Gość: Klaudynka890 WAGA - BARAN IP: *.eranet.pl 20.12.08, 16:12 Wodnik i Waga ?? Nie polecam byłam w takim związku przez 8 miesięcy i przyznam , że zmarnowałam jedynie swój czas..3 tygodnie później poznałam Baranka :) To on mnie wypatrzył i uwiódł..Wszystko, co się wokół nas działo było wyjątkowe..Korespondencja, spotkania, klimat..Szarmancki, potrafił skropulatnie dobierac słowa.Bardzo męski, skoczyłby za mna w ogień..W towarzystwie wodzirej, przy mnie słodki, kochany ,czuły ,mały chłopczyk..lub namiętny kochanek..Różnie to było.Tylko przy mym boku umiał się wypłakać jak dziecko..Baranek o dobrm serduszku, z wieloma pasjami, inteligentny, energiczny wszedzie go pełno , że czasami czułam się zaniedbywana..UUUparty, że nie powiem, ale umiałam omotac go tak ,żeby "jadł mi z ręki"..Zakochany na zabój, ale miał swoje zasady..Związek porywający dużo Waga się uczy od Barana i na odwrót..Zaskakujący, orginalny, wygadany:)Nie powiem, że jestem święta , bo też mam swój ognisty temperament, dlatego nieraz bywały dosyć ostre kłótnie po których ja zawsze musiałam sie wrócić , bo mój baranek był strasznie dumny.Dziś jest inaczej..Nauczył się wyciągać ręke na zgodę i nie popełniać tych samych błedów..KOchamy się na zabój i w lutym planujemu po 2óch latach wspólnie zamieszkać... Baran to ciężki znak , ale ma dobre serduszko i tylko cierpliwością i wyrozumiałością waga może osiągnąć kompromis...pozdrawiam wszystkie kochane wagi :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulinka ;) Re: WAGA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 22:32 U mnie jest tak dziwnie gdyż jestem wagą ;) Wcześniej byłam z baranem lecz nic nam nie wyszło lecz to było w wakacje byłam z nim tylko miesiąc. A teraz jest jakiś dziwny bardzo romantyczny się zrobił,miły,czuły dziś np. przytulał mnie chyba z 30 minut i nie puszczał dalej go kocham bo nigdy nie przestałam nie wiem co robić :( Lecz nie mogę zapomnieć bo on chyba dalej jest zakochany na zabój w mojej przyjaciółce która kocha innego i niestety :( Ona jest z pod znaku ryb. Może ktoś poradzi co robić?? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulinka ;) Re: WAGA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 22:33 Oczywiście zgadzam się z tym opisem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula WAGA - BARAN IP: *.centertel.pl 14.03.09, 11:43 Ja jeestem spod znaku wagi, a moj narzeczony spod znaku barana i glowny opis jest idealny z prawda, nasz zwiazek jest udany, mimo, ze ja jestem uparciuchem ;] jak ja powiem tak jest. jestesmy ze soba juz 10 lat i bardzo dobrze sie dogadujemy. i powiem szczerze, ze nie brakuje mi niczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuncao WAGA - BARAN IP: *.slubice.vectranet.pl 22.12.09, 09:18 jestem spod znaku barana i muszę powiedzieć, że waga jest bardzo czarująca dla barana - nawet jeśli zrobi coś źle, to baran o tym zapomina, a że liczy się dla niego pierwsze wrażenie to wydaje mi się, że może to być związek na całe życie Odpowiedz Link Zgłoś