solfax 10.05.05, 23:45 Witam, napiszcie jak prorokuje związek dwoch byków ja 06.05.1977 on 19.05.1978, z gory dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solfax Re: dwa Byki??? 12.05.05, 14:48 może ktos kto sie na tym zna się zlituje i cos napisze:))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gaiaa Re: dwa Byki??? 12.05.05, 15:10 Sprawdź tutaj :D rozrywka.onet.pl/horoskopy/16,lista.html albo czarodziejka.bizland.pl/view.php?url=pary Przynajmniej w moim przypadku (Ja Baran, on Byk) sprawdziło się: niewypał do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec Re: dwa Byki??? IP: *.acn.waw.pl 15.05.05, 01:35 ten drugi opis zodiaków mnie zszokował. Jestem strzelcem opisano tu mnie .... Idealizm. Jestem niesamowitą marzycielką a przy tym bardzo zaradna. A ponoć cechy znakow to bzdury. Znam też dobrze pewnego byka kobietę- wszystko się zgadza i znam byka mężczyznę ale nie bardzo się zgadza bo on nie bardzo dba o rodzinę ;)) bardziej o seksik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: dwa Byki??? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 15.05.05, 20:15 Byk-byk,niezbyt sie przyciagaja i slusznie,poniewaz nie potrafia osiagnac wspolnej harmonii zyciowej.Kazdy wie swoje i kazdy wie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: dwa Byki??? 15.05.05, 20:29 > wszystko się zgadza ja nie wierzę że w polsce jest tylu naiwnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: dwa Byki??? IP: *.elpos.net / *.elpos.net 15.05.05, 22:29 PO Twoim zachwaaniu i bytnosci tutaj Ilukiz wnosze ze jestes zgorzknialym facetem bez zadnych konkretnych zainteresowan ewentualnie po ciezkich doswiadczenaich zyciowych,ktory nawet na majowke nie wyjedzie a przesiaduje tu godzinami nie majac nic lepszego do roboty i czerpiac satysfakcje z dogryzania innym ludziom...no bo jak mnie sie nie uklada-to czmeu innym nie podokuczac,tylko pamietaj ,ze kto sieje ziarno ten zbiera plony... Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz [...] 15.05.05, 22:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: dwa Byki??? 15.05.05, 23:20 trafiłeś tak samo w dziesiątkę jak ze znakami zodiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dwa Byki??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.05, 15:24 Ja tez urodzilam sie 6 maja 1977! Witaj astrologiczna siostro! Moze napiszesz do mnie: juliette25@wp.pl? Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego. Ja bylam kiedys z Bykiem - ale chwilke tylko i bez wiekszych emocji. Moze wiec to nie jest najlepsze zestawienie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: dwa Byki??? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:22 Ja tez z szóstego maja jestem ale troche później się urodziłam ;-) Podobno byki to dobrzy kumple, ale jako para do siebie nie pasują. Ale może niewarto się tym sugerować bo można coś przegapić? ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassandra Re: dwa Byki??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 23:23 Jakoś tak jest dziwnie,ze faceta spod Byka ciagnie okropnie do Byczycy (wiadomo - urok nie ma sobie równych) ale ona pogardza Bykiem. No i wlasnie sie zastanawiam. No i ktos trafnie zauwazyl - zero emocji Odpowiedz Link Zgłoś