Dodaj do ulubionych

pytanie dot. kart tarota :)

IP: *.play-internet.pl 12.03.13, 14:22
Mam pytanie, na które pewnie najbardziej rzeczowo odpowie osoba profesjonalnie zajmująca się wrozbiarstwem :) będę wdzięczna za odpowiedź i wyjaśnienie mi pewnej kwestii.
Chciałam zapytać czy jest możliwe żeby wrozba z czasem się zmieniała? Nie chodzi mi o to, ze każdy z nas kształtuje swój los, ale konkretnie o taka sytuacje: moja przyjaciolka cztery lata itemu poszła do wróżki. Ta powiedziała jej, ze np za 5 lat pozna swojego przyszłego męża w jakichś tam okolicznościach. 3 lata później znowu się do niej wybrała, bo wiele rzeczy się sprawdziło. I tym razem odnośnie uczuć usłyszała juz coś innego, bo pomoc takie rzeczy się zmieniają z czasem.
Podobna sytucje miałam ja. Dwie tarocistki w pewnym odstępie czasu prawie identycznie określiły czas II okoliczności poznania mojej drugiej połówki. Przewidziały to na przyszły rok. W tym roku znowu skorzystałam z ich usług i też uslysalam juz coś innego z tym, ze obie powiedziały to samo.
I chciałam zapytać dlaczego to sie dzieje? Jaka jest tego przyczyna?
Obserwuj wątek
    • ose-mka Re: pytanie dot. kart tarota :) 12.03.13, 14:28
      Przyszlosc sie zmienila. Ja tez mialam wrozbe ktora sie potwierdzila u 2 roznych wrozek i sie nie spelnilo.
      • Gość: moi Re: pytanie dot. kart tarota :) IP: *.play-internet.pl 12.03.13, 14:44
        No ale w jaki sposób się zmieniła? Jak to możliwe? Co na to wpływa?
        Rozumiem, że sami kształtujemy swój los i miałam kiedyś taką sytuację, że świadomie zdecydowałam, że nie chce z kimś być mimo, że wywrozono mi związek z ta osobą. Ale skoro tarocistka mówi mi: w 2014 roku poznasz tego mężczyznę, z którym założysz rodzinę, poznasz go w pracy i początku będą trudne bo będziecie sie kłócić, nie będziesz chciała z nim być ale on cię do siebie przekona. Po czym idę ponownie, po 2 latach i ona mi mówi, ze poznam go w 2015, będzie to miłość od pierwszego wejrzenia, poznasz go w podróży.
        Nie rozumiem tego na czym ta zmiana polega, co na to wpływa.
    • irona.sonata Re: pytanie dot. kart tarota :) 25.04.23, 00:20
      Ile dołożysz tyle wynik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka