Dodaj do ulubionych

Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adammusa?

25.09.07, 00:11
Witam serdecznie.

Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adammusa?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 12:27
      tak, po wplaceniu pieniedzy na konto, wiecej sie nie odezwal... i
      chyba cale szczescie.
    • Gość: kinga Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.chello.pl 30.09.07, 01:19
      ja korzystalam i korzystac bede-super czlowiek,naprawde polecam
      • Gość: Ann Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.elpos.net 30.09.07, 01:45
        Ludzie, przecież ten Adammus to jakis nawiedzony człowiek zajmujący sie czarną
        magią, i proponuje na dodatek na swojej stronie usługi z zakresu rzucania klątw,
        uroków itd. Dziwię się, że są tacy,którzy chcą jego wróżby. Strona poza tym jest
        beznadziejna i wątpię, aby on nawet stawiał karty. Pewnie robi to za niego
        system, a naiwni bulą kasę.
      • wnisia Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 30.09.07, 02:03
        Kingo mozesz mi powiedziec po jakim czasie bylo widac efekty jego
        dzialan,bo z tego co wiem to czas jest rozny i indywidualny dla
        kazdej osoby tzn raz szybciej dziala magia raz wolniej.
        Czy po wykonaniu uslugi odezwal sie jeszcze ze to zrobil czy ty
        pierwsza pytalas sie jak poszlo i sprawy po sie maja?
        • Gość: kinga Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.chello.pl 30.09.07, 19:10
          witaj,to bylo jakis czas temu. Ja dostalam informacje jak rzucic
          urok-udalo sie. Problem polega na tym ze nie potrafie sie teraz
          uwolnic od tej osoby,nic nie dziala. Dodam ze nie buliłam kasy
          zupełnie-jak to ktos nazwał i naiwna tez nie jestem. Po prostu
          wierze w takie rzeczy.
          pozdrawiam
          kinga
          • wnisia Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 30.09.07, 20:07
            ja zamierzam prosic zeby on cos zrobil bo ma pewnie wieksze
            zdolnosci,powiedz mi po jakim czasie zaczelo dzialac u ciebie i ta
            osoba sie przywiazala bo to wazne i pewnie o szczegolach nie mozesz
            mowic ale czy to byl prosty rytual chodzi mi np o skladniki bo sie
            zastanawiam czy poza tym ze Adammus zadziala i mu zlece to moze
            zamowic sobie tez zebym to dodatkowo ja rzucila urok

pozdrawiam Ewa
            • wnisia Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 30.09.07, 20:21
              tez wierze w magie i te rzeczy ale nie jestem cierpliwa i chcialabym
              zeby to stalo sie na juz a tak chyba nie ma,powiedz mi jeszcze jak
              ta osoba na ktora rzucilas urok zaczela sie zachowywac w stosunku do
              ciebie czy ty wyczulas ze to dziala czy realnie sie objawilo w
              zachowaniu tej osoby

Ewa
              • Gość: Ann Przeczytajcie to głupie baby! IP: *.elpos.net 30.09.07, 20:54
                Pamiętajcie, że z niewolnika nie zrobicie ukochanego, będziecie mieli tylko
                "kulę u nogi" i zombie, który nie będzie dla Was okazywał uczuć, a jedynie
                będzie przy Was, bo nie będzie sie mógł uwolnić! Jest to działanie czarnej magii
                (sprzeciwienie się wolnej woli danej od Boga) i obróci się przeciwko Wam!
                Konsekwencje mogą stać się nawet takie, że rozsypie się Wam cały świat a wtedy
                czarna magia nie pomoże! Puknijcie się Więc w łepetyny i pomyślcie, co robicie?!
                Jeśli nie szanujecie siebie i swojej woli, to przynajmniej uszanujcie drugą
                osobę. Myślicie, że czary zapewnią Wam miłość osoby, która Was nie chce? Nie
                zapewnią. Będzie to tylko fałsz, obłuda, a z czasem płacz i zgrzytanie zębów.

Jeśli chcecie porady w życiu, idźcie do porządnej, dobrej wróżki, która opowie o
                Waszym losie. Idźcie, póki nie jest za późno.
              • angelbell Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 30.09.07, 22:15
                To cwicz cierpliwosc albo majatek stracisz potem na chusteczki
                higieniczne i oby tylko na to....
                • Gość: Gabriella25 Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.osiedle.net.pl 06.10.07, 17:12
                  Hej
                  Ja niedawno poprosiłam go o rzucenie uroku.Pisze też czasem smsy do niego na
                  czat i muszę przyznać,że on już wie,że to ja i nawet nie muszę zadawać
                  konkretnego pytania a on już wie o co chodzi. To miłe kiedy ktoś cię pamieta.On
                  mówi zebym czekała ze poodczas rzucania uroku mial dobry kontakt z tym
                  chłopakiem o którego mi chodzi i że teraz urok musi się rozwinac.Zobaczymy jak
                  to dalej pojdzie.
                  Kingo, a powiedz mi czy trudno jest skompletowac skladniki do tego zeby samemu
                  rzucic urok?
                  • Gość: Ann Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.elpos.net 06.10.07, 17:32
                    Haha ale wy durne jesteście ;) Przepraszam, ale to jedyne słowo, które Was opisuje.

O naiwności nie wspomnę.
                    • wnisia Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 18.10.07, 15:36
                      Witam serdecznie.

Ponawiam pytanie. Czy jest ktos jeszcze kto korzystal z uslug
                      adammusa i czy zadzialaly,a wrozby z kart tarota sie sprawdzily?

Pozdrawiam Ewa
                      • Gość: iwona Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: 212.76.37.* 19.10.07, 23:25
                        nigdy o kimś takim nie słyszałam.

teraz weszłam na stronę tego wróża i nadziwić się nie mogę, że kogoś
                        mogła taka oferta zainteresować. mnie raczej niepokoi treść tej
                        strony, niż zachęca do kontaktu.
                  • Gość: karola Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 15:20
                    Gabriello czy możesz dać znać jak sprawy się rozwijają..proszę
                    • gabriella25 Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 23.10.07, 21:27
                      Hej
                      Karola, wiesz jak ostatnio z nim pisalam to mi powiedzial ze dajemy mu pare dni
                      na odezwanie sie a jak nie odezwie si to wykona mi jakis specjalny urok.Ja
                      mu(tzn temu chlopakowi) sama dalam czas do 10 listopada i poinformowalam o tym
                      Adammusa i on sie zgodzil i powioedzial ze po 10 sie odezwie.Zaskoczyl mnie
                      wiesz tym razem, bo jak tylko wpisalam ta poczatkowa trsc:"magia", to odpisal
                      mniej wiecej tak: "Witam, czy cos sie zmienilo od naszej ostatniej rozmowy pani
                      Gabrielo?'
                      A powiedz mi Ty tez korzystalas z jego uslug? i jak ?
                      • ewagorak Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 23.10.07, 22:37
                        Mam nadzieję, ze ktoś was obrzuci klątwą, żebyście wreszcie zmądrzały.
                        • Gość: karola Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 09:49
                          wiesz co zostaw dla siebie te głupie uwagi .........wiesz co to Konstytucja ?
                          jak nie to poczytaj tam jest coś o wolności słowa, myśli...........i daruj
                          sobie. Obyś nigdy nie musiała nawet myśleć o tego typu rzeczach jakim jest
                          urok...... guzik wiesz o kim koliwiek na tym forum więc odpusc bo na nikogo to
                          nie działa
                          • Gość: Gabriella25 Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.osiedle.net.pl 24.10.07, 18:38
                            Zgadzam sie z Toba Karola. Przeciez nikt z nas nie robi tego dla zabawy
                            tylko...jak juz wszystko inne zawodzi to sie probuje wszystkiego.Oby ta co tak
                            uwaza nigdy nie znalazla sie w takiej sytuacji jak niektorzy z nas.
                            • Gość: eheh Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.toya.net.pl 24.10.07, 19:15
                              Ja skorzystalam z uroku milosnego...to bylo w sierpniu, mamy koniec
                              pazdziernika i niestety NIC... szkoda, ale to jednak nie dziala. :(
                              O naiwnosci.
                            • Gość: Ann do Karoli i Gabrielli IP: *.elpos.net 24.10.07, 19:44
                              Kiedy wszystko inne zawodzi w miłości i facet Was nie kocha, to trzeba sobie
                              poszukać kogoś innego! Myślicie próżniaczki tylko o sobie a nie o drugim
                              człowieku! Żałosne jest to, że zamiast odnaleźć wiarę w siebie i rzucić w szmaty
                              faceta, który nic już od Was nie chce, trzymacie się niego jak rzep psiego gówna
                              i myślicie, że czarna magia pomoże was uszczęśliwić. Chciałabym zobaczyć Waszą
                              minę po czasie, choć z pewnością nie będzie to miły widok.
                              • Gość: karola Re: do Karoli i Gabrielli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 09:19
                                .........a skad Ty możesz wiedzieć czy facet od nas nic nie chce......gó..
                                wiesz i trzymasz się tego tematu jak "rzep psiego gówna"...słaba jesteś. Idź na
                                forum o kwaitakach może znajdziesz tam coś dla siebie........
                                • Gość: Ann Re: do Karoli i Gabrielli IP: *.elpos.net 25.10.07, 12:36
                                  Jeśli to wy odwołujecie się do demonów i czarnej magii w celu rozwiązania swoich
                                  problemów, z którymi sobie nie radzicie, to znaczy, ze to Wy jesteście bardzo
                                  słabe. Pozostaje mi tylko gratulować odwagi i współczuć głupoty do stosowania
                                  czarnej magii.
                                  • Gość: karola do ANN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 08:50
                                    jeszcze nikt się nie odwołał do magii a Ty już osądzasz...jaka to
                                    odwaga.........jak dla mnie jesteś kiepskim doradcą bo zamiast próbować pomóc
                                    oskarżasz i wydajesz banalne opinie...i do tego nazywasz siebie ODWAŻNĄ
                                    ...lepjej ich nie obrażaj.
                                    Daj coś z siebie a wtedy moze powiem Ci że jesteś odważna..Póki co daj sobie
                                    spokój z ocenami innych...

Jeju jaka lipa...brak mi słów
                                    • Gość: Ann Re: do ANN IP: *.elpos.net 26.10.07, 15:23
                                      Cierpisz Karolo na zaniki pamięci czy totalną głupotę? Przepraszam, ale mam
                                      pytanie: skoro piszecie do Adammusa i prosicie go o rytuały czarnej magii, to
                                      chyba wiadome, że się do niej odwołujecie. Nieważne, że to praktycznie nie wy
                                      wykonujecie rytuał - ale na wasze zlecenie ktoś inny robi machlojki
                                      energetyczne. Ucierpicie z czasem i wy, i ten wasz Adammus, jeśli rzeczywiście
                                      jego oferta nie jest tylko prowokacją i oszustwem na naiwnych.

Ja nie mogę wam pomóc, bo nie chcecie słuchać moich rad. Powiedziałam - do
                                      miłości człowieka nie przymusisz żadnym magicznym rytuałem. Jedynie własne
                                      postępowanie może zmienić coś w relacjach międzypartnerskich. Jeśli zaś nadal
                                      jest źle, to na co chcesz pracować? Na zjedzony chleb?

Pozdrawiam i życzę jednak przemyślenia tematu. Mamy XXI wiek, ludzi oświeconych
                                      bardziej niż w średniowieczu, a jednak i w tej regule jak widać są wyjątki, co
                                      mnie osobiście dość irytuje.
                                      • Gość: fgh Re: do ANN IP: *.toya.net.pl 12.11.07, 12:24
                                        I jak zadzialalo ???
                      • mo-zi Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 14.11.07, 09:02
                        hej Gabrielo ! Jak sprawy się mają u Ciebie? Zadziałało

karola
          • wnisia Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 14.11.07, 14:37
            Kingo odezwij sie do mnie jak mozesz na priva,chcialam sie
            dowiedziec o pare spraw odnosnie uroku ktory dostalas i co wazne
            zadzialal,tez zamowilam i chcialam sie o porade tez zapytac

Ewa
            • Gość: teczka Ja tez zamowilam... IP: *.toya.net.pl 14.11.07, 20:48
              Nie dziala! Zamowilam, odczekalam kilka miesiecy i nic, wiec
              napisalam smsa do niego, obiecal ze rytual powtorzy i nadal nic. To
              naciagnie.
              • Gość: gość Re: Ja tez zamowilam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 22:32
                Ja również zamówiłam i też nic. Niektórzy robią kasę na ludzkiej
                naiwności. Do nich zalicza się również Adammus. Nie miejcie złudzeń,
                to jedno wielkie oszustwo.
    • agrentowy4321 Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 06.03.23, 06:45
      Czasem sporo czasu to zajmuje
    • irona.sonata Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 26.04.23, 18:51
      Ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka