Gość: Mała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 17:13 Czy może mi ktos powiedzieć, które z tych dwóch konstelacji mają się do siebie lepiej(czy w ogóle mają) i czy rokują na szczęśliwy związek??? Poradźcie bo mam wielki z tym problem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarna Re: Baran+Wodnik lub Wodnik+Strzelec IP: *.bphpbk.pl 17.06.05, 16:02 Baran+Wodnik to fatalne połączenie, uwierz ja byłam kilka miesięcy w takim związku. A jeszcze jak wodnikiem jest kobieta to przechlapane, bo chyba wiadomo jakie one są - jedne w swoim rodzaju i nie do ugryzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Re: Baran+Wodnik lub Wodnik+Strzelec IP: *.elpos.net / *.elpos.net 17.06.05, 19:15 Podaj płcie jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Baran+Wodnik lub Wodnik+Strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 00:45 wodnik-tzn wodniczka(kobieta), a baran i strzelec to faceci Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Baran+Wodnik lub Wodnik+Strzelec 07.03.23, 17:01 Warte zastanowienia Odpowiedz Link Zgłoś