wnisia 25.09.07, 00:11 Witam serdecznie. Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adammusa? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 12:27 tak, po wplaceniu pieniedzy na konto, wiecej sie nie odezwal... i chyba cale szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.chello.pl 30.09.07, 01:19 ja korzystalam i korzystac bede-super czlowiek,naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.elpos.net 30.09.07, 01:45 Ludzie, przecież ten Adammus to jakis nawiedzony człowiek zajmujący sie czarną magią, i proponuje na dodatek na swojej stronie usługi z zakresu rzucania klątw, uroków itd. Dziwię się, że są tacy,którzy chcą jego wróżby. Strona poza tym jest beznadziejna i wątpię, aby on nawet stawiał karty. Pewnie robi to za niego system, a naiwni bulą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
wnisia Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 30.09.07, 02:03 Kingo mozesz mi powiedziec po jakim czasie bylo widac efekty jego dzialan,bo z tego co wiem to czas jest rozny i indywidualny dla kazdej osoby tzn raz szybciej dziala magia raz wolniej. Czy po wykonaniu uslugi odezwal sie jeszcze ze to zrobil czy ty pierwsza pytalas sie jak poszlo i sprawy po sie maja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.chello.pl 30.09.07, 19:10 witaj,to bylo jakis czas temu. Ja dostalam informacje jak rzucic urok-udalo sie. Problem polega na tym ze nie potrafie sie teraz uwolnic od tej osoby,nic nie dziala. Dodam ze nie buliłam kasy zupełnie-jak to ktos nazwał i naiwna tez nie jestem. Po prostu wierze w takie rzeczy. pozdrawiam kinga Odpowiedz Link Zgłoś
wnisia Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 30.09.07, 20:07 ja zamierzam prosic zeby on cos zrobil bo ma pewnie wieksze zdolnosci,powiedz mi po jakim czasie zaczelo dzialac u ciebie i ta osoba sie przywiazala bo to wazne i pewnie o szczegolach nie mozesz mowic ale czy to byl prosty rytual chodzi mi np o skladniki bo sie zastanawiam czy poza tym ze Adammus zadziala i mu zlece to moze zamowic sobie tez zebym to dodatkowo ja rzucila urok pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
wnisia Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 30.09.07, 20:21 tez wierze w magie i te rzeczy ale nie jestem cierpliwa i chcialabym zeby to stalo sie na juz a tak chyba nie ma,powiedz mi jeszcze jak ta osoba na ktora rzucilas urok zaczela sie zachowywac w stosunku do ciebie czy ty wyczulas ze to dziala czy realnie sie objawilo w zachowaniu tej osoby Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Przeczytajcie to głupie baby! IP: *.elpos.net 30.09.07, 20:54 Pamiętajcie, że z niewolnika nie zrobicie ukochanego, będziecie mieli tylko "kulę u nogi" i zombie, który nie będzie dla Was okazywał uczuć, a jedynie będzie przy Was, bo nie będzie sie mógł uwolnić! Jest to działanie czarnej magii (sprzeciwienie się wolnej woli danej od Boga) i obróci się przeciwko Wam! Konsekwencje mogą stać się nawet takie, że rozsypie się Wam cały świat a wtedy czarna magia nie pomoże! Puknijcie się Więc w łepetyny i pomyślcie, co robicie?! Jeśli nie szanujecie siebie i swojej woli, to przynajmniej uszanujcie drugą osobę. Myślicie, że czary zapewnią Wam miłość osoby, która Was nie chce? Nie zapewnią. Będzie to tylko fałsz, obłuda, a z czasem płacz i zgrzytanie zębów. Jeśli chcecie porady w życiu, idźcie do porządnej, dobrej wróżki, która opowie o Waszym losie. Idźcie, póki nie jest za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 30.09.07, 22:15 To cwicz cierpliwosc albo majatek stracisz potem na chusteczki higieniczne i oby tylko na to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabriella25 Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.osiedle.net.pl 06.10.07, 17:12 Hej Ja niedawno poprosiłam go o rzucenie uroku.Pisze też czasem smsy do niego na czat i muszę przyznać,że on już wie,że to ja i nawet nie muszę zadawać konkretnego pytania a on już wie o co chodzi. To miłe kiedy ktoś cię pamieta.On mówi zebym czekała ze poodczas rzucania uroku mial dobry kontakt z tym chłopakiem o którego mi chodzi i że teraz urok musi się rozwinac.Zobaczymy jak to dalej pojdzie. Kingo, a powiedz mi czy trudno jest skompletowac skladniki do tego zeby samemu rzucic urok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.elpos.net 06.10.07, 17:32 Haha ale wy durne jesteście ;) Przepraszam, ale to jedyne słowo, które Was opisuje. O naiwności nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
wnisia Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 18.10.07, 15:36 Witam serdecznie. Ponawiam pytanie. Czy jest ktos jeszcze kto korzystal z uslug adammusa i czy zadzialaly,a wrozby z kart tarota sie sprawdzily? Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: 212.76.37.* 19.10.07, 23:25 nigdy o kimś takim nie słyszałam. teraz weszłam na stronę tego wróża i nadziwić się nie mogę, że kogoś mogła taka oferta zainteresować. mnie raczej niepokoi treść tej strony, niż zachęca do kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 15:20 Gabriello czy możesz dać znać jak sprawy się rozwijają..proszę Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella25 Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 23.10.07, 21:27 Hej Karola, wiesz jak ostatnio z nim pisalam to mi powiedzial ze dajemy mu pare dni na odezwanie sie a jak nie odezwie si to wykona mi jakis specjalny urok.Ja mu(tzn temu chlopakowi) sama dalam czas do 10 listopada i poinformowalam o tym Adammusa i on sie zgodzil i powioedzial ze po 10 sie odezwie.Zaskoczyl mnie wiesz tym razem, bo jak tylko wpisalam ta poczatkowa trsc:"magia", to odpisal mniej wiecej tak: "Witam, czy cos sie zmienilo od naszej ostatniej rozmowy pani Gabrielo?' A powiedz mi Ty tez korzystalas z jego uslug? i jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewagorak Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 23.10.07, 22:37 Mam nadzieję, ze ktoś was obrzuci klątwą, żebyście wreszcie zmądrzały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 09:49 wiesz co zostaw dla siebie te głupie uwagi .........wiesz co to Konstytucja ? jak nie to poczytaj tam jest coś o wolności słowa, myśli...........i daruj sobie. Obyś nigdy nie musiała nawet myśleć o tego typu rzeczach jakim jest urok...... guzik wiesz o kim koliwiek na tym forum więc odpusc bo na nikogo to nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabriella25 Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.osiedle.net.pl 24.10.07, 18:38 Zgadzam sie z Toba Karola. Przeciez nikt z nas nie robi tego dla zabawy tylko...jak juz wszystko inne zawodzi to sie probuje wszystkiego.Oby ta co tak uwaza nigdy nie znalazla sie w takiej sytuacji jak niektorzy z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eheh Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm IP: *.toya.net.pl 24.10.07, 19:15 Ja skorzystalam z uroku milosnego...to bylo w sierpniu, mamy koniec pazdziernika i niestety NIC... szkoda, ale to jednak nie dziala. :( O naiwnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann do Karoli i Gabrielli IP: *.elpos.net 24.10.07, 19:44 Kiedy wszystko inne zawodzi w miłości i facet Was nie kocha, to trzeba sobie poszukać kogoś innego! Myślicie próżniaczki tylko o sobie a nie o drugim człowieku! Żałosne jest to, że zamiast odnaleźć wiarę w siebie i rzucić w szmaty faceta, który nic już od Was nie chce, trzymacie się niego jak rzep psiego gówna i myślicie, że czarna magia pomoże was uszczęśliwić. Chciałabym zobaczyć Waszą minę po czasie, choć z pewnością nie będzie to miły widok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: do Karoli i Gabrielli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 09:19 .........a skad Ty możesz wiedzieć czy facet od nas nic nie chce......gó.. wiesz i trzymasz się tego tematu jak "rzep psiego gówna"...słaba jesteś. Idź na forum o kwaitakach może znajdziesz tam coś dla siebie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: do Karoli i Gabrielli IP: *.elpos.net 25.10.07, 12:36 Jeśli to wy odwołujecie się do demonów i czarnej magii w celu rozwiązania swoich problemów, z którymi sobie nie radzicie, to znaczy, ze to Wy jesteście bardzo słabe. Pozostaje mi tylko gratulować odwagi i współczuć głupoty do stosowania czarnej magii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola do ANN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 08:50 jeszcze nikt się nie odwołał do magii a Ty już osądzasz...jaka to odwaga.........jak dla mnie jesteś kiepskim doradcą bo zamiast próbować pomóc oskarżasz i wydajesz banalne opinie...i do tego nazywasz siebie ODWAŻNĄ ...lepjej ich nie obrażaj. Daj coś z siebie a wtedy moze powiem Ci że jesteś odważna..Póki co daj sobie spokój z ocenami innych... Jeju jaka lipa...brak mi słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: do ANN IP: *.elpos.net 26.10.07, 15:23 Cierpisz Karolo na zaniki pamięci czy totalną głupotę? Przepraszam, ale mam pytanie: skoro piszecie do Adammusa i prosicie go o rytuały czarnej magii, to chyba wiadome, że się do niej odwołujecie. Nieważne, że to praktycznie nie wy wykonujecie rytuał - ale na wasze zlecenie ktoś inny robi machlojki energetyczne. Ucierpicie z czasem i wy, i ten wasz Adammus, jeśli rzeczywiście jego oferta nie jest tylko prowokacją i oszustwem na naiwnych. Ja nie mogę wam pomóc, bo nie chcecie słuchać moich rad. Powiedziałam - do miłości człowieka nie przymusisz żadnym magicznym rytuałem. Jedynie własne postępowanie może zmienić coś w relacjach międzypartnerskich. Jeśli zaś nadal jest źle, to na co chcesz pracować? Na zjedzony chleb? Pozdrawiam i życzę jednak przemyślenia tematu. Mamy XXI wiek, ludzi oświeconych bardziej niż w średniowieczu, a jednak i w tej regule jak widać są wyjątki, co mnie osobiście dość irytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mo-zi Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 14.11.07, 09:02 hej Gabrielo ! Jak sprawy się mają u Ciebie? Zadziałało karola Odpowiedz Link Zgłoś
wnisia Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 14.11.07, 14:37 Kingo odezwij sie do mnie jak mozesz na priva,chcialam sie dowiedziec o pare spraw odnosnie uroku ktory dostalas i co wazne zadzialal,tez zamowilam i chcialam sie o porade tez zapytac Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teczka Ja tez zamowilam... IP: *.toya.net.pl 14.11.07, 20:48 Nie dziala! Zamowilam, odczekalam kilka miesiecy i nic, wiec napisalam smsa do niego, obiecal ze rytual powtorzy i nadal nic. To naciagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ja tez zamowilam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 22:32 Ja również zamówiłam i też nic. Niektórzy robią kasę na ludzkiej naiwności. Do nich zalicza się również Adammus. Nie miejcie złudzeń, to jedno wielkie oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 06.03.23, 06:45 Czasem sporo czasu to zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Czy ktos korzystal z porad i uslug pana Adamm 26.04.23, 18:51 Ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś