meiji 09.09.02, 10:36 W przyszlym tygodniu czekaja mnie trudne chwile - wymagajace podjecia przeze mnie decyzji. Chcialabym dowiedziec sie co mowia o tym gwiazdy. Moja data urodzenia 01.02.1980 - Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mii.krogulska Re: bardzo prosze o rade 10.09.02, 00:04 Witam serdecznie, wróżby maja to do siebie, że wymagają podania kontekstu. Dlatego doradzam Pani udanie się do "żywej" wróżki, bo ja nie jestem jasnowidzem. A co do poprzedniego Pani pytania to odpowiedź jest taka: szukać energicznie pracy i nie słuchać narzekania znajomych. Być może im się nie udaje, ale właśnie Pani ma szansę się udać! Proszę słuchać intuicji, uwierzyć w szczęsliwe przypadki - właśnie ptrzez ten rok różne magiczne zbiegi okoliczności będą na Panią wpływać. Radzę się tylko trzymać z daleka od osób, które Pani rozkazują lub chcą wciągnąć Panią we wszystko, co jest niezgodne z prawem, a szczęście Pani nie opuści. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
meiji Re: bardzo prosze o rade 10.09.02, 07:10 Bardzo dziekuje za poswiecenie mi czasu i zyciowa :-)odpowiedz. POstaram sie energicznie wziac do pracy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś