Dodaj do ulubionych

STRZELEC - WAGA

31.07.05, 14:59
Byłam trzy lata w zwiazku z wagą. Muszę przyznać, ze był to zwiazek niebanalny, łączyła nas wielka namiętnosć, fascynacja, żywiołowość, dzięki czemu uczucie w nas wrzało! Myslę, ze jeśli obydowojga paortnerów stać na tolerancje, na wzajemne zrozumienie zwiazek ten moze sie okazać wspaniałą przygoda na całe życie, gdzie na pewno nie wkradnie sie nuda.
Obserwuj wątek
    • atilka Re: STRZELEC - WAGA 20.08.05, 22:20
      Jestem od siedmiu lat w związku z wagą. Związek niełatwy. Są cechy które nas
      łączą i dzielą. Łączy nas temperament, otwartość na ludzi, potrzeba
      niezależności,lubimy w ten sam sposób spedzać czas. Dzieli, jego (Wagi)
      niezdecydowanie, nieumiejetność mówinia wprost o uczuciach, marzycielskie
      podejscie do życia, i mój (Strzelec)wybuchowy charakter, brak cierpliwości i
      delikatności. JA jestem prawdomówna, nieskomplikowana, jasna w swoich
      wypowiedziach. A on skryty, tajemniczy, przekształcający rzeczywistość, niegdy
      nie mówi co mysli, a dobrym przykładem wypowiadanie swojego zdania na jakiś
      temat, jest sławne zdanie innej waqi "jestem za, a nawet przeciw". Męczę się w
      tym związku, ale jego urok osobisty, delikatność i rycerskie podejscie do mnie
      nie pozwalają zgasnąć miłości, którą do niego czuję.
      • stabom Re: STRZELEC - WAGA 21.08.05, 21:01
        No i widzisz jakie jestesmy kochane !
        • Gość: atania Re: STRZELEC - WAGA IP: *.adsl.alicedsl.de 07.09.05, 07:44
          zwiazek z waga jest u mnie mieszanka wybuchowa. ja jestem impulsywna i
          niecierpliwa, ale mocno stapam po ziemi. on natomiast mysli czesciej o kosmosie
          niz czymkolwiek co sie wokol nas znajduje. caly balast zycia codziennego musze
          ja przejac. i wlasnie tez mam ten dylemat. zwiazek mnie meczy i juz wiem ze
          bedzie tak nadal, ale widze ze nie moge sie przekonac, ze rozstanie to lepsze
          wyjscie. wierze w milosc ktora nas laczy, ale wiem ze istnieje tez
          przyzwyczajenie. gdzie lezy granica....
          zreszta waga czy nie waga, faceci maja skore z materialu "ignorancja".
      • Gość: gwiazdka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 20:23
        Popieram jestem w takim samym związku i wiele z tego się zgadza:)
    • Gość: Sylwek Re: STRZELEC - WAGA IP: *.icpnet.pl 18.09.05, 13:43
      Horoskop pasuje całkowicie do mnie i do mojej dziewczyny wagi. Cieszy mnie to
      ze jest tak super miedzy nami i niech tak bedzie na wieki. Pozdrawiam
      wszystkich strzelcow ustrzelcie taka wage jak ja...
      • Gość: Strzelec Re: STRZELEC - WAGA IP: *.petrus.com.pl 23.10.05, 22:46
        Waga jest cudowna moje dwie dziewczyny byly z pod tego znaku :) Jednak są nie
        szczere, potrafia świetnie kłamać na to trzeba uważać.... :-/
    • atilka Re: STRZELEC - WAGA 12.11.05, 23:05
      Czytając te wypowiedzi wnioskuję, że wspaniały związek to mężczyzna Strzelec i
      kobieta Waga. On konkretny, przedsiębiorczy, odpowiedzialny, mocno stapający po
      ziemi; a ona urocza, kokietka, niezaradna, bujająca w obłokach, piekna i
      elegacka dama. Odwrotne ustawienie, nie zawsze jest takie dobre :)
      • Gość: pimko Re: STRZELEC - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:39
        mój Waga to dyplomata, nigdy nie usłyszałam złej opinii na temat nikogo. Ma
        problem z bezpośrednim wyrażanie uczuć , ale jak go już oswoisz.....masz
        wyłączność! Takt , kultura ,dyskrecja i rycerskość - ale czujesz że musisz
        wykazać się podobnymi cechami -co dla strzelca nie jest łatwe! Bardzo duchowy
        związek. Wagi nie wolno zawieść.
        • Gość: Beauti Strz.-Waga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:27
          Jestem (strzelec) z moim chłopakiem już prawie rok. Doskonale się dogadujemy,
          uzupełniamy nawzajem. Kłutnia? Prawde powiedziawszy nie wiem co to znaczy...
          przynajmniej nie w tym związku.. ;) A jeśli chodzi o życie intymne.. muszę
          przyznać, że obydwoje się doskonale rozumiemy w tych sprawach i póki co, to 70%
          czasu spędzamy w łóżku.. ;) nie koniecznie musimy odbywać stosunek... poprostu
          jest to nasz azyl...miejsce, gdzie nie wkrada się kłamstwo i problemy dnia
          codziennego... Jedyna rada w związku z Panem Wagą: Nigdy, ale to nigdy nie
          próbujcie nimi rządzić!!! To potrafi ich naprawde zmienic i zdenerwować!!! Oni
          lubią, kiedy druga połowa wie co to kompromis!!! (to nie tylko z obserwacji
          mojego chłopaka Wagi..Te typy tak mają ;) )
      • Gość: strzelczyk Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 20:25
        Ja mam odwrotne..........:)
    • Gość: gabryska Re: STRZELEC - WAGA IP: 81.15.174.* 07.01.06, 13:21
      poskochiwalam sie w strzelcu 8 miesiecy, a kiedy chcialam sobie odpuscic
      wszystko sie ulozylo. MOJA RADA: czesem lepiej nie przywiazywac wagi do
      niektorych zeczy. mam nadzieje ze wszystko dobrze sie potoczy. moim zdaniem
      waga i strzelec to dobra para =************. pozdro dla mojego kochanka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka