benek1011 27.11.11, 18:26 Bożena 03.02.1981 Poznałam Mariusza lat 30. Co wyniknie z naszej znajomości? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: proszę o wróżbę 28.11.11, 10:36 Witam, partner bedzie próbować godzić jakieś sprzeczności, pójść na kompromis, znaleźć równowagę w znajomości.. Przeszkód nie da się zlikwidować, trzeba będzie je obejść, przeskoczyć systematycznymi staraniami. Dystans jako przeszkoda może określać odległość w sensie dosłownym między wami albo emocjonalnym. Twoje nastawienie będzie bardziej miało charakter poznawczy, ostrożnej obserwacji-nie widac gwałtownego rzucania się w objęcia. Nie pokazały się karty uczuć. Być może to przyjdzie z czasem. Znajomość bedzie funkcjonować, w ramach reguł, które pewnie są ci już wiadome. Odpowiedz Link
benek1011 Re: proszę o wróżbę 28.11.11, 10:43 A co karty mówią na moją znajomość z Mirkiem 30 lat??? Bardzo proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: proszę o wróżbę 28.11.11, 11:44 Witam, to co was będzie łączyć, to jakiś rodzaj poświęcenia starych wartości, dla nowego. Przewartościowanie znajomości, krótki romans, oszustwo w miłości, ucieczka od odpowiedzialności, sekrety. Wyszły karty dość alarmujące. Nie będzie długiego satysfakcjonującego związku. Przynajmniej wg kart. Pozdrawiam Odpowiedz Link
benek1011 Re: proszę o wróżbę 18.12.11, 15:47 Witam ponownie i proszę o dalszą wróżbę. Spotkałam się z Mariuszem z poprzedniego wątku. On jest zajęty i ja też. Obydwoje przechodzimy kryzys w naszych związkach. Chcemy się dalej spotykać. Czy coś dobrego z tej naszej znajomości wyniknie? Czy on coś czuje do mnie? Czy to raczej dla niego tylko przygoda i odskocznia od życia codziennego? Jestem zagubiona i nie wiem co robić dalej. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: proszę o wróżbę 18.12.11, 16:36 Witam, z przełożenia karty pokazały przejście do aktywności w waszej relacji damsko-męskiej. Położylam rozkład partnerski, w którym pokazały się blokady i danie sobie czasu. On przypatruje się tobie i byłby w stanie kontynuować waszą relację równolegle ze swoim związkiem. Czy on odejdzie od tamtej - w dłuższym okresie czasu tak moze być.Wg kart on stoi w rozkroku, na granicy dwóch możliwości. Jeśli kontynuować tę znajomość to bez pośpiechu i naciskania, dać jej płynąć swoim rytmem. Niestety, to trudne zwłaszcza dla kobiety. Karty uczuć z jego strony się nie pokazały, lecz takie, które pokazują, że działasz na jego zmysły. Mozna na tym budowac relacje przyjacielskiej znajomości, czyli od przyjaźni i seksu do miłości. To wykonalne, choć bardzo trudne. Z dolozenia karty są bardziej optymistyczne-po wielu trudach , które reprezentuje karta XIII Śmierci, można ten związek wprowadzić na nowe tory i może on dobrze funkcjonować w oparciu o konkretne reguły, umówienie się itd. Dlaczego wyszła taka ciężka karta-sądzę, ze wynika to z ilości problemów związanych z tą sytuacją. Czy dla niego jest to przygoda-u was obydwu wyszły ciężkie karty. To nie kojarzy mi się z przygodą, lecz z sytuacją, którą się przeżywa na prawdę. Pozwolę sobie dodać od siebie, że takie relacje wymagają sily psychicznej.Ilość problemów emocjonalnych, jakie spotyka się na tej drodze jest niewiarygodnie duża. Pozdrawiam Odpowiedz Link
benek1011 Re: proszę o wróżbę 18.12.11, 18:57 Jestem osobą bardzo uczuciową i boję się, że mogę się zawieść na nim. Ja się zakocham a on nie. Wydaje mi się, że on jest dobrym człowiekiem. Fajnie nam się rozmawia. Czy tak rzeczywiście jest? Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: proszę o wróżbę 19.12.11, 10:39 Witaj, dobrzy ludzie też popełniają błędy.Mają do tego prawo , jak i cała reszta. Z tamtego rozkładu wyszło, że ciężar emocjonalny związku spocznie na tobie. U ciebie najsilniejszą kartą była karta XV Diabeł ,czyli uzależnienie psychiczne, emocjonalne. Inna karta wskazywała na małe oparcie w świecie rzeczywistym, kreowanie fantazji. I w dobrym i w złym znaczeniu. Dlatego napisałam o konieczności posiadania silnej psychiki. W przelożeniu na działanie-brać z tej relacji tylko to, co dobre. Na pytanie dotyczące jego osoby położyły się 3 karty: XVI Wieża, IV Kije, VI KIjów. Zinterpretowałam to tak: jest szczery, kryzys w jego życiu doprowadził do wybrania innego kierunku postępowania, aby zyskać spełnienie, na tyle na ile jest to możliwe, być kimś ważnym, kto może pokazać inne oblicze, zaznać satysfakcji. Jeśli chodzi o twoją postawę- XII Wisielec, XVI Wieża, VI Monet- zmienić się radykalnie, odpuścić sobie nadmierną emocjonalność, stać się kobietą, która daje to , co chce dać i na własnych zasadach w relacji. Innymi słowy chronić siebie. Oczywiście, nie oznacza to walenia pięścią w stół i tym podobne. Kobieta może byc konsekwentna, silna, a jednocześnie bardzo kobieca i delikatna. Odpowiedz Link