Dodaj do ulubionych

POMOCY/ huna i duchy

18.03.05, 20:42
bardzo prosze o pomoc w podjeciu decyzji.

dzisiaj na targach spotkalam pana od huny bodajze,ktory mnie poinformowal,ze
mam 6 duchow na sobie, ojciec 11 a jego zmarly ojciec nie odszedl
calkowiciei sie placze.zle sie oboje czujemy ostatnio i teraz wlasnie ten
problem: pan zaproponowal 300 zlotych za wypedzenie tego z nas i wprowadzenie
rownowagi, ,,pzrerazona jestem strasznie, bo jeszcze jajnik niby mam chory,
sledzione watrobe i nerwy na skraju.
nie mam pojecia , czy w to wierzyc i czy tyle pieniedzy nie wyrzuce w bloto,
bo skad mam miec gwarancje, ze to nie hochsztapler?
bardzo proze o WSZELKIE rady i uwagi czy 300 zlotych to normalna cena i czy
wierzyc takiemu panu?

mam czas do jutra rano na namysl ..
Obserwuj wątek
    • delphine2 Re: POMOCY/ huna i duchy 18.03.05, 20:52
      nataszencja napisała:

> bardzo prosze o pomoc w podjeciu decyzji.
      >
      > dzisiaj na targach spotkalam pana od huny bodajze,ktory mnie poinformowal,ze
      > mam 6 duchow na sobie, ojciec 11 a jego zmarly ojciec nie odszedl
      > calkowiciei sie placze.zle sie oboje czujemy ostatnio i teraz wlasnie ten
      > problem: pan zaproponowal 300 zlotych za wypedzenie tego z nas i wprowadzenie
      > rownowagi, ,,pzrerazona jestem strasznie, bo jeszcze jajnik niby mam chory,
      > sledzione watrobe i nerwy na skraju.
      > nie mam pojecia , czy w to wierzyc i czy tyle pieniedzy nie wyrzuce w bloto,
      > bo skad mam miec gwarancje, ze to nie hochsztapler?

podaj nazwisko tego Pnaa to Ci powiem czy to ktoś znany i czy bym Ci go
      osobiście polecil :) mozesz na priv delphine@va.pl

> bardzo proze o WSZELKIE rady i uwagi czy 300 zlotych to normalna cena

cena jest uwarunkowana przez tego pana, u mnie np. to kosztuje 150 zl ale kazdy
      indywidulanie podchodzi do sprawy,

i czy
      > wierzyc takiemu panu?
      >
      wiesz , wierzyc czy nie wierzyc o to jest ptanie :) ciezko ocenic :) zalezy kto
      to jest

ps. po targach czesto paletaja sie tacy narwancy ze szkzoda slow, ja bym sie
      zastanowil, a moze inni ci tez cos mowili ?

> mam czas do jutra rano na namysl ..

a dlaczego do jutra, egzorcyzmy mozna dokonac w kazdej chwili nie koniecznie do
      jutea, obawiam sie ze temu panu potrzebne jest 300 zl na gwalt jak to sie mowi
      skoro okresli ci czas :)

ps. mopge sie tylko domyslac kto to byl i skad :) lae to tylko domysly :]
      • nataszencja Re: POMOCY/ huna i duchy 18.03.05, 21:24
        dzieki wielkie za odzew...

no wlasnie nie panietam jak mial na nazwisko, w artykolach o nim
        porozwieszanych pisalo o jego jakims wiatraku na posesji , ze zajmuje sie tez
        egzorcyzmami huna jakas hm...hawajska czy cos w tym stylu, mial wasy
        zakrecone :D <to pamietam>

mam czas do jutra bo jutro on jeszce bedzie w moim mescie ...no i innych ludzi
        od huny nie bylo,wiec nie mam porownania.
        • amatemi Re: POMOCY/ huna i duchy 19.03.05, 15:23
          witaj:)
          jesli lekarz postawi diagnoze: choroba nieuleczalna, to co robisz? Idziesz do
          jeszcze kilku aby sprawdzic, czy aby sie nie pomylil. Mozna to samo zrobic w
          tym przypadku:)
          pozdrowionka, amatemi
          • nataszencja Re: POMOCY/ huna i duchy 19.03.05, 17:59
            dziekuje bardzo:)

nie poszlam dzis na egzorcyzm...
            w poniedzialek wybieram sie do lekarza-cywila a potem zobaczymy ...

dziwna rzecz bo dzis w nocy ,po wczorajszej konsultacji z tym panem, a
            wlasciwie nad ranem snil mi sie rozowy kolor w sensie wszystko przed oczami
            bylo rozowe,bez zadnej toczacej sie akcji i znak wenus tylko widzialam ;P
            • spookysnake Re: POMOCY/ huna i duchy 24.03.05, 10:52
              Wenus - pani miłości, różowy - kolor nadziei.
              Hmmm... Może we śnie chodziło o to że miłość uzdrawia, a więc miej taką nadzieję?
    • melinek Re: POMOCY/ huna i duchy 27.03.05, 23:42
      Witam,

moze nie koniecznie hochsztapler. Skonsultuj się z kimś innym np. panią Wandą
      Prątnicką, świecką egzorcystką, autorka ciekawej ksiazki na ten temat.
      Egzorcyzmy u niej też są płatne i tez jest to nie malo.
      Oto jej strona:

www.egzorcysta.pl
      • cezarynka74 a ta p. Wanda to kazdemu oplata że jest opetany 06.07.05, 14:18
        i bierze taka kasę za te bujdy ze szok!!
    • aleksandr_a Re: POMOCY/ huna i duchy 04.04.05, 20:49
      Czy ten facet był ubrany w taki czarny jakby "mundur" a na stoliku miał takie
      metalowe kręcące się "cóś" ?
      Jeśli tak, to to jego popisowy numer. Gość bywa regularnie na targach i w ten
      sposób wyciąga kasę od ludzi. Potrafi osobie, która go zignoruje zrobić
      energetycznie krzywdę. Nalezy go omijać z daleka. Jeśli chcesz sprawdzić, czy
      są przy Tobie jakieś dusze, proponuję zapytać Pani Wandy Prątnickiej
      www.egzorcysta.pl
    • lazycalm1 Re: POMOCY/ huna i duchy 12.12.05, 15:29
      witam
      jezeli ten facet ma racje to polecam pania Wande Pratnicką.Mi pomogla i mojej
      rodzinie, co do duchow to niestety wiele z nich przyczepia sie do nas i nie
      chce odejsc, radze wejsc na strone pratnickiej i poczytac a wtedy zrozumie
      Pani:) pozdrwiam
      www.egzorcysta.pl
      • michiko tą naciagaczkę?? bez żartów poproszę 14.12.05, 10:15

• deja.vu Re: tą naciagaczkę?? bez żartów poproszę 14.12.05, 11:45
          Dlaczego uwazasz ze jest naciagaczka?
          • michiko Pani P. ma taką opinię w środowisku 14.12.05, 11:57
            i spotkałam sporo osób, które napisały do niej i każdy z nich miał obok siebie
            duchy lub był opetany. To chyba lekka przesada. Pozatym na listy odpisują jakiś
            asystentki i to ma być pomoc cokolwiek warta??
            naprawdę bez żartów
            • deja.vu Re: Pani P. ma taką opinię w środowisku 14.12.05, 12:57
              Bardzo wiele osob ma ciala astralne w mieszkaniach wiec sie wcale nie dziwie,
              ze ona kogos informuje o tym. Obecnosc ducha w domostwie jest dla wiekszosci
              zjawiskiem rzadko spotykanym, a szczerze mowiac jest wrecz odwrotnie. I w 99%
              przypadkow nie ma fizycznych swiadectw ich istnienia poza obvnizeniem wibracji
              domownikow i pogorszeniem ich energetyki.
              Nie wiem zas co myslec o pracy asystentek bo nie wiem co potrafia.
              Ja mam do Wandy tylko jedno 'ale' i to dotyczy klatw. Ona wyklucza ich
              istnienie bo nie umie potwierdzic ich istnienia wchodzac w kontakt astralny. Po
              prostu nie operuje na tej plaszczyznie, a czesto daja takie same skutki jak
              opetania.
              'srodowisko' zas jest bardzo zazdrosne i nie ma patentu jak zyc z tego fachu
              wiec bym sie za bardzo nie sugerowal ich opinia ;)
              Pzdr
              Piotr
              • michiko no faktycznie zazdrosne tylko o co?? 14.12.05, 13:42
                chyba o tą kasę która każe sobie płacić. Jednocześnie przynosząc więcej szkody
                niz pożytku.
                jednego nie mozna jej zarzucić ma głowe do interesów.
                • deja.vu Re: no faktycznie zazdrosne tylko o co?? 14.12.05, 15:41
                  Zgadza sie chodzi o kase :), ale dlaczego przynosi wiecej szkody niz pozytku? :)
                  • lazycalm1 Re: no faktycznie zazdrosne tylko o co??do michiko 15.12.05, 12:44
                    Coż, niezgadzam sie z Tobą,że to naciagaczka, bo moj mąz prosil ja zeby
                    sprawdzila mnie moja siostre i nasze mieszkanie i nic kolo nas nie bylo, wiec
                    nie kolo wszytskich sa duchy choc kolo wiekszosci ludzi są.O bytach astralnych
                    dowiedzialam sie o tym od kogoś innego i wcale Pani Pratnicka nie jest pierwsza
                    osoba, ktora zajmuje sie tym, a jezeli ty w to nie wierzysz twoja sprawa i
                    zycze powodzenia.Jezeli twoim zamierzeniem jest tylko negowanie i obraznie
                    innych to lepiej nie odzywac sie w ogole.pozdrawiam
    • mama.mimi Re: POMOCY/ huna i duchy 28.12.05, 15:58
      Witajcie
      Czytałam książkę Prątnickiej. Książka jest niesamowita, napawa optymizmem, z
      drugiej strony lękiem.
      Czy wiecie jak wygląda egzorcyzm u Pani Prątnickiej?

Ile kosztuje? I w zależności od czego jest cena? Seanse trzeba powtarzaĆ?

Pozdrawiam
      • lazycalm1 Re: POMOCY/ huna i duchy 02.01.06, 18:05
        mama.mimi napisała:

> Witajcie
        > Czytałam książkę Prątnickiej. Książka jest niesamowita, napawa optymizmem, z
        > drugiej strony lękiem.
        > Czy wiecie jak wygląda egzorcyzm u Pani Prątnickiej?
        >
        > Ile kosztuje? I w zależności od czego jest cena? Seanse trzeba powtarzaĆ?
        >
        > Pozdrawiam

Witam
        samego egzorcyzmu nie czuje sie Pratnicka robi to na odleglosc, ale pozniej
        czlowiek odczuwa ulge jakos tak spokojniej jest, koszt chyba 320 zl
        • mama.mimi Re: POMOCY/ huna i duchy 03.01.06, 12:29
          A jeżeli duch powróci, bo tak może się zdarzyć to ja znowu muszę płacić 320 zł?

pozdrawiam
    • iktoto Re: POMOCY/ huna i duchy 02.01.06, 12:13
      od kilkunastu nocy czuję się niepewnie w domu, czuję jakby coś gdzieś było,
      sama nie wiem czego się boję. Wczoraj coś mi stukało ,przestało stukać o 00.00.
      Dziwny zbieg okoliczności. Kiedyś praktykowałam wahadełko, może to przez to?
      Modlę się, czy to coś da? Egzorcyzm? Nie znam się. Może zaczekam jeszcze trochę?
      poradźcie mi coś
      pozdrawiam
      Matylda
      • deja.vu Re: POMOCY/ huna i duchy 02.01.06, 14:31
        Jeżeli to faktycznie ktos ze swiata astralnego upodobal sobie zycie w Twoim
        otoczeniu to postaraj się najpierw sama zaradzic. Po prostu pomodl się z
        intencja przybycia opiekunow duchowych dla duszy/dusz, która jest w Twoim
        mieszkaniu i jeśli ta duszka nie ma skomplikowanej sytuacji to sobie odejdzie w
        miejsce przeznaczenia. Palenie białych świec oczyszcza otoczenie wiec możesz
        się tym posilkowac w samodzielnych probach.
        Jeśli się nie uda i dalej beda mialy miejsce dziwne zjawiska to czeka Cie
        wydatek uzalezniony od wielkosci mieszkania/domu do oczyszczenia, który zalatwi
        sprawe w jakies 30 min ;). Zanim jednak zaplacisz sprawdz czy faktycznie jest
        co oczyszczac :)
        Powodzenia!
        • lazycalm1 Re: POMOCY/ huna i duchydo iktoto 02.01.06, 18:03
          witam
          jezeli nie pomoga modlitwy i palenie bialych swiec polecam odwiedzić stronę
          www.astro.eco.pl tam wejsc na forum i poszukac watku o duchach wejsc w ten link
          i napisac do krzysztofa, on jest osoba ktora(jeszcze pare miesiecy temu)
          oczyszcza ludzi z bytow astralnych za darmo i jest skuteczny . pozdrawiam
          • iktoto Re: POMOCY/ huna i duchydo iktoto 03.01.06, 11:10
            Dziękuję za zainteresowanie, pomodlę się, uwierzę że ja sama mogę sobie z tym
            poradzić, zapalę świece w domu. Może to duszek mojego dziecka nie znalazł
            drogi, bo Mu nie pozwalałam odejść.
            pozdrawiam
    • mama.mimi Re: POMOCY/ huna i duchy 10.01.06, 17:43
      Zastanawia mnie Pani Prątnicka. Mam Jej książkę, jest niesamowita, ale Ona
      uważa, że większość chorób, alergie, guzy, depresja ... to wina duchów, które
      nie dają nam spokoju. Czy to możliwe? Przecież np alergia może zostać wywołana
      przez złą dietę, uwarunkowania genetyczne, środowiskowe, zanieczyszczenia itp
      więc nie bardzo wiem co sądzić na ten temat. Tak samo z depresją, ma tutaj
      wpływ wiele czynników, stresujące sytuacje, konflikt w rodzinie... Może duchy
      też odgrywają tutaj bardzo ważną rolę, nie można tego wykluczyć, ale...
      Możecie coś podpowiedzieć, co sądzicie na ten temat?
      • deja.vu Re: POMOCY/ huna i duchy 11.01.06, 00:56
        Mam wielki szacunek do Pratnickiej choc nie czytalem jej ksiazki, ale z jej
        wypowiedzi najbardziej niepokoi mnie fakt, ze wiele rzeczy podciaga pod swoja
        specjalizacje. Fakt, podlaczania astralne bardzo czesto wywoluja objawy o
        ktorych pisalas, ale z mojej praktyki wynika, ze poza nimi rownie czesta
        przyczyna sa energie (nie dusze) np. najprostrze mysloksztaly, a w te juz
        Pratnicka nie wierzy (bo ich po prostu nie odbiera).
        • mama.mimi Re: POMOCY/ huna i duchy 13.01.06, 08:41
          A co to są myślokształty? Czy to energia, którą sami wytwarzamy? Mamy na to
          wpływ?
          pozdrawiam
          • deja.vu Re: POMOCY/ huna i duchy 13.01.06, 11:13
            jestesmy chodzacymi generatorami energii, wlasnie dlatego ciala astralne tak
            lubia sie podczepiac. Tym bardziej im nizsze wibracje czlowieka. Stad wlasnie
            tyle migren, alergii i innych... :( W otoczeniu negatywnych mysloksztaltow
            czakry ograniczaja swoja prace i stad wiele chorubsk sie bierze...
    • obserwator55 Re: POMOCY/ huna i duchy 24.01.06, 01:40
      owszem lepiej nie lekceważyć takiej sytuacji . pan od huny może pomóc i to z
      dobrym skutkiem . kwota 350 zł nie jest czymś nadzwyczajnym . ale warto .
      • obserwator55 Re: POMOCY/ huna i duchy 24.01.06, 01:43
        i lepiej nie obgadywać , jest dobrze obstawiony .
    • marioladyr ZNAM SPRAWDZONEGO EGZORCYSTE!!! 14.09.06, 09:26
      polece jak ktos zainteresowany na e-maila. Cena jest przystepna, taniej niż
      gdziekolwiek..i to naprwde anioł na ziemi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka