Gość: klaudia Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.centertel.pl 02.02.13, 17:48 Czy w tym cyklu zajde w ciąże? Klaudia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.nowydwor.mm.pl 02.02.13, 18:13 Czy bede z klaudia 27.10.1994 co ona do mnie czuje ja daniel 21.03.1991 Odpowiedz Link Zgłoś
edyt-a11 Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! 02.02.13, 19:40 edyta 7 11 1967 czy były partner do mnie wróci ? mirosław 6 05 1974 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kashaa Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.ists.pl 02.02.13, 20:13 Witam Jak potoczą się losy mojego małżeństwa z Tomaszem 9.07 1975 Dzięuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugie imię anna Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.multimo.pl 02.02.13, 20:28 witam poproszę o informację na temat relacji w lutym z panem J. Co ciekawego się wydarzy??? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.13, 23:12 dobry wieczor Czy Krzysiek do mnie wroci? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata253 Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.13, 01:31 Witam serdecznie. Ja Małgorzata 18.01.1988 Mam problem ponieważ 2mężczyzn zabiega o moje względy,mam mętlik w głowie..proszę o radę karty... moje pytanie jest następujące : Który z tych mężczyzn jest wart mojego uczucia? 1.Qais 07.01.1984 2.Tarique 31.01.1981 Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barabella Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.152.151.75.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.02.13, 01:43 Witam. Bardzo mi zależy na odpowiedzi na pytanie czy do kwietnia uda mi się znaleźć pracę? Jeśli nie to kiedy? Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
mentol.6 Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! 03.02.13, 03:28 iza 29.10.1987 Marcin 12.12.1968 czy z tym mężczyzna będę? jeżeli nie to kto jest mi pisany? jak z moim zdrowiem (co jest przyczyna sińców i podkrążeń do jakiego lekarza mam się udać(czy wyzdrowieje wreście) i co z kolanem) dziękuje za poświęcony czas (jeżeli to nie dużo to chciałabym wiedzieć cos w sprawie pracy czy dostane jakąś prace a jeżeli za dużo pytań to prosze na to już nie odpowiadać) Odpowiedz Link Zgłoś
taruki Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! 03.02.13, 13:53 czy Michał chce byc zebym do niego wróciła ? czy jestesm dla niego wazna? Urszula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.13, 21:27 Czy te wróżby są aktualne? Długo czekam, sprawdzam od jakiegoś czasu i nikt nie ma odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wik-i74 Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! 28.02.13, 08:20 JA TEZ CZEKAM NA ODPOWIEDZ DOSC DŁUGO I CHYBA NASZA WRÓZKA SIE WYCOFAŁA A MOZE JEST ZAPRACOWANA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna65 Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.lask.vectranet.pl 03.02.13, 17:33 "Nikt mnie kocha, nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie rozumie" i wszyscy omijają łukiem, a szczególnie wróżbici, którzy zazwyczaj mnie nie zauważają i pomijają ;( forum.gazeta.pl/forum/w,468,142030986,142061913,Re_Wrozba_darmowa_karty_tarota_zapraszam_.html Odpowiedz Link Zgłoś
witch1956 Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! 03.02.13, 17:36 Witaj projectmonarch :) Mam na imię Grażyna. Powiedz mi stworzymy z Jarkiem związek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
witch1956 Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! 09.02.13, 19:55 witch1956 napisał(a): > Witaj projectmonarch :) > Mam na imię Grażyna. Powiedz mi czy stworzymy z Jarkiem związek. > Pozdrawiam Witaj jeszcze raz :) Chyba zapomniałeś o mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owieczka_1983 Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.timplus.net 03.02.13, 18:13 pięknie Panu dziękuję i życzę szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
projectmonarch Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! 03.02.13, 20:39 barabella 03.02.13, 01:43 : Wspaniała Alicjo, zerknijmy sobie na energię w sprawie Twojej pracy: Uważaj na luty. 5 mieczy zaznacza duże szanse na pracę, ale to będzie prawdziwa udręka. Dlatego radziłbym uważać, na co się godzisz i co podpisujesz. Pierw dokładnie wybadaj sytuację, zapoznaj się z warunkami dt pracy. To takie pyrrusowe zwycięstwo. W marcu otrzymasz propozycję pracy związaną z podróżami i przemieszczaniem się, ale nie widzę, abyś chciała ją przyjąć, nie będzie Ci to odpowiadało. W kwietniu Giermek Monet pokazuje wzrost dochodów, ale będzie to raczej praca na umowę zlecenie, zajęcia dorywcze. Dopiero na koniec wiosny pokazuje mi się karta stabilizacji, radości i bezpieczeństwa pokazująca, że nie tylko trafisz właściwie, ale także będziesz myślała nad dodatkowym źródłem dochodu. Do tego czasu niechciane karty zaznaczające perturbacje i nieprzyjemne zawirowania w sferze uczuciowej, nie zagłębiałem się już w to, ale uważaj na rozczarowania - mężczyznę, jego zdrady i kłamstwa. To pokazuje się wyraźnie i bardzo dziwne, że w pytaniu o pracę, ale tak to już jest z kartami. Powodzenia! edyt-a11 02.02.13, 19:40: Edytko, tak. Do końca wiosny tego roku powinniście do siebie wrócić. I na nowo zbudujecie trwały związek, ale uważaj, bo to nie będzie relacja łatwa. A w momentach kryzysu mi się pokazuje, że on w romans wejdzie z inną kobietą. Już na dzień dzisiejszy zaznacza mi się przy nim inna osoba ( choć już poważnie zastanawia się nad tym, czy lepiej nie wrócić do Ciebie ), dlatego musisz przygotować się na to, że on Ciebie zdradzi, gdy będziecie razem. Widzę, że będziesz podejrzliwa i odkryjesz prawdę. Karty Rycerz Mieczy, 5 buław odwrócone i Księżyc oznaczają rywalizację w związku, szarpaninę, trudne dyskusje, wręcz walkę o odkrycie prawdy. Na pewno ten związek nie będzie układał się lekko i swobodnie, a on zamiast szczerości wybierze manipulację i skoki w bok. As Buław natomiast to nowa energia męska przy Tobie - a zatem pojawi się zupełnie nowy człowiek, i to bardziej konkretny, zdecydowany, odpowiedzialny. W tym czasie będziesz się jeszcze szarpała z Mirosławem, co utrudni budowanie nowej relacji. Tarot mówi, że będziesz musiała pogodzić się ze stratą i otworzyć się na nowe, w przeciwnym razie będziesz przeżywała bolączki przeszłości jako kobieta nieufna, zalękniona i smutna. Sama odpowiedz sobie na pytanie, czy w ogóle warto Mirkowi dawać szansę, bo szansa powrotu jawi się jak malowana. wiesia 30.01.13, 22:10: Ale mam karnawał z tymi kartami. Ja się pytam o Twoje finanse, one mi o uczuciach. Czy Ty poważnie cierpisz po stracie mężczyzny? Zwłaszcza ta odwrócona 5 pucharów - rozpacz z powodu straty. Nie odwzajemnił miłości, zdradził , okłamał i oddalił się w stronę innej kobiety? A Ty wciąż dusisz w sobie negatywne emocje z tym związane? Ja wyłożyłem sobie jeszcze runy, one mówią to samo. Jeżeli tak, oznacza to, że masz poważną blokadę energetyczną z tego powodu. Musisz zmierzyć się z własną przeszłością, wybaczyć i odciąć się od niej, w przeciwnym razie tłumione emocje zniszczą Twoje samopoczucie i sferę finansową. Tarot mówi, że jeżeli tego nie zrobisz, możesz sobie harować do woli, trafiać na konfliktowe sytuacje, aż podupadniesz na zdrowiu i będziesz miała wszystkiego dosyć. W przypadku zmierzenia się z własnymi demonami, As Monet oznacza wsparcie z niebios, pojawią się same, spontanicznie nowe okazje, dzięki którym wyraźnie poprawisz swój status materialny. Wszystko tu zależy od Ciebie, również czas. Wybieraj - możesz jeszcze odmienić swój los. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.13, 20:55 Witam serdecznie i prosiłabym o wróżbę pod kątem pracy ,czy mogę liczyć w obecnej firmie jeszcze na jakies korzystne zmiany , czy może lepiej byłoby rozejrzeć się za jakąś nową? Pozdrawiam gorąco i dziekuję za poświęcenie czasu. Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
projectmonarch Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! 03.02.13, 21:29 Daniel 02.02.13, 18:13 : Na uczucia Klaudii wyszedł odwrócony Wisielec. Pisałem już o tej karcie w poprzednich wątkach - oznacza pogodzenie się z istnieniem okresu zatrzymania między Wami, jakby nic nie posuwało się do przodu. Poza tym ona ma zawieszoną relację z pewnym mężczyzną, wyszedł w karcie aroganckiego, dominującego - mógł dopuścić się zdrady wobec niej. Dużo kart oddalenia, zwłaszcza odwrócony Rydwan, mówią o oddaleniu się go w stronę innej kobiety. Ale Klaudia wciąż zadręcza się tą sprawą, nie może się od tego uwolnić, żyje swoją przeszłą relacją uczuciową. To jakaś chora iluzja. Jest mentalnie przywiązana do kogoś innego. Z jednej strony chce rozpocząć swoje życie uczuciowe od nowa i nie jest jesteś jej obojętny, a z drugiej strony nie wierzy, czy to mogłoby się udać, długo się nad tym zastanawia i analizuje. Na pytanie, czy będziecie razem, karta Kapłan pokazuje - owszem, jest taka szansa, ale będziesz musiał Danielu zabiegać o Klaudię sporo, nierzadko mając wrażenie, że ona tego zainteresowania nie odwzajemnia. Po czasie ociepli się między Wami, ale gdy zbudujecie już trwałą relację, ona wciąż może nawiązywać do innego mężczyzny, porównywać Ciebie z kimś, o kim nie może zapomnieć. Karty pokazują, że ten człowiek jeszcze wyciągnie rękę w stronę Klaudii, co będzie dla Ciebie oznaczało kapitulację i konieczność pogodzenia się z rozstaniem. 5 mieczy z odwróconą Wieżą oznaczają bolesne zakończenie nieudanego związku. Zadaj sobie zatem pytanie, czy warto się w to angażować. ania 02.02.13, 23:12: Aniu, Krzysztof na razie ma uraz, niesmak po Waszym ostatnim rozstaniu. Nie wie sam, czy żywi do Ciebie jeszcze prawdziwe uczucia, czy powrót nie będzie opierał się na zasadzie odcinania kuponów od tego, co było. Ale on jeszcze to przemyśli i skontaktuje się z Tobą. Mam wyraźnie zaznaczony powrót do związku w karcie 10 kielichów. Będzie chciał zaryzykować, by przekonać się o trafności własnych sądów. Uważam, że jeszcze będziecie razem, w okolicach wiosny tego roku. Ale zanim cieszyć się będziesz, jeszcze wielka łyżka dziegciu - bardzo wyraźnie pokazują się problemy finansowe, z powodu których oddalicie się od siebie. W trakcie naprawy sytuacji pieniężnej niestety Krzysztof dopuści się zdrady ( odwrócona Królowa Buław, 2 mieczy odwrócona), o czym nie będzie chciał powiedzieć. To sprawi, że rozstaniecie się ostatecznie, będziesz na niego zła. Gdy wychodzi odwrócona Wieża, nie ma już szans na naprawdę żadnego związku. Jak widzicie, karty nie kładą się dziś wyjątkowo optymistycznie... To może ja sobie już pójdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka3 Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.13, 22:29 dobry wieczor czy Michal bedzie moim mezem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga32 Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.217-171-50.tkchopin.pl 03.02.13, 22:53 Mam na imię Agnieszka 32 lata. Obecnie nie mam pracy, chciałabym zobaczyć, czy i kiedy znajdę nową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 16:42 dziekuje ślicznie za odpowiedz, jednak z tymi problemami finansowymi to raczej nie za bardzo, cos mi tu nie gra no ale dam znac za jakis czas jak to sie rozwinie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vvvhiskey Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! 04.02.13, 23:46 Prosiłam o wróżbę 25 stycznia, ale może jeszcze nieśmiało się przypomnę... Czy w najbliższym czasie zmieni się coś w moim życiu uczuciowym? Czy mam szansę na wejście w szczęśliwy związek? Dziękuję, Katarzyna (rocznik 1986). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 13:17 Witam serdecznie. Prosiłam o wróżbę 14.02. Wiem, że sporo ludzi zadaję pytania, więc chciałabym tylko się przypomnieć :) Chciałabym ułożyć sobie życie uczuciowe. Czy mam szansę na stały i szczęśliwy związek? Dziękuję i pozdrawiam. Elżbieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 14:28 Prosiłam już o skasowanie wiadomości. Proszę uznać moją wiadomość za nieważną. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bara Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.183.180.238.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.02.13, 15:48 Dziękuję serdecznie za poświęcony czas, uwagę i całkiem niezłe informacje. Praca związana z podróżami i przemieszczaniem się rzeczywiście mi nie odpowiada ze względu na "zobowiązania rodzinne" że tak powiem :) Już to przerabiałam - więcej strat niż korzyści. Odezwę się i dam znać jak poszło. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IK Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.13, 21:03 Dobry wieczór , mam prośbę o wróżbę.Rozwodzę się własnie , czy ułożę sobie jeszcze z kimś fajnym życie? Ilona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola2361 Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.nplay.net.pl 03.02.13, 22:45 Witam nazywam się Wioletta, w tamtym roku zakończyłam długoletni związek czy jeszcze sie zakocham, czy spotkam miłość swojego życia czy może to właśnie była miłość mojego życia z której zrezygnowałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.access.telenet.be 03.02.13, 22:46 dobry wieczor, czy masz szanse na poznanie kogos w najblizszym czasie i na zwiazek? dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.access.telenet.be 04.02.13, 18:47 mialo byc czy mam szanse, a i mam 35 lat tak ku wiadomosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwwwwwwwww Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.13, 22:57 mam na imię Asia. od kilku miesięcy szukam pracy. Czy uda mi się znaleźć pracę? Mam ciężko sytuacje finansową maż narobił długów i czy małżeństwo przetrwa? Sama nie wiem czy warto to brnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakso Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.13, 10:56 Kiedy odmieni się moja sytuacja życiowa na lepsze? joanna 12/07/1974 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monis Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.30.136.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.13, 14:24 monika. czy mam szanse na powazny zwiazek z rafalem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ77 Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.wseiz.pl 04.02.13, 14:53 Czy w tym roku czeka mnie przeprowadzka i zmiana miejsca zamieszkania? Z góry dziękuję i pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.ids.pl 04.02.13, 16:21 Mam na imię Witold. Mam dziewczynę ale nie za bardzo mi się z nia układa. Chciałbym wiedzieć czy i kiedy ułoży mi się z nia czy jednak będę z inna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaldan9 Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.124.97.19.rybnet.pl 04.02.13, 16:56 Witam,mój syn 06.04.1980r ma wielki problem z nałogiem , czy z tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
projectmonarch Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! 04.02.13, 17:18 małgorzata253 03.02.13, 01:31 : Gosiu, szalejesz! I to w jakimś orientalnym stylu, uwielbiam to! Mam nadzieję zatem, że pojawi się w rozkładzie coś dobrego. Qais: Karty na jego intencje to 9 buław, Pustelnik, odwrócony As Pucharów. On ma za sobą ciężką przeszłość uczuciową. Wciąż przeżywa, rozpamiętuje, rozdrapuje rany. Mam wrażenie, że zostawił kobietę, z którą było mu źle, teraz próbuje zapomnieć, wyrwać się z tego impasu. Niestety te bolączki wciąż są przy nim obecne. Nie widzę zatem, aby mógł szczerze i prawdziwie odwzajemnić Twoje uczucia. On chce, abyś sprawiła, by odciął się od tego, co było. Masz zamaskować jego ból. Ale w życiu codziennym tak się nie da - to on powinien zmierzyć się z własnymi demonami. Będziecie się cały czas spotykać, i to będą spotkania bardzo przyjemne. Niby koleżeńskie, a jednak z nutką intymności. Ale Królowa Mieczy zaznacza, że będziesz go trochę trzymała na dystans. To Ty będziesz rozdawać karty i kontrolować sytuację. Nie widzę, abyś w pełni się zaangażowała. Z tego powodu będziesz umawiać się z kimś innym, ale on, mimo że o Tobie nie zapomni, również spróbuje się dowartościować przy innej kobiecie. Dlatego nie oczekujcie od siebie wierności. Później nastąpi okres ocieplenia relacji i możliwe, iż zaczniesz myśleć o budowaniu czegoś poważniejszego, ale uwaga. Zrozumiesz moje słowa, poczujesz się trochę jak jego "pocieszajka po stracie". Z tego powodu relacja może się urwać. Tarique: Następny nieogarnięty. Karty zaznaczają, że tkwi w jakimś nieudanym związku, a mimo to próbuje się wyrwać, odetchnąć. Jest zły na siebie z tego powodu, ale 10 monet odwrócona pokazuje, że relacja to poważna, lecz bardzo nieszczęśliwa. Zaznacza mi się chłód i arogancja wobec tej kobiety. On jej nie kocha, to rutyna i przywiązanie. W przyszłości się rozstaną. 4 mieczy pokazuje dwie rzeczy: Ona wcale nie musi mieszkać blisko. Po drugie, on zamierza od niej odpocząć, ale do niej wróci. Przy Tobie będzie grał Władcę - czyli mężczyznę samodzielnego, dumnego i pewnego siebie, który bardzo dobrze sobie ze wszystkim radzi. Ale uważaj, bo on na poziomie energetycznym jest z kimś innym związany. Napiszę bez ogródek - podobasz mu się pod względem fizycznym i on chce , byś była jego kochanką. Zamierza wejść z Tobą w erotyczny, wolny związek. Jeżeli Ci to odpowiada, bardzo proszę - seks będzie udany. Ale po pewnym czasie zaznaczają mi się karty odległości pokazujące, iż będzie się przemieszczał i może Cię zostawić. Podejdź do tego na dystans, a możesz się dobrze zabawić. Nic poważnego tu nie widzę. Małgosia 26.01.13, 22:23 / Gosia 03.02.13, 20:55: Karty to pokazały jasno i treściwie. Że do sierpnia nawet możesz popracować w aktualnym miejscu. Nie widzę specjalnej poprawy, Wisielec z 4 monet - nihil novi, jest jak jest, a rutyna i stagnacja będą Cię zżerać od środka. Ale mimo wszystko możesz bać się zmian, czy po rezygnacji rzeczywiście los coś dobrego ze sobą przyniesie. Jeżeli liczysz na jakieś awanse, podwyżki - nie widzę tego. Sytuacja bardzo mieszana, raz lepiej, raz gorzej. Obowiązków sporo, do tego mogą się przewinąć obok Ciebie osoby, z którymi nie zamierzasz utrzymywać kontaktu. Moim zdaniem powinnaś jeszcze zostać w tej pracy, bo przecież lepszy wróbel w garści, aczkolwiek ten sierpień to czas, kiedy wszystko może się zacząć walić i to będzie sygnał, iż poważnie należałoby rozejrzeć się za czymś nowym. I do końca lata widzę Cię w pracy o wiele lepszej pod względem atmosfery i zarobków. Odwrócony Kapłan zaznacza, iż powinnaś także pomyśleć nad dodatkowym kursem czy zajęciami, by polepszyć swoje kwalifikacje. Tarot bardzo wyraźnie podkreślił też Twoją sferę uczuciową w tym roku - zaznacza się nowa energia męska, ten człowiek bardzo zawróci Ci w głowie, pokazuje się w kartach mobilności, przemieszczania się. Uważaj, bo on będzie miał kobietę, a z tego może wyjść tylko romans. To do sierpnia również musi mieć miejsce. giga32 03.02.13, 22:53: Agnieszko, na luty odwrócony Giermek Mieczy. Karta zaznacza niepewność i niezdecydowanie - pojawią się oferty pracy, ale nie będziesz w pełni usatysfakcjonowana. Stąd może Cię czekać wysyłanie podań, rozmowy kwalifikacyjne, ale to taka energia wahania się. W marcu już widzę Ciebie jako osobę pracującą, mówi o tym 10 buław - karta pracy ciężkiej, gdzie trzeba nawet coś przenosić, dźwigać. Bardzo szybko wypłyniesz na głębokie wody, tzn że jawi się przed Tobą sporo nowych obowiązków i na początku możesz mieć kłopoty z ogarnięciem tego wszystkiego. Naprawdę wyczerpujące zajęcie, 4 mieczy może oznaczać kłopoty z samopoczuciem, a nawet ze zdrowiem. Mam wrażenie, że nie nadajesz się do takiej pracy w pozytywnym znaczeniu tego słowa oczywiście. Jednak mam wrażenie, że wybierzesz to zajęcie, by zarobić jakiekolwiek pieniądze, targana wiatrami rezygnacji.Ponieważ nie będziesz czuła się tam dobrze, nie uzyskasz też aprobaty współpracowników, możliwe są złośliwe plotki za plecami - "zobacz tą paniusię, po co ona tu przyszła". Kwiecień to czas szarpania się - będziesz się czuła, jakbyś robiła coś wbrew swojej woli, możesz czuć się inna niż otaczający Cię ludzie. Z tego powodu zaznacza się konieczność bycia asertywnym, twardym, konkretnym, stawiania na swoim - co nie przyjdzie Ci łatwo, bo jesteś wrażliwą duszą - ale tą lekcję zapamiętasz i przysłuży się to na przyszłość. Widzę jednak, że po pewnym czasie nie będziesz miała siły kontynuować tej jatki i zrezygnujesz w poczuciu, że jesteś ciągle atakowana - czy poprzez trudne obowiązki, czy zachowanie pracowników. Maj natomiast to wielki przełom - 6 monet z Asem Buław to rewelacyjne karty w pytaniu o pracę. Będziesz bardzo zadowolona - widzę zapał, optymizm, energię, pasję jak również znacznie lepsze zarobki. Zwróć zatem uwagę, jakie lekcje musisz wyciągnąć z najbliższych miesięcy, bo czeka Cię w zamian nagroda, stabilizacja. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella 4 Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.77-83.cust.bluewin.ch 04.02.13, 22:02 Obecnie pracuje dorywczo ,chciałabym to zmienic ! Czy i kiedy znajdę nową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lideczka Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 18:47 Witam, mam na imię Lidia chciałabym dowiedzieć się jak potoczą się losy mojego małżeństwa a dokładniej, czy uda nam się przetrwać kryzys? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudynka Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.nowydwor.mm.pl 04.02.13, 18:20 Czy jest szansa ze kiedys bedziemy razem? klaudia 18 marcin 21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.13, 18:24 Witam dziękuję za odpowiedz ,chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć przeczytałam Pańską odpowiedz dopiero dziś a wspomniane w odpowiedzi problemy zaczęły się od przedwczoraj <szok> Mniej więcej wiem o co chodzi ale nie wiem jak to rozwiązać .... I najważniejsze jak zrobić przelew .......Czy mój związek przetrwa taką próbę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSSeelena Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.13, 18:29 Moja firma chwieje się jest źle, aż się boję sobie uświadomić, ale chyba nawet bardzo źle. Co dalej, czy poradzę sobie z wyjściem z długów i utrzymaniu się na rynku. Zatrudniam pracownika, a także sama z tego ledwie, ale jakoś się utrzymuję.Pozdrawim Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auri Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.cust.telecolumbus.net 04.02.13, 20:01 Witam serdecznie, moje pytanie brzmi: co z moja sytuacja zawodowa,czy niebawem dostane prace o jakiej marze od dawna.Pozdrawiam Aurelia (31.05.1983) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bell4 Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.77-83.cust.bluewin.ch 04.02.13, 22:08 Beata 33, Obecnie pracuje dorywczo ,chciałabym to zmienic, Czy i kiedy znajdę nową stałą pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labanda Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 22:49 Witam. Mam na imię Bożena. Co z moją firmą w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
springgirl Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! 04.02.13, 23:28 Witam serdecznie. Czy w tym roku wejdę w poważny dojrzaly związek który da mi satysfakcje i spełnienie? Agnieszka 25.01.1988 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adriana Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.02.13, 01:12 mam na imię adriana, mój mąż andrzej. mąż złożył pozew o rozwód, jesteśmy 34 lata po slubie. kocham męża. Mamy pierwszą rozprawę 14 marca 2013 ,czy dojdzie do tego rozwodu, czy też wrócimy do siebie i kiedy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka1211 Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! 05.02.13, 14:31 Witam! Jestem po pięciu poronieniach, czy jest jakaś szansa dla nas na potomstwo - Renata. Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.fbx.proxad.net 05.02.13, 14:36 Witam W dniu 24.01. prosilam o wrozbe, ale do tej pory nie dostalam odpowiedzi. Ponawiam wiec prosbe. Po rocznej znajomosci rozstalam sie z mezczyzna, z ktorym mialam zalozyc rodzine. Jak Pan widzi moja przyszlosc? Czy jeszcze spotkam kogos i bede szczesliwa? Sylwia 21.09.1978. Z gory dziekuje za poswieconymi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolciadg Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.13, 15:28 Witam, bardzo potrzebuję pomocy. Moja data urodzenia 06.09.1982 data urodzenia męża 26.12.1981. Mam na imię Karolina, imię męża Krzysztof. Czy mąż do mnie wróci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsiaP. Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.maxnet.biz 05.02.13, 17:40 Witam, Kiedy spotkam docelowego partnera z którym stworze trwały i szczęśliwy związek? Dziękuję i pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Pytająca Do projectmonarch IP: *.maxnet.biz 05.02.13, 17:42 Czy jest możliwość otrzymania "porady" na emaila? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 06:09 Witam, moje imię- Barbara, chciałabym się dowiedzieć czy Wojtkowi chociaż trochę na mnie zależy, czy nie traktuje mnie poważnie. Bardzo dziekuje za odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Wróżba darmowa, karty tarota, zapraszam! IP: *.internetia.net.pl 06.02.13, 10:01 witam mam na imię Anna urodzona 3 stycznia 1973 rok jak będzie wyglądac moje zycie uczuciowe? Odpowiedz Link Zgłoś