo profesjonalne podejście i wszystko jak dotąd mi się sprawdziło.
    • megan12031976 Re: sprawdzona wróżka 02.09.17, 18:43
      Witaj a jaka cena wrozby?
      Pozdrawiam
      • olek13 Re: sprawdzona wróżka 10.08.18, 11:49
        Cena nie jest istotna, bo i tak żadna "wróżka" nie potrafi zrobić żadnych czarów. Czary to bzdura.
        Tylko dlaczego znajdują się ludzie, którzy radośnie łykają taką ściemę bez popijania?
        • kontroler0 Re: sprawdzona wróżka 10.08.18, 21:34
          Ludzie po stracie ukochanej osoby nie myślą logicznie i bezmyślnie chytaja się czegoś właśnie takiego. A mendy to wykorzystują.
    • jagodka28.28 Re: sprawdzona wróżka 10.08.18, 10:44
      kwestia ceny jest różnorodna u jednej zapłaciśz 200zł a u jednej 50zł, uważam że cena nie gra roli kiedy wróżka jest wiarygodna, osobiście przekonana jest do pani, do któej pisze na maila wrozka.vitalissa@gmail.com ceny są niskie uwazam ze na kazdą kieszeń. Co do samych przepowiedzeń może nie wszystko ale więcej się sprawdziło, jestem skłonna ocenić na 80-90%. Przed ten korzystałąm z wróżenia u innych wrozek i moim zdanie słabiej wypadły. To moja opinia. O ile ceny się nie zminiły to u Vitalisy wrożba za 30 i 60zł max.
    • martynaaa888 Re: sprawdzona wróżka 02.11.18, 19:04
      JA mam sprawdzona wrozke z ktorej regularnie korzystam. To Beatris. Pisalam z nia przez maila, i naprawde mi pomogla wrozkabeatris@gmail.com
    • anna.janson1 Re: sprawdzona wróżka 30.05.19, 22:08
      bylam na ul. Senatorskiej u wrozki Luny w Warszawie. 180 zl i NIC sie nie sprawdzilo! Na początku zada kilka pytan i jak juz cos wie to improwizuje. Lipa:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka