Dodaj do ulubionych

Maria Bigoszewska

IP: *.pools.arcor-ip.net 18.07.06, 21:16
Poyawlam sobie wrócić do poruszanego niegdyś na tym forum wątku na temat Wróźki,Pani Marii
Bigoszewskiej. Jako że ne mam zwyczaju oceniać ludzi po samym sposobie bycia, przeczekałam 2
lata od wizyty aby zobaczyć czy osoba ta miała rację lub nie.Ostatnio przeczytałam artykuł we
Wróżce o Pani Marii i uważam że jest to totalne naciąganie ludzi.Po pierwsze: to, co Pani
Bigoszewska opowiada w artukule, o jej sposobach analizy karmy nie ma nic wspólnego z
rzeczywistością.Ta osoba wyciąga na każde pytanie 3 karty i udziela bardzo ogólnych odpowiedzi w
stylu `noooo jest tu jakaś szansa, ale czy ona zostanie wykorzystana, to nie wiem`.
O żadnej analizie nie ma mowy.Ta osoba działa jak maszyna losująca, od siebie nie powie absolutnie
nic i jest niestety bardzo niemiła, na co można by oczywiście przymknąć oko, gdyby jej wróżby się
sprawdzały.W tym przypadku tak nie jest. 3 Sprawy, które przewidziała pozytywnie zakończyły się
wyjątkowo żle, 4 przepowiednie w ogóle nie miały związku z rzeczywistością, a na resztę która miała
się żle skończyć jesycye czekam, może będzie akurat odwrotnie. Zero szczegółów, nerwowe
patrzenie na zegarek, irytacja pztanem o szczegóły,brak zrozumienia, to wszystko nie są cechy
których szuka się u dobrej wróżki.W momencie kiedy osoba ta żąda astronomicznej sumy 250 zł za
poradę, coś takiego jest nie do przyjęcia.Mogę tylko ostrzec potencjalnych klientów, za taką cenę
można w Polsce znaleźć naprawdę kogoś lepszego.Nie dajcie się zwieść reklamą.

Pozdrawiam,

A.
Obserwuj wątek
    • elle666 Re: Maria Bigoszewska 19.07.06, 00:01
      a gdzie ona przyjmuje? tzn. w ktorym mieście?
    • plusaktiv1 Re: Maria Bigoszewska 19.07.06, 07:41
      Nawet jesli ta pani jest beznadziejnie do niczego to nadrabia to ceną. Gdy ona
      od jednego klienta ma 250 zł, inne wróżki by osiagnąć tę sume musza przyjąć 4-5
      klientów. Nigdy nie wróżyłabym sobie za 250 zł i nie chodzi tu o oszczędnoć.
      Poprostu uważam, że warto znaleźć kogoś tańszego, co nie oznacza, że gorszego.
      Ja wróżę sobie w granicach 50-60 zł u jednej pani i wszystko sie sprawdza
      dokładnie w czasie jak mówi- miesiąc, 3 miesiące, rok. Ja jestem zadowolona,
      ona tez jest zdowolona, bo dzięki niskiej sumie mogę ją odwiedzić nawet 2 razy
      w ciągu roku.
      • Gość: angel-a Re: Maria Bigoszewska IP: *.pools.arcor-ip.net 19.07.06, 19:29
        Plusaktiv, u kogo wróżysz?Czy ta osoba też przyjmuje w Warszawie?
        Pani Bigoszewska została mi polecona i wydawało mi się (tak, tak, mój błąd), że skoro osoba ta pisze
        artykuły do gazet i na dodatek jest dosyć znana i odpowiednio droga, to jakość jej usług też będzie na
        odpowiednim poziomie.Najwyraźniej to tylko z butami się sprawdza, że za jakość trzeba zapłacić
        więcej...
        • plusaktiv1 Re: do angel-a 20.07.06, 13:21
          Wróże sobie w Krakowie, ale czesto podróżuje po swiecie i w sytuacjach
          podbramkowych korzystam z usług tej pani równiez przez internet. Zreszta mam
          znajomych tu i tam, niektórzy odwiedzając mnie byli u tej wróżki, teraz mają z
          nią konatkt mailowy i sa zadowoleni.
          Wiedz tez o tym, że są wróżbici, którzy maja tylu klientów, że na pisanie
          artykułów do gazet nie mają czasu. Poza tym reklama w kolorowych czasopismach i
          tv słono kosztuje, stąd ich usługi są bardzo wysokie. Ponoc Aida taka dobra
          wizjonerka...widziałam a jej krótki występ na TopTrendy to jedna wielka kicha.
          Ma podstawowe problemy z budowaniem zdań. I ja mam sobie u kogos takiego
          wróżyć?? Nigdy! Podobnie jak jedna z najdroższych wróżek na Śląsku, zaciagająca
          gwarą śląsko- wiejską.
    • Gość: julia Re: Maria Bigoszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 17:38
      Też miałam okazję być u tej pani.Zachęciły mnie odpowiedzi jakie udziela w
      gazetach.Niestety porada u niej to pomyłka.Dużo rzeczy sprawdziło się odwrotnie,
      a 1/3 wcale.Ta osoba jest poza tym nieuprzejma, mówi nakazującym tonem i jest
      zirytowana pytaniami o szczegóły.Nie mogę opierać decyzji o zmianie pracy tylko
      dlatego,że wróżka powiedziała tak lub nie.Rzucanie monetą taniej by wyszło.
      Nigdy więcej!!
      • Gość: Ania Re: Maria Bigoszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 20:22
        jestem w szoku!!! juz od dawna marzylam o tym aby powróżyla mi pani Maria
        Bigoszewska poniewaz zawsze bylam zdania (sądząc po artykulach) ze jest
        najlepszą wróżką na świecie mądrą profesjonalna itd. A tu jednak psikus!!!! az
        mi sie nie chce wierzyć!!chętnie przeczytalabym jeszcze pare opini na temat
        wróżb tej pani.... pozdrawiam!!! Rozczarowana......
        • Gość: Bianka Re: Maria Bigoszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:27
          Moja kumpela była u niej rok temu,i...wszystko się sprawdziło.Nie wiem od czego
          to zależy,niektórym sprawdzają się wróżby a niektórym nie.Była podobno dość miła
          i wrożyła przez godzinę.Trudno powiedzieć jak jest z tą panią naprawde...
          • Gość: Sara Re: Maria Bigoszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:53
            A ja polecam Panią Marię Piaseckę -przyjmuje na ul.Pańskiej w Warszawie. Nie
            bierze 250 zł, seans godziny to ok. 120 zł. 98% się sprawdza. Pani jest bardzo
            miła - można zadawac dodatkowe pytania, wyjaśnia i posługuje się pięknym,
            literackim językiem. Jak wyjeżdza, podaje klientom maila i tel.... Pozdrawiam!
            • Gość: ewa151260@wp.pl Re: Maria Bigoszewska IP: *.dgpp.pp / *.poczta-polska.pl 10.08.06, 14:37
              Będę wdzięczna za dokładny adres lub nr tlf do Pani Piaseckiej.
              Pozdrawiam
          • karolinaswie1 Re: Maria Bigoszewska 08.07.14, 12:46
            Poproszę pięknie o nr albo mail do Pani Marii Bigoszewskiej
    • mimi_3 Re: Maria Bigoszewska 10.08.06, 20:48
      Byłam u tej Pani pół roku temu z koleżanką.Prywatne mieszkanie,co chwila
      wchodziła jakaś Pani z zapytaniem co ugotowaćna drugie danie.Samo wróżenie mnie
      rozczarowało.Ogólnie nic nie powiedziała, trzeba było zadać bardzo konktretne
      pytanie a i wtedy była odpowiedź tak lub nie.Też cos czytałam we "wróżce" jak
      odpowiada na listy, w sumie bardzo ładnie umie pisać, dowiedziałam się jednak
      ,że ona jest w "normalnym życiu" pisarką więc nie ma sie co dziwić.Z tego co
      opowiada w listach na spotkaniu nie ma śladu.Sprawdzić to się może 2 rzeczy
      sprawdziły,że dostanę pracę i pieniądze na które czekałam.Ale ze studiami i
      życiem prywatnym to strzeliła kulą w płot.Dokładnie odwrotnie (na szczęście) !
      Koleżance też sie tylko jedna rzecz sprawdziła, niestety negatywna.Jak na dość
      wysoka cenę nie był to jakiś hit,no ale każdy musi sam ocenić, czego oczekuje i
      co mu odpowiada. A znacie może jakąś dobrą wróżkę w Krakowie?
      • swiezy_oddech Re: Maria Bigoszewska 11.08.06, 00:22
        przeczytaj kilka odpowiedzi wyżzej lub poszukaj kilka postów niżej
    • agrentowy4321 Re: Maria Bigoszewska 06.03.23, 20:11
      Niekiedy może być to ciekawe
    • irona.sonata Re: Maria Bigoszewska 27.04.23, 10:44
      Bardzo to dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka