Dodaj do ulubionych

Ewa Bremec

IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 15:29
Czy ktoś z was czytał książkę tej pani lub korzystał z kursu? Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: może Re: Ewa Bremec pomóżcie info IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 16:51
      może jednak ktoś był
    • Gość: ks Re: Ewa Bremec IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.13, 16:07
      Jest jakas ksiązka
    • baa-isa Re: Ewa Bremec 30.01.13, 16:34
      sprawy karmiczne nie są łatwe do przejscia tu na ziemi....ale uważam że jeśli Cię coś zaciekawiło to idź za głosem intuicji.kup , przeczytaj.....a pózniej zdecyduj.......nie ma 2 kropel wody podobnych do siebie .a co dopiero ludzi...każdy w jednej ksiązce .wyczyta co innego...słuchaj siebie...pozdrawiam cieplutko
    • Gość: K Re: Ewa Bremec IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.13, 15:50
      Byłem na całym cyklu warsztatów Ewy Bremec i bardzo serdecznie go polecam!! Pani Ewa jest na prawdę dobra w tym co robi a zmiany jakie zaszły w moim życiu po warsztatach były niesamowite. Z całego serca polecam każdemu kogo interesuje karma:)

Pozdrawiam Karol
    • Gość: nick Re: Ewa Bremec IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.09.13, 22:33
      diagnostykakarmy kropka pl tam są zawarte informacje nt uzdrawiania metodą diagnostyki karmy. Ja osobiście wiele otrzymałem z warsztatów i rozmów indywidualnych z Panią Ewą Bremec. Sumiennna i systematyczna i cieżka praca nad swoim charakterem, światopoglądem, odpowiednie ukierunkowanie i efekty przychodzą.
    • irona.sonata Re: Ewa Bremec 25.04.23, 00:50
      Jestem w szoku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka