Gość: Justyna Panna i bliźniak... IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 26.06.06, 21:32 no przecież to kompletne BZDURY!!!mój narzeczony to bliźniak i jesteśmy NAJSZCZĘŚLIWSZA PARĄ NA ŚWIECIE... zawsze myślałam o horoskopach,ale coś mi podpadła ta "wróżba".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwacz zmywacz panna- bliżnięta IP: 80.54.69.* 04.09.06, 18:34 w polowinki prowfo alez nir do konica ni do rymu ni do tyktu wstac se pyktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtu Re: panna- bliżnięta IP: *.chello.pl 07.11.06, 02:24 to bardzo stare poglądy nowoczesna szkoła mówi kompletnie co innego na temat tych związków www.gwiazdy.com.pl/32_98/2.htm horoskop.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1247354&kat=15074 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada_lenka Panna - Bliźnięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 11:31 Fakt, związek panny z bliźniakiem to porażka, znam z autopsji, mój mąż jest bliźniakiem i zycie z nim to po prostu koszmar. Zastanawia mnie tylko czemu więc mam tylu przyjaciół spod tego nieszczęsnego znaku? Skazana na bliźnięta? Najczęściej własnie z takimi panami najlepiwj się dogaduję i to właśnie oni lgną do mnie jak muchy do miodu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćć panna-bliźnięta IP: *.net81.citysat.com.pl 18.06.07, 17:01 głupota co tu jest napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaM Re: panna-bliźnięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.07, 12:19 włanie nic nie prawda nic a nic horoskopy to bajka mozna na andrzejki sobie czytać:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia panna-bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 18:25 totalne bzdury w tych horoskopach!!!Ja Bliźniak on Panna nie ma takiej miłości jak nasza... Odpowiedz Link Zgłoś