Dodaj do ulubionych

100 000 zł za urok

13.11.14, 17:01
Drogie panie,utrwalcie sobie w swoich głowach że uroki miłosne nie działają. Pisałem to już dawno na swoim blogu,jeżeli ktoś lubi wydawać pieniądze i dorabiać czarujące wróżki, to jego osobista porażka. Nie istnieje żadne zaklęcie na miłość, można czarować ludzi i tylko ludzi,lecz nie zaczarujemy uczucia. Przykro mi,,,,,,,ale taka jest prawda. Skoro człowiek potrafi się zakochać,to potrafi się również odkochać. Każdy musi to przejść ( miłość) tylko wszystko jest kwestią czasu. Nie wypisujcie o wróżkach oszustkach,tylko piszcie o swojej naiwności i nie powiem czym jeszcze.
Gdyby nie było ludzkiej naiwności,nie byłoby uroków miłosnych i wróżek naciągaczek.
Uwaga""""jestem skłonny zapłacić 100 000 zł za urok miłosny. Jeżeli jakaś wróżka,czarodziejka rzuci urok miłosny na Leszka Millera aby ten zakochał się w Annie Grodzkiej . Czekam na efekty i pozdrawiam.
Jarek.
Obserwuj wątek
    • kolorowy.motylek Re: 100 000 zł za urok 13.11.14, 17:28
      haha dobre popieram ;) choc zebys sie nie zdziwił bo w pewnym wieku mezczyzni dla efektu sa skłonni poszukiwac nowych wyzwan i doznan ;) :D
      Bede sledziła Twoj watek bo zgadzam sie z tym, ze mozna magia dopomóc szczesciu ale nie az tak aby cos co nigdy nie istaniło i nie płoneło chocby namietnoscia nagle zapałało miłoscia;)
      Chco wiesz za taka kase to warto napisac do Leszka Millera czy Anny Grodzkiej poudaja , ze sie spotykaja i w umowie (za kulisowej ) zgarna 50% . Uwazaj tez co piszesz . Bo ja mam blisko do Anny Grodzkiej a nawet mam ją pod rekom, powiem jej otym , ona porobi foty z Millerem wskazujace , ze maja sie ku sobie i podzielimy sie kasa;) Wez to pod uwage. Ja wezme skrome 25 tys a oni na pol reszte :)
      W przyapdku Sabatini bo do niej w jakims sensie piszesz ten post ryzykujesz ...gdyz tam gdzie była namietnosc, zwiazek badz nawet miłosc sa sznase i to duze ale tam gdzie nigdy nic nie ma i nie ma prawa sie wydarzyc mozna rzucac bezecznie taie propozycje. Ja wiem , ze uroki sa mozliwe i jakies magia ale chyba w takich zwiazkach gdzie cos jeszcze płonie i nie gzasło do konca ale warunkiem jest, ze cos było.
      • 8stokrotka2121 Re: 100 000 zł za urok 13.11.14, 17:48
        A Ty już nie szukasz profesjonalnej wróżki ? ;>
        • kolorowy.motylek Re: 100 000 zł za urok 13.11.14, 17:58
          Ja szukam ale czy to znaczy, ze nie moge napisac cos w czyims watku? Nie rozumiem Twojego pytania ?Mozesz mi to wyjasnic ?
          • 8stokrotka2121 Re: 100 000 zł za urok 13.11.14, 18:05
            Możesz ja się tylko pytam grzecznie czy dalej szukasz :)
            • kolorowy.motylek Re: 100 000 zł za urok 13.11.14, 18:27
              Szukam nadal bo jak mogłas przeczytac nikt nie potrafi odpowiedzec na moje pytanie "co miało miesjce w przeszłosci" i proponuje za to 100zł. Nie pochwalam robienia wrózb "po cichu" bo jak ja zapłące dostne bzdury - dlatego moja akcja jest otwarta i eliminuje tym samym ściemniaczy. Ktos kto wie ze cos potrafi i jest przekonany ma prawo napisac w moim watku odpowiedz na to jedno pytanie . Uczciwie bo wrozki na allegro biora za 1 pytanie 5-10 zł ale nie wiesz co otrzymasz , dlatego tez ja pytam publcznie i o przeszłosc by to zweryfikowac natychmiast. Ktos kto potafi odpowiedziec i zrobi to dobrze bedzie dla mnie specjalista a nie amatorem, który bawi sie we wróżenie ale bierze bardzo relane i konkrente pieniadze za lanie wody.
              Jesli masz ochote i znasz sie na tym zapraszam do mojego wątku
              • 8stokrotka2121 Re: 100 000 zł za urok 13.11.14, 18:52
                Niestety ja Ci w tej kwestii nie pomogę, bo nie znam się na tym. Poza tym ja sama obecnie szukam pomocy w pewnej sprawie.
                • kolorowy.motylek Re: 100 000 zł za urok 13.11.14, 18:56
                  wiec nie daj sie nabrac bo jak widzisz "cwiczacych" na czyims nieszczesciu jest wielu. ale pieniadze nie na próbe tylko naprawde biora
                  • kasia23e Re: 100 000 zł za urok 13.11.14, 18:59
                    Widzisz. jeden może ma te 10 000 zł ale drugi musiałby własną matkę sprzedać by mieć 100 000 zł. No chyba że ma tyle bo żeruje na ludzi na tym portalu. Więc pomysłodawco tego pomysłu: ile osób już okradłeś że stać Ciebie na taki gest?
                    • centrumwrozb odp.dla kasi 14.11.14, 08:19
                      Widzisz,różnica miedzy nami jest ogromna,ja w porównaniu z tobą, rozumiem treść pisowni i wyciągam z tego co przeczytam jakieś wnioski.Natomiast ty moja droga,podniecasz się tym co twoje oczy zobaczą (a wzrok nie jest doskonały),powinnaś kierować się uczuciem (intuicją ) którą się posiada lub nie.Oceniasz mnie z góry,jako oszusta i złodzieja,nie znając mnie i tym samym wystawiasz błędną ocenę.Najbardziej zabolała ciebie kwota (100 000) ale w rzeczywistości to jaką masz pewność że ja taką kwotę posiadam? nie masz żadnej pewności (wyczuj sama).Większość ludzi twojego pokroju(bez urazy),rzuca lekkim językiem,mylne osądy.Nie zastanowisz się zanim powiesz,tylko chlapniesz coś aby tylko zaistnieć.Gdybyś potrafiła logicznie myśleć,wiedziałabyś,że skoro wyśmiewam w tym wątku naciągaczki od uroków miłosnych,to robię to, by uświadomić innym że takie uroki nie istnieją(osobiście nigdy nie zajmowałem się takimi urokami,choć można na takim przekręcie zarobić spore tys. zł).Mnie nie zabolały twoje oszczerstwa,ponieważ uważam że słowa osób obcych nie powinny boleć,staram się jedynie ukazać twoje błędne odczucia i złą ocenę zrozumienia treści tego wątku. Teraz zastanów się w którym momencie nie zrozumiałaś treści??? Podpowiem tobie........Uwaga""""jestem skłonny zapłacić 100 000 zł za urok miłosny. Jeżeli jakaś wróżka,czarodziejka, rzuci urok miłosny na Leszka Millera aby ten zakochał się w Annie Grodzkiej . Czekam na efekty i pozdrawiam..... Jeśli jeszcze nie widzisz swojej błędnej oceny wątku,to przemyśl w spokoju i zadumie,jaka jest różnica pomiędzy ,,,,jestem skłonny,,,,a zapłacę? No widzisz,twój wzrok przesłał błyskawicznie sygnał 100 000 zł,ale twój rozum w tym momencie był nieczynny(żartobliwie ujmując),niestety większość społeczeństwa kieruje się emocjami wzrokowymi,np. wróżka,wróżbita,wystawia sobie reklamę:Od wielu lat z wielkim powodzeniem zajmuje się urokami w miłości: Ta sama osoba ,wystawi sobie(na portalach) kilkanaście opinii i już liczy pieniądze.Niestety ,na tym forum przebywa tylko około 13%ludzi niezwiązanych z wróżbiarstwem,pozostała część,to wróżki,wróżbici i aniołowie opinii.Życzę wszystkim,jasnego umysłu i trafnej oceny rzeczywistości.Pozdrawiam
                      • kasia23e Re: odp.dla kasi 06.04.15, 22:35
                        Dlaczego więc różnej maści kombinatorzy grają słowami na emocjach, czyli socjotechniki i manipulacja słowami? Bo to jest instynkt i ludzie kierują się właśnie słowami. Ja mam to szczęście że trafiłam do wróżki z polecenia ustnego i fizycznie u niej byłam. Zaś te z internetu to 90 procent cwaniaczek bez żadnych umiejętności i wiedzy.
                  • 8stokrotka2121 Re: 100 000 zł za urok 13.11.14, 18:59
                    No własnie bardzo uważam. I za nim podejmę jaką decyzje przemyślę ją 1000 razy. :)
                    • kasia23e Re: 100 000 zł za urok 13.11.14, 19:28
                      Ilu to musiał okraść i oszukać ludzi że teraz składa takie propozycje.....
      • centrumwrozb odp. dla kolorowy.motylek 14.11.14, 08:35
        1. choc zebys sie nie zdziwił bo w pewnym wieku mezczyzni d
        > la efektu sa skłonni poszukiwac nowych wyzwan i doznan ;....zgadzam się w pełni,dodam tylko że ten pewien wiek,dotyczy wszystkich (mężczyzn oraz kobiet)

2.Chco wiesz za taka kase to warto napisac do Leszka Millera czy Anny Grodzkiej p
        > oudaja , ze sie spotykaja i w umowie (za kulisowej ) zgarna 50% . Uwazaj tez co
        > piszesz . Bo ja mam blisko do Anny Grodzkiej a nawet mam ją pod rekom, powiem
        > jej otym , ona porobi foty z Millerem wskazujace , ze maja sie ku sobie i podzi
        > elimy sie kasa;) Wez to pod uwage. Ja wezme skrome 25 tys a oni na pol reszte :.....To prawda,ludzie za pieniądze są w stanie stworzyć totalną iluzję.

3.W przyapdku Sabatini bo do niej w jakims sensie piszesz ten post ryzykujesz ...
        > gdyz tam gdzie była namietnosc, zwiazek badz nawet miłosc sa sznase i to duze a
        > le tam gdzie nigdy nic nie ma i nie ma prawa sie wydarzyc mozna rzucac bezeczni
        > e taie propozycje. Ja wiem , ze uroki sa mozliwe i jakies magia ale chyba w tak
        > ich zwiazkach gdzie cos jeszcze płonie i nie gzasło do konca ale warunkiem jest
        > , ze cos było.......Nie znam Sabatini,ale przyznaje racje odnośnie płonącego uczucia że można szukać jakiegoś ratunku.Lecz to jest wielkie koło fortuny,albo się trafi na poprawę uczucia,albo przyczynimy się do zgaszenia pozostałego żaru (miłości).

Szacun dla kolorowego motylka za logiczne i mądre myślenie.
        Pozdrawiam.
    • casablanka11 Re: 100 000 zł za urok 13.11.14, 23:05
      To na pewno, bo i na wybrzeżu piszą nie najlepiej o nich....
      • centrumwrozb Re: 100 000 zł za urok 14.11.14, 08:50
        Nie znam rejonu w tym kraju w którym występują same pozytywne opinie osób zajmujących się wróżeniem.Zawsze znajdzie się jakiś TROL.lub zazdrosna osoba. Pozdrawiam
        • ruudai Re: 100 000 zł za urok 14.11.14, 17:55
          Takie pieniądze to tylko złodziej albo oszust może wyłożyć. Nikt kto uczciwie zarabia nie wyłoży takich pieniędzy na takie bzdury jak oferuje tutaj Wasz portal! Pan uważa ludzi za idiotów? Proszę się nie ośmieszać takimi trywialnymi wpisami, to jest żałosne.
          • kolorowy.motylek Re: 100 000 zł za urok 14.11.14, 17:59
            Ale to raczej wiesz chyba żart, ironiczny podtekst by nie wierzyc w rytuały . Pan napsla tak bo wynika z tego nie wierzy w takie rzeczy i odniósł sie do tego metaforycznie : to tak jakby dac szanse temu, ze Leszek M zakocha siew Annie G ;) . Chodziło o paradoks sytaucji, ze tutaj zaden urok nie pomoze.
            Mozna i milion wyozyc jako oferet jak wiadmoze ze nie ma takich magów - ryzyko zadne,
            • ruudai Re: 100 000 zł za urok 15.11.14, 21:35
              Dokładnie. Same szuje i oszuści, już opuścili portal jak zobaczyli że nie maz kim pisać i kogo naciągać
              • kolorowy.motylek Re: 100 000 zł za urok 15.11.14, 21:41
                wrózki udaja ze nie widza tego ale podsylłaja "rzekomo zadowolonych klientow" do mnie aby sie skusic ... na kolejne bzdury . sami nie odpisza tu oficjalnie bo musieliby wykazac sie wiedzą , ktrej nie posiadaja i byliby spaleni wiec z innych ników wychwalaja samych siebie ;) tak to działa obserwuje od kilku dni
    • casablanka11 Re: 100 000 zł za urok 16.11.14, 15:24
      Co u Baszy? On zipnął czy naprawdę już nie wróży?
      • kolorowy.motylek Re: 100 000 zł za urok 16.11.14, 15:41
        casablanko ja nie wiem kto to Basza ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka