IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 23:15
czy ktoras z was tak miala,ze wrozka wywrozyla wam bedac samotna ze pozna partnera ale juz docelowego i sie sprawdzilo?
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 18:39
      Ja miałem taką sytuację, gdzie bardzo precyzyjnie sprawdziła się prognoza poznania kobiety, mającej być moją partnerką życiową - sprawdziły się dokładnie specyficzne okoliczności jej poznania oraz jej charakter i praca. Kobieta ta była mną zainteresowana i dwukrotnie próbowała nawiązać ze mną bliższą relację, ja jednak mimo dużej sympatii do niej, nie zdecydowałem się na bliższą znajomość. Trochę wbrew sobie, ale po prostu w tamtym okresie czasu nie miałem ochoty na próbę budowania związku. Być może to był błąd i straciłem szansę na udany związek. W każdym razie wróżba sprawdziła się w 90%, a gdybym nie odrzucił tej kobiety, to bardzo możliwe, że bylibyśmy parą i wróżba sprawdziła by się w 100%.

Jednak wróżby z zakresu życia uczuciowego sprawdzają się najrzadziej, bo to najmniej przewidywalna sfera ludzkiego życia. Również do ram czasowych przepowiadanych wydarzeń nie ma co przywiązywać wagi, bo sprawdzają się one niezmiernie rzadko. W przypadku mojej prognozy poznanie tej kobiety miało nastąpić "do roku czasu", tymczasem miało miejsce po około 8 latach od wróżby. Standardowe określenie wróżek typu "do roku czasu" sprawdza się bardzo rzadko i z reguły na przepowiedziane wydarzenia czeka się kilka razy dłużej. Warto o tym pamiętać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka