Dodaj do ulubionych

WRÓŻKA AIDA-może zna ktoś kontakt , PROSZĘ o pomoc

• Gość: PaTI18 Re: WRÓŻKA AIDA-może zna ktoś kontakt , prosze o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 23:19
      Witam, jest to numer do biura dzwonisz tam we wtorki miedzy 11-14
      tel 602358649, teraz jest listopad i sa zapisy ale pewnie dostaniesz
      termin za kilka miesiecy, ja tam jade w przyszlym tyg do mamy Aidy,
      rowniez goraco polecam narazie, a przy okazji jak tam bede zapisze
      sie do Aidy... tez to moja ostatnia deska ratunku... pozdrawiam
      • Gość: gość Re: WRÓŻKA AIDA-może zna ktoś kontakt , prosze o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 13:55
        Czy do mamy Aidy zapisuje sie w ten sam sposob?? jaki jest koszt ??
        • Gość: kasia Re: WRÓŻKA AIDA-może zna ktoś kontakt , prosze o IP: *.lublin.mm.pl 21.11.09, 19:27
          mama bierze 200zł.sprawdzalnosc taka sama jak i u Aidy.
          • Gość: nie :)) Re: WRÓŻKA AIDA-może zna ktoś kontakt , prosze o IP: *.derby.waw.pl 28.02.10, 15:47
            Ja byłam z kolezanka u mamy Aidy, sprawdzalność zerowa !!!
            Niestety, ani mi ani koelzance nic sie nie sprawdziło . To prawda!
            • Gość: ryboczek Re: WRÓŻKA AIDA-Prosze o adres IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.10, 16:01
              PROSZE O ADRES GDZIE PRZYJMUJIE AIDA W W-WIE NA ryboczek@poczta.onet.pl
              • Gość: :) Re: WRÓŻKA AIDA-Prosze o adres IP: *.lublin.mm.pl 18.05.10, 18:15
                wpisz Aida Kosojan-Przybysz,i będziesz miała tam tel.z tego co się okrętowałem
                zapisy bada dopiero w listopadzie
        • Gość: Szymon Re: WRÓŻKA Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 20:34
          Byłem u Ani ze Swiata Wróżek,tej z telewizji EZO.Jest świetną
          tatocistką,trochę się znam na tarocie i chciałem trochę ją zagiąć z
          tematu,ale szybko odpuściłem.Konkretna,bardzo sympatyczna,bardzo się
          dobrze czuję po wizycie.
          W tarocie-to mistrzostwo.Niesamowite,pewnych rzeczy to się nie da
          wyuczyć,trzeba to połączyć z intuicją.Dlatego wystawiam pani Ani
          pozytywną opinię.To jest prawdziwa wróżka.
          • Gość: bulwers Re: WRÓŻKA Ania IP: *.lublin.mm.pl 29.12.09, 21:06
            co za chora reklama ,podszywanie sie pod czyjs profil
            • Gość: Niezadowolony Re: WRÓŻKA Ania IP: 78.157.185.* 05.01.10, 11:36
              A ja bym polemizował z tę super opinią o Pani Ani ze świata wróżek i
              EZO TV.
              Byłem u niej na jesień zeszłego roku i jestem niezadowolony i
              napewno już nie skożystam z jej usług.A co mi się nie podobało?Otórz
              miałem do tej Pani 4 pytania,a w sumie odpowiedziała mi na dwa i to
              nie żeczowo jak się spodziewałem tylko ogólnikowo.Tłumaczyła mi
              znaczenie prawie każdej karty co mnie wogule nie interesowało bo
              przyszedłem po konkretną odpowiedż i pomoc.Jeszcze nie można było
              się skupić na rozmowie bo za oknem wielki hałas,jeżdziły tramwaje i
              samochody,a okno cały czas było otwarte.Czas wizyto to 45 minut a
              cena 90 zł.Bardzo miła Pani i nic pozatym.NIE POLECAM !!!!
              • Gość: Daria Re: WRÓŻKA Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 09:14
                Ja jestem klientką p.Ani ze świata wróżek z katowic.
                Tu taka osoba,która robi rażące błędy w pisowni,poruszyła dwa wątki-
                klimatu i atmosfery i jakości wróżby u p.Anny.
                Klimat u p.Anny jest wspaniały,wnętrza świata wróżek,przemiły
                gabinet,dębowy okrągły stół,stylowe krzesła,cichutko gra
                muzyczka,pali się kadzidło i płonie świeca.Pani ania ma w gabinecie
                dużo takich bibelocików jak kociołek,czarodziejskie różdźki,kula z
                kryształu i jesszcze jakieś inne.To robi klimat i atmosferę.Tramwaje
                jjeżdżą ulicą,ale na pewno nie w gabinecie i ja ich nie słyszałam.
                To tyle dla tych,dla których ważna jest atmosfera-kwestia polemiczna-
                ale coś w tym jest.
                Druga sprawa-jakość wróżby-zawsze jest wyczerpująca.P.Anna to jedna
                z najbardziej topowych i jakościowo najlepszych wróżek.
                Pozdrawiam.
                • Gość: x Re: WRÓŻKA Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 20:51
                  w googlu znajdziesz
                • Gość: sadal Re: WRÓŻKA Ania IP: *.147.116.86.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.06.10, 23:06
                  poprosze o jakies namiary na tę wróżkę anię z katowice. mój meila,
                  sadal@interia.pl
              • Gość: Jola Re: WRÓŻKA Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 17:27
                Ja przestałam już korzystać ze słynnych wróżek, co do P.Ani z
                katowic tam podobną opinię,ja poszłam na wróżbę a nie na lekcję
                tarota, co do cennika to poszedł juz do góry, byłam równiez u Aidy
                w 2001r brała 300zł i niewypał jedna wielka bzdura, następna sława z
                telewizji BASMA znana z EZO -45min 200zł,nie dajcie się nabrać na
                ciepłe słówka,bo na koniec usłyszycie że trzeba wizualizować żeby
                się sprawdziło,ja taką listę mogę wymienić bardzo długą.Od jakiegość
                czasu korzystam z wróżki w Częstochowie nie jest znana z telewizji
                nie obsługuje w akordzie co 45min,Za seans który trwał 3 godz.
                zapłaciłam 100zł ,wypytałam się o wszystko ,w tych pieniądzach
                dostałam skrypty runiczne jakie były mi potrzebne/działają/żeby
                dostać się do tej wróżki należy umówić się telefonicznie i jeszcze
                jedno przyjmuję w salonie a nie w obskurnym pokoju czy kuchni
                Z czystym sumieniem mogę ją polecić.
                • Gość: pela Re: WRÓŻKA Ania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.04.10, 23:14
                  witam,
                  czy mogłabyś podać namiary tej wróżki z Częstochowy o której piszesz?
                  • Gość: ... Re: WRÓŻKA Ania IP: *.lublin.mm.pl 15.04.10, 11:43
                    a może po prostu otwórzcie nowy wątek o tej wróżce.a nie reklama przez watek o
                    Aidzie
                  • Gość: Jola Re: WRÓŻKA Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 14:41
                    Podaję Ci numer 601466500.,mnie powiedziała wszystko i wielu
                    rzeczach pomogła.
                    • Gość: Michał Re: WRÓŻKA Ania IP: *.147.216.168.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.05.10, 20:48
                      Pani Jolu
                      Bardzo nieładnie jest oczerniać popularne osoby znane w
                      mediach,takie jak Basma,Ania i Aida,po to żeby póżniej podać jakiś
                      telefon,jakiejś anonimowej osoby,która zwie się wróżką.
                      To się robi po to,zeby ktos kto nie ma dorobku zaistniał na tle
                      ludzi znanych.
                      Reklama i rynek są,ale nie w taki sposób.Jestem ZNIESMACZONY,osobą z
                      częstochowy-anonimową ale za to podającą telefon na forum o ludziach
                      z górnej półki.

• Gość: Jola Re: WRÓŻKA Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 15:20
                        Nikogo nie reklamuję, na prośbę podałam numer bo widzę że inni
                        podają sobie również numery do wróżk.
                        Co do oczernienia to się nie zgadzam mam przecież prawo na forum
                        wyrazić swoją opinię i przestrzec innych przed popełnieniem mojego
                        błędu ,ile ludzi tyle opini o wróżkach, to forum też nie jest
                        jednoznawcze co do oceny Aidy,a co do osób z gónej półki to
                        wylansowała je telewizja???,nieraz ten anonimowy jest o wiele lepszy.
                      • Gość: Wojtek Re: WRÓŻKA Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 16:05
                        Życie zmusiło mnie do tego żeby skorzystać z usług jasnowidzów,wróżek
                        Przejechałem Polskę ,byłem u Aidy u tego w Człuchowie ,w
                        Zakopanym.w Katowicach, w Nysie lista jest bardzo długa,każda z tych
                        osób powiedziała coś innego ,nie było dwóch takich samych
                        odpowiedzi,czego ja nie robiłem grzebałem nawet w śmieciach w
                        Rzeszowie,sprawdzałem zakola rzek i nic.Przypadkiem dowiedziałem się
                        o P. Marii z Głogowa osoba anonimowa, nikomu nie znana i na pewno
                        nie z górnej półki ale ciepła i uczciwa rozwiązała mój problem po 16
                        latach, seans trwał 2 godz,zapłaciłem 200 zł,Na Pewno poczujesz
                        niesmak po raz kolejny ktoś odwarzył się wyrazić swoją opinię o tych
                        pseudo sławach ,sławy są dodre do jednego bardzo wysokoch stawek,jak
                        cię interesuje to 16 lat temu ten z Człuchowa zapłaciłem moje 2
                        pensje a jak pojechałem i powiedziałem że nic nie znalazłem to mnie
                        wygonił.Po 16 latach dzięki P.Marii z Głogowa anonimowej jasnowidzce
                        i wróżce pochowałem to co pozostało z mojej córki,to dzięki tej
                        kobiecie mogę iść na grób i zapałić światło,Żądna z tych pseudo sław
                        z gónej półki mi nie pomogła a pieniądze brały wszystkie bez
                        skrupułów tu 500zł tam 700zł a jeszcze 1500zł bo ciężka sprawa.
                        mam wrażenie że jesteś jednym z tych co naganiają klintów i zawsze
                        stają w obronie ""sław z gónej półki",ciekawy jestem ile dostajesz
                        od takiego wpisu, życzę Ci żeby nigdy Cię nie spotkało to co
                        mnie ,bo będziesz zmuszony zmienić zdanie co do niektórych wróżek
                        • Gość: :) Re: WRÓŻKA IP: *.lublin.mm.pl 07.05.10, 19:51
                          To co piszesz jest smutne i przykre ,ze musiałeś przez tak wiele przejść.Każdy
                          znajduje swoja wróżkę ,mi się wydaje że mam.powodzeni życzę
    • mo.on Re: WRÓŻKA AIDA-może zna ktoś kontakt , 13.06.10, 20:21
      Szukam wróżki w Warszawie, której przepowiednie się sprawdzają i u
      której nie czeka się 100 lat

malickailona@poczta.onet.pl
      albo GG 5108299
      Pozdrawiam
      mo.on
      • Gość: Zulu. Re: WRÓŻKA AIDA-może (...) Polecam! IP: *.quarto.pl 13.06.10, 20:54

Polecam Ci z własnego doświadczenia: Ewa Kotwa z Warszawy.
        Kontakt: 22 622 22 16. Jasnowidz. Jeśli określi termin za kilka tygodni -uszanuj
        to, ponieważ Klientów Pani Ewa ma z całego świata. By pomóc, pracuje ponad
        miarę. Pozwól jej odpocząć. Życzę Ci powodzenia.
        Polecam ponieważ, sam byłem. Wszystko się sprawdziło! Wszyściutko.
    • Gość: gość Re: WRÓŻKA AIDA-może zna ktoś kontakt , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 20:16
      A na wrozbachonline patrzylas?
    • Gość: Ewa spotkanie u Aidy IP: *.celestynet.pl 24.01.11, 21:07
      Mam do odsprzedania miejsce u Aidy. Zainteresowani, proszę pisać na: mamaj1711@o2.pl
    • churry0 Re: WRÓŻKA AIDA 25.01.11, 15:24
      Nie mogę wybrać się do Aidy. Mam miejsce do oddania. Proszę piszcie na: mamaj1711@o2.pl
    • mamaj11 Re: do betty 30.01.11, 16:55
      witam serdecznie ,mam prosbe czy jest pani w posiadaniu namiarow do wrozki Aidy-bede wdzieczna.To graniczy z cudem aby znalezc namiary,bede wdzieczna.moj adres :moirodzice@buziaczek.pl
    • Gość: Basia Re: Wrożka Aida IP: 46.186.15.* 24.02.11, 17:23
      Byłam u Aidy ,faktycznie ciepła osoba lecz nie do końca .Bierze 400zl. Za takie pieniądze oczekiwałam więcej .
      Trochę prawdy ,wizje o wszystkim a 45 min.zleciało szybko. Trzeba przerywać, i się dopytywać i tez nie zawsze dostanie się odpowiedz,bo nie widzi.
      Decyzja należny do osoby idącej czy che czy nie .Faktycznie czeka się długo,do pół roku .
    • Gość: mała Re: WRÓŻKA AIDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 09:56
      602358649:)
    • Gość: Luki Aida IP: *.centertel.pl 13.04.12, 21:45
      Tel do Aidy 228267143
      • Gość: Ona Re: Aida IP: *.internetia.net.pl 02.01.13, 23:09
        Ja tez bylam u Aidy, dwa lata temu. Z moich obserwacji, z tego co mi mowila mogłam wyciągnąć bardzo oczywista prawde: ze jest to bardzo dobry psycholog. Mam bardzo duza wiedze psychologiczna, duza intuicje i widzialam jedno ze ona nie miala zadnej wizji na moj temat. Mialam wrecz wrazenie, ze czekala az ja zaczne cos mowic zeby moc wydedukowac jakies fakty z moich wypowiedzi. I tak tez robila, starala sie ze wszystkich sil dedukowac, przekrecala to co ja powiedzialam i mowila wlasnymi slowami. Wszystko bylo bardzo bardzo ogólne i widzialam to, ze to jest moja ostatnia wizyta u wrozki w zyciu. Moze dla innych osob sprawdzily sie przepowiednie i moze kiedy ich zobaczyla miala wizje ale nie dla mnie.
        Mowila mi rzeczy, ktore sa zupelnie do mnie nie podobne. Bo to ze wyjde za maz i bede miala dzieci to wydaje sie mi bardzo ale to bardzo oczywiste, ale za 400 zl oczekiwalam wiecej konkretnych informacji.
        Wrecz jak widziala, ze mi sie jakas informacja nie podoba to zmieniala ja tak zebym ja byla zadowolona. Ja tez jestem stara manipulantka, i specjalnie zrobilam taki makijaz i tak sie ubralam, zeby wydedukowala mnie jako osobe zupelnie inna niz jestem. I tak tez zrobila.
        Powiem szczerze, ze intuicja mi mowila, ze ta kobieta nic nie widzi na moj temat, po prostu czulam to cala soba jak tam siedzialam. Czulam ze to bylo oszustwo, widzialam to czarno na bialym. Patrzac na nia, czytajac z jej mowy ciala, z oczu, widzialam to ze jest to po prostu dobry psycholog i bardzo dobry manipulator, ale nic poza tym.nigdy nie wierzylam we wrozki poniewaz uwazalam, ze ludzie pozniej sa pod wplywem tych przepowiedni i sami ja podswiadomie realizuja a wizyta u niej ostatecznie potwierdzila moje stanowisko.
        • 1skorpionica Re: Aida 05.01.13, 00:07
          ja polecam Pania Aide, ale moze to kwestia indywidualna
          • malenstwo_pl24 Re: Aida 05.01.13, 20:53
            sporo dobrego słyszalam o tej Pani, bardzo serdeczna kobieta ale tez ma duza sprawdzalnosc, diwe moje kolezanki korzystały...
    • Gość: Kobieta Re: WRÓŻKA AIDA- IP: 83.238.201.* 29.05.12, 13:40
      Witam, Pilne
      Mam do odstąpienia wizytę na jutro do Aidy na godz 13.15 proszę o kontakt, nie mogłam się dziś dodzwonić do biura,żeby odwołać tam nikt nie odbierał.
      Mój nr tel 604 898 103
    • nona95 Re: Wróżka Aida, -może zna ktoś kontakt ,o 24.06.23, 14:49
      Możliwość kontaktu, spotkania same/sami sobie skreślacie pisząc o Aidzie komentarze na forum, ona jest jedną z tych nielicznych, które komentarzy sobie nie życzą, nawet tych dobrych. Pewnie piszcie sobie numery, opinie, przekazujcie publicznie wrażenia, to Was już w przedbiegach skreśla.
      Po pierwsze, drugie, trzecie, czwarte i dziesiąte: stali klienci wiedzą pod jaki numer zadzwonić, żeby Aida odebrała osobiście lub oddzwoniła. Stali klienci na pewno nie pochodzą z form internetowych i na forach nie piszą. Kropka w temacie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka