Gość: jamelia IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 31.05.02, 12:29 Droga Mii, podobają mi się Twoje odpowiedzi i dlatego także liczę, że i na moje sny znajdziesz chwilę czasu ;-)). Bo śnię już nowe !!! Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazdka_ Re: Zapomniany 198 01.06.02, 03:07 Witaj zapomniana Jamelio! :)) Jeśli pragniesz zagłębić się w niezwykłą symbolikę snów i marzeń sennych, serdecznie polecam Ci listę dyskusyją taraka-sny. Zapisac można się pod adresem:www.taraka.most.org.pl/0_listadyskusyjna.htm A tak na marginesie, zachęcam do odwiedzania strony www.taraka.most.org.pl, gdzie znajduje się znakomity wirtualny magazyn "Taraka" poświęcony astrologii, szmanizmowi i Słowianom. Jego wydawca, Wojciech Jóźwiak, to facet o szalenie ciekawych zainteresowaniach! :)) Warto poczytać! Pozdrowienie wczesno-ranne przesyłam i uśmiechy :)) Gwiazdka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamelia Re: Zapomniany 198 IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 03.06.02, 12:33 Witaj Gwiazdeczko, dziękuję za odpowiedź. Tak się składa, że często zaglądam na stronę Taraki - czytam, rozmyślam, korzystam. Niestety brakuje mi obiektywizmu, kiedy rozpatruję swoje sny. ;-( A subiektywnie...;-) Pozdrawiam ciepło, jamelia Odpowiedz Link Zgłoś