Gość: ciekawa IP: *.85-237-190.tkchopin.pl 05.10.07, 19:43 Witam.ostatnio odwiedzilam :-)p.Mirke..jak wasze wrażenia po wizycie u niej,sprawdziło się wam??jak to jest z przesunięciem w czasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nika Re: wrażenia p.Mirka Gdynia IP: *.chelm.gda.pl 06.10.07, 12:07 Jeszcze nic sie nie sprawdzilo, ciagle czekam. Czy w Twoim przypadku P. Mirka trafila z terazniejszoscia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: wrażenia p.Mirka Gdynia IP: *.85-237-190.tkchopin.pl 06.10.07, 15:11 Właśnie mnie również jeszcze wszystko stoi :-) w miejscu...terazniejszość w miare trafnie...miało sie coś sprawdzić w ciągu dwóch dni,minęło dwa tyg i nic :-(... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: wrażenia p.Mirka Gdynia IP: *.chelm.gda.pl 06.10.07, 20:51 Mnie P. Mirka wrozyla raczej na dalsza przyszlosc wiec jeszcze sobie poczekam. No chyba ze nic sie nie sprawdzi... Rozumiem ze bylas 2 tyg temu? Jak wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: wrażenia p.Mirka Gdynia IP: *.85-237-190.tkchopin.pl 06.10.07, 22:46 wrażenia co do osoby super.bardzo miła kobietka poprawia nastrój..a sprawdzalnosc w przypadku mojej osoby sie okaże..ponoc istnieje cos takiego jak przesunięcie w czasie wiec wszystko przede mna.. Odpowiedz Link Zgłoś