Dodaj do ulubionych

We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA)

• ania.de Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 21.09.04, 11:12
      witam,
      nazywam się Anna, ur. 18.02.1980r godz. 13.20,
      co oznaczają numery mistrzowskie - 11.
      dziękuję za odpowiedz i poświęcony czas.
      • ewa.gs Ania.de 27.09.04, 21:43
        18.02.1980
        liczba mistrzowska 11 to wyższa wibracja cyfry 2. To oznacza, że jeśli ktoś
        umie wybić się poza "zwykłą" dwójkę, jest w stanie wiele osiagnąć. Zwłaszcza na
        gruncie duchowego rozwoju. Wybicie się poza dwójke oznacza poradzenie sobie z
        jej negatywnymi cechami - watpliwosciami, niepokojami, kompleksami.
        A o dwójkach i jedenastkach znajdziesz trochę tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=14475960&a=14475960pozdrowienia
        Ewa G.
        • ania.de Re: Ania.de 30.09.04, 12:38
          dziękuję bardzo za odpowiedź.
          pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.
    • Gość: Romka Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: 193.151.96.* 21.09.04, 12:15
      Urodzilam sie oklolo godziny 16, 27.01.1975r. mam na imie Romana ale wolaja na
      mnie Romka, Romus Jakie sa moje mocne strony a jakie slabe..?
      Podzrawiam i dziekuje
      • ewa.gs Romka 27.09.04, 21:52
        27.01.1975
        ciągła walka o wolność, niezalezność, brak więzów. Samodzielna, ambitna,
        szybka, nerwowa. Bystry umysł, kreatywność, twórcza wyobaźnia, elokwencja.
        Niekiedy zbytnie rozporszenie, wielowątkowość myśli, sto pomysłów na minutę,
        zmienność. Uduchowienie. Masz w sobie niezły motorek napędowy :)
    • Gość: mar Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.neo.net.pl / 213.17.230.* 21.09.04, 13:04
      Witaj!
      to i ja poproszę o charakterystykę -ur. 3.05.1972 godzina 17.05, mam na imię
      Marta.
      czy uda mi się stworzyć związek z rakiem rok młodszym ode mnie?
      Pozdrawiam!
      • ewa.gs Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 27.09.04, 21:56
        03.05.1972
        dziewiątka - jeśli poszukasz przez wyszukiwarkę forumową sławnego wątku o
        dziewiątkach "numerologicznie 9" autorstwa devine, dowiesz się mnóstwa rzeczy :)
        poza tym, ponadstandardowo impulsywna, szybka.
        Co do związku - to zależy od Was, nie ode mnie :))
    • Gość: Aga35 Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 14:49
      Prosze o charakterystyke numerologiczną corki: Lidka 15.01.1995 r
      jaki kierunek rozwoju bedzie dla nie najbardziej korzystny
      Pozdrawiam
      • ewa.gs Aga35 27.09.04, 22:07
        Aga, co do kierunku rozwoju, musiałabym przeanalizować cały portret, bo to, co
        można odczytać z daty urodzenia to tylko lekki zarys.
        Realne możliwości leżą głębiej.
        15.01.1995
        u niej bywa różnie. Z charakteru lojalna, stabilna, odpowiedzialna, pracowita,
        rodzinna. Uczuciwoa, choć moze się z tym troszkę kryć. Ma dobrą pamięć, potrafi
        się uczyć, ale czasem popada w lenistwo. Może być w jej życiu troszkę chaosu,
        nad usunięciem którego powinna popracować.
        Myślę, że dobrze by jej zrobiło, gdyby coś tworzyła. Ma pewne zdolności
        artystyczne, a tworzenie mogłoby ją usystemtyzować i nauczyć swobodnej
        ekspresji.
        pozdrowienia,
        Ewa G.
    • Gość: Monika.. Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 14:54
      Witam ..
      Na imię mam Monika urodzona 21.04.1984r.
      Dziękuję za opis.
      Pozdrawiam .
      • ewa.gs Monika 27.09.04, 22:10
        21.04.1984
        poczytaj wątek o dwójkach - jedenastkach:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=14475960&a=14475960
        a co do reszty - dobra z Ciebie dusza. Tylko rozwijaj się i pomagaj innym.
    • Gość: Anka Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 14:55
    • Gość: Anka Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 14:58
      Witam
      Mam na imię Anna ur.17.05.1985r.
      Z góry dziękuję
      Pozdrawiam
      • Gość: moniszka Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:13
        monika
        17 kwietnia 1982
        pozdrawiam.
        • ewa.gs Moniszka 27.09.04, 22:19
          17.04.1982
          ambitna. Masz w sobie dużo siły, ale żeby ją odnaleźć, powinnaś nauczyć się
          stabilizować, nie rozpraszać.
          Duże cele, rozmach, ambitne plany - pilnuj, żeby były realne. Błyskotliwe
          skojarzenia, szybkosć wyciągania wniosków. Wątpliwości, impulsy.
          Ty też masz dobrego anioła stróża - jeśli poprosisz o pomoc, zawsze ją
          dostaniesz.
      • ewa.gs Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 27.09.04, 22:14
        17.05.1985
        dziewiątka - znajdź sławny wątek, jest tam mnóstwo informacji, wspominałam już
        o nim parę razy tutaj. POza tym masz coś szczególnego - silnego Anioła stróża.
        Możesz go zawsze rposić o pomoc.
        • ewa.gs to powyzej było do Anki :) 27.09.04, 22:20

• Gość: Karolina Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: 62.99.167.* 21.09.04, 15:15
      Karolcia, Karo 22.08.1991
      Pozdrawiam Cię Ewo
      • ewa.gs Karolina 27.09.04, 22:30
        oj, karolciu, Ty masz jeszcze mnóstwo czasu, żeby dojść sama do tego, kim
        jesteś :)
        Więc taki bardzo leciutki rysik, ok?
        22.08.1991
        Masz dobre zdolności organizacyjne, dzięki którym mogłabyś pomagać ludziom, a z
        drugiej strony, zdarza Ci się działać zupełnie impulsywnie, bez
        koordynacji.Wypośrodkowanie było rozsądne.
        Poza tym - niezależność, aktywność, wola zmian, bardzo elastyczny umysł,
        świetne skojarzenia, dobra pamięć, w lot chwytasz informacje.
        Uważaj, żeby nie uciekać na siłę od wszystkich więzów (niezależność!), bo
        niektóre mogą być przydatne :)
        I nie dopuszczaj do siebie nadmiaru chaosu.
    • magdalenka_pl_24 Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 21.09.04, 21:54
      MAGDA(MÓWIA NA MNIE MADZIA:) 22.06 1979
      • ewa.gs Magdalenka 27.09.04, 22:33
        poczytaj wątek o dziewiątkach, ten, do którego kilkakrotnie już w tym wątku
        odsyłałam, autorstwa devine, tam temat jest bardzo rozwinięty.
        Mniej w Tobie impulsywności wlaściwej dziewiątkom, za to większy pragmatyzm,
        odpowiedzialność, zdolności organizacyjne, zdolność uporządkowania myśli.
    • Gość: monika Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.net.gov.bc.ca 22.09.04, 04:27
      12.07.1975
      dzieki i pozdrawiam
      • ewa.gs Monika 28.09.04, 11:29
        12.07.1975
        Pobudzenie (dbaj, żeby było pozytywne), energia (uważaj na zbytnie
        rozpraszanie). Towarzyskość, potrzeba ruchu, zmian. Ambitne plany, dużo dążeń,
        elastyczny i kreatywny umysł. Nieco chaosu w życiu prywatnym - staraj się
        planować i działać z realistycznym podejściem do życia.
        Impulsywność, niecierpliwość, inicjatywa.
        • Gość: monika Re: Monika IP: 209.53.181.* 30.09.04, 00:25
          dzieki za opis, prawie sie zgadza:)))))
    • Gość: Nacia Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 07:54
      Ciao! Bardzo proszę dla nas :) Ania (27.12.1980) i Paweł (02.06.1980)
      Z góry dziękuję!
      • ewa.gs Nacia 28.09.04, 11:36
        27.12.1980
        optymistka, dużo radości życia. Lubisz zabawę i towarzystwo, wprowadzasz w nim
        dobry nastrój. Łatwość nawiązywania kontaktów, rozmowna, z każdym znajdziesz
        jakiś wspólny temat. Ekspresja.
        Uwaga na zbyt mało realistyczne podejście do życia, masz w sobie zmysł
        obesrwacjny - używaj go :)

02.06.1980
        tu może być różnie, zaleznie od tego, na którym etapie swojego życia jest w tej
        chwili.
        Jest takim typem człowieka, który zdobywa wielką siłę, ale dopiero wtedy, kiedy
        pokona swoje słabości.
        Kategoryczny, zasadniczy, praktyczny, twardy, choć potrafi być też miękki i
        czuły.
        pozdrawiam
    • Gość: poznanianka Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 08:00
      Często oglądam numerolog pania M.Walicką na ITV.W chrakterystykach
      numerologicznych osob ktore do niej dzwonią mowi ona o wchodzeniu w drugą
      połowe życia.Interesuje mnie jak sie to oblicza....czy na podstawie mojej daty
      16.11.69 napisałaby pani czy ja juz weszłam w druga polowe życia i czy to wiąże
      sie ze zmianami?
      • ewa.gs poznanianka 28.09.04, 11:40
        Są różne szkoły numerologii, różni badacze, różne wnioski - według mnie życie
        dzieli się na 3-4 etapy, nie dwa...
        Musiałabyś zapytać Pani Walickiej, jak to oblicza i co takie obliczenie według
        jej wniosków oznacza...
    • katka16 Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 22.09.04, 10:09
      Pani Ewo! Jestem dwójką (03.12.76). Chciałabym dowiedzieć sie czegos na temat
      roku osobistego w którym sie znalazłam. Wg moich obliczeń to rok 8. Proszę mi
      powiedzieć czym sie ten rok charakteryzuje i jakie zmiany może przyniesc rok
      nastepny. Dodam ze ten rok nalezy u mnie to bardzo trudnych.
      Pozdrawiam serdecznie,

Kasia
      • katka16 Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 22.09.04, 10:11
        Hmm, wcale nie jestem pewna czy to ósmy rok. Proszę o podanie jak liczy sie rok
        osobisty bo mam sprzeczne informacje.
      • ewa.gs katka16 28.09.04, 11:48
        03.12.1976
        Kasiu, sa dwa systemy lat osobistych, w jednym z nich rok trwa od urodzin do
        urodzin, w drugiem od września do września.
        W pierwszym masz teraz rok drugi, często będący czasem wahan, niepewności,
        uczucia przyhamowania, impasu. Tak będzie do 03.12.2004 r.
        Tymczasem w drugim systemie właśnie zakończył się u Ciebie rok ósmy (15
        września, o ile dobrze pamiętam, kiedy był nów), który jest rokiem szybkich
        konsekwencji (zadziałasz dobrze, dostajesz nagrode, zadziałąsz źle, dostajesz
        po uszach). Teraz zaczęłas w tym drugim systemie rok 9 (czyli jednocześnie masz
        2 i 9), a to oznacza, że jakiś etap życia będzie się kończył, jakies sprawy,
        nastawienie do życia, kontakty z ludźmi...
        To okres oczyszczania energetycznego, bo przed Toba, od września 2005, wiele,
        wiele nowych możliwości. Ważne, żebyś znalazła w sobie wtedy zapał do działania.
    • sarna250 Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 22.09.04, 12:16
      Droga Ewo,

Moja data urodzenia - 25.06.1963. Na imię mam Bożena, drugie Joanna, trzecie
      Maria. Rok 2004 to najgorszy rok w moim dotychczasowym życiu, wiele spotkało
      mnie złego - w tym rozpad związku, ale to podobno rok 9 w cyklu. Pozdrawiam
      serdecznie!!!
      • ewa.gs NA TYM KOŃCZYMY, WIĘCEJ NIE ZDĄŻĘ, WIĘC 22.09.04, 13:40
        proszę, nie wpisujcie się już w tym watku.
        Pytań jest dużo, więc rozłożę je na dziś i jutro.
        Kiedy będę następnym razem wolna, dam znać.
        Pozdrowienia
        Ewa G.
      • ewa.gs Sarna 28.09.04, 11:54
        Czas sie otrząsnąć i przejść do dzieła. Rok 9 skończył się w Twoje urodziny, a
        teraz masz rok 1 - to czas nowych początków, inicjatywy, wyzwan, działania.
        Swietny moment na odmianę życia, tylko trzeba odszukać w sobie zapał, co po
        ciężkim roku 9 bywa trudne. Życie czeka :)
        Jednocześnie, w drugim systemie masz teraz (od15 września) rok 3, a to oznacza
        przypływ optymizmu, towarzystwo i radość życia. Do roboty, nie wpadaj w
        melancholie, bo dobry czas Ci ucieknie...
    • Gość: Kasia Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.telprojekt.pl 22.09.04, 13:40
      Witaj Ewo!
      Pisze do Ciebie juz trzeci raz i tak sobie mysle, ze moze skrobniesz mi pare
      slow...:)tzn, jakis maly zarys charakterologiczny, ktory wyczytasz z tych
      cyferek: Ja mam na imie Kasia ur. 1978.05.19 i moj narzeczony Marcin 1973.12.09.
      Z gory dziekuje i mam nadzieje, ze doczekam sie na jakies wiesci od Ciebie. I
      choc dokladnie zgadzam sie z tym co napisalas we wstepie swojego listu, ze tak
      naprawde to od nas wszystko zalezy. To bedzie mi milo, jak przeczytam tez pare
      slow od Ciebie. Pozdrawiam Cie goraco i jako wspolpracownik Gazety Wyborczej,
      licze na cicha protekcje, czyt: jakos odpowiedz o magicznych cyferkach..
      Kasia
      • ewa.gs Kasia 28.09.04, 12:08
        Widzisz, Kasiu, ja z kolei współpracownikiem GW nie jestem, a jedynie
        czytelnikiem, więc na protekcję nie ma co liczyc :))
        19.05.1978
        Sporo w Tobie róznych od siebie energii.
        1. bardzo pracowita, odpowiedzialna, stabilna, lojalna, sprawiedliwa, pomocna
        2. niezależna, dość mocne ego wystawiane przez życie na próby, samodzielna,
        ambitna, przebojowa
        3. i do tego ciut chaosu, destabilizacji, nakręcenia
        Dobra ekspresja.

09.12.1973
        Podobni jesteście do siebie. U niego co prawda ta trzecia tendencja przeważa na
        pierwszą, jest mniej stabilny, a za to bardziej zmienny, żywiołowy, impulsywny.
        Również walczy o niezalezność, więc i ta druga tendencja jest u niego, ale bez
        częsci nt. ego :)

pozdrowienia serdeczne
        Ewa G.
        • Gość: Kasia :) IP: *.telprojekt.pl 29.09.04, 09:34
          Ewa, no prosze, a ja myslalam, ze jestes pracownikiem GW.Ja rok temu skonczylam
          dziennikarstwo i bylam wspolpracownikiem GW. Znam to forum od niedawna,dlatego
          nie spodziewalam sie, ze ktos tak bezinteresownie, moze czytac setki listow i
          na nie odpowiadac. Ale jak widac, moja wiara w ludzi, nigdy nie zawodzi.Bardzo
          dziekuje Ci za moja charakterystyke i Marcina. Tylko mam takie dwa male
          pytanka..., jesli mozna. Napisalas, ze sporo we mnie roznych od siebie
          energii, czy moglabym prosic o jakies male rozwiniecie tego..:)a drugie pytanie
          dotyczny Marcina: co oznacza "bez czesci nt ego"???
          Ewa ogromnie bede wdzieczna, jesli napiszesz mi jeszcze pare slow.
          Pozdrawiam goraco
          Kasia
    • Gość: Kasia Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.telprojekt.pl 22.09.04, 13:51
      Ojej Ewo wyslalam list w tej samej minuciie, co Ty zamknelas liste , prosze czy
      mozesz mnie przygarnac????????????????????????????
      • ewa.gs Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 22.09.04, 13:52
        przygarnę Cię, przygarnę, nie zdążyłas przecież przeczytać znaku stopu :)
        Ale na tym naprawdę koniec.
        • Gość: Kasia Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.telprojekt.pl 22.09.04, 14:01
          Dzieki Ewa, to moge spokojnie zjesc obiadek:), Tobie tez zycze smacznego, bo z
          pelnym brzuszkiem lepiej sie pracuje:)
          Goraco pozdrawiam
          ps. To juz taka pora obiadowa...
    • hesjja Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 22.09.04, 15:03
      Droga Ewo,
      Kiedys juz prosilam o charakterystyke (moja data ur. 24,05,1975) i ją
      otrzymałam, za co bardzo dziękuje ale prosiłabym jeszcze o opis mojego pana ur.
      05,07,1968
      • ewa.gs hesjja 28.09.04, 12:13
        05.07.1968
        dziewiątka, jeśli znajdziesz wątek "numerologicznie 9" założony przez devine,
        będziesz miała dużo do poczytania :)
        poza tym, bardzo impulsywny, niecierpliwy, dążący do niezależnosci i wolności
        od ograniczeń.
    • Gość: Mado Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.net.pulawy.pl 22.09.04, 19:05
      Witaj,jak się z Tobą skontaktować.
      • ewa.gs Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) 22.09.04, 19:21
        na przykład przez e-mail ewa.gs@gazeta.pl
        jesli zawodowo, to przez ten, który podaję na stronie www:
    • Gość: monika Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.highcom / 217.97.141.* 23.09.04, 11:27
      Witam
      27.09.1976 - Monika
    • Gość: lukiz Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:57
      Proponuję wszystkim którzy się tu wpisują by udali się do lekarza. Skąd u ludzi
      birze się wiara w takie bzdury?
    • Gość: lukiz Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 17:21
      A właśnie. Nie pisze się "we środę" tylko "w środę"
      • ewa.gs lukiz 27.09.04, 21:35
        niepotrzebna tu agresja,a za kwestię środy dziekuję, poprawię się :)
    • Gość: Maja Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.futuro.pl 25.09.04, 18:07
      15.05.1974 Co o mnie?
    • Gość: kinamina Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: 83.168.125.* 26.09.04, 18:13
      mam na imie Karolina, urodzilam sie 18 kwietnia 1981 roku,
      proze o zarys na adres kinamina@o2.pl
      • Gość: Olaaaaa Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.09.04, 18:30
        Witam serdecznie......
        Wiem, że pisała Pani do mnie już...ale, czy ja mam tak mocno sprzeczne dwie
        tendencje w sobie ? A może ma też na moje zycie to jakie litery mam w nazwisku
        bądź imieniu?
        I kto by tdo mnie pasował?
        Bardzo dziekuję jesli mozna to poprosze o odp. na meila ogrom@tlen.pl
        POzdrawiam Ola
    • Gość: Kasia Re: We środę 22.09 będę i odpowiem (NUMEROLOGIA) IP: *.telprojekt.pl 29.09.04, 09:35
      Ewa, no prosze, a ja myslalam, ze jestes pracownikiem GW.Ja rok temu skonczylam
      dziennikarstwo i bylam wspolpracownikiem GW. Znam to forum od niedawna,dlatego
      nie spodziewalam sie, ze ktos tak bezinteresownie, moze czytac setki listow i
      na nie odpowiadac. Ale jak widac, moja wiara w ludzi, nigdy nie zawodzi.Bardzo
      dziekuje Ci za moja charakterystyke i Marcina. Tylko mam takie dwa male
      pytanka..., jesli mozna. Napisalas, ze sporo we mnie roznych od siebie
      energii, czy moglabym prosic o jakies male rozwiniecie tego..:)a drugie pytanie
      dotyczny Marcina: co oznacza "bez czesci nt ego"???
      Ewa ogromnie bede wdzieczna, jesli napiszesz mi jeszcze pare slow.
      Pozdrawiam goraco
      Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka