lwica83 11.03.05, 22:00 Czy fakt,że ktoś urodził sie w imieniny miesiąca np: 08.08.19xx coś oznacza??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llukiz Re: imieniny miesiaca a data urodzenia? 11.03.05, 23:47 oczywiście, tylko nikt nie wie co? Ale odkrycie tej zależności wciąż przed nami... Odpowiedz Link Zgłoś
ipekakuana Re: imieniny miesiaca a data urodzenia? 12.03.05, 00:07 Oznacza to, że w każde imieniny miesiąca trzeba dla miesiąca kupić kwiaty i czekoladki. Odpowiedz Link Zgłoś
lwica83 Re: imieniny miesiaca a data urodzenia? 12.03.05, 11:06 Kto pytata nie błąadzi!!! temu zadajemy różbne pytania.Forum ma na celu pomoc w uzyskaniu odpowiedzi...ja poprostu kiedyś dawno temu słyszałam ze jesli jest ktoś urodzony w imieniny miesiaca to ma to jaieś znaczenie ale nie pamietam dokładnie jakie??!!.A skoro rzadna wiedzy jestem za zadaje najróżniejsze pytania i czekam na odpowiedzi....moze ktoś wie.... pozdrawiam :O) Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: imieniny miesiaca a data urodzenia? 13.03.05, 18:34 Ale zdajesz sobie sprawę że kalendarz wymyślili ludzie i np w buszu nikt o miesiącach i imieninach miesiąca nie słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
ipekakuana Re: de natura rerum 14.03.05, 13:07 Ale jakby w buszu wymyślili imieniny miesiąca, byliby bogatsi duchowo, bo partycypowanie we wszelkich ceremoniach i rytuałach, otwiera ludzką duszę na sferę tego, co niewidzialne................. I nie muszę chyba dodawać, że jak ktoś coś wymyśla, to nie przypadkiem, ale z konieczności, bo takie róźne Moce Dobra przez człowieka przemawiają... To żadne tam halucynacje chorego (gdyby uznał mistyczną doniosłość imienin miesiąca) ale obiektywizacja subiektywnie pewnej idei, dotyczącej natury rzeczy, żeby wszyscy dowiedzieli sie, jaka jest natura rzeczy i w niej radośnie partycypowali....... Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: imieniny miesiaca a data urodzenia? 08.03.23, 00:08 Ciekawe wręcz wciągające Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: imieniny miesiaca a data urodzenia? 28.04.23, 14:38 Jestem spetryfikowana Odpowiedz Link Zgłoś