Dodaj do ulubionych

STRZELEC - RYBY

IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 02.07.05, 10:32
to bezpodstawna i nielogiczna notka o charakterystyce strzelców !!!
jej dygresja podchodzi pod ustosunkowanie psychicne innych osób posługujących
sie horoskopem jako zródłem informacji o człowieku .
uwarzam ze choroskopy o parach nie maja bytu .
to jest zycie a nie przepowiednie!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaligula Re: STRZELEC - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:20
      U mnie jest chyba odwrotnie niz mowi horoskop. Ja ryba ona strzelec, to ja w
      zwiazku jestem szalony z szalonymi pomyslami, ona bez inicjatywy. Do niczego sa
      te horoskopy. Choc i tak nie zamienil bym swojego strzelca :)
      • Gość: bolek Re: STRZELEC - RYBY IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.08.05, 11:24
        Zupełnie jak u mnie, mnie nosi , a żona siedzi w domu i ogląda TV. TE HOROSKOPY
        SĄ CHORE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: erka Re: STRZELEC - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:10
      Nic z tego się nie zgadza moja pani strzelcowa jest bardzo ostrożna, delikatna
      i łagodna, ja ryby cały czas rzucam w jej stronę pomysłami.
      • gumis82 Re: STRZELEC - RYBY 12.11.05, 13:13
        bezsensu! ja tez jestem strzelcem i to ja wlasnie marze u ustabilizowanym
        zyciu, spokojnym i swietnie sie rozumiemy, glupie te horoskopy
    • Gość: meia1 Re: STRZELEC - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:06
      ta charakterystyka jest krzywdząca tak dla strzelców, jak i dla ryb. Przecieź
      dwa odmienne temperamety często są wzajemnie fascyznujące i wzbocając wzajemne
      horyzonty; "róźnica" jest teź wartością znaczącą pozytywnie:)
    • Gość: lulu Re: STRZELEC - RYBY IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 23.08.05, 14:24
      moj maz to strzelec ,ja ryba - chyba cos w tym horoskopie jest
      • bullfrog Re: STRZELEC - RYBY 23.08.05, 14:41
        To jest poprostu jakać BREDNIA NA KÓŁKACH. Mój chłopak jest rybą ja jestem
        strzelcem i od ponad 3 lat jestesmy nierozerwalnie, niezaprzeczalnie
        szczęśliwi. Oboje szaleni oboje nieposkromieni, naładowani pomysłami. Jak się
        dołujemy to razem, ryczymy razem, śmiejemy się razem a jak się kłócimy to ida
        iskry z pirunami. Godzimy się potem w łóżku i droga wróżko wyobraź sobie że
        połowa swiata takiego seksu może nam zazdrościć a druga nawet nie śmie ;) :P

hokus pookus wróżki palić na stosie
    • Gość: EWE Re: STRZELEC - RYBY IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 25.08.05, 08:30
      powiem tak to nie prawda,ja jestem w zwiazku z ryba od dluzszzego czasu i sie
      dogadujemy,dopasowalismy sie ,troche te horoskopy sa ...nie koncze
    • Gość: Gosc_gazety Re: STRZELEC - RYBY IP: *.crowley.pl 26.08.05, 14:16
      Zgadzam sie niemalze w 100% z tym horoskopem...i znam to wszystko z wlasnego
      doswiadczenia..Strzelcom i Rybom w perspektywie czasu ciezko jest sie
      porozumiec..zrozumiec...
      • Gość: ala Re: STRZELEC - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:29
        TO prawda ,ja jestem strzelcem i zawsze poznaję rybę .Na początku jest
        super,ale po pewnym czasie nie umiemy się dogadać
      • Gość: K. Re: STRZELEC - RYBY IP: *.elektroinstal.com.pl 23.09.05, 11:10
        muszę sie zgodzić że strzelce przyciągaja rybki i to bardzo mocno ........
        zwiazki te raczej nie maja szans na dluzsza mete, ale na pewno zostaja dlugo w
        pamięci ... tym ktorym sie udalo nie kosztem lez byc razem GRATULUJE
    • Gość: alexa Re: STRZELEC - RYBY IP: 213.134.171.* 07.09.05, 23:00
      Zgodnie z tym opisem ja-Strzelec jestem raczej Ryba, a moj maz-Ryba ma cechy
      Strzelca. Cos tu pomieszaliscie. Nic sie nei zgadza.
      • Gość: jackie Re: STRZELEC - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:48
        Bylem z ryba w zwiazku ponad 4 lata - na poczatku jak to zwykle fascynacja, jak byly klotnie konczylo sie to ostrym namietnym sexem - jak przyszlo do normalnosci i zwyklych zyciowych spraw to nie dalo sie - kazdy z nas poszedl w inna strone. Nie ma poza tym reguly - horoskopy z gazet i portali zaklamuja i oczerniaja cala prawde o powaznej nauce jaka jest astrologia - w koncu liczy ona sobie ponad 4000 lat i wiaze sie z obserwacja i zaleznoscia czlowiek - natura - kosmos. To tak jakby napisac ze Strzelce nie lubia zupy pomidorowej a Koziorozce pieczarkowej.... zapraszam do zaznajomienia sie z indywidulanymi horskopami (prawdziwymi), a nie ta tandeta co tu pokazuja. Zapewniam ze horoskop postawiony przez specjaliste polozy Was na łopatki (mozna takich ludzi znalezc na FORUM ASTROLOGI w FORUM) - calym kosmosem rzadza te same prawe - tak samo planetami i czlowiekiem. Zaleznosc wiec musi istniec, bo swiat jest idealnie zorganizowany i jest szeregiem skomplikowanych zaleznosci....
        • Gość: Strzelec Re: STRZELEC - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:44
          Ubawiłam się setnie!Jestem żoną Rybki już 12 lat i jest super.Niewiele się tu
          zgadza,oj niewiele.
    • Gość: nieudany_związek Re: STRZELEC - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 11:37
      strzał w dziesiątkę,miałem prawie identyczne problemy
    • Gość: spokojny strzelec STRZELEC - RYBY IP: *.nycmny.east.verizon.net 27.12.05, 21:41
      Z tych wypowiedzi wynika, ze zwiazek STRZELEC - RYBY moze byc rozny. Glownie
      Strzelec-ona Ryby-on to zwiazek udany, odwrotnie - nie. I tak kazdy jest
      indywidualnoscia. nie mozna szufladkowac. wlasciwie to nie wiem po co czytam
      horoskopy, chyba tylko z ciekawosci...Moj chlopak jest spod Ryb i
      jest 'dokladnie' odwrotnie do tego co wyzej...
    • Gość: gosc Re: STRZELEC - RYBY IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 01.01.06, 16:37
      WSZYSTKO TO PRAWDA.TKWIE W TAKIM MAŁŻENSTWIE JUZ 16 LAT I NIE JEST TO ZWIAZEK
      SATYSFAKCJONUJACY.I TO CHYBA MOJ MAZ BY TO POTWIERDZIL.TEZ NIE JEST SZCZESLIWY
      PRZY STRZELCU.
    • Gość: MARIA Re: STRZELEC - RYBY IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.06, 10:43
      MYSLE ŻE JEST W TYM COŚ PRAWDY ALE PRZECEŻ MIŁOŚĆ JEST ŚLEPA I NIE ZWAŻA NA
      ZNAKI ZODIAKU JAK KTOŚ KOGOŚ KOCHA TO MA TO CO TU PISZE GDZIEŚ
    • Gość: MARIA Re: STRZELEC - RYBY IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.06, 10:47
      NIE PRAWDA JESTEM ŻONĄ RYBKI I JAK SIE CZŁOWIEK CHCE POROZUMIEC TO MOŻE POZATYM
      ŻYCIE TO CIĄGŁY KOMPROMIS DLA MNIE PAN RYBKA JEST SUPERRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!
    • Gość: MS Re: STRZELEC - RYBY IP: 64.107.143.* 20.01.06, 19:41
      Wlasnie poznalam Rybke i jak mam byc szczera to wlasciwie absolutnie nic z
      powyzszego horoskopu sie nie potwierdza. A juz na pewno kwestia dopasowania
      seksualnego :)
    • Gość: Kasia Re: STRZELEC - RYBY IP: 212.191.130.* 30.01.06, 12:52
      Bzdura totalna, Ja strzelec mój mąż - rybka. Od 5 lat zgodnie sobie żyjemy a co
      do sexu - to każdemu takiego życze ;)
    • Gość: miki Re: strzelec ryby IP: *.chello.pl 01.03.06, 17:17
      dopasowanie według znaków to totalna bzdura jesem zodiakalną Rybką a mój
      chłopak jest Strzelcem, dogadujemy się świetnie
    • Gość: emma re do Karola IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.03.06, 10:51
      nie zgodze sie z Toba Karolu bo uwazam ze ten horoskop partnerski jest trafny
      choc nie powiem ze mi sie to podoba
    • Gość: grabcia Re: strzelec-ryby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:35
      Kto to te głupoty wymyślił?Ciekawe, czy autor tego horoskopu idealnie się
      dopasował ze swoim partnerem...
    • Gość: Agusia Strzelce sie kochaja z rybami!!!! IP: *.crowley.pl 02.01.07, 13:54
      To sa głupoty, jestem w zwiazku z rybą i zadne z tych "przepowiedni"się nie
      sprawdza i mam nadzieje ze sie nie sprawdzi. Zawsze mozna znaleźć jakies
      odpowiednie rozwiązanie a spięcia i kłótnie sa nawet w najepszym, idealnym
      związku bo prawdą jest ze "kto się czubi ten się lubi"
    • Gość: Pawel25 strzelec-ryby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:49
      :) ja jestem strzelcem a Moja Ukochana Rybką :) i nic sie nie zgadza :D Bo jest
      Najcudowniejsza Kobieta na swiecie :)a Z kota to mam tyle ze uchem ruszam :P
      pozdrawiam telepatow::P
    • Gość: anonim oko IP: *.ar.akademiki.lublin.pl 09.03.07, 00:39
      zgadzam sie w 100% pasuje idealnie,chyba taki związek jest zbyt burzliwy by
      miał prawo przetrwac,aczkolwiek zdarzaja sie wyjątki... pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka