Gość: demo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 00:27 co za bzdurny tenedencyjny opis zwiazku pomiedzy panna i blizniakiem... znam z autopsji i sie kompletnie nie zgadzam, jest zupelnie na odwrot Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaja Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:54 a ja sie zgadzam z tym horoskopem, rzeczywiście tak jest, ale najwazniejsza jest milość i kompromisy( ja też znam to z autopsji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terrechura Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 13:27 A ja się nie zgadzam, nic się nie zgadza z tego horoskopu.Łeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.05, 13:08 a ja sie z tym zgadzam w 100% jestem teraz z chlopakiem z pod znaku panny ja jestem bliznika i jest normalnie tak jak jest napisane i mam problem co z tym zrobic:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bliźniak Max Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.waw.pl / *.janet.waw.pl 11.07.05, 23:18 A ja się zgadzam. Jestem bliźniak a moja żonka jest panna. Jest super od 4 lat. Myślimy o tym samym, uzupełniamy się i nie możemy bez siebie wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??!! Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:06 no niestey,ale horoskopik woogole sie w moim przypadku nie sprawdza :P ja jestem spod znaku panny i trudno doszukac sie w moim zachowaniu porzadku:) naszczęscie moj ukochany,spod znaku blizniat dodam,poskramia moj ognisty temperament i wprowadza ład i harmonie do naszego związku :)i jest O.K.!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: pannai bliżniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 08:21 zupełnie nie zgadzam się z tym horoskopem. jestem panną, a mój chłopak bliżniakiem i idealnie do siebie pasujemy, choć oczywiście zdarzają się miedzy nami konflikty. Pozdrowienia dla wszystkich... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.hsd1.tx.comcast.net 15.07.05, 04:58 Moja mama jest blizniakiem a moj tata panna - sa niesamowicie szczesliwa i uczuciowa para. 35 lat po slubie i ciagle spaceruja trzymajac sie za rece. To sie chyba nie zgadza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
astrolog_26 Re: PANNA - BLIŹNIĘTA 28.09.05, 09:44 Gość portalu: ola napisał(a): > Moja mama jest blizniakiem a moj tata panna - sa niesamowicie szczesliwa i > uczuciowa para. 35 lat po slubie i ciagle spaceruja trzymajac sie za rece. To > sie chyba nie zgadza. :) dziń urodzin mamy i taty :) Odpowiedz Link Zgłoś
anjes Re: PANNA - BLIŹNIĘTA 15.07.05, 23:44 mi sie zgadza.. ja blizniak, on panna,juz nie jestesmy razem. Na tle intelektualnym 100% , ale reszta... troche za nudno jak dla blizniaka, przynajmniej dla mnie.... wiec nadal szukam, ale to chyba w naszej durnej blizniaczej naturze :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.fnet.pl 19.07.05, 20:55 to chyba prawda, jestem panną a mój partner bliźniakiem; jestem ciągle zmęczona jego pomysłami na życie i co roku nowym mieszkaniem; nieraz mam dosyć; ale jak na razie miłość wygrywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kin Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.bts.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:26 kompletnie sie z tym nie zgadzam. jestem panna i mam partnera blizniaka i bardzo dobrze sie rozumiemy. uwazam ze to co jest napisane o tych dwoch znakach to bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:09 moja dziewczyna jest Bliźniakiem, dobrze się dogadujemy, znamy swoje potrzeby i potrafimy iść na kompromis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.gryfino.net 23.08.05, 18:53 jestem z bliźniakiem juz 21 lat było cudownie, ale to ja zawsze musiałam dążyc do zgody, teraz jest coraz gorzej, nie wiem ile jeszcze ze sobą wytrzymamy, wydawało mi się, że jesteśmy dopasowani we wszystkim, sex to była bajka (raj na ziemi, wspólne wyjazdy, cudowne chwile, ale jak raz mi sie noga powineła, to zaczęło robic sie źle, wodniki nie lubią niedoskonałości!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: PANNA - BLIŹNIĘTA 27.09.05, 17:15 :-) Ja - typowy Bliźniak, mój mąż (od 21 lat) typowa Panna i cóż po tylu latach??? To co wyczytałam zgadza się w 100% :-)), co wcale nie oznacza, że tkwimy w złym/chorym/beznadziejnym związku! Jeśli taki byłby to związek to już nas razem by nie było od wieków, a jesteśmy bo chcemy. I tworzymy chyba fajny związek, ale mamy trzy zakresy: - wspólny; - mój; - męża. Nie wkraczamy wzajemnie w te prywatne zakresy: moje życie - moja sprawa, męża życie - męża sprawa. Taki układ wymaga sporej dawki zaufania, bo w prywatnych zakresach mieszczą się i imprezy z własnymi znajomymi (nieraz całonocne), ale także wyjazdy na wakacje bez współmałżonka (przy czym wyjazdy i imprezy są również w zakresie wspólnym). Spraw finansowych też te zakresy dotyczą. Można wszystko zorganizować jeśli tylko obie strony tego chcą. I ciekawe kiedy nasze małżeństwo i ten układ wypracowany lata temu rozwali się z wielkim hukiem, czego nigdy wykluczyć nie można. A pamiętam jak z okazji naszego ślubu 21 lat temu dawano nam pół wspólnego roku (optymiści nawet rok). Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: PANNA - BLIŹNIĘTA 27.09.05, 17:16 Acha, my się nie kłócimy, bo z Panną to się chyba nawet pokłócić nie da (co mnie nieraz do szału doprowadza). Odpowiedz Link Zgłoś
astrolog_26 Re: PANNA - BLIŹNIĘTA 28.09.05, 09:50 bebiak napisała: > Acha, my się nie kłócimy, bo z Panną to się chyba nawet pokłócić nie da (co > mnie nieraz do szału doprowadza). a mogłabyś podać daty urodzin twoją i męża?-dodam że byłbym wdzięczny za podanie miejsc urodzin i godzin- :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilko Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 18:44 nie zgadzam się ani troche z tym horoskopem, gdyż w moim związku jest zupełnie na odwrót niż jest tu napisane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.10.05, 23:07 Bylam juz z 3 blizniakami i za kazdym razem mialam nadzieje ze bedzie inaczej ale sie myslilam...ten zwiazek nie ma szans...predzej czy pozniej przyjdzie wzajemne rozdraznienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eda Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 14:27 tak jest dokładnie jak piszecie Panna i Bliżniak sa różni jak Julia i Romeo Odpowiedz Link Zgłoś
himera24 Re: PANNA - BLIŹNIĘTA 01.11.05, 18:27 Gość portalu: demo napisał(a): > co za bzdurny tenedencyjny opis zwiazku pomiedzy panna i blizniakiem... znam z > autopsji i sie > kompletnie nie zgadzam, jest zupelnie na odwrot ja akurat sie z tym zgadzam, jednak jestem ze swoja Panna juz 3 lata i rozumiemy sie . wlsciwie to niezle sie uzupelniamy i nasz zwiazek jest bardzo stabilny. widze w swoim partnerze oparcie, jest on osoba silnie stapajaca po ziemi podczas gdy ja jestem dosc niestabilna emocjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leokadia@cegetel.n Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: 84.5.132.* 07.11.05, 17:59 Co za bzdury,jestesmy malzenstwem 34lata,i zgadzamy sie pod kazdym katem.Nudzic sie z panna?to zalezy z ktora,mamy wspolne zainteresowania,bardzo duzo podrozujemy i jak tu sie nudzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.youth.org.pl / 195.205.45.* 10.11.05, 10:03 Myślę, że tak czy inaczej rzecz zależy od dwojga ludzi zaangażowanych w związek. Tylko i wyłącznie. Miałam kiedyś faceta Rybę - i w horoskopie partnerskim było napisane, że to się musi skończyć na ślubnym kobiercu, bo tak cudne dopasowanie. A mnie wytrzytmać z nim było tak trudno, że z ulgą go któregoś dnia pożegnałam. Bliźniak z którym byłam wczesniej był całkiem inny od Bliźniaka, z którym jestem teraz. Teraz jestem szczęśliwa, choć są i problemy, bo oczywiście różnimy się bardzo. Ale z drugiej strony masa rzeczy, np.zainteresowania, nas łączy. Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: 217.98.101.* 14.11.05, 22:23 jestem panną a mój chłopak bliźniakiem uważam ze to nie prawda co tu pisze bo w naszym związku nie było tak źle zebyśmy sie tak nie zgadzali w niczym faktycznie czasem mieliśmy małe spory o głupoty ale to nie były kłutnie a teraz jest super i zawsze dochodzimy do porozumienia :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.stk.net.pl 10.12.05, 14:44 Jestem w związku z bliźniakiem co prawda niecałe cztery miesiące.Zamieszkaliśmy razem i na razie dobrze nam ze sobą.Jesteśmy zgraną parą.Piszą,że dla panny odpowiednim partnerem jest ryba,co jest totalną bzdurą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.05, 16:42 zgadzam sie z toba panna i ryba nie moze to funkcjonowac.teraz jestem z blizniakiem ijest super sa tez zle dni ale to jest normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaKa Re: Panna - Bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:10 Całkowicie zgadzam sie z Martą.Ryby i Panna - to nie może się udać!!! Byłam w związku z facetem spod znaku Ryb i uważam to za życiową porażkę! Praktycznie ciągle się o coś kłóciliśmy, na szczęście mam to już za sobą. Teraz jestem z facetem spod znaku Bliźniąt (od 3 lat) i jest po prostu cudownie!Niedługo się pobieramy, a ja jestem pewna, że to właśnie TEN mężczyzna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelcia Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 18:57 Co za kłamstwa.JA z bliźniakiem doskonale się dogaduje.Panny nie wierzcie w to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi_g Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 18:51 idealny opis... ech... zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 12:46 Całkowicie się zgadzam z opisem!!! Jestem panną a mój partner bliżniak! Jesteśmy razem 4 lata i mam już dość!!!! Ten związek to kąpletna klapa i stacony czas!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.piotrkow.net.pl 12.01.06, 10:03 A ja uważam że w dużej mierze zależy wszystko od ludzi,nie od tego w jakim znaku sie urodzili,może jest w tym troche prawdy co do cech,ale ocenianie: ten znak z tym nie pasuja badz pasują to lekka przesada!ludze są różni...Ja jestem Panna a mój partner Bliźniak i mysle że mimo wszelkich trudności,tych chwil szczęścia jest baaardzo duzo,dogadujemy sie ,lubimy spędzac z soba czas-I nie patrze na te opisy bo miłośc jest najważniejsza,ale tylko wtedy gdy dwoje chce ze soba być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawoprim Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.01.06, 21:40 Mnie się wszystko zgadza co do joty-w życiu jak i w seksie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panienka Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 19:22 Mam podobne odczucia, mój partner - typowy spokojny Bliźniak jest kochany, zgadzamy sie niemal we wszystkim, jest nam ze soba cudownie, nigdy nie mieliśmy poważnej kłótni, no i na brak namietności tez nie narzekamy. Nie zgadzam sie z tą wróżbą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:14 Zgadzam sie z tym co tu pisze. Ja tez znam z autopsji i nic nie jest na odwrot... Moze i na poczatku jest cudownie i kolorowo, ale wystarczy tylko razem zamieszkac... i wszystko na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: *.org 17.02.06, 14:30 Co wynika jeżeli " wystarczy razem zamieszkac?" Bo ja urodzone jestem w znaku BLIŻNIĄT i wróciłam do znajomości z"PANNĄ". Proszę Basiu wyjaśnij to precyzyjniej . Czy to on "PANNA" może miec wkrótce dośc naszej znajomości?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: PANNA - BLIŹNIĘTA IP: 82.160.40.* 19.02.06, 16:58 Ale bzdury gadacie...... nikt w te badziewie wam nie wierzy....:))))))) Przynajmniej ja....:) haha zabobony..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nynka i padi Panna-Bliźnięta IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.03.06, 19:34 bzdury ja jestem z bliźniakiem i uważam że lepiej nie mogłam trafić rozumiemy się bez słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:56 BZDURA! Panna i Bliźnięta się kochają! Odpowiedz Link Zgłoś