13gosia13 21.08.07, 15:01 jakies namiary???potrzebuje pilnie kogos sprawdzonego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: Białystok, podlasie IP: 212.76.37.* 21.08.07, 16:07 może to Ci pomoże w znalezieniu kontaktu do kogoś: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=66662892&a=66708940 Było wiele tematów o wizjonerze wróżbicie Dawidzie Haidari, pewnie jest dobry, ale ja nie byłam wyrobiłam sobie tylko opinie na podstawie postów i tego co znalazłam w necie. wrozbita.vel.pl/ wrozbita.bloog.pl/ wroz-dawid.blog.onet.pl/ Może przyda Ci się ten kontakt. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13gosia13 Re: Białystok, podlasie IP: 83.14.155.* 21.08.07, 18:25 dzieki ale jakos nie mam przekonania :(:( a potrzebny mi naprawde ktos dobry kto moze mi polecic na podstawie wlasnych doswiadczen, albo gdzies w okolicach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Białystok, podlasie IP: *.elpos.net 21.08.07, 20:37 Ja korzystałam z usług Dawida Haidari i powiem, że jak dla mnie jest bardzo dobrym wróżbitą. Skoro nie masz przekonania to Twoja strata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13gosia13 Re: Białystok, podlasie IP: 83.14.155.* 21.08.07, 22:15 a cos wiecej o tym wrozbicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Białystok, podlasie IP: *.elpos.net 22.08.07, 01:54 Ten wątek był tu już poruszony. Oto link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=65938538&a=65939723 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: do 13gosia13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 09:09 Słuchaj Gosiu jeśli nie jesteś przekonana na 100% do tej osoby to szukaj dalej. Nie można tak pod wpływem chwili ulegac presji innej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: do 13gosia13 IP: *.elpos.net 22.08.07, 11:07 Cyprianko czytając Twoje posty wydaje mi się, że próbujesz być momentami mądrzejsza od radia. Nie stawiam Gosi pod presją, zrobi jak zechce, podejmie sama słuszną decyzję. Jak nie jest przekonana do proponowanych osób na forum, to niech tu nie wystawia posta i nie czyta opinii forumowiczów, gdyż ja marnuję swój cenny czas na odpisywanie, a później jeszcze zarzucana mi jest nieelokwencja i stawianie innych pod presją ;/ no comment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: do 13gosia13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 11:25 Ann jeśli radio jest dla Ciebie jedynym nośnikiem informacji, mogę Ci tylko współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: tak sobie myślę, że... IP: 212.76.37.* 22.08.07, 16:06 dzieczyny, dajcie spokój, nie warto się spierać, szkoda czasu. a tak w ogóle to zastanawia mnie, że niektóre osoby szukają niweiadomo czego, bo chcą kogoś wyjątkowego, najlepszego, musi być to osoba rewelacyjna i jakaś wg nich super, przecież nikt taki nie istnieje. Sprawdzalność wróżb trzeba jakoś uśrednić. A gdyby napisać kogoś to zawsze ktoś ma zastrzeżenia i chce jeszcze kogoś lepszego. Przecież tak się po prostu nie da. o tych dobrych nie pisze się na forum a o tych tez dobrych ale z innego środowiska się pisze, ale to nie odpowiada. Czyli i tak zle i tak niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13gosia13 do Iwonki IP: 83.14.155.* 23.08.07, 16:09 ale czemu dobre wrozki nie zasluguja zeby podawac ich namairy na forum????poczta pantoflowa jak kazda inna, jesli sie wybiera taka profesje to trzeba sie liczyc z tym, ze takie tematy beda podawane na forum... niestety... a z tym Panem to chodzilo mi o to, ze nie mam przekonania, do kogos kto sie oglasza w necie :/ ale dziekuje za namiar :) a jakies inne namaiary??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: do 13gosia13 IP: *.elpos.net 23.08.07, 19:19 Jak zauważyłaś, mamy XXI wiek, większość zawodowych wróżek, wróżbitów, jasnowidzów, bioenergoterapeutów ma swoją stronę w internecie. Internet podobnie jak i inne środki masowego przekazu (tv, radio, gazety) jest miejscem, w którym ludzie często szukają odpowiedzi na swoje pytania. To, że ktoś ogłasza się w internecie tak naprawdę nic nie znaczy, nic to nie mówi o jego kompetencji lub jej braku. Zapamiętaj to sobie raz i na całe życie. Jeśli szukasz wróżki niecywilizowanej, która słowo "internet" czy "komputer" słyszała tylko z opowieści - to chyba szukasz nie tu gdzie trzeba. Współczesna wróżka, wróż to przede wszystkim osoba pełniąca funkcję nie tylko prognostyka, lecz również i psychoterapeuty, bo tak naprawdę nie ma w życiu pewników, na wszystko mamy wpływ. Więc czy osoba nie mająca swojej strony w necie, nigdzie się nie ogłaszająca, robiocą "po cichaczu" to, co robi - jest osobą godną ludzkiego zaufania bardziej niż osoba jawnie się tym zajmująca? Uważam, że można się sparzyć przez takie do tego podejście. Ale nie mój biznes, nie moja sprawa ;) Powodzenia w poszukiwaniach. Ann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: do 13gosia13 IP: 212.76.37.* 23.08.07, 20:30 nawet takie wróżki które mają stronę czasem nie przyjmują klientów z internetu stronę chyba mają dla prestiżu. Jak chcesz dobrą wróżkę, wróża z klasą, to popytaj kogoś z rodziny, przyjaciół z realnego życia. Pewnie dlatego nie przyjmują wszystkich z obojetnie jakiego zródła, bo wtedy ich usługi byłby supermarketem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 13gosia13 Re: IP: 83.14.155.* 23.08.07, 20:49 no wlasnie :) tylko zamiast u rodziny chcialam tutaj :) bo niektorzy z rodziny nie wierza we wrozki;)ale z tym supermarketem to trafne podsumowanie <brawo> w bialym wiem ze byly dwie dobre wrozki , jedna nie wrozy :( sama kiedys u niej bylam i byla rewelacujna :):)a druga to jakas cyganka ale podobno nie zyje :/:/ i do niej z 5 lat temu mialam nr tel, ale mi wcielo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: IP: 212.76.37.* 24.08.07, 16:50 rodzina, przyjaciele, ważne aby był to ktoś komu ufasz. A jak wybierasz z internetu to też zwracaaj uwagę na cenę, nie może być za tanio, to podejrzane. Nikt nie sprzedaje swojego talentu za 20 zł, czy 50 zł. Prowadzenie takich usług kosztuje,t o i zawodowa wróżka liczy sobie za swe usługi nie taniej niż 150 zł Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Białystok, podlasie 06.03.23, 07:46 Niekiedy może być to ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś