krolowa.mieczy 25.03.11, 15:51 Dziś podpisałam umowę. Wchodzi w życie 8 kwietnia, a tydzień później(mniej więcej) wyjeżdżam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misboaa Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 15:55 Gratuluję! Wreszcie zacznie się coś dziać Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 15:59 Dziękuję Miss Już dość marazmu. Trochę się boję jak sobie poradzę. Taki zwykły strach dot. nowego miejsca, ludzi itd. Odpowiedz Link
misboaa Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 21:28 krolowa.mieczy napisała: > Dziękuję Miss > Już dość marazmu. > Trochę się boję jak sobie poradzę. Taki zwykły strach dot. nowego miejsca, ludz > i itd. > Dość 10 Mieczy, 2 Mieczy, Wisielców, 5 Monet i 7 Monet!!!! Go West!!! Odpowiedz Link
instalar Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 15:56 Witaj. Gratuluję. Królowo chcę Ci równiez podziekować, gdyż bezbłędnie jakiś czas temu zinterpretowałaś moje karty, postawiłam mi sprawe jasno. Wszystko się sprawdziło i zgodziło z tym co nastapiło w rzeczywistości. Dziękuję Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 16:00 Dzięki Instalar Naprawdę?! Wszystko się sprawdziło? A mogłabyś znaleźć wątek i podać link i ew. skomentować? Odpowiedz Link
instalar Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 18:42 Nie udalo mi się znaleźć linka, ale to bylo dawno, z rok temu. napisałaś mi ze jest szansa by go poznać i zrobię to, bo tego chcę ale że się rozczaruje nim i tak tez było Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 21:28 Ach, moze jutro poszpera w archiwum A wyszło ci na dobre to rozczarowanie? Tak podsumowaując z perspektywy czasu? Odpowiedz Link
instalar Re: mam dobrą wiadomość 26.03.11, 00:05 Myslę, że tak. W sensie, widać tak mialo być. Odpowiedz Link
2bieguny Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 15:57 Powodzenia Krółowo Niecg Ci się wiedzie Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 16:01 Dziękuję 2bieguny Jestem zadowolona i pełna obaw. Gdyby była możliwość komunikacji to Dobema by jakieś info ode mnie wrzuciła niekiedy Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 21:21 Dziękuję Algario Ta Kapłanka z rocznego rozkładu to jednak nie tarot a cos innego Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 16:27 To świetnie, życzę Ci powodzenia i duuuużo zarobionych pieniążków M Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 21:22 Wypłynięcie na wierzch się przyda. Już dosyć tonięcia finansowego Odpowiedz Link
dobema Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 16:29 Bardzo się cieszę i gratuluję jeszcze raz Królowo ... ... tylko ... tak bardzo będę tęsknić !!! Odpowiedz Link
faucon6 Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 17:38 z tego co pialas wyglada na ciekawa prace - zasluzone gratulacje Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 21:24 Ciekawa tak, ale mało ambitna. Dziękuję Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 21:23 dobema napisała: > Bardzo się cieszę i gratuluję jeszcze raz Królowo ... > > ... tylko ... tak bardzo będę tęsknić !!! > Noooo wieeeem Też bym wolała Polskę, lecz jak nie ma wyboru to trzeba wyjechać... Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 18:00 Gratuluję (dodzwoniła się Pani za pierwszym razem) Odpowiedz Link
ulazeta Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 18:22 Królowo szczerze gratuluję i cieszę się razem z Tobą! Niech wszystko się powiedzie i ułoży jak najlepiej dla Ciebie. Pozdrawiam, Ula Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 21:25 Dziękuję Ulus musi sie ułożyć, bo mam rok zamknać Cesarzową z rozkładu Noworocznego Odpowiedz Link
krolewna.nie.sniezka Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 20:09 Nie bardzo jestem w temacie, ale i tak serdecznie gratuluję! Powodzenia w nowej pracy! Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 21:26 Wyjeżdżam do Niemiec po prostu. Dzięki Odpowiedz Link
czu-jka Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 20:46 Wspaniała wiadomość. Bardzo się cieszę Królowo i trzymam kciuki Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: mam dobrą wiadomość 25.03.11, 21:26 Też sie cieszę (i niepokoję). Dzięki Odpowiedz Link
nielaik Re: mam dobrą wiadomość 26.03.11, 05:58 Nie ma się czego bać, dobrze będzie. Wreszcie zaczyna się układać. Odpowiedz Link
olgab4 Re: mam dobrą wiadomość 26.03.11, 13:43 Gratuluję i powodzenia! Dziękuję za pomoc przy moich rozterkach Odpowiedz Link
wanilkowa Re: mam dobrą wiadomość 28.03.11, 12:57 Królowo gratulacje. Odnajdź w tym nieznanym swoje szczęście Wierzę, że nie opuścisz nas Odpowiedz Link
mrgodot Re: mam dobrą wiadomość 28.03.11, 18:36 No, Królowo! Super wiadomość. Congrats! Ale chyba będziesz się odzywać na Szkółce? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: mam dobrą wiadomość 28.03.11, 19:12 Dzięki Godotko mój wifi w komórce wyłapie sygnał tam gdzie będę ale bez hasła się nie zaloguje do sieci. Więc moze po powrocie? Ciekawe jakie nowe nicki się pojawią podczas mojej nieobecnosci Odpowiedz Link
mrgodot Re: mam dobrą wiadomość 28.03.11, 19:30 Królowo, a nie będziesz miała tam dostępu do netu i kompa? Bo twój blog popadnie w stan hibernacji. I tak najważniejsze, że jedziesz i że będzie dobrze. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: mam dobrą wiadomość 28.03.11, 19:43 Oj, naprawdę nie da rady. Nie chcę wieźć ze sobą kompa - może być niemile widziany A blog - trudno. Po prostu priorytety się pozmieniały. Tak właściwie to kółko się zamyka, bo we wczesnej młodości wędrowałam również za pracą, myślałam, że osiadłam, a tu siurpryza. Life. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: mam dobrą wiadomość 28.03.11, 19:10 wanilkowa napisała: > Królowo gratulacje. Odnajdź w tym nieznanym swoje szczęście > > Wierzę, że nie opuścisz nas Dzięki Na parę miesięcy będę musiała. Odpowiedz Link
bielunka A co na zapłatę królowo bo jakoś pomysłu nie mam? 28.03.11, 19:39 czy zdjęcie czy moze przepis, chyba że bursztynek na szczęście na nową drogę? no nie wiem co Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: A co na zapłatę królowo bo jakoś pomysłu nie 28.03.11, 19:45 Może być bursztynek na szczęście Dzięki Odpowiedz Link
krolowa.mieczy wyjazd 30.03.11, 12:15 Kochani, wyjeżdżam na 100% 1 kwietnia wieczorem. Nie będzie mnie min. kilka miesięcy. Wszystkiego dobrego dla każdego z osobna Wyprostowania scieżek tarotowych i życiowych. Miss, nie daj się życiu, bo MUSI się odmienić! 2bieguny - nie poddawaj się również. Godotko, trzymam kciuki! Jeszcze raz wszystkiego naj Odpowiedz Link
mrgodot Re: wyjazd 30.03.11, 12:29 Królowo, Będzie nam tu bardzo brakowało Ciebie i Twoich postów. Oby się forum nie rozpadło z tego powodu. Życzę Ci pwodzenia, szczęścia i wytrwałości. Taka jest twoja nowa droga i niech będzie prosta, słuszna, prowadzi do celu a potem wracaj do nas. Los wie co robi i nagradza cierpliwych. A jak wrócisz to koniecznie się odezwij! Odpowiedz Link
dobema Re: wyjazd 30.03.11, 13:13 mrgodot napisała: > Królowo, > Będzie nam tu bardzo brakowało Ciebie i Twoich postów. Oby się forum nie rozpad > ło z tego powodu. > Życzę Ci pwodzenia, szczęścia i wytrwałości. Taka jest twoja nowa droga i niech > będzie prosta, słuszna, prowadzi do celu a potem wracaj do nas. Los wie co rob > i i nagradza cierpliwych. > A jak wrócisz to koniecznie się odezwij! Godotko, pozwolisz się sie podłącze pod Twoje słowa. Idealnie pasują Dodam, że czekamy na Ciebie. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: wyjazd 30.03.11, 16:27 Dziewczyny, rozpadnie mówicie? Może zmieni kierunek. Tak myślę. Oby nie na życzeniowo-towarzyski... Odezwę się na pewno, w międzyczasie zapewne z Dobemką będę się kontaktować to jak będzie chciała może przekazywać ode mnie wieści I jeszcze wam powiem, że gdy pytałam się kart jaki charakter ma osoba do której jadę to wyszła Qmonet, a jaka jest w kontaktach międzyludzkich - 6 pucharów (tak, tak - jak dziecko dosłownie). Powinno być dobrze Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: wyjazd 30.03.11, 16:22 Smutno będzie przez pierwsze kilka chwil, potem życie forumowe się samo potoczy Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: wyjazd 30.03.11, 13:21 Wszelkiej pomyślności, zaglądaj do nas jak będziesz miała możliwość Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: wyjazd 30.03.11, 16:19 Dzięki jeszcze raz Możliwość zaglądania może się znajdzie raz na jakiś czas W centrum miasta jest net za free więc zajrzę jak będę mieć np dzień wolny. Jadę do nie byle jakiego miasta Akwizgran / Aachen z piękną katedrą i wspaniałymi uliczkami (zrobię zdjęcia). Odpowiedz Link
misboaa Re: wyjazd 31.03.11, 00:07 krolowa.mieczy napisała: > Kochani, wyjeżdżam na 100% 1 kwietnia wieczorem. Nie będzie mnie min. kilka mie > sięcy. > Wszystkiego dobrego dla każdego z osobna Wyprostowania scieżek tarotowych i > życiowych. Miss, nie daj się życiu, bo MUSI się odmienić! > 2bieguny - nie poddawaj się również. > Godotko, trzymam kciuki! Już zaczynam tęsknić za twoim mieczykiem i nawet nie próbuj nam wmawiać, że nie będziesz dostępna internetowo!!! Przecież Akwizgran to stolica Europy Przepiękne miejsce........... może poczujesz celtyckki moce, albo ducha karolińskiego? /aż nabrałam chęci bo postawić jakieś karty na Karola Bardzo ci kibicuję Królowo Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: wyjazd 31.03.11, 00:24 Dołączam sie do gratulacji i życzeń. Musimy sobie jakoś dać radę. Zarób dużo pieniążków i nie zapomnij miło spędzac czas Powodzenia !!! M Odpowiedz Link
algaria Re: wyjazd 31.03.11, 15:58 Zaglądaj w ramach możliwości Całusy i powodzenia na nowej drodze zawodowej Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: wyjazd 31.03.11, 16:41 ma_ewa01 napisała: > Dołączam sie do gratulacji i życzeń. > Musimy sobie jakoś dać radę. Zarób dużo pieniążków i nie zapomnij miło spędzac > czas > Powodzenia !!! > M Pewnie, ze dacie radę! Nawet nie ma w co wątpić Ciekawa jestem czy będę urządzać Wielkanoc po protestancku czy katolicku Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: wyjazd 31.03.11, 16:40 misboaa napisała: > > Już zaczynam tęsknić za twoim mieczykiem i nawet nie próbuj nam wmawiać, > że nie będziesz dostępna internetowo!!! Przecież Akwizgran to stolica Europy > Przepiękne miejsce........... może poczujesz celtyckki moce, albo ducha karoliń > skiego? > /aż nabrałam chęci bo postawić jakieś karty na Karola > > Bardzo ci kibicuję Królowo Dzięki Miss. Nie mogę się doczekać widoku miasta Miasta lokowanego nie na prawie magdeburskim, a założonym przez Rzymian (jak Wieden) Stadtplan do ręki i Besichtigung. No i dotknąć Karola Wlk Do Brukseli rzut beretem, do Wiesbaden też (mojej mamy - planuję ją odwiedzić mit DBahn). Chyba wezmę ze sobą tarota druidów na tą okoliczność Odpowiedz Link
misboaa Re: wyjazd 31.03.11, 17:02 krolowa.mieczy napisała: > Dzięki Miss. Nie mogę się doczekać widoku miasta Miasta lokowanego nie na pr > awie magdeburskim, a założonym przez Rzymian (jak Wieden) Stadtplan do ręki > i Besichtigung. No i dotknąć Karola Wlk Do Brukseli rzut beretem, do Wiesbad > en też (mojej mamy - planuję ją odwiedzić mit DBahn). > Chyba wezmę ze sobą tarota druidów na tą okoliczność Oczywiście Druidów wrzucasz jako pierwszych do walizki bo miasto założyli Celtowie, rzymianie je rozbudowali a Karol rozsławił Będziesz zadowolona z wolnych chwil tam spędzonych. Wreszcie zobaczysz wszystko dokładnie, ze szczegółami a nie tak jak na wycieczce goniąc z jęzorem na brodzie Ciekawe co pomyślisz o Wilczych Wrotach i wielkiej szyszce /..... ale wiesz, że w tej sytuacji nawet nie wypada byś nie wkleiła fotki Wrót do mojego wątku o Karolu? () Trzymam kciuki i za dobrą pracę i byś mogła z tego wyjazdu wynieść też coś dla siebie Odpowiedz Link
2bieguny Re: wyjazd 31.03.11, 21:17 Będe czekac na Twoje nowe posty, jak się pojawisz, Mam nadzieję, ze to etap w Twoim zyciu do lepszej przyszłosci Wiem, ze będzie dobrze Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: wyjazd 31.03.11, 21:35 A mnie tam czas będzie się dłużył zapewne... Dzięki 2bieguny za słowa otuchy i wiarę za mnie, że będzie dobrze, bo dziś jestem pełna obaw, niepokoju i "czy dam radę?". Odpowiedz Link
2bieguny Re: wyjazd 31.03.11, 22:44 Dasz radę, jestem pewna, to jest naturalne, praca z drugim człowiekiem, jestem pewna, ze bedzie dobrze. jedyne co Ci potrzebne, to cierpliwosc, do siebie, to tej osoby, do nowego. Ostatnio mówie, ze jedyne co mi trzeba, to cierpliwość i myslę, ze Tobie tez się przyda. Niestety nigdy nie wiem jak się wstawia te buziaki w kazdym razie "cmok" Odpowiedz Link