Gość: Vera IP: *.polsteam.com 19.05.08, 15:39 Dajcie kogos od voodoo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewajanson-on-line Re: voodoo 19.05.08, 18:54 Oppps, zabrzmiało poważnie... "Dajcie" namiar czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: voodoo 19.05.08, 20:44 Oryginalni na Haiti, ale ja bym takich nie odwiedzala, ich magia polega na obrzedach z rytualnymi opetaniami, wiec mozna "zyskac" niemile towarzystwo i stracic majatek na kuracje u egzorcystow. Czarownik voodoo nie jest "dobry", takze dla tych co mu placa. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozbitamaciej81 Re: voodoo 19.05.08, 20:50 TAKI POST POWINIEN BYC USUNIETY I BARDZO PROSZE O NIE UDZIELANIE ZADNYCH INFORMACJI Z TEGO WZGLEDU ZE JEST TO CZARNA MAGIA I DROGI FORUMOWICZY TAKIE CZYNNOSCI JAK WYKONYWANIE voodoo BARDZO CZESTO WRACA DO TEGO KTORY ZAKLINA LUB PRZEKLINA KOGOS.JEST TO DZIAŁ EZOTERYKA, KTORA MA POMOC A NIE ZASZKODZIC.TYMBARDZIEJ ZE TO COS JEST ZWIAZANE Z SILAMI CIEMNOSCI I DEMONAMI.BRRRR Odpowiedz Link Zgłoś
wrozbitamaciej81 Re: voodoo 19.05.08, 20:51 JESTEM TAK ZSZOKOWANY TYM POSTEM ZE AZ NAPISAŁEM ZE JEST TO DZIAŁ EZOTERYKA A PRZECIEZ JEST TO DZIAŁ WROZBIARSTWO :) POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: voodoo IP: *.gprs.plus.pl 20.05.08, 07:29 to moze ktos podac ten namiar na kogos od voodoo?? bo tylko kazdy mowi jakie to zle itd...jestesmy dorosli i sami decydujemy o tym co robimy...moze jednak znajdzie sie ktos, kto takim namiarem dysponuje. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: voodoo IP: *.centertel.pl 20.05.08, 08:47 dajcie lepiej namiary do dobrego psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
konst.ancja Re: voodoo 20.05.08, 14:13 Dlaczego nie reaguje na cos takiego admin, który kasuje inne wątki, o wiele mniej szkodliwe? Kto ma interes w publikowaniu takich szkodliwych bzdur? Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: voodoo 19.05.08, 20:54 Cześć, Maciej!!!!! Mi się coś wydaje, że temu komuś własnoręczne rytuały nie wyszły i szuka wsparcia. Tu historia zaczyna się od kilku tysięcy złotych, a konsekwencje tej historii, macie rację, są nieobliczalne w skutkach i kosztach - jeśli jest jakiś koszt własnego "ja", bo nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: voodoo 19.05.08, 21:12 Maciej, no przeciez nikt rozsadny nie bedzie tu udzielal takich porad ani nie bedzie dawal dzieciom zapalek do zabawy w stogu siana. Wszelakiej masci osobki zabawiajace sie voodoo ( do czasu, oj do czasu-krotkiego), jakie moglyby sie tu zameldowac jako chetne do poczarowania NIE SĄ czarownikami voodoo, nawet jezeli im sie tak wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: voodoo 19.05.08, 21:20 Hej, Angelbell - pewnie ktoś by się znalazł, a najprędzej w stylu "zapytam, bo jak zapytam, to może odpowiedzą, czy odpowiedzą.". Albo jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozbitamaciej81 Re: voodoo 19.05.08, 21:28 Czesc wam.No ja mysle ze nikt nie poda.to jest karygodne pytac sie osob o zastosowanie tego czegos- nawet nie chce tej nazwy wymieniac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: voodoo 19.05.08, 21:39 Wiesz co Maciek, tak sobie myślę, czym to, czego nazwy nie chcesz wymieniać, różni się od satanizmu? Bo w tym pierwszym wydaje się ludziom, że chronią ich ręce kapłana. A w tym drugim, na progu beznadziei, muszą się sami zaprzedać, by dostać to, czego chcą. I ponieść ofiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: voodoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 19:40 moja "koleżanka" zrobiła moją voodoo- wypadły mi prawie wszystkie włosy, miałam krosty i różne okropne rzeczy w życiu i zdrowiu, teraz wyprowadziła mnie z tego bioenergoterapeutka, zabezpieczyła oczyściła energię i jest dobrze, nawet mi już włosy odrastają, ale naprawdę nie rozumiem co jej strzeliło do głowy w sumie nawet się na nią nie gniewam tylko mi przykro ze musiałam tyle wycierpieć, ale nie wiem czy ona poniosła jakieś konsekwencje - raczej nie, przynajmniej na razie, LUDZIE NIE ROBCIE NIKOMU TAKICH RZECZY, TAK NIE MOżNA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konst.ancja Re: szkodzenie 21.05.08, 11:45 To przecież wiadomo od dawna, ze ten rytuał służy wyłącznie czynieniu zła innym osobom, wg własnego widzimisię osoby, która chce komus zaszkodzic. Więc nie rozumiem, dlaczego admin tej strony nie kasuje tego wątku, chociaz skasował inne o wiele mniej szkodliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: szkodzenie IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.08, 11:51 no widzisz o Ulatowskim skasowano a o voodoo nie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
elleshesie Re: szkodzenie 15.06.08, 14:27 A klikacie w link "skasujcie"? Bo czasem jest dużo gadania, ale własnej inicjatywy brak. Wystarczą naprawdę kliknięcia kilku osób, by dany temat poszedł won. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagMiędzywymiarowy Re: szkodzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 17:08 Czytam wasze wypociny i mnie krew zalewa... a jeszcze bardziej pana od wróżbiarstwa które pisze drukowanymi literami... WIdać że ma kompletne zero pojęcia o Voodoo (Hoodoo, Vodun, Santeria itp) Voodoo jest religią jak każda inna. Ma swoje dobre i złe oblicza. Dodać jeszcze, że bardzo wielu wyznawców voodoo jest chrześcijanami, i nie przeszkadza im jedno w wyznawaniu drugiego. Mają swoje obrzędy, całą hierarchię kapłanów. Więc pisanie o voodoo jak o satanizmie świadczy tylko o czyjeś ignorancji dla cudzej religii. To tak jakby napisać że wszyscy wyznawcy islamu to samobójcy i zamachowcy. Złe wangi (lalki voodoo) to w praktyce bardzo mało używany rytuał, wypromowany głównie przez filmy. Radzę poczytać zanim zajmiecie się dyskusją bez zupełnej wiedzy. Dodam tylko, że w 95% voodoo służy dobrym celom, głównie ochronnym i sprowadzającym szczęście, miłość, pieniądze itd itp. Jakkolwiek, może też służyć złu. I jest cholernie skuteczna. Jednakowoż prośby o skasowanie takiego tematu to śmiech na sali. Poznajcie wpierw inny hermetyczny dla nas świat, a potem piszczcie o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: szkodzenie, coś ci się pokręciło 04.10.08, 21:11 i nie rób słońca z księżyca. Voodoo jest owszem swoistą religią, ale głównie można to określić kultem magicznym. idac w ślad za ludzkim egoizmem i chciejstwem nie wmawiaj nikomu, że głównie chodzi tam o czyny zwiazane z ogólnie pojętym dobrem ludzkości. to zupełne jakbyś macumbe i nie tylko podzielił na białą i czarną. i nie o was - ty z tym nie masz nic wspólnego oprócz ideologii. Voodoo o d zawsze pozostanie magią wyzwoleńczą, zrodzoną z bezradności jednych i odwoływania się do sił wyższych, mogących dokonać pomsty i swoiście pojętej sprawiedliwości. Podstawą tego kultu jest pomsta i wykonanie swoich założeń i celów mimo iż przeciwnik jest silniejszy lub poza zasięgiem naszej władzy. Gospodarczo, ideologicznie - wszystko jedno niektórym. Kapłanki czy kapłani voodoo są najsilniejsi w swoich warunkach kulturowo-gospodarczych. następnym razem nadmień o tym. w skomercjalizowany7m społeczeństwie mogą bazować na innych wartosciach i nie są już tak skuteczni. czasem czarodzieje z wallstreet mają większą władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
marlenex Re: voodoo 04.10.08, 21:51 Dobry wieczor Niech sie Pan tak nie denerwuje bo to nic nie da.Ja mysle ze wiekszosc ludzi nie ma pojecia co to jest Voodu i ile mozna narobic komus szkod a poza tym nie wiedza ci ludzie ze Voodu dziala w dwie strony przewaznie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vodoo Re: voodoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 23:33 Vodoo najlepiej robić samemu, bo wtedy działają Twoje emocje.. złe nie złe czasem sobie ktoś zasłużył..bardzo dobra rzecz popieram . Odpowiedz Link Zgłoś
pele999 Ojciec Pio i kapłanka wudu 06.10.08, 08:54 Ojciec Pio i kapłanka wudu www.opoka.org.pl/biblioteka/T/TS/gop_pio_wudu.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Ojciec Pio i kapłanka wudu 07.10.08, 16:45 Tak ciepło i pozytywnie, bo tu się wszystko zgadza. A tak trochę żartobliwie - problem z Bogiem czasem polega na tym, że nie da się od Niego wyciągnać żadnych informacji - stąd fascynacja wróżeniem. Odpowiedz Link Zgłoś