rudzielec24 [...] 02.01.14, 09:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
golden-tulip Re: Czemu każdy milczy? 02.01.14, 11:13 Nie rudzielcu. Nie każdy ma efekty. Ja nie mam najmniejszych efektów po 4 najmocniejszych urokach u Artura: magii krwi, dwóch spętaniach, kilkuosobowym rytuale z krwią. Czekam na zwrot pieniędzy ok. 10 stycznia. Artur jeśli Rudzieleć to ty, proszę zachowaj minimum przyzwoitości po tym wszystkim. Tak wiem, masz moje maile i możesz je wysłać byłemu i mojemu pracodawcy, jak mi pisałeś. Proszę cię nie prowokuj mnie i odwal się ode mnie w jakimkolwiek kontekście. Dość już krzywdy mi zrobiłeś. Chcesz się chwalić pod maskami zadowolonych klientów, rób to. Mam to gdzieś. Ale nie używaj mnie w jakimkolwiek kontekście w tych wpisach! Co ty sobie wyobrażasz? Święty spokój ma swoją cenę, ale nie każdą. Jestem zmęczona, załamana, dlatego nie mam siły ruszyć tej sprawy i przestałam pisać na forum. Ale mnie nie wkurzaj wykorzystywaniem mojego przypadku. Nikt realny nie miał efektów i wszyscy to wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
canaris7 Re: Czemu każdy milczy? 02.01.14, 11:21 Gość portalu: Sumienie Artura napisał(a): > Dlaczego dziewczynki jeszcze jajeczek Arturkowi nie urwały on sie jeszcze doczeka , ze nie tylko jaja mu urwia!!!!!!!!! pewnie powiesza go na tych jajach to dopiero bedzie smiechu :)))))))))))) niezapomnijcie zrobic fotke :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.14, 09:10 Wstałaś w niedziele o 5 rano aby napisać : he he??? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.14, 11:00 A nawet jeśli wstała albo napisała po imprezie? To co cię to obchodzi. Ważne, że ten parszywy oszust i szantażysta zniknął. Przegiał... Jak można klientowi wchodzić z buciorami w życie z zemsty za to, że napisał prawdę o uroku? Chore to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: Czemu każdy milczy? 07.01.14, 14:33 No nareszcie!! Widzę wątek Arturek chyli się ku końcowi.... Aby rozwiać wasze nadzieje ten Pan do dzisiaj mi nie oddał kasy zaznaczam za w ogóle 'nie wykonany' rytuał. Mojej znajomej również nie oddał kasy i ażeby było wesoło jej zrobił ryt a i owszem ale jej były i tak już spotyka się z inną....I ot cała Jego magia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrok.w.sercu Re: Czemu każdy milczy? IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.14, 20:15 Diament ile mu zapłaciłać? Ja na szczęście 100 zł. Zobacz Golden nie oddał 550 zł kasy i jeszcze chciał jej maile o zamawianiu uroków wysłać do Byłego i zwierzchników. Ciekawe na co on liczył. Że wiecznie ludzie będą mu wpłacać kasę a on ich zakrzyczy i zastraszy? Chyba najśmieszniejszy sztuczny nick był jak się pod Roksi z darmowej listy podszył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mrok.w.sercu Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 20:24 NIE. On liczy na to, że objawi się w nowym wcieleniu! Nikt nie skojarzy nowego magika z jakimś tam kiedyś tam Arturem, i będzie dalej oszukiwał. Mozna też przez jakiś czas podawać się za kobietę, kto go sprawdzi? Proszę zobaczyć jaki wysyp po świętach nowych wrózbitek, jasnowidzów, ezoteryków. Jeden nawet podaje zdjęcie na swojej stronce. Tylko w dobę photoshopu - każde zdjęcie można poddać obróbce i wystawić na mało odwiedzanej stronie, jako swoje! Tym bardziej, że jest to zdjęcie - osoby już od dobrych 20 lat przebywającej w zaświatach. co za dno.... Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: Czemu każdy milczy? 08.01.14, 11:28 do mrok.w.sercu: Tak odemnie i od znajomej, którą zresztą poznałam przez ten portal wziął po 100 zł. Najpierw obiecywał, że odda kasę a potem mi napisał, że jestem niepoważna i z takimi ludźmi jak ja nie chce mieć nic do czynienia...Jak dla mnie koleś pie...ił jak potuczony...TYLKO dużo gadał i straszył...a że golden dała mu się zastraszyć no cóż to już jej problem!! p.s. Z góry przepraszam za brzydkie słownictwo zazwyczaj tego nie czynię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrok.w.sercu Re: Czemu każdy milczy? IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.14, 09:21 Artur jest chyba największym oszustem jaki tu kiedykolwiek się pojawił. Diament, na niego to same brzydkie słowa się cisną. Zauważyliście jak nagle przestały się pojawiać wpisy ''zadowolonych''? Bo to wszystko pisał on sam! Teraz to widać na 100%!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrok.w.sercu Re: Czemu każdy milczy? IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.14, 09:23 Zapomniałam powiedzieć, że jego numer telefonu jest wyłączony od bardzo dawna. A mówił mi kiedyś, że to telefon na abonament. Kłamał jak we wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
lorjana79 [...] 10.01.14, 11:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 11:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elwira_cichocka Re: Czemu każdy milczy? 14.02.14, 12:34 Pani Salamandro czy odpisze pani w końcu na moją wiadomość?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrok.w.sercu Re: Czemu każdy milczy? IP: *.146.223.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.01.14, 14:32 Artur po tym jak nas wszystkich wykręciłeś jeszcze produkujesz nicki i tu się pojawiasz????????? I udajesz pokrzywdzonego???? Oddaj kasę nam wszystkim i uważaj, żeby Golden szantażu na policję nie zgłosiła!!! Może w końcu przejrzy na oczy. Gold jeśli to czytasz zrób porządek z tym palantem. Dałaś mu najwięcej kasy, masz jego maile z szantazowaniem pokazania Twoich maili byłemu i zwierzchnikom. Czemu nic z tym nie robisz????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 00:31 Golden zrobiła bardzo źle, że tchórzliwie nie zgłosiła tego wszystkiego na Policji! Tym samym, pozwala - aby Oszust innych krzywdził Za milczącym przyzwoleniem takich melancholijnych dziewczyn, zło panoszy się - dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielec24 [...] 11.01.14, 08:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rudzielec24 Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 09:41 Podobno Golden była szantażowana przez Artura. A wiec co sie dziwić, słabe natury z łatwoscią ulegają zastraszaniu. Podłe zaś natury, co chwila zakładją nowe czarne nicki, i nie mają żadnych oporów aby z uporem maniaka oczerniać innych na tym forum :)) No ale to jedynie świadczy o zaniku stabilności emocjonalnej u takich osób. Że tak powiem, czują że tracą grunt pod nogami, co powoduje napady lękowe skutkujące takimi wpisami, jak powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 13:38 Golden to wrażliwa i bardzo nieszczęśliwa osoba. Napisała to ''coś'' żeby Artur odczepił się od niej. Rozmawiałam z nią. Zażyczył sobie, żeby napisała wiarygodnie brzmiące odwołanie tego, że jej nic nie wyszło i czarne nicki chwalace to Artur. Sorry Golden, ale muszę to napisać. Ewa nie ma żadnych efektów, zapłaciła 550 zł, zwrotu nie ma, Artur najpierw straszył ją cofnięciem uroku. Jak to nie ''pomogło'' zagroził, że wyśle jej maile do jej Byłego (jest znaną osobą) oraz do zwierzchników. Po jej ostatnich wpisach napisał wprost, że jutro wysyła to do nich. Raczej nikt z nas nie chciałby, żeby takie rzeczy trafiły do eks czy pracodawcy. Więc umowila się z tym oszustem, że napisze coś takiego. Bardzo źle zrobiła... Ale wątpię, żeby napisała coś jeszcze na forum. Pokazała mi jego maile, to jest szczyt szczytów jak i co on jej pisał. Sam pomysł, żeby tak kogoś straszyć, ujawniać takie dane. Jestem osobą z darmowej piątki. Ostrzegam wszystkich przed Arturem to bardzo zły i nieuczciwy człowiek. Golden jest potwornie zmęczona ta cała sprawa i chce mieć tylko spokój. To skandal, że Artur jako rudzielec czy Gosia dalej tu pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 14:31 gosc napisal "Golden to wrażliwa i bardzo nieszczęśliwa osoba. Napisała to ''coś'' żeby Artur odczepił się od niej. Rozmawiałam z nią. Zażyczył sobie, żeby napisała wiarygodnie brzmiące odwołanie tego, że jej nic nie wyszło i czarne nicki chwalace to Artur. Sorry Golden, ale muszę to napisać. Ewa nie ma żadnych efektów, zapłaciła 550 zł, zwrotu nie ma, Artur najpierw straszył ją cofnięciem uroku. Jak to nie ''pomogło'' zagroził, że wyśle jej maile do jej Byłego (jest znaną osobą) oraz do zwierzchników. Po jej ostatnich wpisach napisał wprost, że jutro wysyła to do nich. Raczej nikt z nas nie chciałby, żeby takie rzeczy trafiły do eks czy pracodawcy. Więc umowila się z tym oszustem, że napisze coś takiego. Bardzo źle zrobiła... Ale wątpię, żeby napisała coś jeszcze na forum. Pokazała mi jego maile, to jest szczyt szczytów jak i co on jej pisał. Sam pomysł, żeby tak kogoś straszyć, ujawniać takie dane. Jestem osobą z darmowej piątki. Ostrzegam wszystkich przed Arturem to bardzo zły i nieuczciwy człowiek. Golden jest potwornie zmęczona ta cała sprawa i chce mieć tylko spokój. To skandal, że Artur jako rudzielec czy Gosia dalej tu pisze. " Majac takie maile, Golden powinna natychmiast zgłosic szantaż i próby zastraszania na Policji! Ten wasz cały Artur to dobry psycholog, wśród wszystkich osób co zgłaszają się do niego wybiera tylko takie, które sa słabe psychicznie i w razie czego - nie obronią sie! Czy nikt z was, zastraszonych - nie ma ochoty połaczyc siły i zrobic pożądek z tym przestepcą? Niech - ma się dobrze i oszukuje następne osoby??? Gdzie ja żyję.... Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielec24 [...] 11.01.14, 14:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 14:46 Twoje wpisy rudzielec24 są wyraźnym potwierdzeniem tego, że jesteś właśnie samym Arturem pod nowym czarnym! Salamandra - nie wpisze się, ze "nie ma efektów", gdyż nie robiła żadnych rytów u żadnych Arturów, gdyż - nie ma takiej potrzeby. Doskonale wiesz Arturku który podajesz się za maga, że Salamandra tępi cię tylko z jednego powodu: jesteś Oszustem! Próbując uchronić potencjalne ofiary przed zetknięciem z brutalną rzeczywistością, powtarzam raz po raz: Artur nie jest żadnym Magiem. Tyle w temacie! Odpowiedz Link Zgłoś
sylviee88 Re: Czemu każdy milczy? 11.01.14, 14:49 ja jestem z darmowej 5 jak mowilam ze mam efekty ludzie z forum mnie zakrzyczeli.Teraz rzadko tu zagladam myslcie co chcecie ale sama znam 2 osoby ktorym Pana Artura polecilam i cos sie u nich dzieje. Prosze sie mnie nie czepiac napisalam tylko jak to wyglada z mojego punktu widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czemu każdy milczy? IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.14, 15:39 Wszyscy? Więc czemu ja nie mam? Dziwne po paru dniach ciszy nagle pojawiają się pozytywne wpisy o Arturze. Czyżby wrócił z jakiegoś wyjazdu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Gość Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 15:43 Nie. Kasy brakło po świętach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 16:44 Obrażanie Ewy (Golden) pod maską zadowolonych klientów to jest jawne k.u.r.e.s.t.w.o. Artur!!!! Wiesz, że ona jest w porządku, broniła cię, przysporzyła ci wielu klientów. Wszyscy pisali do niej na mail, ja też i ona cię palancie polecała. Nie ma żadnych efektów ani zwrotu 550 zł. Ja też nie miałem dotąd żadnych efektów. Kiedy mi moje 150 zł oddasz?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czemu każdy milczy? IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.14, 20:11 Ewa polecała Artura? To już teraz nie mam wątpliwości, że jest współwinna oszustwa! Wiem, że to realna osoba a nie żadne wcielenie Artura ale od bardzo dawna wiedziała, że to jedno wielkie oszustwo i skoro pomogła mu wyłudzić pieniądze od kolejnych osób, to jako prawnik, jest taka sama jak on. Egocentryczka dla, której liczy się tylko i wyłącznie własne szczęście. Nawet już mi jej nie jest żal, a już na pewni nie jej 550 zł. Żal jest mi tych, którzy przez Artura i Golden stracili nadzieje i poczuli gorzki smak rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 20:31 muszę się z Tobą zgodzić! Ten, kto poleca oszusta - jest współwinny.... A wiec, albo ogarnie się i nareszcie poda go na policję za oszustwo, albo powinna odpowiadać - razem z nim za wyłudzanie kasy! Odpowiedz Link Zgłoś
rita.1975 [...] 11.01.14, 22:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
martasti [...] 11.01.14, 22:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 23:01 O! JAk miło, to teraz jestem - diament? Widzę że podbijasz mi cenę :)))) Skąd ta schizofrenia paranoidalna, że co niektórzy tutaj widzą wszędzie - salamandrę? Jak takaś podejrzliwa. weź se zamontuj Narzędzia Google ! Będziesz widziała jak na dłoni, who is who! I może nareszcie przestaniesz widziec wszędzie - salamandry? bo to już naprawde zakrawa na poważną chorobę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 00:18 Sala - martasti i rita.1975 to Artur przecież. Nie dyskutuj z palantem i oszustem. Szkoda Twojego fajnego stylu pisania na posty w jego wątku. Dziwne, że zadowoleni klienci siedzieli cicho cały tydzień i nagle dziś jak grzyby po deszczu Martasti, rita, rudzielec, ktoś tam jeszcze. Artur wrócił, kasa się skończyła mu na picie. Pewnie się zaraz wkurzy i będzie pisał w rodzaju męskim z damskich nicków jak z violakoko pisał. Szkoda, że Sylwia, która efektów nie ma ciągle jest zaslepiona i broni tego przestępcę. Kontakt koleżeński to żaden efekt... Będziesz mieć Sylwia na sumieniu ludzi, którzy mu zapłacą dzięki Tobie i będzie ich później straszył. Jeśli napiszą na forum, że nie mają uroków. Jak Golden zamknął usta. Efektów nie ma nikt realny. Dobrze, że już ktoś zawiadomił urząd skarbowy i ludzie się zbierają do prokuratora na niego. Szkoda, że Ewa nie odpisuje na maile i nie ma z nią kontaktu. Ma na niego najwięcej dowodów - najwięcej przelewów i maile o tym, że prześle jej zamówienia uroków byłemu i zwierzchnikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Artura Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 00:27 Arturze oszuście - spodziewaj się wizyty z urzędu skarbowego :-) Ciekawe co im powiesz jak zapytają skąd tyle przelewów od obcych ludzi? A nie prowadzisz zarejestrowanej działalności z usługami ezoterycznymi w pkd, nie wystawiasz faktur, dowodów przyjęcia pieniędzy, nie płacisz od tych pieniędzy podatku. Też im powiesz, że są chorzy psychicznie albo że są salamandrą? Naczelnik urzędu skarbowego w Inwrocławiu na pewno pozwoli sobie na takie teksty bezkarnie. A może, będziesz mówił, że masz na imię Rita i twój eks wrócił? Gnoju oddaj mi moje 150 zł, Golden 550 zł, Monice 100 zł, Diamentowi 150 zł i wszystkim realnym ludziom, z którymi pisałem!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylviee88 Re: Czemu każdy milczy? 12.01.14, 02:24 napisalam tylko jak to wyglada z mojej strony Artur nie jest bogiem wszystkim nie pomoze ale ja mu duzo zawdzieczam nie chce sie wdawac w klotnie bo to nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic1 Re: Czemu każdy milczy? IP: *.ip.r-link.pl 12.01.14, 13:11 u mnie jak na razie po ponad miesiącu od rytuału brak efektów. Oczywiście rytuał robiony bez zdjęć, imienia ukochanej osoby bo po co. Artur nie odpisuje na maile już dobre kilka dni. Ciekawe co dalej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mic1 Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 13:28 Ale za ryt - zapłaciłaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Mic Re: Czemu każdy milczy? IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 13:30 Powiedz mi, tak z ciekawości, co Cię skłoniło do zaufania Arturowi po tym jak sam napisał, że jest oszustem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: Czemu każdy milczy? IP: *.ip.r-link.pl 12.01.14, 13:56 100. O to byli dawno najpierw zapłaciłem jeszcze przed oświadczeniem Artura i w ogolę golden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mic Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 16:13 do mic. No i na tym oszust bazuje, że "niska szkodliwośc społeczna"! Pozew zbiorowy - jedyna rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czemu każdy milczy? IP: *.146.226.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.01.14, 00:17 Artur potwornie mnie zawiódł i oszukał. Nie będę się logować, bo obawiam się, że zrobi że mną to z Golden - zagrozi jakąś kompromitacją. Zero efektów. Brak zwrotu kasy. Nie odpowiada na maile. Jest zwykłym kłamcą, który wyciągnął ode mnie pieniądze przeznaczone na kurs językowy. Byłam głupia, że dałam się nabrać. Nikomu z zadowolonych klientów nic nie wyszło, to Artur logujący się pod czarnymi nickami. Jaką bezwzględną swinia trzeba być, żeby tak zerowac na ludzkim nieszczęściu....????? Mam żal do Sylwii, która wspiera oszusta mimo braku PRAWDZIWYCH efektów. Koleżeńskie rozmowy i ''przelecenie'' raz na jakiś czas to nie efekt. To nie powrót. Życzę Arturowi jak najgorzej. Żeby wróciła do niego każda łza, która była przez niego. Żeby każda złotówka wyłudzona od nas przysporzyła mu problemów. Żeby nigdy nie zaznał szczęścia i zdrowia póki nie zadośćuczyni tym, których oszukał. Obyś kłamco żałował chwili gdy wpadłeś na taki pomysł zarobku. Sylwia twoje zaslepienie Cię nie usprawiedliwia. Nie daje ci do myślenia, że nikt nie ma powrotu byłego? Ze ludziom po ''magii krwi'' jak Gold nic nie wyszło? Nie wyszło nic mnie, rafiemu, monice, diamentowi, Golden i wielu innych. Spotkałam się z Golden, specjalnie przyjechałam do W-wy. Maile Artura do niej widziałam na skrzynce na stronie, 100% prawdziwe. Kazał jej napisać wiarygodnie, że jest super, cofnąć prawdziwą opinie o nim, inaczej skompromituje ją u zwierzchników i byłego. Wybacz Ewa, ratuję innych przed tym bandytą, skoro Ty nie idziesz na Policję. Ludzie muszą wiedzieć. Człowiek porzucony przez ukochaną osobę ma dość bólu. Artur sprawia, że ma go więcej, traci się pieniądze, nadzieję. I ogląda się te jego kłamstwa na forum pod postacią innych nicków. Robisz bardzo źle Sylwia, krzywdzisz załamane osoby tak samo jak Artur skoro go wspierasz i to zło wróci do ciebie. Nigdy nie będziesz szczęśliwa. Udawanie że się nie widzi krzywdy jest tym samym co jej osobiste wyrządzanie. Dlatego Sylwio życzę ci tak jak Arturowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 16:51 no i każdy siedzi w mysiej dziurze to i oszuści dobrze żyją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 13:51 Sylwia. Jak wyglądają Twoje efekty? Jeśli można zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
rita.1975 [...] 12.01.14, 15:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
martasti [...] 12.01.14, 15:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do martasti Re: Czemu każdy milczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 16:11 do kogo niby te twoje apele? Każda normalna osoba wie, że z Neostrady - pisze wiele osób. Kup sobie oprogramowanie typu Narzędzia Google, przestaniesz bładzić w ciemnościach, Sherloku! A z nazywaniem kogoś wariatką - uważaj, masz ochotę zeznawać w sądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ilna006 Re: Urok miłosny skuteczny 08.01.14, 12:25 Ludzie, jak można wierzyć w takie rzeczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
lorjana79 [...] 10.01.14, 11:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KŁĄMSTWO [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 11:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cała PRAWDA Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 02:29 i oto cała prawda o Arturze! Artur potwornie mnie zawiódł i oszukał. Nie będę się logować, bo obawiam się, że zrobi że mną to z Golden - zagrozi jakąś kompromitacją. Zero efektów. Brak zwrotu kasy. Nie odpowiada na maile. Jest zwykłym kłamcą, który wyciągnął ode mnie pieniądze przeznaczone na kurs językowy. Byłam głupia, że dałam się nabrać. Nikomu z zadowolonych klientów nic nie wyszło, to Artur logujący się pod czarnymi nickami. Jaką bezwzględną swinia trzeba być, żeby tak zerowac na ludzkim nieszczęściu....????? Mam żal do Sylwii, która wspiera oszusta mimo braku PRAWDZIWYCH efektów. Koleżeńskie rozmowy i ''przelecenie'' raz na jakiś czas to nie efekt. To nie powrót. Życzę Arturowi jak najgorzej. Żeby wróciła do niego każda łza, która była przez niego. Żeby każda złotówka wyłudzona od nas przysporzyła mu problemów. Żeby nigdy nie zaznał szczęścia i zdrowia póki nie zadośćuczyni tym, których oszukał. Obyś kłamco żałował chwili gdy wpadłeś na taki pomysł zarobku. Sylwia twoje zaslepienie Cię nie usprawiedliwia. Nie daje ci do myślenia, że nikt nie ma powrotu byłego? Ze ludziom po ''magii krwi'' jak Gold nic nie wyszło? Nie wyszło nic mnie, rafiemu, monice, diamentowi, Golden i wielu innych. Spotkałam się z Golden, specjalnie przyjechałam do W-wy. Maile Artura do niej widziałam na skrzynce na stronie, 100% prawdziwe. Kazał jej napisać wiarygodnie, że jest super, cofnąć prawdziwą opinie o nim, inaczej skompromituje ją u zwierzchników i byłego. Wybacz Ewa, ratuję innych przed tym bandytą, skoro Ty nie idziesz na Policję. Ludzie muszą wiedzieć. Człowiek porzucony przez ukochaną osobę ma dość bólu. Artur sprawia, że ma go więcej, traci się pieniądze, nadzieję. I ogląda się te jego kłamstwa na forum pod postacią innych nicków. Robisz bardzo źle Sylwia, krzywdzisz załamane osoby tak samo jak Artur skoro go wspierasz i to zło wróci do ciebie. Nigdy nie będziesz szczęśliwa. Udawanie że się nie widzi krzywdy jest tym samym co jej osobiste wyrządzanie. Dlatego Sylwio życzę ci tak jak Arturowi. Odpowiedz Link Zgłoś
sylviee88 Re: Urok miłosny skuteczny 13.01.14, 09:03 nie zycze sobie zeby ktokolwiek mi cos zarzucal i zle zyczyl czy ja kogokolwiek do Artura zmuszalam napisalam tylko prawde bo wiem co sie dzieje u moich znajomych i co bylo u mnie. ludzie leczcie sie a do osoby ktora tak mnie zjechala nie wiedzac nic o mnie chce powiedziec tylko ze zyczenie zlych rzeczy osobie ktorej sie nie zna i nie ma sie pojecia co ta osoba przeszla jest zwyklym chamstwem i to zawsze powraca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 10:29 Życzenie złych rzeczy nie powraca jeżeli osoba faktycznie nas skrzywdziła. To jest zadośćuczynienie za krzywdy, które nas spotykają. Powraca, jeżeli życzymy komuś żle mylne go osądzając.Taka jest prawda. Jeżeli wyrządzimy komuś krzywdę swoimi czynami w przyszłości nam również zostanie wyrządzona krzywda. Myśli się materializują.Za każdą łzę wylaną przez osobę pokrzywdzoną płaci w materii krzywdziciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 10:59 Gość portalu: gość napisał(a): > Życzenie złych rzeczy nie powraca jeżeli osoba faktycznie nas skrzywdziła. To j > est zadośćuczynienie za krzywdy, które nas spotykają. Powraca, jeżeli życzymy k > omuś żle mylne go osądzając.Taka jest prawda. Jeżeli wyrządzimy komuś krzywdę s > woimi czynami w przyszłości nam również zostanie wyrządzona krzywda. Myśli się > materializują.Za każdą łzę wylaną przez osobę pokrzywdzoną płaci w materii krzy > wdziciel. Popieram. Właściwie, podpisuję się pod każdym słowem! Jak by były moje.... No i napisane też z neostrady:))) ZA chwile bedzie ktoś , kto powie, że to sala "gada sama ze sobą" Cóz, taki mój los! Byle - krzywdziciel, odpowiedział za swoje cyny tak, jak gość o tym pisze! Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Urok miłosny skuteczny 13.01.14, 11:18 Gość portalu: gość napisał(a): > Życzenie złych rzeczy nie powraca jeżeli osoba faktycznie nas skrzywdziła. To j > est zadośćuczynienie za krzywdy, które nas spotykają. Powraca, jeżeli życzymy k > omuś żle mylne go osądzając.Taka jest prawda. Jeżeli wyrządzimy komuś krzywdę s > woimi czynami w przyszłości nam również zostanie wyrządzona krzywda. Myśli się > materializują.Za każdą łzę wylaną przez osobę pokrzywdzoną płaci w materii krzy > wdziciel. Zyczenie zlych rzeczy zawsze powraca i nie ludz sie , ze jest inaczej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do usa-hexa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 20:59 czy życzymy komukolwiek - złe rzeczy, ot tak, bez powodu? A więc to, że ktoś zbiera od nas - złe życzenia, jest spowodowane czynami owego osobnika, kt źle życzymy, no nie :))))? Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Urok miłosny skuteczny 21.01.14, 21:35 Gość portalu: do usa-hexa napisał(a): > czy życzymy komukolwiek - złe rzeczy, ot tak, bez powodu? A więc to, że ktoś zb > iera od nas - złe życzenia, jest spowodowane czynami owego osobnika, kt źle życ > zymy, no nie :))))? Jest jedna zasada : nikomu nie zyczymy zlych rzeczy ! niezaleznie od tego, czy sobie na to zasluzyl czy tez nie . Zycie samo wyrownuje rachunki . jestem tego pewna :))) Kiedy bylam bardzo mloda doswiadczylam dziwnych rzeczy i w koncu meczyly mnie wyrzuty sumienia. Nie chcialabym zeby to sie kiedykolwiek powtorzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do usa-hexa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 21:39 nadstawisz drugi policzek? Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Urok miłosny skuteczny 21.01.14, 22:14 Gość portalu: do usa-hexa napisał(a): > nadstawisz drugi policzek? Mam inne pytanie : co bys zrobil gdybys komus zle zyczyl i ta osoba nastepnego dnia juz nie zyje ? ( wypadek , zawal , samobojstwo itd. ) i gdyby to nie byla tylko jedna osoba a duzo wiecej ?... gdyby to sie powtarzalo ciagle i ciagle na nowo ? Nie musisz mi odpowiadac , odpowiedz sobie sam :))) Ja nie nadstawiam policzka tylko spokojnie odchodze , bo wiem , ze samo zycie kazdemu dokopie tyle , ile sie nalezy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do usa-hexa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 22:25 > Ja nie nadstawiam policzka tylko spokojnie odchodze , bo wiem , ze samo zycie k > azdemu > dokopie tyle , ile sie nalezy Aha, więc niejakie "życie" za Ciebie - dokopie Twoim wrogom. Miłe> A ty - pozostaniesz z czystymi rączkami, tak? Cudnie! Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Urok miłosny skuteczny 21.01.14, 23:07 Gość portalu: do usa-hexa napisał(a): > > Aha, więc niejakie "życie" za Ciebie - dokopie Twoim wrogom. Miłe> A ty - p > ozostaniesz z czystymi rączkami, tak? Cudnie! Przede wszystkim nikogo nie uwazam za mojego wroga , a jezeli ktos koniecznie chce byc moim wrogiem to natychmiast zrywam z nim wszelkie kontakty - na zawsze i nieodwolalnie . Niech Wszechswiat , Universum , Los czy co tam jeszcze decyduje o tym co dalej bedzie sie dzialo z tym osobnikiem. Mnie to juz nie interesuje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do usa-hexa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 01:01 To że zerwiesz z "osobnikiem" nie oznacza, że on przestanie istnieć. To jest niepoważne. Wszeświat powiadasz? A co go interesujesz - Ty? TYle co mrówka! Kiedy spracerujesz po lisie, bardzo sie przejmujesz losem mrówek tam w trawie? Megalomania ludzka nie zna granic! Wszeświat ma się zajmować Twoimi wrogami :) Dziecko :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Urok miłosny skuteczny 22.01.14, 02:36 Gość portalu: do usa-hexa napisał(a): > To że zerwiesz z "osobnikiem" nie oznacza, że on przestanie istnieć. To jest ni > epoważne. Wszeświat powiadasz? A co go interesujesz - Ty? TYle co mrówka! Kiedy > spracerujesz po lisie, bardzo sie przejmujesz losem mrówek tam w trawie? Megal > omania ludzka nie zna granic! Wszeświat ma się zajmować Twoimi wrogami :) Dziec > ko :)))) Taki "osobnik" przestaje DLA MNIE istniec i to mi wystarcza . Poza tym nie mam wrogow , oczywiscie sa tacy , ktorzy nie sa i nigdy nie beda moimi przyjaciolmi , ale co ?... mam na nich klatwy rzucac czy wymyslac jakies zemsty ? Co by mi to dalo ? Brakuje mi czasu dla moich przyjaciol a miala bym tracic czas na nieprzyjaciol ? Jestem PONAD TO i szkoda by mi bylo czasu na jakies szarpaniny . Jezeli to kiedys zrozumiesz , bedzie Ci latwiej i szczesliwiej zyc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do usa-hexa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 11:45 Infantylne bzdety. To że KTOS przestaje dla Ciebie istnieć, nie oznacza, że w ogóle nie istnieje. Jak dziecko, które zamyka oczy i "czaruje" świat. Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Urok miłosny skuteczny 22.01.14, 12:48 Gość portalu: do usa-hexa napisał(a): > Infantylne bzdety. To że KTOS przestaje dla Ciebie istnieć, nie oznacza, że w o > góle nie istnieje. Jak dziecko, które zamyka oczy i "czaruje" świat. Czepiasz sie i nie wiem o co Ci chodzi . To kazdy , kto na Ciebie krzywo spojrzy powinien natychmiast umrzec ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do usa-hexa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 13:04 No i to jest meritum sprawy: nie rozumiesz, o co mi chodzi. Oczywiście, ze jak ktos krzywo spojrzy, nie zwracamy na to w ogóle uwagi. Reakcja powinna być adekwatna do czynu. Natomiast jak ... no cóz, może przykład z ost. chwili, p.Trynkiewicz wychodzi na wolnośc..... Spójrz, czy rodzice zgwałconych zabitych chłopców cieszą sie z tego faktu? Poradzisz im, aby - zapomnieli i szczęśliwie żyli? Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Urok miłosny skuteczny 22.01.14, 13:17 To jest bardzo ciezki przypadek i nie wiem sama co bym zrobila wiec trudno cokolwiek doradzic . Mysle , ze gdyby ktos zabil moje dziecko , to moze byc , ze tez bym go zabila albo conajmniej oslepila , zeby zyl w cierpieniu. Bylo by to bezsensowne bo nic juz nie przywroci zycia dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do usa-hexa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 13:25 A czym ze jest - życie? Jeżeli wierzymy, że nie tylko ciałem, ale i duszą - to znaczy, że dusza dziecka żyje i cierpi z powodu krzywd doznanych na Ziemi. Po co izolujemy przestępców od reszty społeczeństwa? Aby nie krzywdzili innych! A wiec wszystko, co służy "prewencji' - ma sens! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 11:14 Sylwia, prawda jest taka, że ta osoba, która Cię "zjechała" ma rację. Artur to oszust. Ty jesteś zaślepiona uczuciem do BYŁEGO - tak BYŁEGO - bo Twój facet nie wrócił. Macie kontakt "przyjacielski" plus bzyknął Cię bo nic innego mu się nie nawinęło. Idziesz na taki układ, to Twoja sprawa, nie oceniam. Ale wspierasz oszusta i wyłudzacza. Złego człowieka, który szantażuje, kłamie i kręci. Co się dzieje u Twoich znajomych? Pewnie koleżeński telefon albo sms na święta, przypadkowe spotkanie na sylwestrze u znajomych? Tak? Tego typu rzeczy, które ma KAŻDA osoba po rozstaniu. Efektów nie ma nikt, bo Artur nie jest magiem. Nie robi żadnych uroków. W czasie, gdy miał mieć mój urok pisał maile do innej osoby zamawiającej, widziałam je na skrzynce i zamarłam. A ja w tym czasie leżałam jak idiotka wizualizując powrót byłego. Sylwia jesteś żałosna. Ale to nie jest ważne. Możesz sobie być. Ale nie wspieraj przestępcy, jesteś współwinna cierpieniu tych ludzi, którzy do tego potwora napiszą z prośbą o urok. A on "w drodze" wyjątku się zgodzi im go zrobić, wyciągnie tyle kasy co od Golden albo i więcej. A Ty do końca życia będziesz uczepiona kontaktu z BYŁYM, czekając na seks od czasu do czasu. I tego Ci szczerze życzę, jeśli nie przejrzysz na oczy. Należy Ci się to jeśli choć jedna osoba dzięki Twoim wpisom zapłaci oszustowi choć jedną złotówkę. Jesteś na prawdę aż tak głupia, że nie widzisz, że wszystkie zadowolone wpisy produkuje ten imbecyl??? Nie daje Ci do myślenie, że NIKT (!) realny, kto chce się spotkać, odpisać na maila, porozmawiać przez telefon albo skype nie ma najmniejszycg efektów????? Odpowiedz Link Zgłoś
geveline Re: Urok miłosny skuteczny 13.01.14, 13:57 Jak możesz tak jechać po dziewczynie, która Ci nic złego nie zrobiła??? Napisała na forum (bo takie ma przesłanie to miejsce) o swoich efektach, nikogo nie namawiając na cokolwiek! Każdy mówi za siebie, to nie małżeństwo ,że ktoś za kogoś ponosi odpowidzialność, a Ty obarczasz tą dziewczyne odpowiedzailnoscią- tak jak Artura- za swoje cierpienia i nieszczescia życiowe, życzysz je źle i w ogóle kąsasz takim jadem, że współczuje. W ogóle jak się to czyta, to się włos na głowie jeży... nie dowierzam ,że ludzie mogą mieć takie podejście do życia. ŻAL DO CAŁEGO ŚWIATA TYLKO NIE DO SIEBIE! Słowa mają dużą moc, zastanów sie co wypowiadasz i komu. Przez takich ludzi i takie wpisy jak Twój, przez takie błoto jakie tu tworzysz (TWORZYCIE) nikt nie ma ochoty tu pisać o swoich efektach i kontaktować sie poza forum. Sylwie potraktowaliście nie w porządku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 15:02 Artur - jakim prawem OSZUSCIE piszesz z kolejnych sztucznych nicków, tym razem "geveline"???????????? Dopóki nie oddasz ludziom, między innymi mnie, pieniędzy - jak możesz mieć czelność podnosić łeb w ogóle!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
geveline Re: Urok miłosny skuteczny 13.01.14, 15:42 Jeśli niektórzy mają sie poczuć lepiej, że ja to Artur to dla nich mogę byc Arturem- na zdrowie- jak przeczytałam ,że jestem Arturem też miałam ubaw po pachy!! Tym którzy jeszcze mają za dużo czasu i znają "nowoczesne techniki śledcze " radzę sprawdzić dodatkowo od kiedy jestem tu zarejestrowana, moje IP itd. Też może Wam to lepiej zrobi. Ja mam czyste i spokojne sumienie, napisałam fakt i wiem kim jestem, a Panu Arturowi dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 16:16 Nikt o zdrowych zmysłach nie napisze tu nic o nraku efektów na zalogowanym nicku, żeby nie być szantażowanym jak Golden! Tak Geveline - wiesz kim jesteś. Arturem! Żadnych innych postów poza chwalącymi Artura. Pewnie wyszukiwarka też ma się leczyć. Artur, ja chyba naprawdę na Policję pójdę. Bo inaczej ten oszust nigdy z forum nie zniknie. "Bierze wszystkich przez zmęczenie", że jego ofiarom w końcu nie będzie się chciało pisać prawdy. Chociaż może to zawiadomienie do Urzędu Skarbowego, które ludzie zrobili coś da... To przestaje być śmieszne. Na maile nie odpowiadasz, kasy nie zwracasz JAK OBIECAŁES. Tak się zastanawiam kiedy niby Artur zrobił po te kilka uroków na głowę KILKUDZIESIĘCIU "zadowolonym klientom", kiedy uroki robi od końca września, a podobno miał robić tylko 2-3 tygodniowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 16:19 Jesteś "geveline"-Arturze zarejstrowana od dzisiaj, piszesz z kujawsko-pomorskiego z okolic Bydgoszczy. Kiedy oszuście oddasz pieniadze jak obiecałeś nam, którzy nie mają efektów????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 16:45 Poniżej nicki Artura, pod którymi sam siebie chwali. Jest ich troszeczkę... Kiedy on dałby radę fizycznie wykonać te rytuały, gdzie niektóre osoby miały niby po 2 robione i dodatkowo spętania. A gdzie ludzie z darmowej listy, ze wzmocnieniami, sama Golden miała 4 rytuały mieć. Oszust twierdził, że nie robi wiecej niż 2-3 tygodniowo. 1) anikoma 2) violakoko 3) martasti 4) ewelin-saran7 5) natka785 6)czarna.mambas 7) karin210785 8) lojka-15 9) smerfetkasa92 10) gabina74 11) moli-san 12) efciaka 13) wojtas120985 14) musifana 15) czekina 16) misiomisio72 17) sikino543689 18) byni 19) ewunika84 20) martakrysz 21) 7izka 22) math.eus 23) rokssi 24) likurila 25) lumika13 26) porina94 27) nikola.nikola 28) ligoria17 29) erynieta 30) lisiczka32 31) erenije 32) szarantyn 33) rudzielec.24 34) rita.1975 35) kasika85 Mamy 35 osob, ktoś być może został pominięty. Wszyscy z tej listy już mają efekty. Nicki nie aktywowane. Żaden z wyżej wymienionych nicków nie ma ani wcześniej ani póżniej innych postów niż te w wątku o Arturze. Artur działa na forum od 14 tygodni. Sam przyznał, że może wykonać 2-3 rytuały tygodniowo. Mamy zatem, zakładając, że robił ich 3 tygodniowo wynik 42 rytuałów. Opróz tej listy 35 osób jest jeszcze darmowa 5, gdzie chociażby Sylwia miała dwa rytuały. Są klienci z poza listy ( m.in. Golden, Monika, diament, koleżanka diamenta, rafi, A. Michał itd.), których jak wiemy jest dużo. Sama Golden miała 4 rytuały. Po jej magii krwi Artur deklarował, że musi ileś tam dni odpoczywać od magii. Wpisy z tych nicków z listy "Artur podszywa się pod klientów" głoszą jak to miały po dwa rytuały (dwa rytuały, spętania, itd.). Więc nawet jeśli hipotetycznie każdy z tych nicków miał rytuał, to i tak ARTUR KŁAMAŁ. Choćby w tym ile rytuałów robi... To tak z gatunku fakty przeciwko wyzwiskom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 16:48 Dodam tylko, że żadna z tych osób z listy 35 nie podaje do siebie maila, nie ma z nią kontaktu, itd. Na pewno ktoś został przeoczony oczywiście. Plus jeszce jakieś kuzynki, koleżanki, które są ciągle w tych "zadowolonych wpisach" wspominane, którym oczywiście uroki powychodziły. Zatem czysta logika i matematyka zamiast wyzwisk. No chyba, że logika i matematyka tez są chore psychicznie ;) Kłaniam się i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 16:51 36) geveline Przepraszam Arturze, pominiety został ten klon :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic1 Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.ip.r-link.pl 13.01.14, 17:01 ja na razie nie mam efektów ale mogę podać do siebie maila jesli ktoś chce Odpowiedz Link Zgłoś
geveline Re: Urok miłosny skuteczny 13.01.14, 17:31 Ja jestem od 3 lat na forum,jestem aktywna, jak ktoś ma ochotę też może do mnie napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 17:51 Oczywiście Arturze :) Wyszukiwarka jest chora psychicznie i dlatego żadne posty użytkownika geveline nie występują poza tym wątkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
geveline Re: Urok miłosny skuteczny 13.01.14, 18:10 Jestem zarejestrowana na forum od 3 lat, nie pisze postów, czytam. Tak jak to forum i te wątki od samego początku i pewnie dalej bym się nie odzywała (Bo jak się czyta takie debilizmy,to się odechciewa pisać), gdyby nie to,że pojawiły sie takie wpisy na Sylwię- Bogu ducha winną dziewczynę i tego nie wytrzymałam. Moje wpisy są głównie dla tych , którzy naprawdę czekają i może tracą nadzieje, bo ja na swój efekt też czekałam długo. Ludziom z psychicznymi problemami nie zamierzam niczego dalej udowadniać i niech dalej piszą te bzdury. Jeśli naprawde ktoś chce konkrektnie o coś zapytać niech pisze. POZDRAWIAM WSZYSTKICH! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Gevelin Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 18:57 Na efekt czekałaś długo czyli ile? Bo przecież przed 13 września nikt o Arturze nie słyszał. Dzisiaj mija właśnie 4 miesiące od cudownego objawienia. Tak jak ktoś przed chwilą napisał pewnie kuzynka Ci go poleciła. 36 osób z "efektami" + darmowa 10 ( z której nikt po za Sylwią nie widzi u siebie żadnych efektów) plus przynajmniej 7, która pisała, że efektów nie ma oraz całe mnóstwo innych osób, które nie odzywają się wcale. Daje to lekko licząc ponad 60 osób, które miały wykonany urok w 16 tygodni (niektórzy nawet więcej niż raz). Wiem, że podawanie tego argumentu nawet 100 razy nie uchroni wszystkich przed oszustwem ale może chociaż jedna osoba nie wzbogaci konta Artura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.147.154.236.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.01.14, 00:27 Boli gdy człowiek patrzy, że oszust który wyciągnął tyle pieniędzy ciągle grasuje i jest bezkarny. Wręcz groźny. Może zastraszyć, opublikować dane, itd. Czy straszył Golden-tulip. Wyłudził ode mnie więcej niż 100 zł. Nie mam żadnych efektów. Nie mam też zwrotu. Dopóki Artur będzie pisał jako zadowoleni klienci, obrażał ludzi których oszukał - będę pisać na forum. Nie będę się logować. Nie chcę jak Golden mieć problemów ze strony tego oszusta. Boli ten brak szacunku Artura do kogokolwiek. Uważa, że ludzi są głupi i uwierzą w każde jego kłamstwo. Klientów oszukanych, którzy osmiela się coś napisać wyzwie od chorych psychicznie a w skrajnych przypadkach szantażuje. Brawo dla osoby, która spisała i policzyła te sztuczne nicki!!!! Fakty zamiast wyzwisk. Do znudzenia. Liczby nie kłamią. W przeciwieństwie do Artura. Straszne jest to, że bardzo tych pieniędzy które mu dałam potrzebuje teraz... Na życie. Sylwia budzisz moją odrazę. Jesteś aż tak głupia, czy tylko zaslepiona pragnieniem powrotu Byłego? Nie wspieraj oszusta. Proszę!!!! Twój koleżeński kontakt z byłym i przypadkowy seks nie są dziełem Artura. On nic nie robił nikomu. Poza wyłudzeniem i ciągłym kłamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
sylviee88 Re: Urok miłosny skuteczny 14.01.14, 06:59 to ty gosciu budzisz moja odraze nikogo na nic nie namawialam nikogo nie obrazilam po czym zostalam zjechana po napisaniu tego jak to wyglada z mojego punktu widzenia na nic nikogo nie namawiajac. Oczywiscie kazdy byly facet spi ze swoja byla, wyznaje uczucia dzwoni, pisze to przeciez normalne i kazda tak ma a im dluzej ludzie ze soba nie sa to to staje sie intensywniejsze. Nie zamierzam wiecej niczego komentowac i nie dam sie sprowokowac prosze mnie nie obrazac bo ja nie obrazilam nikogo z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
geveline Re: Urok miłosny skuteczny 14.01.14, 08:58 Wy macie problemy sami ze sobą, tajemniczy gosc, który jedzie po ludziach mam wrażenie,że jest ciągle tą samą osobą, może z saportem innej osoby. Bagno i syf! I powiem wiecej, każdy normalny człowiek, który faktycznie został oszukany, który ma na to dowody i podstawy,żeby ubiegać sie o rekompensate nie siedzi i nie wypisuje tu na forum ciakle tego samego , atakując wciąż to kolejne osoby, bo są Arturami, tylko coś z tym robi. Teksty pod tytułem te pieniądzesą mi potrebne nq życie, na kurs jezykowy itd. To przepraszam ile Ty zapłaciłaś za to 1000 zł??? Ty 100 zł potrzebujesz na życie to idz zarób, pistoletu nikt Ci do głowy nie przystawiał ,żebyś sie na niego zdecydował, umowy też z nim nie podpisywałeś i gwarancji na powrót byłego też nikt Ci nie dawał. Na marginesie , na tym forum jest o wiele wiecej naciągaczy i prawdziwych oszustów, po których tak nikt nie jedzie, Gosciu to sie robi żałosne.... Nikt normalny tu nie bedzie siedział ani pisał ani czego kolwiek...Bo nie warto, bo normalny człwiek żyje, idzie do przodu, a nie siedzi non stop na forum i wyszukuje rewelacji i obwinia ludzi za całe nieszczęscie. nie zamierza wdawac sie w takie bagno, ale to jak jeszcze jedziecie po Sylwi to czyste chamstwo. Żal i zazdrośc, bezsilnośc, wobec problemów z wwłasnym życiem. Nie ma powrotu do ukochanej/ nego???? Sam sobie zadaj pytanie czy Ty byś chciał zakochac sie w kimś takim kim jesteś patrząc na to co tu piszesz i robisz? A wogóle to na czym Ci teraz bardziej zależy ??? Na odzyskaniu ukochanego czy znalezieniu ofiary , na którą zrzucisz odpowiedzialnośc za swoje nieszcześliwe życie???? Prowokujesz do dyskusji, bo nie masz z kim pogadac??? Na kim sie powyzywać emocjonalnie. I jeszcze jedno...Jak idziesz do dobrego prawnika , bo wiesz,że wygra Ci sprawe, to interesuje Ci to jakie ma techniki i jak pracuje??? Nie ... Interesuje Cie ,żeby wygrał, albo wciągnął dla Ciebie jak najlepiej, a nawet jak nie zrobi założenia to i tak mu musisz zapłacic i wiesz to od początku. Nie mam problemu z tym ,żeby kupic karte, nie mam czasu w swoim życiu na takie historie...Po za tym może bym jeszcze wygospodarowała czas, tylko po co??? Żeby przeczytac,że gosc zadzwonił do mnie i okazało sie,że jestem Arturem???? BO TAK BY BYLO!!!! bo ktoś rzetelnie nie potrafi sie odnieśc do tego,że jeste na forum dłużej niż 14 cz 16 tyg. Bo napisałam,że można do mnie pisac i prywatnie wszystko powiem tylko nikt sie nie odważył, bo trzeba byc aktywnym forumowiczem ,żeby wysłac wiadomośc iwtedy by sieokazało,że syf tu robią ciągle te same niezrównoważone osoby. Nie jestem młodą osobą, mam duże dzieci,wiec urodziłam, wiec jestem kobietą, nie mieszkam w kujawsko-pomorskim a wczoraj po jednym wpisie jakis "gosc jasnowidz" stwierdził,że jestem Arturem wczoraj zarejestrowanym z kujawsko-pomorskiego.???? Reakcja śmiech, ale potem myśl zatrważająca- ale ktoś ma problemy psychiczne.... I komuś takiemu mam udowadniać, że nie jestem Arturem? Zależy Ci na tym to sam kup karte , podaj numer, ja zadzwonie....i też pewnosci nie ma czy napiszesz prawde.... Golym okiem widac, że osób do dyskusji na poziomie to tu nie ma... kretynom mam o swoim życiu osobistym opowiadac? Sylwia trochę wiecej napisała mi ma za swoje.... Tak wiec nie zamierzam sie wdawac w takie rozgrywki i pomagać ludziom z problemami, bo sie do tego nie nadaje. Napisałam fakty, ludzie normalni i prawdziwi beda chcieli to napiszą. Żal jak sie czyta te wpisy goscia, ktosia....żal i trwoga Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: Urok miłosny skuteczny 14.01.14, 21:43 do geveline: wiesz nie będę wnikała czy rytuał Ci się udał czy nie... ale uważam, że w tym momencie w swojej wypowiedzi obrażasz tutaj co nie których forumowiczów cyt.: 'Gołym okiem widać, że osób do dyskusji na poziomie to tu nie ma...kretynom o swoim życiu osobistym mam opowiadać'. Po pierwsze nikt nie wymaga od Ciebie abyś opowiadała o swoim życiu osobistym a po drugie chciałabym zaznaczyć, że przebywają tutaj też i osoby poważne, które w najcięższym dla nich momencie kiedy najbardziej potrzebowały pomocy zostały faktycznie oszukane i pokrzywdzone przez artura. I wytykanie tutaj komuś, że ten jest taki a ten siaki wierz mi nic nie da. Jak już prędzej pisałam na moje własne życzenie zrezygnowałam u artura z jego uroków jednak pieniądze 100 zł, które mu wcześniej przelałam do tej pory mi nie oddał. Ciekawe jak Ty byś śpiewała gdybyś mu kasę wpłaciła a potem nie mogła ich odzyskać... p.s. Przypuszczam, że każda osoba, która zamawiała u niego rytuał liczyła się z tym, że urok może zadziałać a nie musi.. Powinien był oddać kasę za 'niewykonany rytuał' albo oddać tym co po miesiącu nie zadziałał jak sam się do tego ZOBOWIĄZAŁ!! I jeszcze jedno potwierdzam, że ten pan nie odbiera telefonów, nie odpisuje na e-maile i smsy. Nowi forumowicze nie dajcie się na niego nabrać!! Odpowiedz Link Zgłoś
canaris7 Re: Urok miłosny skuteczny 15.01.14, 00:43 do Geveline Nie jestes wiarygodna - zbyt gesto sie tlumaczysz , a przy okazji obrazasz innych co oznacza , ze nie nalezysz do grona osob szczesliwych. Niczego nie potrzebujesz udowadniac , Twoja wypowiedz mowi sama za siebie . Albo jestes Arturem , albo dostajesz za to niezla kase ! Odpowiedz Link Zgłoś
golden-tulip Re: Urok miłosny skuteczny 15.01.14, 01:30 Za dużo w Tobie jadu, agresji i poniżania innych geveline. Nie odpisałaś na mojego maila oczywiście.... Co do kwot, Artur wyłudził ode mnie ponad 500 zł, jak od Golden. Dla mnie to duża kwota i bardzo tych pieniędzy potrzebuję w tej chwili. Obrazasz mnie i innych forumowiczów bez powodu. Jestem przekonana, że jesteś Arturem. Nikt prawdziwy nie ma efektów. Łącznie z Sylwią zaslepiona miłością. Rozumiem ją i nie oceniam. Przykre jest to, że wspiera oszusta. Pisałam z Goldie. Artur ciągle nie oddał jej kasy, nie odpisuje. Nie pisze nic na forum, bo stwierdziła że nic to nie da. A ma dość uzerania się z nim. Widziałam maile, gdzie zagroził jej ujawnieniem sprawy uroków byłemu i zwierzchnikom. Straszne to jest... Niech to Wam da do myślenia. Jeśli fakty nie dają. Wyliczenie ilości osób i uroków super. Dowód na.kłamstwo. Dowody zamiast wyzwisk. Artur jako zadowoleni klienci tylko umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 12:09 Co to jest??? "Pisałam z Goldie." Goldie pisała sama ze soba? Czy Artur ma już tyle nickow, że sam zapomina w czyim imieniu kiedy pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa golden tulip Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.182.241.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.01.14, 01:44 Widzę, że ktoś pisze z mojego konta. Rozumiem już dlaczego nie mogę się na nie zalogować... Nieważne. Mam dość Artura, który nic nie zrobił w.mojej sprawie. I tak dalej. Piszę właśnie do gazety, że ktoś włamał mi się na konto. Ktoś się włamał, pisze, a Artur znowu będzie mnie straszył jak wysle moje maile Byłemu i tak dalej.... :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
geveline Re: Urok miłosny skuteczny 15.01.14, 03:32 Oświadczam ,że nie dostałam od nikogo wiadomosci na konto gazetowe, wiec nie miałam na co odpisac. Nie zamierzam nikogo bezpodstawnie obrażać, a okreslenie którego użyłam odnosiło sie wobec gościa/gości którzy bezpodstawnie zaatakowali Sylwie, a gdy ja napisałam o swoich efektach, zostałam przez tego kogoś odrazu okrzyknięta Arturem i atak na mnie, co bym teraz nie napisała i nie zrobiła to jestem Arturem, choc nim nie jestem, tylko dlatego,że podpisałam sie pod tym atakiem na Artura, tylko napisałam coś pozytywnego i stanełam w obronie Sylwi. Jeśli moje wpisy są dla kogoś przesiąknięte jadem , a wpisy "Goscia/sci" nie to ok., to ja zostawiam to bez komentarza. Sama długo czekałam i wiele też wycierpiałam i chciałam sie tylko podzielic tym. Jeszcze raz powiem, jak ktoś ma ochote o coś zapytac niech napisze wiadomośc lub napisze numer telefonu,a oddzwonie. Nieprawdziwe oszczerstwa pod moim adresem, bez dowodu i uzasadnienia są dla mnie dowodem,że osoby u których dzieje się dobrze nie mają tu miejsca, tak jak ktoś to słusznie napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
geveline Re: Urok miłosny skuteczny 15.01.14, 03:59 Chcę się poprawić, bo przed chwilą sprawdziłam jeszcze raz dokładnie swoją pocztę i miałam jedno zapytanie o urok. Musiałam przeoczyć, odpisałam! Za moją pomyłkę przepraszam, aczkolwiek nie wiem która golden do mnie napisała, bo inna golden napisała,że ktoś się pod nią podszywa.... Mnie już głowa od tego puchnie... Odpowiedz Link Zgłoś
geveline Re: Urok miłosny skuteczny 13.01.14, 15:06 Ja miałam robiony urok i mam efekty i zapewniam,że nie takie o których ironicznie piszą osoby niezalogowane. Nie zamierzam tu z nikim wdawac sie w chore dyskusje, mówie jak jest. Osobom niezadowolonym chciałabym tylko powiedziec zupełnie na spokojnie,że może warto przypomniec sobie czym jest urok miłosny, kiedy może zadziałac, jakie są efekty i ewentualnie jak długo czasem trzeba na nie czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos: do gevelin Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 21:45 A możesz proszę napisać coś więcej o tym jaką miałaś sytuację i ile czekałaś skoro wspominasz że też trochę to trwało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 22:36 Geveline - zgodzisz się na rozmowę przez telefon? Starter kosztuje 5 zł. ... Rozumiem, że NIE ;) Bo przecież jesteś Arturem. Odpowiedz Link Zgłoś
jarekaser [...] 16.01.14, 10:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa golden Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.182.241.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.01.14, 11:39 Ktokolwiek przejął moje konto - nie piszcie nic z niego. Nie róbcie mi jazdy!!! Artur przed chwilą napisał mi maila, że jestem taka i owaka i nie będzie działał w mojej sprawie. Czyli będzie wysyłał na mnie paszkwile. MAM DOŚĆ. Po prostu mam dość!!!!!!!!!!!!!!! Odczepcie się wszyscy ode mnie. Ty Artur też. Jesteś bezczelny. Ja nie szkodzę tobie. Mimo, że zachowujesz się skandalicznie. Może to błąd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 12:07 Masz dosc - to zacznij działać. Cały czas marudzenie. Zero - dzialania No i tacy oszusci beda dalej skubac naiwne Co z tego, że napisał - że jestes taka owaka??? korona ci z głowy upadła? Nie pertraktuj z nim tylko - działaj prawnie! Adwokatka sie znalazla Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
martasti [...] 16.01.14, 12:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
martasti [...] 16.01.14, 12:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana przez A. Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.14, 16:26 W bajki sztucznych nicków też nikt tu nie wierzy poza Arturem. Ten wpis Golden właśnie ją debilu uwiarygodnia, bo zamieściła go pod wpływem Twojego szantażu i strachu, że zrobisz jej masakrę w prawdziwym życiu tymi mailami o urokach. Pomyśl chwilę logicznie i zastanów się. Weź przestań już tworzyć te nicki zadowolonych klientów. Ktoś tu fajnie powyliczal. Kiedy miałeś niby machnąć tyle tych rytuałów???? Kiedy deklarowałeś się, że będą 2-3 tygodniowo. Oddaj mi moje 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
martasti [...] 16.01.14, 16:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytam zainteresowa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.205.192.153.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.01.14, 17:27 Głupoty piszesz droga. Wystarczy że założysz 5 skrzynek pocztowych i masz 5 nicków. Tutaj jest taki burdel że na jednym IP komputera możesz do woli zakładać nicków. Co innego na innych zamkniętych forach, dziwne że tam o Arturze kombinatorze cicho. Tylko tutaj tyle pozytywnych komentarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jarekaser Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 12:08 Powazna osoba - korzysta z "usług" za przeproszeniem jakiegoś....Artura???? Wez sie nie osmieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
jarekaser [...] 16.01.14, 12:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do geveline Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 13:44 gośc napisał: Sylwia, prawda jest taka, że ta osoba, która Cię "zjechała" ma rację. Artur to oszust. Ty jesteś zaślepiona uczuciem do BYŁEGO - tak BYŁEGO - bo Twój facet nie wrócił. Macie kontakt "przyjacielski" plus bzyknął Cię bo nic innego mu się nie nawinęło. Idziesz na taki układ, to Twoja sprawa, nie oceniam. Ale wspierasz oszusta i wyłudzacza. Złego człowieka, który szantażuje, kłamie i kręci. Co się dzieje u Twoich znajomych? Pewnie koleżeński telefon albo sms na święta, przypadkowe spotkanie na sylwestrze u znajomych? Tak? Tego typu rzeczy, które ma KAŻDA osoba po rozstaniu. Efektów nie ma nikt, bo Artur nie jest magiem. Nie robi żadnych uroków. W czasie, gdy miał mieć mój urok pisał maile do innej osoby zamawiającej, widziałam je na skrzynce i zamarłam. A ja w tym czasie leżałam jak idiotka wizualizując powrót byłego. Sylwia jesteś żałosna. Ale to nie jest ważne. Możesz sobie być. Ale nie wspieraj przestępcy, jesteś współwinna cierpieniu tych ludzi, którzy do tego potwora napiszą z prośbą o urok. A on "w drodze" wyjątku się zgodzi im go zrobić, wyciągnie tyle kasy co od Golden albo i więcej. A Ty do końca życia będziesz uczepiona kontaktu z BYŁYM, czekając na seks od czasu do czasu. I tego Ci szczerze życzę, jeśli nie przejrzysz na oczy. Należy Ci się to jeśli choć jedna osoba dzięki Twoim wpisom zapłaci oszustowi choć jedną złotówkę. Jesteś na prawdę aż tak głupia, że nie widzisz, że wszystkie zadowolone wpisy produkuje ten imbecyl??? Nie daje Ci do myślenie, że NIKT (!) realny, kto chce się spotkać, odpisać na maila, porozmawiać przez telefon albo skype nie ma najmniejszycg efektów????? Wypowiedź powyżej jest rzeczowa i sensowna. TY, geveline - nie masz ani krzty racji, ale plujesz jadem na gościa. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
rita.1975 [...] 16.01.14, 18:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
martasti [...] 16.01.14, 18:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytam zainteresowa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.205.29.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.01.14, 20:53 Co się dziwić złodziejowi. Może już kwiatki wącha jak go dopadł jakiś zawiedziony wielbiciel. Gdyby faceta tak oszukał to ten by dawno już mu mordę oklepał. Dziewczyna to popsioczy i koniec gadanie o forsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.14, 22:25 Facetów też oszukał i to nie jednego :) Ale jak to mówią nosil wilk razy kilka, ponieśli i wilka. Było parę dni spokoju ale Arturowi faktycznie chyba się kasa skończyła po nagle jak grzyby po deszczu pojawili się zadowoleni klienci zarówno tu jak i na kafeterii. A co do kontaktu z realnymi osobami to bardzo dziwne, że Ci co podobno mają "efekt" mają kontakt osobisty z innymi osobami którzy takowy "efekt" mają a Ci, którzy efektu nie mają nie trafili na ani jedną taką osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takaka Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.customer.tom-net.pl 16.01.14, 22:34 Do US zgłosić oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.14, 22:37 Podobno już zgłoszony :) Odpowiedz Link Zgłoś
martasti [...] 17.01.14, 09:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielec24 [...] 17.01.14, 10:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
regnis-1989 [...] 17.01.14, 10:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
regnis-1989 [...] 17.01.14, 10:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic1 Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.ip.r-link.pl 17.01.14, 22:45 mam Ci pokazać maile moja droga i dowód na to ze urok robiony u tego pana prawie 1,5 temu nie przyniósł żadnych efektów wręcz przeciwnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
martasti [...] 17.01.14, 22:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.14, 23:01 a najlepiej jechać do tego Artura, spotkac się i konkretnie zobaczyć co za gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi1 Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.ip.r-link.pl 17.01.14, 23:03 do tego postu rudzielec24 napisała: > Standard tutaj, że Artura krytykują wyłącznie ci co u niego nie robili. A ci co > robili ryty to go chwalą. Chyba faktycznie lepiej odpuścić sobie smarkatych ma > łolatów co przed komputerem tylko potrafią się wyładowywać. ale dzieki za porade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 11:38 Zaden człowiek, którego nie znacie w realu - nie zasługuje na wasze zaufanie! Jak najdalej od takich Arturków i tak dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martasti [...] 18.01.14, 12:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 12:21 Przez telefon? Co za problem. Mozna sobie rozmawiac - nie bardzo wiadomo, z kim! I to - nie jest mój problem. Ja od Artura niczego nie zamawiałam. Problem oszustwa - to jest problem całego społeczeństwa. Nie mój. Do mnie - nie musisz się odwoływać. no chyba że chcesz powiedzieć, że Artur=Basza Albion? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyluzowana Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.30.58.214.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.01.14, 17:22 Basza = Artur, bzdura! On ma portal kilka lat i nie musi udawać kogoś innego.Salamandra jest tego żywym przykładem. Kochanka która kocha i nienawidzi, napuszcza policję i oskarża. To tylko prawdziwy świadek jego działań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wyluzowana Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 10:19 prawdę piszesz, wyluzowana.... Prawdziwy świadek jego działań... Odpowiedz Link Zgłoś
canaris7 Re: Urok miłosny skuteczny 18.01.14, 12:25 martasti napisała: > To masz problem Salamandro, bo z Arturem kilka osób z tego forum rozmawiało oso > biście. I co ? ... dal im te czopki osobiscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i znowu Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 19:25 reklama spam w kazdym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
54paula Re: Urok miłosny skuteczny 21.01.14, 11:02 Mój skarb :* też wrócił, po tym jak miałam robiony rytuał u Artura; nie wmówicie mi, że to kolejny przypadek. Ja wiem teraz, że magia istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebany oszust Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.wdm.pl 21.01.14, 11:11 Dlaczego to jest twój pierwszy post na tym forum ? Dlaczego tylko osoby z czarnych ników zachwalają Arturka ? Dlaczego post chwalący Arturka jest zawsze pierwszym postem nowego użytkownika ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oopaoa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.customer.tom-net.pl 21.01.14, 13:29 Ryt u niego robiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
54paula Re: Urok miłosny skuteczny 21.01.14, 17:08 To był warunek w pierwszym poście na tym forum, że tylko osoby z zarejestrowanymi kontami, dla uwiarygodnienia tych osób. Jeżeli komuś to pomoże mogę pisać jako gość, ale wtedy będą kolejne oskarżenia. Jak nie miałam efektów to nie było o czym pisać, głównie czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.14, 18:47 Nie piszesz prawdy. To była warunek dla osób z darmowej listy. Musieli zarejestrować nicka, opisać swój przypadek a potem pisać o ewentualnych efektach. Wtedy było wiadomo, że są to realne osoby bo pojawiały się regularnie, miały ze sobą kontakt: mailowy, osobisty. A ponieważ nikt efektów nie miał i pisał o tym, to Arturek "prosił" o niepisaniu o tym; zresztą wielokrotnie. Powoływanie się na to, że taki był warunek jest po prostu kłamstwem! Śledzę ten wątek (oraz poprzednie) od samego początku tj. od 13 września; byłam na zamkniętym forum; miałam urok u Artura więc nikt nie wciśnie mi kitu, że jest inaczej a piszę jako gość bo nie mam ochoty być wyzwana tak jak Golden, Monika, Claryclary, Rafał czy inni. Strumień pieniędzy płynie, może już nie tak wartko jak jeszcze miesiąc temu. Ciągle znajdą się zdesperowane osoby, które jak brzytwy chwycą się nadziei ale prawda jest taka, że Artur nie robi nic i tylko wyłudza kasę, Jeżeli ktoś ma ochotę skorzystać z usług tej osoby, droga wolna. Mądrzy uczą się na cudzych błędach, głupi na swoich. Czasami jednak trafia mnie szlag jak czytam chwalebne wpisy. Ktoś po prostu nie szanuje inteligencji innych ludzi i uważa, że ma do czynienia z samymi debilami. Odpowiedz Link Zgłoś
sabatini55 Dobry, mądry wpis na tym forum 21.01.14, 18:53 Tu jest sedno sprawy, bardzo podoba mi się że ktoś po imieniu nazywa w końcu działania niektórych osób. Można by takich znaleźć tutaj więcej nie mniej i ten wpis jest szalenie istotny. Szanujmy siebie najpierw bo osoba obca na pewno tego nie zrobi. Gość portalu: Gość napisał(a): Ktoś po prostu nie szanuje inteligencji innych ludzi i uwa > ża, że ma do czynienia z samymi debilami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 18:17 Kto tam pomina Ducha Sali nadaremnie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goshia Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.web.vodafone.de 21.01.14, 17:19 Paula54 jak dlugo czekalas na efekty? Ja tez robilam rytual u Artura i czekam na efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oopaoa Oszust piszący sobie sam komentarze IP: *.customer.tom-net.pl 21.01.14, 18:03 Wszystkie zalogowane nicki wychwalające go to on sam. To są nowo założone konta, wystarczy wyświetlić historię postów. Na niezalogowanym pisze jako DuchSalamandry. Odpowiedz Link Zgłoś
54paula Re: Urok miłosny skuteczny 21.01.14, 19:17 9 tygodni, ale jak będziesz mieć jeszcze jakieś pytania podaj telefon do siebie, bo nie nam zamiaru każdemu tutaj czegoś udowadniać i być oskarżaną od oszustek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturko Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.wdm.pl 21.01.14, 19:27 podaj numer telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.web.vodafone.de 21.01.14, 20:13 A możesz podać meila do siebie. Proszę to bardzo ważne Odpowiedz Link Zgłoś
54paula Re: Urok miłosny skuteczny 22.01.14, 11:56 podaj numer to zadzwonię, pisz na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
mario_270889 Re: Urok miłosny skuteczny 22.01.14, 14:11 winien jestem informację, że u mnie rytuał dał w końcu rezultat i żona wróciła. Dziękuje Panie Arturze, mam u Pana ogromny dług wdzięczności do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha ha ha..... Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 14:26 ocho, super Mario :))) Ile jeszcze nicków, Arturze? Odpowiedz Link Zgłoś
lorjana79 [...] 22.01.14, 14:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lorjana Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 14:58 Salamandre widzi wszędzie tylko Artur. No to teraz wszystko jasne! Kto i nad czym tutaj czuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lorjana79 [...] 22.01.14, 15:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA26 [...] IP: *.cdma.centertel.pl 22.01.14, 15:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AjPi Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.wdm.pl 22.01.14, 15:06 Bo to mało w polsce osób ma internet od tp ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 15:07 Każdy???? Ja osobiscie niczyich IP - nie pilnuję! W jakim celu ktoś miałby śledzić moje IP? Tylko ten, co ma nieczyste sumienie i czegoś się boi, pilnuje innych! Czyli że - OSZUST. Nie ważne, jak się nazwie: Artur, iTon, Malabora, Basza Albion, Ezo-coach, kobietamag, cesarzowa... Oszust to oszust. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oopaoa Oszust piszący sobie sam komentarze IP: *.customer.tom-net.pl 22.01.14, 15:37 Wszystkie zalogowane nicki wychwalające go to on sam. To są nowo założone konta, wystarczy wyświetlić historię postów. Na niezalogowanym pisze jako DuchSalamandry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do oopaoa Re: Oszust piszący sobie sam komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 15:44 Bzdury wypisujesz. Ten cwaniak nie używa stałego IP komputera. Cały czas pisze na zmiennych. Wije się jak węgorz, kaska potrzebna, to się mnoży ilość "zadowolonych klientów". Odpowiedz Link Zgłoś
54paula [...] 22.01.14, 16:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry Re: Oszust piszący sobie sam komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 16:27 A skąd wiadomo, że Artur kobietą nie jest? Ktoś sie spotkał z nim na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
roksina [...] 22.01.14, 16:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry Re: Oszust piszący sobie sam komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 17:01 Jakiej wiadomości? Z kłamcami się nie układam. Możesz założyć jeszcze z 500 nicków i wypisywać z nich, ze Artur niby taki skuteczny. Śmiech na sali. Tylko kompletnie niedojrzała osoba da się nabrać na takie sztuczki. Odpowiedz Link Zgłoś
roksina [...] 22.01.14, 17:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Artura Re: Oszust piszący sobie sam komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 17:32 roksi, powyższym tekstem jedynie udowadniasz, że jeste własnie "Arturem" :) Bełkot. Absolutnie nic nowego nie wnoszący - belkot. Oskarżając innych o jakieś "choroby" , jedynie pokazujesz swoje prawdziwe oblicze - bezradności! Bo już braknie argumentów na wypromowanie cud-miód-skutecznego niby Arturka, wtedy pozostaje jedyna linia obrony - szkalować innych. Ja osobiście - nigdy nikomu żadnych chorób, nie wmawiam! Nikogo nie obrazam, nie używam brzydkich wyrazów. Mówię jedynie - oszust! No a PRAWDA - oczy kole? Co Arturku ? Odpowiedz Link Zgłoś
roksina [...] 22.01.14, 18:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Oszust piszący sobie sam komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 18:31 Ja Tobie - nic nie muszę. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona2014 urok miłosny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.01.14, 18:36 forum.gazeta.pl/forum/w,681,149145521,149145521,urok_milosny_spetanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oopaoa Re: urok miłosny IP: *.customer.tom-net.pl 23.01.14, 18:51 tu nie szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
martasti [...] 23.01.14, 19:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
erykatas [...] 23.01.14, 19:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: urok miłosny IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.14, 20:29 Ja mam, a ile jesteś skłonna zapłacić? Odpowiedz Link Zgłoś
erykatas [...] 23.01.14, 21:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super! Re: urok miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 22:53 I biznes kwitnie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielec24 [...] 23.01.14, 22:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-hexx Re: urok miłosny 24.01.14, 00:11 rudzielec24 napisała: > Jaki biznes Duchu Salamandry? Ludziom zależy na pomocy kogoś skutecznego, a Art > ur nie wiadomo czy jeszcze robi ryty osobom z forum. Stąd pewnie oferta edytasy > . ...pomocy kogos skutecznego ? - Odpowiedz Link Zgłoś
roksina [...] 24.01.14, 10:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do roksina Re: urok miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 10:22 Krew zalewa?? czy to skutek uroków? tak nachalnej samo reklamy nikt oprócz arturko nie wymyśli Odpowiedz Link Zgłoś
martasti [...] 24.01.14, 13:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do martasti Re: urok miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 13:40 Marto, poszukaj w dziale obok: Ezoteryka. Tam są namiary na psychoterapeutów i bioenergoterapeutów od zaburzeń psychicznych. Tobie nie urok miłosny, tylko terapia jest potrzebna, w trybie natychmiastowym. Ludzie, szczęśliwi i spełnieni w miłosci - nie siedzą na forach i nie śledzą innych! Ty masz typowe objawy paranoidalne. Rozpocznij terapię jak najszybciej. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: urok miłosny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.14, 15:43 Witam, mam prośbę do wszystkich, którzy korzystali z pomocy "specjalistów" do rzucania uroku miłosnego bądź spętania. Czy są jakieś skutki pozytywne czy też nie ma żadnych zmian na lepsze? Bardzo proszę o to by nie robić pseudoreklam i nie podawać namiarów na wróżki, które mogą pomóc. Proszę tylko o odpowiedzi czy są rezultaty czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akulina Re: urok miłosny IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.14, 15:49 Wejdź na wątek Wróżka Akulina i poczytaj o urokach... Odpowiedz Link Zgłoś
martasti [...] 25.01.14, 16:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: urok miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 19:35 Tak, w tym wątku podanym przez Artura podszywajacego się pod.nick ''martasti'' znajdziesz historie wymyślone przez Artura. Pisałam z Golden ostatnio. Powiedziała mi, że podobno Artur miał jej do końca tygodnia oddać kasę. Goldie mówi, że jeśli to zrobi, to wycofa pismo z prokuratury, które złożyła. Ale nie wiem czy jej coś oddał, bo ona ostatnio ma sporo na głowie innych spraw i nie odpisuje na maile. Za wyłudzenie mniejszej kwoty niż 550 zł ludzie idą za kratki. Dziewczyno, nikt nie ma efektów a na pewno nie u Artura. To jedna wielka ściema tego psychopaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micho Re: urok miłosny IP: *.31.204.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.01.14, 19:48 Ja wtopiłem w Artura 150 zł. Jezu jak fajnie,że ludzie przestają płakać na forum tylko działają. Na miejscu Artura to bym się zajął oddaniem nam kasy zamiast klotniami z Salamandrą i tworzeniem czarnych nickow. Albo niech chociaż Golden odda dla swojego dobra hahahahaha... Nieźle jest na niego w.ku...o.n.a :-) Dobrze tak Arturowi. Mi już nawet nie chodzi o moją kasę ale żeby ten śmieć zniknął z for przestał sam siebie reklamować i wyciągać kasę od ludzi! A jak mu się policja czy inne instytucje dobierze do d.up.y to jeszcze lepiej. Jak on tak się nie boi wyludzac kasy i myśleć że tak zawsze będzie? Przestępca j.web.any. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 'martasti' Re: urok miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 21:34 Gdybyś martasti była prawdziwą osobą, a nie Arturem to nie byłaby taka złośliwa do dziewczyny o nicku 'ona'. Ludzie którzy odzyskali ukochanych to najszczesliwsze istoty na świecie a nie agresywne i złośliwe osoby, jak ''zadowoleni klienci'' Artura, którzy nie istnieją bo on sam to pisze. Ja straciłam 100 zł, jestem studentką i dla mnie to dużo. Potwierdzam - zero efektów, brak obiecanego zwrotu pieniędzy i bezsilność, że oszust dalej grasuje i sam sobie pisze pochlebne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: urok miłosny 25.01.14, 17:45 do ona: żadna magia, żadne uroki i rytuały nie działają...to wszystko to jest jedna WIELKA ŚCIEMA..Ja już napewno nie będę z tego korzystała i osobiście nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA26 [...] IP: *.cdma.centertel.pl 25.01.14, 21:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ONA26 Re: urok miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 21:59 Artur te wpisy są po rpotu żałosne... daj se spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golden-tulip Re: urok miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 22:30 Moje czarne konto jest zlikwidowane po tym jak ktoś je przejął. Proszę nie piszcie nic złego na Artura.właśnie.dostałam od niego maila o tym jak to ma się bronić przede mną, itd. Generalnie z kulturalnymi pogrozkami. Pieniędzy nie dostałam. Nie mam efektów żadnych. Nie składałam nic na policję itd. Bardzo Was proszę nie piszcie nic złego o Arturze, bo.to odbija się rykoszetem na mnie. Artur uderza we mnie za złe posty tutaj, z którymi nie mam nic wspólnego. Chcę zapomniec o tej sprawie, mam wiele innych spraw na głowie w prawdziwym życiu. Jeśli nie chcecie robić mi dodatkowych problemów BŁAGAM nie piszcie źle o Arturze. Nic Wam to nie da. Ludzie zdesperowani dalej będą zamawiać u niego uroki i niech to robią, skoro mu ufają. Nie zrobiłam nic złego nikomu na forum, zawsze mogliście do mnie pisać. Dlaczego wymyślacie jakieś rzeczy o mnie,.które nie mają miejsca? Co ja wam zrobiłam? Albo co zrobiłam Arturowi? Zarobił na mnie, nie próbuję odzyskać pieniędzy, nie zgłaszam nigdzie tej sprawy. LUDZIE, ODCZEPCIE SIE ODE MNIE!!!!! TY ARTUR TEŻ!!!!! Co mam jeszcze zrobić żebyście mnie tu nigdy nie.wspominali???? Odpowiedz Link Zgłoś
gzymsik88 Re: urok miłosny 25.01.14, 22:54 Golden, Ty powaga jesteś..prawnikiem????? Boże chroń przed takimi histeryczkami. Lecz się, kobieto. Skoro chcesz o tym wszystkim zapomnieć, po co w ogóle wchodzisz na to forum??? Nie potrafisz poradzić sobie z drobnym cwaniaczkiem, co Cię "kulturalnie' zastrasza? Nie wiesz, jak się składa doniesienie o popełnienie przestępstwa? Na co czekasz. Każdy bedzie pisał, co mu się podoba. Nie czytajac Twoich histerycznych apeli, że podobno "odbijają się " na Tobie. Przede wszystkim brak działań z Twojej strony - odbija się na innych! Bo osoba, która ma możliwosci (prawniczka, pisałaś też, że masz znajomych w policji), powinna pogonić oszusta. Sorry, ale to Ty - krzywdzisz innych tutaj, nie oni - Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golden-tulip Re: urok miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 23:07 Po co wchodzę na forum? Bo Artur napisał do mnie mail, że coś się na forum dzieje i on będzie się wszystkimi metodami bronił przede mną. A ja nie mam nic wspólnego z wpisami go krytykujacymi! Nie macie pojęcia co się dzieje w moim życiu, więc się odczepcie. Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golden-tulip Re: urok miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 22:59 Będę wdzięczna każdemu za dobrą opinię o Arturze i brak pisania o tym, że nie macie efektów... Nie róbcie mi problemów, PROSZĘ Was jeszcze raz. Mam dość zmartwień w prawdziwym życiu, żeby z przerażeniem otwierać maile od Artura i martwić się czy wyślę moje maile o urokach do byłego i moich zawodowych zwierzchników. Latami pracowałam na to kim jestem i włożyłam w to mnóstwo pracy i pieniędzy. Nie mogę tego stracić przez to, że byłam tak załamana po rozstaniu z ukochanym bez mojej winy, że zamówiłam urok u tego człowieka. Zachowajcie dla siebie swoje zdanie o nim. Kto będzie chciał i tak zamówi u niego urok. To już nie chodzi o to, że ja piszę o nim. Nie piszę, dotrzymuje danego mu słowa. Ale odpowiedzialnością za wasze posty obarcza mnie! Wiem, ze jesteście rozgoryczeni brakiem efektów i stratą pieniędzy, ale nie.wymyslajcie tego co piszecie o mnie. Z nikim nie piszę z forum, nigdzie nie składałam nic na Artura ani na policję ani do prokuratury ani do us. I nie zrobię tego. Tylko niech Artur się odczepi ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Golden Re: urok miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 23:01 żałosne.... i niesmaczne :((( Tchórzliwe kwiczenie Pani Prawnik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: urok miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 23:04 Może ona ma ważniejsze sprawy niż bieganie na policję z tym. Co innego zgłosić wyłudzenie na allegro a co innego iść i opowiedzieć że się jakąś magię zamawiało u kolesia z Inowrocławia na poważnie. Błagam.... Wszyscy wiecie o co chodzi. Dajcie jej spokój. Może ten oszust też w końcu da jej żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA26 [...] IP: *.cdma.centertel.pl 25.01.14, 22:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ONA26 Re: urok miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 22:20 Daj spokój! Zastraszył kobietę, szantażował! Nie każda z nas ma tyle samozaparcia, aby nie poddać się na szantaż! Niektóre, mają zbyt wiele do stracenia. Artur to osoba bez skrupółów. Odpowiedz Link Zgłoś
roksina [...] 26.01.14, 01:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: urok miłosny 01.02.14, 16:04 Chłopie pogubiłeś się...................... Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: urok miłosny 01.02.14, 16:22 do tereska93: A w ogóle jakbyś dobrze śledziła to forum od samego początku a nie tylko z odskoku to byś wiedziała, że jestem jedną z osób poszkodowanych przez Artura i nie robię mu tutaj żadnej reklamy...I tylko nie mów, że jesteś Alfą i Omegą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga Re: urok miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 17:07 UWAGA:Tereska ma czarnego pieska, a ten piesek bardzo zły pokazuje ostre kły!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tereska93 [...] 01.02.14, 17:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: urok miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 17:36 ruudai udaje chora ....:) kiedy nie ma kasy, cięzko jest. Żona wzdycha że nie ma na to i na tamto, a skrzynka wypełniona rachunkami za życie.... Cóz. Wszyscy jestesmy zmuszani do płacenia wysokich rachunków za życie..... Tylko że kasę się wyciąga od słabszych od siebie, oszukujac.... Jak zwierzęta. Lis zjada zajączka, kicia myszke... Czym że róznimy się od zwierząt? Odpowiedz Link Zgłoś
tereska93 [...] 01.02.14, 17:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: urok miłosny 01.02.14, 20:03 Gość portalu: ? napisał(a): > Lis zjada zajączka, kicia myszke... Cz > ym że róznimy się od zwierząt? Roznica jest ogromna bo zwierzeta poluja tylko po to zeby zaspokoic glod, zeby zyc, Zwierze syte juz nie poluje a czlowiekowi nie wystarcza miec pozywienie. Czlowiek "poluje " nawet wtedy , gdy ma wszystkiego w nadmiarze . Bogaty ,chce byc bardziej bogaty i ciagle mu malo, zawsze chce wiecej i wiecej i to najczesciej kosztem tych najbiedniejszych. Zalosne ! Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Oszust piszący sobie sam komentarze 04.02.15, 15:53 jak tam roksi, w szcesliwym związku z reki artura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rudzielec24 Re: urok miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 23:02 znów majaczysz? weź prochy, rude beztalencie! Co nazywasz pomocą? Artur i inni oszuści owszem bardzo skutecznie pomagają idiotom pozbyc się nadmiaru gotówki. W tym są niezastąpieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry Re: urok miłosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 00:05 rudzielec24 Idź się leczyć ruda! Wszędzie widzisz salamandrę, to już poważna choroba. Na jakich - wszystkich forach??? Chora istoto, w życiu mam ciekawsze rzeczy do robienia, niż siedzenie na forach. Zapisz się do specjalisty, może jeszcze coś wskóra w twoim przypadku. Lecz sie, póki nie jest za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama i tata Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.nos-oignons.net 26.01.14, 12:06 Arturku nie wstyd ci tak goldenkę szantażować ? Tak Cię matka wychowała, wyslij golden na adres domowy polecony list do jego rodziców z opisem co ten gość wyprawia i gitara będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.14, 12:21 Co idioci piszą te apele??? Wzywać do sumienia.... oszusta???? Czy was porąbało wszystkich? Mam i tao... Pełnoletni jest, co nie? Oszusta trzeba podać do US, do prokuratury, na policję, a one tuylko na forach wylewają żale! Taki oszust to ma was w d... i te wasze wpisy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Król Artur Re: Urok miłosny skuteczny IP: 185.25.253.* 26.01.14, 12:54 Zgłoszenie incognito np na pewnego Pana i policjanci będą sie mu przyglądać, a jak zbiorą dowody to zapewne go odwiedzą. Można w takiej sprawie jak się zgłąsza złożyć wniosek o bycie świadkiem incognito. Ewentualnie zastrzez głoszenie anonimowe. Można też podać linki do fejsów i innych takich oszusta. Zawsze można anonimów kilka do prokratury i policji wysłać. Pozdrawiam Pana Arcziego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.14, 13:40 Chyba wreszcie ten kłamca i oszust przestał tworzyć nicki zadowolonych klientów i zniknął na dobre z forum. Mam nadzieję, że już ktoś zadzwonił na niego na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
martasti [...] 28.01.14, 15:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 15:20 martasti Pomysłowość Twoja w wyszukiwaniu wszędzie Salamandry tam, gdzie jej nie ma - nie zna granic! Zapewniam Cie, jeżeli nie przestaniesz oczerniać mnie na tym czy jakimkolwiek innym forum, będziesz miała do czynienia z organami ścigania. Właśnie nabieram wprawy i rozpędu w składaniu zeznań na takich wichrzycieli jak TY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.14, 16:41 Przyzwoitości to nie ma za grosz Artur, który wymyśla sobie kolejne nicki. Na szczęście policja nauczy go, że wyłudzenie to przestępstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
fransua0522 Re: Urok miłosny skuteczny 28.01.14, 16:47 do martasti jak możesz to proszę napisz do mnie na maila mam parę pytań - fransuadobiecki@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8lat zza krat Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.wdm.pl 28.01.14, 17:21 Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Odpowiedz Link Zgłoś
martasti [...] 28.01.14, 17:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.14, 18:27 Jak to wszystkim? Monika, Rafi, diament9, koleżanka diamenta, przemus/martajklwt/joanna/mors z darmowej piątki. to jest nikt? A w czym kłamała Golden? Nie ma efektów, Artur ją szantażuje i pod wpływem jego gróźb wysłania jej maili o urokach do byłego i zwierzchników napisała "przeprosiny" żeby się odczepił, Artur tworzy kolejne nicki "zadowolonych klientów". Teraz wymyślił Fransua, że niby porozmawia z Martasti przez telefon i potwierdzi. To jest chore i niebezpieczne. Naprawdę trzeba to złożyć na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.ip.r-link.pl 29.01.14, 17:59 odpisuje wam Artur na email ? Odpowiedz Link Zgłoś
martasti [...] 28.01.14, 17:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fransua0522 Re: Urok miłosny skuteczny 28.01.14, 17:57 do martasti Wierzę Ci,mi nie chodzi o te bzdury które tu wypisuje jedna czy dwie osoby,mam swoją sprawę jak możesz to napisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 18:20 martasti napisała: > Mogę napisać, ale wolę rozmowę telefoniczną. Przynajmniej będzie pewnie, ż jest > em kobietą. To ze jesteś kobietą ma być dowód że nie kłamiesz? Po pierwsze, kobiecy głos przez telefon nie oznacza, że kokobietą jesteś. Każdy kto siedzi w TK powie, że są programy zmieniające głos. Po drugie, oszuści najczęsciej maja wspólniczki, nawet własne zony. Odpowiedz Link Zgłoś
sabatini55 Re: Urok miłosny skuteczny 30.01.14, 20:35 Na tym forum już normalny nie pisuje prawie, robi wielką różnicę. Fakt portal się zeszmacił wraz z osobami które tutaj robią ferment. Prawda taka jest i tego nikt nie zmieni martasti napisała: > Pomysłowość chorej salamandry i konkurencji szokuje. Czy wy nie macie za grosz > przyzwoitości? Rozumiem pieniądze, pieniędzmi, ale przesadzacie i to zwyczajnie > po ludzku. Straciliście klientów przez Artura, to nauczcie się lepiej swoje ry > tuały odprawiać, a nie ciągle tylko oczerniać innych, te kłamstwa jeszcze wam b > okiem powychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sabatini55 Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 20:44 sabatini55 napisała: > Na tym forum już normalny nie pisuje prawie>>>>> a sabatini55 znowu o sobie ? Co za Narcyz :))) Oj nieładnie, nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_lipska [...] 01.02.14, 10:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 11:25 natalka_lipska napisała: A CO TO ZA LIPNY WPIS???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 11:25 Moje pismo do prokuratora już napisane. Nie będzie znikomej szkodliwości czynu, ponieważ jak prokurator stwierdził Artur prowadzi działania zmierzające do oszukania wielu osób (kłamstwa, tworzenie kłamliwych historii), działania celowe i zakrojone na dużą skalę. Czekam na złożenie tego zawiadomienia do końca przyszłego tygodnia, jeśli Artur odda mi pieniądze - zapomnę o sprawie. Według prokuratora popełnił kilka przestępstw w zbiegu - oszustwo, wyłudzenie, groźba karalna, szantaż, próba zniesławienia. Jeśli śledztwo zostanie wszczęte, prokuratura będzie miała wgląd na jego konto, billingi numeru podanego nam (nawet jeśli te kartę zniszczył). Osoby chwalące go będą wezwane na świadków albo okaże się na 100%, że to Artur. Dla biegłego sądowego to kilka minut pracy. Gdyby oszukał jedną osobę i nie wpadł na pomysł zniesławienia - może by się wykręcił. Ale czuł się bezkarny i.sądząc po wpisie jako kolejny czarny nick, czuje się bezkarny dalej. Jeśli wysłał coś na kogoś gdzieś to według prokuratora pogrążył się zupełnie i zwyczajnie pójdzie za to wszystko razem siedzieć za kratki. To cała machina do popełniania przestępstwa. Ludzie trafiają do więzienia za niewyslanie towaru z allegro albo jazdę po pijanemu... Prawo stoi po stronie nas - oszukanych. Czekam na przelew do końca tygodnia Artur. Chcę odzyskać moje pieniądze - po dobroci albo z pomocą organów ścigania. Każdy Twój mail skasuje bez czytania, bo szkoda mi czasu na czytanie kłamstw. Przelew zwrotny Artur... Ciekawe czy prokuraturze też powiesz jako martasti czy Natalka a może violakoko, że są konkurencją, są chorzy psychicznie i tylko potrafią pluć jadem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 11:48 I jeszcze jedno ARTUR: JAKIKOLWIEK MAIL DO MNIE BĘDZIE PRZEZE MNIE POTRAKTOWANY JAKO STALKING. Więc nie pisz. Z chwilą gdy dostanę przelew zwrotny przestaję reagować na Twoje kłamliwe wpisy na forum jako zadowoleni klienci. Więc zwyczajnie opłaca ci się wysłać mi te grosze, jak nazywasz moje 550 zł. I nie cytuj dalej moich ''przeprosin'', które napisałam pod wpływem twoich gróźb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 11:54 I zamiast przelewu mail o tym jak to Artur 'działa' przeciwko mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 12:13 Gość portalu: gość napisał(a): > I jeszcze jedno ARTUR:...>>> JAKI Stalking kobieto, ogarnij się!!! Szantaż i zastraszanie zgłoś! Policja naprawdę przyjmuje takie sprawy. Zazwyczaj rozpoczynają dochodzenie w terminie ok. 2ch tyg., ale warto poczekać, uwierz mi, zajmą się sprawą! My wciąz nie możemy uwierzyć, że przestępstwo komputerowe jest powaznym przestępstwem, i na tym oszusci grają. Idź na policję, nie ugryzą, to nie ZOMO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 12:25 Mam nadzieję, że dogadam się z Arturem bez policji. Tak więc na razie nic nie piszę w tym temacie, dopóki sytuacja się nie wyklaruje. Mimo wszystko wole polubownie to rozwiązać. Mam tyle problemów w prawdziwym życiu poza forum, że nie mam siły i czasu na zabawy w ściganie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 12:46 Dobra, mam dość tej sprawy... To.się już u mnie ciągnie 4 miesiąc nerwów, szarpaniny. Najpierw o efekty, a jak ich nie ma, to o zwrot 550 zł. Odpuszczam. Mam problemy ze zdrowiem córki i wiele innych w prawdziwym życiu. Muszę się tym zająć, a nie walką o zwrot. Nie mam czasu na Policję, itd. Żałuję tylko, że kiedyś na to forum przyszłam i desperacji zwróciłam się do Artura. Bardzo żałuję... Ale czasu nie cofnę. Mam.nauczkę, żeby się od takich rzeczy trzymać z daleka. Sprawiedliwości nie dojde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 12:53 Gość portalu: gość napisał(a): > Dobra, mam dość tej sprawy... To.się już u mnie ciągnie 4 miesiąc nerwów, szarp > aniny. Najpierw o efekty, a jak ich nie ma, to o zwrot 550 zł. Odpuszczam. Mam > problemy ze zdrowiem córki i wiele innych w prawdziwym życiu. Muszę się tym zaj > ąć, a nie walką o zwrot. Nie mam czasu na Policję, itd. > Żałuję tylko, że kiedyś na to forum przyszłam i desperacji zwróciłam się do Art > ura. Bardzo żałuję... Ale czasu nie cofnę. Mam.nauczkę, żeby się od takich rzec > zy trzymać z daleka. Sprawiedliwości nie dojde. A gdzie Ty szukasz tej sprawiedliwosci??? Na foirum??? Płaczesz do oszusta, że Cie oszukał??? Na policję wystarczy napisać zgłoszenie,do US możesz nawet anonimowo napisać, o co come on? Lejesz łzy na forum, a 550zł każdy biedzniejszy od Ciebie z pocałowaniem ręki by wziął! Bogata zadufana w sobie paniusia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipski artur Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.calyx.com 01.02.14, 13:38 jak zadzwonię to mi loda zrobisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
martasti Re: Urok miłosny skuteczny 01.02.14, 13:50 Salamandra lecz się kobieto, czy ktoś końcu wsadzi tą wariatke w kaftan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złoty tulipan Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.7by7.de 01.02.14, 13:59 Coś chyba u ciebie z główką nei tak bo wszędzie Salamandry widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-hexx Re: Urok miłosny skuteczny 01.02.14, 14:09 martasti napisała: > Salamandra lecz się kobieto, czy ktoś końcu wsadzi tą wariatke w kaftan A ty pewnie juz w kaftanie biedactwo i salamandry cie okrazyly ? Na glupote jeszcze zadne ziolo nie uroslo ... jaka szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lipska Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 13:41 Lipna Natalko, jeszcze nie włożyłaś przed chwilą kupionego startera do telefonu? :) Jakoś nie można się dodzwonić, sieć odpowiada: nie ma takiego numeru:))) Najpierw podałas numer, teraz dopiero wkładasz do aparatu:)))ALe lipa:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 16:02 no i wyraźnie widać że tereska93 to nowe wcielenie ruudai? Dziwne, że niektórzy nigdy sie nie zmieniają :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: Urok miłosny skuteczny 01.02.14, 16:03 Arturowi proponuję spotkanie ....ale z samym Bogiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
tereska93 Re: Urok miłosny skuteczny 01.02.14, 16:07 Robisz mu reklamę głupia szmato albo sama jesteś artkiem, wpisy o nim muszą zniknąć z tego forum a ludzie zapomnieć. Nie ważne czy się mówi dobrze czy źle ważne, aby mówić a najgorsze jak cie nikt nie zna i to trzeba zrobić z głupim artkiem, aby została tylko mirindana, która jest najlepsza na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 16:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska93 [...] 01.02.14, 16:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 16:17 tereska93 napisała: > Spie...j arturku i tak cie wykończe, z wróżką mirindaną nie masz żadnych szans > dzieciaku ... brak słów.... nowa postać "Artura" chce sama siebie wykończyć :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: Urok miłosny skuteczny 01.02.14, 16:18 do tereska93: HALO HALO... po pierwsze nie jestem szmAtą a po drugie nie pozwolę się obrzucać takimi wulgaryzmami z tym bardziej z Twojej strony. A w ogóle dziewczyno jaki Ty poziom na tym forum sobą reprezentujesz niższy niż poniżej przeciętnej i skończ w końcu z tą mirindaną czy jak jej tam...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.guilhem.org 02.02.14, 11:50 Wysłałam zapytania do urzędu skarbowego, gminy, urzędu wojewódzkiego oraz komendy wojewódzkiej czy rzeczywiście jest taki skuteczny jak go opisują teraz czekam na odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
martasti [...] 02.02.14, 13:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielec24 [...] 02.02.14, 13:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rudzielec24 Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 13:31 Rozumiem, że szukasz miejsca dla siebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-hexx Re: Urok miłosny skuteczny 20.02.14, 13:32 rudzielec24 napisała: > Wysłałam zapytania do wszystkich psychiatryków w Warszawie, skąd im wielo nicko > we widmo salamandry uciekło. A o siebie tych psychiatrykow nie spytalas ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 13:28 martasti , już raz pisałam do Ciebie: jak będziesz mnie pomawiac i wmawiać że niby cos tam pisałam z innych nicków, porozmawiamy w innym miejscu. Widzę, że marzysz o tym aby sie przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
canaris7 Re: Urok miłosny skuteczny 02.02.14, 13:43 martasti napisała: > Salamandra ty naprawdę jesteś pojebana, myślisz że jak będziesz rozmawiać sama > ze sobą i ujawniać czyjeś dane to uda ci się go zastraszyć? Nie wspominając o t > ym, że od twojego zachowania ludzie mają wymioty to żałosne są twoje szantaże, > Tak wariatko macie te same adresy ip! Nikt tu nikogo nie zastrasza ! Przed oszustami trzeba ostrzegac ! Jacy ludzie maja tu wymioty??? A mnie twoje zachowanie obrzydza ! wiesz chociaz co to jest IP. ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 15:11 Artur był, jest i będzie. Jest nastawiony na zysk i będzie oszukiwał dalej. Dopóki jest jakakolwiek szansa na zarobienie 100 zł. Będzie wymyślał czarne Nicki, chwalił pod nimi swoje usługi. Salamandra - nie wygrasz z nim. Twoje pisanie jest mu na rękę. Wątek się podbija, można zwalić na konkurencję że chce go zniszczyć. Pisać ''o chorej psychicznie salamandrze, która niszczy pana artura''. Najlepsza rzecz, jaką można zrobić to olać go. Nie zwróci pieniędzy. Będzie oszukiwał dalej. Będzie dalej kłamał, obrażał ludzi którzy nie mają efektów. Dopóki nie trafi za kratki, bo kiedyś w końcu ktoś nie wytrzyma, zostanie naciagniety przez niego na kilka tysięcy i pójdzie na policję i do sądu. Tak było z Lilith Black Moon. Salamandra, zrozum że Twoje pisanie jest mu na rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 15:28 do gość Nie wiem, z jakich powodów kierujesz ten wpis do mnie? Uwierzyłeś tym chorym wpisom, które wszędzie węszą Salamandrę? :) 99% postów przypisywanych mnie - nie należy do mnie! No nie, po pierwsze, nie zamawiałam żadnych uroków od "Artura", a więc o jaki zwrot pieniędzy chodzi? W tej całej sytuacji, jestem osobą która wie kim naprawdę jest Artur. I na pewno nie jest to młodzik z Nowej Wsi :)))) A czy wygram z 3-osobową bandą oszustów z pewnego nawet sympatycznego miasta na zachodzie kraju, jeszcze zobaczymy :))) Pozdrawiam Sala Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielec24 Re: Urok miłosny skuteczny 03.02.14, 16:56 Wszystkim powychodziły uroki to trzeba próbować dalej i zastraszyć Artura. Rozumię, że robi wam konkurencje, ale jesteście żałośni i śmieszni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.181.251.157.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.02.14, 22:36 Artur ''ja rozumiem'', nie ''ja rozumię'' :-) Doceniam, że poprawiłeś pisownię. Nie wyszło NIKOMU z realnych osób. ARTUR nie zwrócił pieniędzy nikomu. Nie powiem o tym co robię dalej, ale kroki w celu ich odzyskania zostały podjęte. Prawo stoi po stronie oszukanych. Nawet na 100 czy 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 22:41 Autor: Gość: gość IP: *.181.251.157.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.02.14, 22:36 Brawo, Pogonić oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
monia230376 Re: Urok miłosny skuteczny 08.04.14, 23:04 Panie Arturze, prosze mi pomóc. Błagam pana na kolanach, wiem że tylko pan potrafi pomóc w mojej beznadziejnej sytuacji ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniasrania Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 20:05 Następna oszustka podaje numer telefonu do Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.181.251.157.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.02.14, 22:40 Artur podał numer nieistniejący. ''Nie ma takiego numeru'' :-) Czyli nawet nie kwestia wyłączonego numeru. Używanie nieprawdziwych danych osobowych celem wprowadzenia w błąd, by dokonać wyłudzenia to przestępstwo. Dobrze, że czekaliśmy tak długo ze złożeniem zawiadomienia na prokuraturę... Sam się podkłada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.181.251.157.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.02.14, 22:49 Dotarłam na Facebooku do Pani Eweliny Cichockiej z Łodzi, pokazałam link. Jutro zgłasza na policję kradzież tożsamości, kobieta jest przerażona i wstydzi się, że ktoś znajomy albo jej parter zobaczy to co się tu dzieje. Artur przesadziłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
elwira_cichocka Re: Urok miłosny skuteczny 03.02.14, 22:52 Jaki numer telefonu w hiszpani???? Nikt nie dzwonił napisała tylko S_N. Człowiek chce coś pomóc, doradzić, a wy tylko ciągle kłamiecie i kit wciskacie. Dlaczego te forum musi być takie zakłamane, zazdrość musi ciągle przez was przemawiać, że człowiek jest szczęśliwy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 22:53 Może i Pani zacznie cieszyć sie swoim szczęściem zamiast skakać z Kafeterii na Gazete? Poprzytulać to swoje szczęście? Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielec24 Re: Urok miłosny skuteczny 03.02.14, 22:56 Salamandra spadaj w końcu ze swoimi bajkami chora wariatko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 22:57 Elwira Cichocka to salamandra??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.181.251.157.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.14, 11:23 Ewelino, chętnie z Tobą porozmawiam, bo Artur to jedyny skuteczny rytualista i nie będę żałować na niego nawet dużej kwoty. Proszę, podaj jeszcze raz numer. Gdy dzwonię pod ten odzywa się ''nie ma takiego numeru''. Nie rozumiem w takim razie, na jaki numer pisała salamandra, o czyn wspominasz. Naprawdę nie będę żałowała Arturowi nawet kilku tysięcy złotych. Tylko muszę porozmawiać z osobą, której coś wyszło. Skoro Ty chcesz rozmawiać - podaj jeszcze raz swój numer, bo ten nie istnieje. Jeśli z Tobą nie porozmawiam niestety będzie dla mnie jasne, że Artur nic nie robi, sam sobie pisze pochlebne opinie i jest oszustem. Niestety bez rozmowy z kimś komu wyszło, nie zapłacę ani złotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 11:30 znowu chrzan od rana. Nie ma żadnej eweliny! "Artur" znowy wygrzebał dane osobowy osoby, gdzie masz 10 o takich samych personaliach ma FB. Samoreklama od samego rana, arturku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 13:00 Nie wiem jak inne osoby, bo mam kontakt tylko z dwoma dziewczynami z forum co robiły rytuał u Artura i jedna już jest ze swoim, a druga odzyskała kontakt i sam do niej dzwoni kilka razy dziennie. Ja miałam najmocniejszy ryt i spętanie 3 dni później, po 3 tygodniach sam się odezwał, a po kolejnych 3 wróciliśmy do siebie. Tak więc ja mogę Artura polecić każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.14, 18:30 Artur, Przegiąłeś z uprawdopodobnianiem się. Jesteś zadufanym w sobie prostakiem, który myśli, że licencjat na wyższej szkole tego i owego to wykształcenie ;) Nikt nie zakłada tutaj nicka z imieniem i nazwiskiem. Sorry. To nawet nie jest śmieszne. Nie chce mi się tłumaczyć dlaczego. Chyba dlatego z jakiego powodu Golden uległa Twoim groźbom ujawnienia tego, że zamówiła urok. Tak więc to zły pomysł z nickami o imieniu i nazwisku. Odpowiedz Link Zgłoś
wz19 Re: Urok miłosny skuteczny 04.02.14, 19:29 imię i nazwisko może być inne to normalne zjawisko Odpowiedz Link Zgłoś
elwira_cichocka Re: Urok miłosny skuteczny 08.02.14, 12:19 W przeciwieństwie do was, ja jestem tą osobą za którą się podaje. I tak jak myślałam, żaden z tych dzieciaków nawet nie miał odwagi się ze mną skontaktować. A dla twoje upośledzonej wiadomości cichocka to nie jest moje nazwisko. Artura jedynie dalej atakują tutaj dzieciaki i konkurencja, zero odwagi aby przynajmniej napisać lub zadzwonić. Tylko jedna salamandra tutaj miała odwagę, a reszta to jeden tchórzliwy smarkacz, który czerpie radość z obrażania innych i wymyślania bajek. Pewnie teraz siedzisz przed monitorem smarku i masz z tego ubaw. Jak ktoś jeszcze ma odeagę to zapraszam elwira_cichocka@gazeta.pl chętnie się z wami spotkam dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamela ela ściema Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.tbg.edge.wdm.pl 08.02.14, 12:33 podaj elu swój profil na fejsie jak jestem tym za kogo się podajesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
elwira_cichocka Re: Urok miłosny skuteczny 08.02.14, 12:50 Dziecko neo nie każdy ma profil na fejsie, a gdybym nawet miała musiałabym być niespełna rozumu, aby udostępnić go publicznie jak tutaj połowa osób ma coś niepokolei w głowie. A napisać, zadzwonić lub spotkać się to już nie masz odwagi, tylko przed monitorem jesteś taka odważna?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do elwira_cichocka Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 14:51 Pisałaś do mnie, że w sobotę jesteś w pracy do godz. 16 i dlatego nie możesz dziś spotkać się ze mną. A wiec jak? KTO tak naprawdę nie chce się spotkać, kłamczucho? Odpowiedz Link Zgłoś
elwira_cichocka Re: Urok miłosny skuteczny 08.02.14, 14:53 Niektórzy mają w pracy taki wynalazek Salamandro co się nazywa .... INTERNET Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-hexx Re: Urok miłosny skuteczny 08.02.14, 15:11 elwira_cichocka napisała: > Niektórzy mają w pracy taki wynalazek Salamandro co się nazywa .... INTERNET A to oznacza , ze oszukujesz pracodawce i tylko udajesz , ze pracujesz ? Czy moze Twoj pracodawca zleca Ci wpisywanie tych wypowiedzi tutaj ? Dostajesz kase za pisanie tych reklam ? Jak by nie bylo ... nie jestes wiarygodna !!!!!!!!!!!!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
elwira_cichocka Re: Urok miłosny skuteczny 08.02.14, 15:19 Tutaj naprawdę sami wariaci siedzą! Odpowiedz Link Zgłoś
canaris7 Re: Urok miłosny skuteczny 08.02.14, 16:21 elwira_cichocka napisała: > Tutaj naprawdę sami wariaci siedzą! A jak okreslisz tutaj siebie ? Ktos , kto oszukuje pracodawce nie jest osoba , ktorej mozna zaufac !!!! Sama sie przyznalas , ze jestes oszustka i nic wiecej nie mozna tu dodac . Kto oszukuje w jednej sprawie , oszukuje tez w innych rzeczach i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 16:23 do canaris7 No jasne. Jak ktoś twierdzi że miał wypadek samochodowy a w życiu prawa jazdy jak się okazało nie miał, jak zaufać takiej osobie? Odpowiedz Link Zgłoś
sabatini55 Re: Urok miłosny skuteczny 08.02.14, 17:55 Dobre, dobre. To nie można być ofiarą wypadku jako pasażer. Krótkowzroczne myślenie. Gość portalu: Sala napisał(a): > do canaris7 > > No jasne. Jak ktoś twierdzi że miał wypadek samochodowy a w życiu prawa jazdy j > ak się okazało nie miał, jak zaufać takiej osobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 18:01 Kto powiedział, że jako pasazer???? Powiedział konkretnie, że - ON prowadził! I opowiadał , jak i co robił w trakcie jazdy, jakim sam. jechał....:(((( I że po wypadku stracił prawo jazdy. Więc, okłamał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do elwira_cichocka Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 15:22 Czy Twój pracodawca wie, czym się zajmuje jego pracownica? Czy ten wynalazek typu internet jest zainstalowany dla Twojej rozrywki, Elmircio? NA miejscu szefa - na zbity pysk. Bezrobocie sięga 25% w kraju, a ta w pracy na Forach pisze! !00 takich cipek na twoje miejsce leserko! PS Z IP kt eszmożna by dojśc gdzie pracujesz i szefunia poinformować Odpowiedz Link Zgłoś
elwira_cichocka Re: Urok miłosny skuteczny 08.02.14, 16:30 Wsadźcie mnie do więzienia za używanie internetu w pracy. Ile wy macie lat? 12? Czy to ze złości po siedzeniu cały dzień na kasie w markecie? Opie...ją was w pracy, to wyładowujecie się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 16:45 Elmirko, błekitny płaszczyk na jutro przyszykowany? Lokówka? Blond włoski umyte? Szykuj się kobito, bo jak w piosence nioe znasz ani dnia ani godziny :))))) Wciaz się dziwię, jak to jest ze Ty zamiast swoim sczęściem się cieszyć, cały czas na forach się wykłócasz? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-hexx Re: Urok miłosny skuteczny 08.02.14, 16:55 elwira_cichocka napisała: > Wsadźcie mnie do więzienia za używanie internetu w pracy. Ile wy macie lat? 12? > Czy to ze złości po siedzeniu cały dzień na kasie w markecie? Opie...ją was w > pracy, to wyładowujecie się na forum. A ta Twoja zlosliwosc to po czym ? chyba te Ryty zaczely juz odwrotne dzialanie bo na szczesliwa nie wygladasz ??????. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 20:05 Artur, dlaczego obrazasz uczciwych ludzi, którzy pracują w marketach? Dzwoniłam na ten poddany jako ''Elwira'' numer, ''nie ma takiego numeru''. Kiedy oddasz mi pieniądze? 550zł. Czekam. Wniosek do prokuratury już mam napisany. Prawo stoi po stronie osób oszukanych, okradanych, szantażowanych i obrażanych. Jak stracisz niekaralność, to nie dostaniesz pracy w markecie. Tam trzeba być uczciwym. Nie obrażaj innych. Zwłaszcza uczciwych i ciężko pracujących ludzi. Salamandra, jakie spotkanie? z jaka Elwira? Przecież to kolejny klon Artura. Salamandra nie pisz w jego wątkach, bo go uwiarygodniasz. Jemu jest na rękę, że go atakujesz, bo może wyzywać Cię od chorych psychicznie, w Twoi wrogowie typu ruddai za chwilę zaczną go pewnie bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ewa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 20:09 Gdzie Ty widzisz, że uwiarygadniam Artura? Naodwrót, cały czas twierdzę, że ta cała Elwira to oszustka! Zobaczymy jutro: gościówa wyznaczyła mi spotkanie w konkretnym miejscu o godz. 12 , w samo południe :) Jak nie przyjdzie, napiszę tu o tym, że to zakłamana klonka Artka. Tyle. Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
elwira_cichocka Re: Urok miłosny skuteczny 08.02.14, 20:26 Salamandra myślisz, że nikt tutaj nie widzi, że sama ze sobą piszesz swoje bajki. Po raz kolejny ta sama bajka z golden, jesteś żałosna kobieto. Jedyne osoby jakie się ze mną kontaktowały to Salamandra, Krzysztof i gosia85 Odpowiedz Link Zgłoś
sabatini55 Re: Urok miłosny skuteczny 08.02.14, 20:30 Kto komu tutaj jeszcze ma zaufanie, jaja jak berety. Warto popisać dla jaj bo i tak nic konkretnego nie ma na tym forum elwira_cichocka napisała: > Salamandra myślisz, że nikt tutaj nie widzi, że sama ze sobą piszesz swoje bajk > i. Po raz kolejny ta sama bajka z golden, jesteś żałosna kobieto. Jedyne osoby > jakie się ze mną kontaktowały to Salamandra, Krzysztof i gosia85 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 20:32 Artku - Elmira Cichocka, jakie bajki? Mam twoje miale, gdzie umawiasz się ze mną na spotkanie! A wiec przestań kłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.147.226.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.02.14, 20:37 Artur, jesteś bezczelny. Bardziej niż bezczelny... Salamandra właśnie tak go uwiarygodniasz. Pisząc o ''Elwirze'' jakby to była realna osoba. Dziwi mnie bezczelnośc Artura. Przecież każdy może ten numer wbić w swój telefon i usłyszy ''nie ma takiego numeru''. To jest tak chore, że szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ewa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 20:40 Skoro ktoś pisze do mnie z propozycją spotkania w realu, muszę zakładać że jest to osoba realna! A wiec jeżeli jutro ta cała Elwira się nie pojawi, wtedy będziemy mieć 100% pewności, ze nie istnieje. Ale na razie - pisze do mnie, opisuje jak wygląda, więc cóż.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.147.226.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.02.14, 20:44 Do mnie Artur pisał w październiku jaki Natka z Gdyni. IP ze wsi Barcin obok Inowrocławia i jego miejsca zamieszkania. Taki sama atakujący ton wypowiedzi i wyzwiska o chorobach psychicznych na sugestię o rozmowie. Ale ja byłam tak zdesperowana, żeby odzyskać miłość, że brnelam w to dalej. Więc Salamandro to pisze Artur do Ciebie. Co to za problem napisać jak się wygląda. Napisz do p.Elwiry Cichockiej z Łodzi na Facebooku. Dziewczyna jest przerażona, że ktoś ukradł jej tożsamość. I boi się obciachu, jeśli znajomi to wyczają w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
elwira_cichocka Re: Urok miłosny skuteczny 08.02.14, 20:57 I IP już zmienione najpierw "Ewa" / salamandra pisała z tego samego, a jak wspomniałam to już zmiana! Idź się baw Ewuniu dalej na kafeterii w mocarza i przepowiadaj dalej dziewczynom miesiączki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 20:30 Salamandro, czy dodzwonilas się na numer z Forum do ''niej''? U mnie zgłasza się ''nie ma takiego numeru''. To żadna gościowa tylko Artur. Szkoda nawet o tym gadać. Ja chcę odzyskać pieniądze. Myślę, że Artur masz na tyle instynktu samozachowawczego, żeby nie tracić niekaralności dla 550 zł. Nie licząc grzywny i odsetek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ewa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 20:34 Nie, Ewo, już pisałam, że - "nie ma takiego numeru" Artek podaje te numery licząc że nikt nie będzie dzwonił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.147.226.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.02.14, 20:40 Sala - nie nabijaj postów. Dyskusja z Tobą go nobilituje. Zostaw to. Szkoda słów. Ja chcę przelew zwrotny z wyłudzoną ode mnie kwotą. Po przypadku tego gościa, który sprzedawał ludziom wywar z rumianku i pokrzywy jako lekarstwo na raka i poszedł siedzieć za to, prokuratorzy wiedzą jak ścigać takie historie. Odpowiedz Link Zgłoś
elwira_cichocka Re: Urok miłosny skuteczny 08.02.14, 20:42 Każdy jak chciał to dostał mój numer, każdemu też odpisałam. Spójrzcie sobie na IP salamandry i będzie wszystko wiadomo. Na kafeterii też się od rana tak bawi podszywając się pod jakiegoś mocarza. Ta kobieta zwariowała całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 20:45 No i co Tobie moje IP? Lepiej napisz o naszym jutrzejszym spotkaniu, kłamczucho. O tym - jakoś ani słowa. A taka chętna byłaś. W dniu poniedziałek, 3 lutego 2014 elwira_cichocka Gazeta.pl <elwira_cichocka@gazeta.pl> napisał(a): Błękitny płaszcz i blond lokowane włosy do ramion Odpowiedz Link Zgłoś
elwira_cichocka Re: Urok miłosny skuteczny 08.02.14, 20:55 Jesteśmy umówione przez email to po co mam jeszcze na forum ci przypominać, nie pamiętasz wczorajszej korespondencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 20:57 We wczorajszej korespondencji nie było ani słowa o spotkaniu, na maila nie odpisałaś, a wiec - przypominam na Forum! A więc, do zobaczenia jutro. Nie mam zamiaru pisać z tobą, skoro jutro się zobaczymy - jeżeli przyjdziesz, oczywiście :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elwira_cichocka Re: Urok miłosny skuteczny 08.02.14, 21:00 Mam wkleić wiadomości? jeszcze ustalałyśmy miejsce i jak mnie rozpoznasz. Oczywiście nie napisałaś jak ja rozpoznam ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do elwira_cichocka Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 21:03 Przed chwilą rozpisywałaś się, jak to czytasz kafeterię :))) No to nie wiesz jak wyglądam :))))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.14, 23:05 Nie obrażając prawdziwe rudych, farbowana ruuda ma salamndro manię parananoidalną? Odpowiedz Link Zgłoś
elwira_cichocka Re: Urok miłosny skuteczny 09.02.14, 15:52 Jak zwykle salamandra się wygłupiała. Czekałam jak idiotka prawie pól godziny i nikt nie przyszedł. Pewnie ona nawet nie jest z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.14, 17:01 elwira_cichocka vel Artur kończ kłamać, łoszuście, wstydu oszczędź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrota Czasu Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.181.235.56.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.02.14, 16:50 Salcia jest z Łodzi, na bank! Uczyła w szkole muzycznej na ul. szpitalnej i potem poszła precz. Rodzinka ma knajpę ale nawet nie chcą z nią mieć nic do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 16:59 A to z czego zyje ta Salcia i jeszcze kase dla Baszy wysyła? Odpowiedz Link Zgłoś
netlady Re: Urok miłosny skuteczny 11.02.14, 16:17 Rzucanie uroków miłosnych to zwykłe wyciąganie pieniędzy i wykorzystywanie nieszczęśliwie zakochanych ludzi, którzy dla miłości są gotowi poświęcić wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 13:13 to nie jest oszustwo, u mnie jakoś zadziałał urok robiony u Artura, a bez tego pół roku się męczyłam i gdyby nie ten urok dalej by tak było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Iwona Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 13:21 jak miło :) A może jakieś szczegóły, pani klon? Każdy może sobie ot tak, zaocznie wypisywać że niby coś mu tam podziałało! Taki haczyk dla naiwnych :)) A Artkowi kasa spływa. Ale juz niedługo. US się zainteresuje tymi wpływami na jego liczne konta bankowe :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta3 Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.centertel.pl 13.03.14, 12:42 Iwona odezwie się do mnie na maila anetka338@amorki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fransua0522 Re: Urok miłosny skuteczny 13.03.14, 21:02 Czy mogłabyś napisać do mnie na:fransuadobiecki@tlen.pl - chciałbym coś się spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ev Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.14, 14:34 Ostrzegam wszystkich przed oszustem i wyludzaczem arturem L. Wyludzil ode mnie kilkaset zlotych i nie oddal ich do tej pory. Absolutnie nie posiada wiedzy ezoterycznej i nie pottrafi nikomu pomoc. Wymysla niestworzone historie, chwali sam siebie z wielu nickow. Zeruje na tym, ze ludzie wstydza sie isc z czyms takim na policje. Nie daj Boze dowie sie kim jest obiekt Waszych uczuc albo pracodawca, bedzie szantazowal , ze ujawni im Wasze prosby o uroki. To bezwzgledny naciagacz i zlodziej. Ostrzegam. Porozmawiam z kazda osoba, ktora zechce dowiedziec sie czegos wiecej na ten temat. Watki artura przycichly, ale widze ze probuje je odgrzebac UDAJAC zdesperowanych klientow, szukajacych do niego kontaktu. Ludzie, wiem jak trudno jest po rozstaniu i jak teskni sie za ukochana osoba, ale nie dajcie temu przestepcy ograbic sie z pieniedzy... Dosc juz macie problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.play-internet.pl 05.04.14, 20:23 Ja powiem tyle. UROKI DZIAŁAJĄ. gdy zamawiałem urok to z myslą że się uda i zadziałał. najpierw dużo czytałem bardzo dużo. Potem znalazłem kontakt przez znajomych z ELGONEM z Łodzi i on mi pomógł. Moja narzeczona mnie zostawiła, fakt to była moja wina, ale wróciła i teraz jesteśmy szczęśliwi!:) Jeśli to kogoś interesuje to jest jego mail grzegorzk87.87@o2.pl Nie myślcie, że to reklama po prostu dzielę się swoim szczęściem bo naprawdę jestem teraz innym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
fransua0522 Re: Urok miłosny skuteczny 05.04.14, 21:21 Mógłbyś napisać jakie ryty robi na ( fransuadobiecki@o2.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: Urok miłosny skuteczny IP: *.31.110.73.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.04.14, 10:21 Sprawdzone to na cud.info.pl Warto i tanio! Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: Urok miłosny skuteczny 06.04.14, 12:45 Uwaga!! Nie polecam eterno exito nie dosyć, że urok który robi w ogóle nie działa to jeszcze jest problem z odzyskaniem pieniędzy po mimo , że swoim słowem gwarantuje zwrot po 2 mies.jeśli nie ma efektu. No i nie ma żadnych efektów i żadnych pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: Urok miłosny skuteczny 06.04.14, 12:47 .... z tego co wiem nie tylko u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
diament9 Re: Urok miłosny skuteczny 07.04.14, 09:19 czy ktoś jeszcze korzystał z tego pana z Łodzi ELGON, coś może wiecie więcej na jego temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
fransua0522 Re: Urok miłosny skuteczny 08.04.14, 08:31 Możesz napisać do mnie na - fransuadobiecki@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś