Dodaj do ulubionych

Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!!

23.08.07, 17:04
Błagam, pomóżcie!! Jakiś czas temu ok. pół roku temu, byłam u
tarocistki w okolicach Serocka niedaleko Warszawy. Poleciła mi ją
koleżanka, która była z wizyty bardzo zadowolona. Tak wiec ja WIELKI
niedowaiarek poszłąm bardziej, zeby się przekonać cóz to takiego
dzieje się na tego typu seansach niż żeby uzyskac poradę. Byłam
wówczas w dużym dołku, i nie bardzo wierzyłam, ze ktos mi moze
pomóc.Szczegółów nie będe teraz pisać, ale całe spotkanie było
zwrotnym momentem w moim mysleniu. Pani jasno wytłumaczyła dlaczego
pewne błędy popoełniam w swoim zyciu, ile w tym mojej winy, a co
najwazniejsze jak mogę sobie ztym poradzić.I po pierwsze
zrozumiałam wiele- bo nie wszystkie - swoje problemy i ...Wiele się
zmieniło. Teraz znów bardzo potrzebuje rady, rozmowy, a numer
telefonu zgubiłam, koleżanka wyemigrowała do Szkocji. Może ktos z
Was tam był i mi pomoże? to baaardzo ważne dla mnie....
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.aster.pl 23.08.07, 21:34
      "moja" jest z okolic Serocka, choć mi tarota stawiała w Warszawie
      ale nie wiem czy to ta sama. Podaj wiecej szczegółow, to moze ci
      pomogę :-)
      • kotkowa1 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 24.08.07, 07:17
        Zrobiłas mi nadzieje... a więc tak: pani u której byłam jest młoda i
        bardzo drobna- to o wyglądzie. A stawiając karty jest bardzo
        konkretna, ale delikatna też przy tym bardzo i to, co ważne dla
        mnie, ma sie wrażenie, ze ta pani rozumie człowieka, że nic, co tam
        w akrtach wychodzi nie jest dla niej szokujące. Mam na mysli, ze
        mimo iż słyszysz czasami o trochę wstydliwych rzeczach na swój
        temat, to nie jest ci głupio. T Pani stwarza własnie taką miłą
        atmosferę... Cóż wiecej mam napisać? Ja nawet nie znam jej imienia,
        ale może to jeszcze nie przegrana sprawa?
    • Gość: Norma Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.08.07, 08:57
      Ja kogoś takiego znam! Opis by pasował. Daj adres - prześlę Ci tel. i jak nazywa
      sie ta pani.
      • pocotak Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 24.08.07, 12:13
        A ile ta pani bierze za wizytę?
        • kotkowa1 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 24.08.07, 16:45
          ta moja brala 50 zł. wizyta trwala ok godziny i ja juz bylam
          wyczerpana po tylu informacjach ktore uzyskalam a moja pani nie
          • kotkowa1 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 24.08.07, 16:52
            dodam tylko ze bylam pol roku temu i nie wiem jaka teraz jest
            cena...No i narazie nie wiem, czy w ogole odnajde namiary do mojeje
            pani ;-) ale mocno wierze ze ktos tez ja zna
            Czekam na odp Normy, bo moze ona wlasnie tez u niej byla...
    • Gość: Norma Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.08.07, 19:53
      Podaj proszę jakiś adres, na który mam Ci przesłać namiary.
      Tak publicznie nie będę podawać!
      • kotkowa1 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 25.08.07, 07:30
        Norma -no przecież mozesz wysłać na pocztę gazetową, tzn
        kotkowa1@gazeta.pl. czekam
      • magda77771 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 27.08.07, 10:18
        Norma,
        poproszę Cie o namiar do tej Pani, bardzo mi na tym zalezy,
        z góry bardzo, bardzo dziekuję,
        magda
    • Gość: Andrew Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 21:16
      Swego czasu byłem u takiej babki, gdzieś za Zalewem Zegrzyńskim w kierunku na
      Pułtusk, to może i Serock. Kumpela mnie tam zawiozła, bo stwierdziła, że może
      pomoże mi w ten sposób. Rzeczywiście, babka mówi o sobie raczej jako o
      terapeutce a nie wróżce i bardzo fachowo rozmawia o nurtujących problemach.
      • kotkowa1 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 26.08.07, 07:12
        Hurrra!!!! To niesamowite, ale udalo się!! Dzięki Norma za tel.
        Znalazła isę "moja pani"! Juz dzwoniłam i juz sie umówiłam!! nawet
        nie wiecie jak się ciesze. Ide we wtorek.
        • Gość: Swietlana Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.aster.pl 26.08.07, 07:38
          a opowiesz nam jak wrócisz od niej? bo moze i ja bym poszla ;-)
          • Gość: Ola Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.aster.pl 27.08.07, 07:16
            ja tez poporsze o namiary. moze na priv?
            • kotkowa1 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 29.08.07, 06:51
              Wczoraj byłam.Wrazenie niesamowite. Rozmawiałam z tarocistką ponad
              godzinę. Pytań miałam dużo, jedno ważniejsze od drugiego. Jakze
              bardzo wyjechałam stamtąd uspokojona. Anielska chyba cierpliwosc
              tarocistki i wyrozumiałośc spowodowała ze nie wstydziłam się pytać i
              powierzać jej swoich wątpliwości. Jej, czy kartom? Nie wiem, ale
              odpowiedzi, które uzyskałm dały dużo do myślenia- pół nocy nie
              przespałam :-))Ale dziś jestem rześka i radosna, choć nie ma jeszcze
              7 rano. Polecam wszystkim, naprawdę. Ale tarot to nie przepowiadanie
              przyszłości i na to nie wolno sie nastawiać. To głeboka analiza
              życia tu i teraz, a gdy to pojmiemy przyszłośc jest już łatwiejsza i
              bardziej otwarta. Polecam!Polecam!Polecam!
              • martar6 Re: namiar 29.08.07, 09:41
                hej,

mogę prosić o Jej namiar?
                marta.r1@op.pl

dzięki z góry:-)
              • magda77771 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 29.08.07, 10:39
                cześć, poprosze równiez o namiar,
                magda77771@gazeta.pl

z góry dziękuję
              • barbara451 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 29.08.07, 11:08
                Bardzo prosze o namiary do tej wrozki. Jak tam dojechac z Warszawy i
                ile kosztuje wizyta?
                Z gory dziekuje, Barbara
                • Gość: Swietlana Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.aster.pl 29.08.07, 12:50
                  no to ja tez poproszę :-) Przyslij na priv, bo tu krzycza jak sie
                  jawnie podaje, ze niby to reklama.
                  • Gość: Norma Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.08.07, 13:32
                    Reklama, jak reklama, ale ktoś może sobie nie życzyć aby jego dane były podawane
                    do wiadomości publicznej!
                    To co się tu wyrabia, na forum, to skandal!
                    • kotkowa1 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 30.08.07, 12:42
                      na priv podałam namiary na tarocistkę. Ale moja poczta coś dziwnie
                      działa- wiec jeśli dziewczyny, które o to prosiły nie dostały ode
                      mnie maila, prosze dajcie znać to wyśle jeszcze raz
                      • Gość: Marlena Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.aster.pl 30.08.07, 19:50
                        ja kiedyś byłam u jakiejś tarocistki, ale bardzo mi sie tam nie
                        podobało. aż zła na siebie byłam ze po prostu nie wyszlam od niej
                        tylko siedzialam i sluchalam, co mowi. oczywiscie niec a nic sie nie
                        sprawdzilo. Ale to juz bylo dawno, wiec moze teraz sprobuje znow?
                        tak jakos cieplo o niej piszesz, wiec ja tez prosze namiary
                      • dar124 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 30.08.07, 21:41
                        czesc kotkowa1 - moge prosic o namiary do tej tarocistki
                        próbowałem napisac do ciebie , ale informuje mi ze nie masz adresu
                        wiec jesli mozesz wysłac na moj adres mailowy

pozdrawiam
                        darek
                        • ewcik03 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 30.08.07, 21:54
                          ja bym również poprosiła :::))))
                        • kotkowa1 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 30.08.07, 22:27
                          no własnie, cos sie dzieje z moja poczta :-(( a Ty masz adres
                          gazetowy?
                          • kotkowa1 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 30.08.07, 22:36
                            jak dzis mi si nie uda to jutro wyslę namiary z konta kolegi z
                            pracy. mam nadzieje ze sie zgodzi..
                            • Gość: Zora11 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.aster.pl 02.09.07, 11:14
                              czy ja tez mogę poprosic?
              • agnieszka157 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 09.09.07, 16:39
                jak będziesz wysyłać innym namiary do tej wróżki to ja też poproszę :))Pozdrawiam
                • Gość: Andrew Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 19:04
                  Wysłałem Ci namiary na maila. Pozdrawiam
                  • agnieszka157 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 09.09.07, 20:36
                    Dzięki:)
                • kotkowa1 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 09.09.07, 19:08
                  przeslalam juz.znow ze skrzynki kolegi, bo ja dzis niestety jeszcze
                  w pracy :-(( a moze wiecie dlaczego moja gazetowa poczta nie dziala
                  wciaz?
                  • agnieszka157 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 09.09.07, 21:04
                    dzięki za namiary :)
                    • Gość: Jola Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.aster.pl 13.09.07, 17:32
                      Czytam to co tu piszecie i mam dylemat. Pójśc, czy nie? bardzo
                      potrzebuj e porady. ale czy warto? moze ktoś kto byl u tej pani
                      napisze jakie wrażenia?
                  • vejni Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 14.09.07, 13:38
                    Ja tez bardzo prosze o namiary, wlasnie szukam kogos kto mi pomoze rozstrzygnac
                    moje dylematy:(((, i to co pisalas o tej Pani bardzo mnie zachecilo. Czy ona w
                    samej Warszawie tez przyjmuje? adres gazetowy
                    • kotkowa1 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 14.09.07, 16:47
                      wyslalam namiary na maila gazetowego. pozdrawiam
                      • Gość: Swietlana Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.aster.pl 14.09.07, 18:55
                        słuchajcie! bylam bylam. Wróżka zaanalizowala moja sytuacje obecna,
                        zajrzala trochę w przeszlośc tlumaczac dlaczego dzis jest
                        tak...smutno, jak jest.No i że to niestety duzo mojej winy, bo
                        troche nabroilam :-(( Ale konkretne rady dostalam i nadziei duzo
                        tez :-)
                        • Gość: Swietlana Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.aster.pl 14.09.07, 18:57
                          i oczywiscie dzięki Kotkowa1 za namiary!!
                          • Gość: lisa Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.eranet.pl 15.09.07, 16:17
                            Kotkowa1 - ja tez bardzo prosze! sniegotka@gazeta.pl
                            • Gość: Jola do Swietlany IP: *.aster.pl 17.09.07, 19:41
                              Napisz jak mozesz cos wiecej o tej wizycie, bo ja sie wciaz
                              zastanawiam. zapisalam sie do innej wrozki- Semirany-, ale dzis
                              kolezanka ktora u niej byla mowi ze nic a nic sie jej nie
                              sprawdzilo. wiec moze jednak do tej tarocistki bym sie wybrala?
    • troll16 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 17.09.07, 22:59
      ja tez poprosilabym o namiary na maila gazetowego
      • Gość: shantala Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.proxnet.pl 19.09.07, 10:34
        Ja też bardzo prosze o namiary na pania sabinach@poczta.onet.pl W
        ten weekend bede w Warszawie i moze udalo by mi sie umówic, bo tez
        jestem na życiowym zakrecie.
    • snaki5 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 23.09.07, 19:28
      Dzięki za namiary :-) Bardzo skorzystałem!
      • kotkowa1 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 23.09.07, 21:41
        to ja sie tez bardzo ciesze! wielu osobom wysylalam namiary do
        tarocistki tak poza forum od razu na skrzynkę -oczywiscie tym
        osobom, ktore o to prosiły :-). Ciekawa jednak jestem jakie macie
        wrazenia po wizycie. Takie jak ja i teraz snaki5? a moze komuś
        wyjątkowo sie nie podobala wizyta?i w ogole kto skorzystal? fajnie
        jakbyście napisali- zawsze to moze byc jakas zacheta, no albo
        przestroga, dla innych.Napiszecie?
        • kotkowa1 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 23.09.07, 21:57
          jeszcze tylko dodam, że na skrzynke dostałam kilka krótkich relacji
          i wrazeń, ale myślę, ze fajnie by bylo,zeby tak na forum ktos o tym
          tez napisał, tak dla innych tez :-)
          • Gość: Swietlana Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.aster.pl 24.09.07, 20:26
            ja narazie zadzwonilam tylko i pani nie miala wolnego terminu w
            ciagu tygodnia, ale umowilam sie na sobote.to pewnie potem wam
            opowiem. przez tel jest OK
            • Gość: hannajolanta Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 22:36
              Gość: Swietlana 14.09.07, 18:55 Odpowiedz

słuchajcie! bylam bylam. Wróżka zaanalizowala moja sytuacje obecna,
              zajrzala trochę w przeszlośc tlumaczac dlaczego dzis jest
              tak...smutno, jak jest.No i że to niestety duzo mojej winy, bo
              troche nabroilam :-(( Ale konkretne rady dostalam i nadziei duzo
              tez :-)

To przepraszam byłaś i wybierasz się po raz kolejny (ale nie udało Ci się
              umówić), czy ktoś ma taki sam nick jak Ty czy zapomniałaś, że coś już napisałaś
              w tym wątku? Pytam bo za jakiś czas na pewno zechcę wybrać się do wróżki i
              myślałam, że wypróbuję kogoś nowego. Ale tu coś pokręciłyście dziewczyny (albo
              dziewczyno)
              • swietlana_2 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 25.09.07, 07:44
                Dobrze ze zagladam na to forum.!Ktos mi po prostu zabral mój nick,
                moze wypozyczyl goscinnie ;-),wiec sie juz teraz na stale
                zalogowalam. Ja byłam byłam i jestem zadowolona, a ta co ma dopiero
                dzwonic to nie ja!!!!!!!! Hannajolanta dobrze ze zwrocilas na to
                uwage.
                • guerlaine Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 25.09.07, 14:41
                  A mogę ja prosić? Byłam ostatnio u takiej osoby, chcę porównać, czy to ta sama!
                  Bardzo proszę o tel. Mój mail guerlaine@gazeta.pl
                  Nie chcę powiedzieć, że wciąż chodzę do takich osób, ale chciałabym porównać to
                  co usłyszałam jeszcze u kogoś. A nie mieszkam w Warszawie.
                  A swoją drogą, czy tak zaczyna sie uzależnienie od wróżek? ;-)))
                  • miodowapszczolka Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 25.09.07, 19:49
                    Czy ja też bym mogła prosić na maila gazetowego o namiary do tej pani. Wiecie
                    mam kilka poważnych życiowych dylematów, a którymi gryzę się już bardzo długo i
                    nie umiem sobie sama z nimi poradzić. Mam nadzieję, że taka wizyta może coś mi
                    rozjaśni w głowie i w końcu dojdę do jakiś konstruktywnych wniosków bo wydaje mi
                    się, że strasznie się zapętliłam w swoich rozmyślaniach.
                    • kotkowa1 Namiary 26.09.07, 11:25
                      Guerlaine i miodowapszczolko! namiary przesłalam wam na skrzynkei
                      gazetowe :-)
                      • Gość: kinga Re: Namiary IP: *.chello.pl 30.09.07, 01:13
                        i ja bardzo prosze o namiary na ta Pania. Sama nie raz korzystałam z
                        uslug tarocistek-mam nawet jedna ukochana Pania ale dla odmiany
                        sprobowalabym pojsc gdzies jeszcze. Moja wrozka jest z wawy i duzo
                        droższa. Bardzo mi pomozesz podajac namiar,z gory dzieki
                        kinga
                        kingagwiazdka27@amorki.pl
                        • beanr Re: Namiary 30.09.07, 19:32
                          Czy ja również mogę prosić? Dzięki.
                          • Gość: kasztany 2 Re: Namiary IP: *.aster.pl 01.10.07, 12:55
                            czy ona daleko od warszawy przyjmuje?
                • Gość: an.ex Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 11:26
                  czy ja również moge prosić o namiary na tą Tarocistkę.
                  z góry dziękuje dziewczyny,
                  an.ex
                  • Gość: scraperek Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.spray.net.pl 06.10.07, 15:08
                    ja też bardzo ślicznie proszę o te namiary :-) z góry dzięki
                    • kotkowa1 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 06.10.07, 17:41
                      chetnie podam namiary, tylko na jaki adres? podajcie maila!
                      • Gość: ddd Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.spray.net.pl 06.10.07, 20:22
                        ja poproszę na xylorin@poczta.onet.pl

dzięki bardzo:)
    • laik10 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 06.10.07, 20:39
      Swietna robota kotkowa1 , nic dodac i ujac
      haha naiwnych nie sieja sami sie rodza i teraz wszyscy leca do super tarociski bo kotkowa1 tam byla i amnezji dostala i zapomniala kto ? gdzie? i teraz nagle oswiecenie
      o naiwny ,naiwny ale jak taka super to czemu nie/
      Czekam na osoby zadowolone z tej super tarocistki.
      • Gość: Norma Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.10.07, 14:52
        Sądząc po twoich wypowiedziach z innych wątków założyłeś sobie, że będziesz się
        czepiać? Robisz to dla sportu, czy żeby trochę konkurencję podkopać? ;))
        Czyjaś naiwność Cię boli - jaki szlachetny!
        A może coś innego Cię jednak boli...
        • laik10 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 07.10.07, 16:05
          dzieki ,jak narazie mi nic nie dolega.
          Jestem bestronnym obserwatorem i nadziwic sie nie moge .
          Cwaniactwo ,chamstwo, niekompetencje czuje na wiele kilometrow.
          • Gość: Norma Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.10.07, 16:15
            A ja na kilometr czuję pieniaczy ;))
            Dla zasady trochę powyzywać, rzucić kilka ostrych epitetów i już dzień nie jest
            stracony - prawda?
            Chamstwo?, niekompetencja?
            No, no, wyobraźnia to Ci pracuje ostro - tylko jakby nie w dobrą stronę.
            Jak na bezstronnego obserwatora bardzo się angażujesz ;))
    • Gość: Norma Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.10.07, 16:26
      Bardzo, bardzo mnie interesuje dlaczego przyczepiłeś się (przyczepiłaś) do tego
      wątku tak szczególnie. Są tu na forum wątki ewidentnie reklamowa (wszystkie
      mające w tytułach imiona wróżek).
      Ten takim nie jest. Wystarczy wrzucić w wyszukiwarkę Twoje posty - widać jak na
      dłoni, że lubisz sobie pobzyczeć dla zasady. ;))
      Ja może podobnie, ale staram się to robić w dobrej wierze a nie aby powyzywać
      czy obrażać.
      • kotkowa1 Do Laika 08.10.07, 11:31
        ja sie tlumaczyc nie zamierzam. jesli ktos chce swoje sily tracic
        na szukanie zlodziei, klamcow itp, to jego wola. Nikogo nie zmuszam
        ani do czytania tego wątku, ani tym bardziej do odwiedzania tej
        tarocistki, albo jakiejs innej. Ja ją znalazlam, ucieszylam sie i
        tyle. A jak ktos chce widziec drugie dno tam, gdzie go nie ma, no to
        na to juz wplywu nie mam. Zreszta teraz bardzo modne jest szukanie
        wrogów, wiec moze to taki zew czasow?
        • aniawlo1 Byłam.. 15.10.07, 14:34
          Ja byłam u tej tarocistki i muszę powiedzieć że poszłam z
          niedowierzaniem i bardziej dla zabawy a wyszłam bardzo mile
          zaskoczona.Kobitka poświeciła mi 1.5h bardzo rzetelnie odpowiadała na
          zadane pytanie.Portret numerologiczny który usłyszałam wbił mnie w
          siedzenie bo skąd Ona mogła akurat to wiedzieć? Opowiadała o wielu
          moich cechach,których na pewno nie można dopasować do innej osoby więc
          naprawdę byłam zaskoczona. Co do przyszłości to trudno stwierdzić w tej
          chwili bo to czas pokaże:) Wiem jedno ze na pewno nie żałuje a
          wizyta u tej Pani poprawiła mi samopoczucie i pokazała na pewne rzeczy
          spojrzenie z całkiem innej strony dlatego serdecznie polecam:)
    • Gość: Katarynka Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.era.pl 15.10.07, 15:50
      jeżeli jeszcze nie znudziło Ci sie podsyłanie namiaru na te twoja
      tarocistke, będę wdzięczna za podanie ich mi na maila
      kachniczka1@gazeta.pl
      dzięki :)

• Gość: Piotr Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 22:25
      witaj , nie musisz miec tarocistki w Warszawie ,a jest ona na
      www.tarot-ewa.pl i odpowiada e-mailowo
      • Gość: Zoska Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.aster.pl 18.10.07, 18:10
        cha cha cha! wlasnie przeczytalam na tym samym forum tylko w innym
        watku jak fatalne ma "recenzje" swoich wrózb. daruj sobie taka
        reklame!
        • Gość: Zoska Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! IP: *.aster.pl 18.10.07, 20:29
          to co npisalam tyczy sie Piotra i jego zachwalania wróżki
          internetowej , bo o tarocistce , o ktorej tyle tu piszecie nic nie
          wiem.
    • agrentowy4321 Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 06.03.23, 07:41
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: Tarocistka- okolice Warszawy- pomóżcie!!! 26.04.23, 20:04
      To nurtujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka