2mandarynka 15.02.10, 14:22 Witam Panią bardzo serdecznie i proszę o prognozę... Moje pytanie : Jakie partner ma wobec mnie plany i jak dalej potoczą się nasze losy? Z góry bardzo dziękuję za poświęcony mi czas i pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: Prośba...:) 16.02.10, 12:51 Na razie karty pokazały znajomość bardziej towarzyską niż uczuciową. Odpowiedz Link
2mandarynka Re: Prośba...:) 16.02.10, 14:07 Witam ponownie i bardzo dziękuję choć przyznam że ta odpowiedź mnie zdziwiła ponieważ jesteśmy związkiem już prawie dwa lata.Jakiś czas temu napisałam prośbę na maila gazetowego do Pani i tam bardziej opisałam sprawę i jeśli by Pani zechciała zerknąć i postawić karty jeszcze raz i zapytać czy przetrwamy jako związek to byłabym bardzo wdzięczna.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
2mandarynka Re: Prośba...:) 18.02.10, 10:58 Bardzo proszę zajrzeć jeszcze raz za co bardzo dziękuje. Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: Prośba...:) 19.02.10, 13:13 Na pytanie o losy związku: pokazał się , jako związek z jakimiś problemami. W przyszłości zostaną one naprawione, lecz będzie to wymagało ścisłego trzymania się wcześniej przyjętych postanowień. Czyli poszukać innego spojrzenia, przyjąć inny punkt widzenia, mniej emocjonalny, bardziej racjonalny. Pewnie ze względu na partnera, który pokazał się jako osoba, która 'jest jaka jest' i się z tego cieszy. Być może też zbytnio forsuje własne zdanie. Widocznie jest silną osobowością. Odpowiedz Link
2mandarynka Re: Prośba...:) 19.02.10, 15:19 Witam bardzo serdecznie Jestem pod ogromnym wrażeniem i bardzo dziękuję za poświęcony mi czas. Proszę zajrzeć na maila gazetowego. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
2mandarynka Re: Prośba...:) 22.02.10, 22:47 media4.mojageneracja.pl/oiripuuwyr/mediumkvdrjp574b391bb53c9b454688.jpg Witam bardzo serdecznie i jeśli można to jeszcze raz bardzo proszę zajrzeć na pocztę i o odpowiedź. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link