Gość: HMMMM IP: *.serv-net.pl 27.08.08, 19:28 Czy ktoś korzystał z usług Pani Anety S. z Wrocławia która rzuca uroki miłosne i nie tylko? Interesują mnie efekty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiajogi1 Re: Uroki Pani Anety... 27.08.08, 20:22 A jak można się z Nią skontaktować, czy mogłabym się dowiedzieć czegoś wiecej o Niej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HMMMM Re: Uroki Pani Anety... IP: 213.92.180.* 27.08.08, 23:47 lilka786@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Uroki Pani Anety... IP: *.ronus.pl 28.08.08, 00:00 Szczerze to nie mam zielonego pojęcia o skuteczności tej Pani ale pogrzebałam troszkę w necie i dowiedziała sie, ze poza urokami etc które, min oferowała na allegro sprzedawała tam również odzież oraz oferowała obróbkę zdjęć, cena na allegro za urok to 30 PLN jak komus bardzo zalezy to cena nie jest wygórowana i mozna zaryzykowac byle tylko czegos złego sobie tym nie narobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Uroki Pani Anety... IP: 212.244.174.* 28.08.08, 10:02 Bardzo polecam ta Panią. Osoba godna zaufania, bardzo miła. Pomogła paru osobom, które znam, więc jeśli ktoś ma problem, to zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HMMMM Re: Uroki Pani Anety... IP: 213.92.180.* 28.08.08, 18:43 To, że sprzedaje też odzież i robi obróbki zdjęć to nic złego. Dobrze, że jest obrotna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Augystyna Re: Uroki Pani Anety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 19:34 Pani Aneta jest wspaniala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha korzystalam 2 tygodnie temu IP: *.range86-153.btcentralplus.com 29.08.08, 15:05 jak na razie nic nie dziala, nie czuje zadnej pozytywnej zmiany. Podobno pierwsze mialy byc po tygodniu, najwieksze po miesiacu. Chcialam dopytac o cos, ale Pani Aneta nie odpowiada teraz na maile. Poczekam jeszcze te dwa tygodnie, a potem wypowiem sie kategorycznie czy dziala czy to oszustwo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 18:32 Ja rowniez korzystałam z usług Pani Anety i teraz czekam na efekty.Narazie miną tydzien.Co bedzie dalej to niewiem,bo narazie nic sie niedzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 18:35 Dodam jeszcze,ze wysłałam Pani Anecie 2 emaile i do dzis niedostałam odpowiedzi.Ale jestem dobrej myśli i wierze,ze urok miłosny zadziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha ok, skoro tobie tez nie odpisuje to moze miec prob IP: *.range86-153.btcentralplus.com 29.08.08, 20:31 skoro Tobie tez nie odpisuje, to mzoe miec problem z netem, albo jest na wakcjach np. Zobaczymy jak powiedzialam, za dwa tygodnie dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ok, skoro tobie tez nie odpisuje to moze miec IP: *.euro-net.pl 31.08.08, 13:14 mi tez nie odpisuje, ale skoro innym tez to najpewniej jest nieobecna. kazdy ma prawo do urlopu;p ale jestem dobrej myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ok, skoro tobie tez nie odpisuje to moze miec IP: *.euro-net.pl 01.09.08, 21:59 odezwała może się już do kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mańka Efekty IP: *.chello.pl 02.09.08, 12:08 A czy jest ktos komu juz pomogła??? Bo mam wrazenie ze kręce sie wkółko wsrod tych co czekaja na efekty, a jest ktos kto poczół na wlasnej skorze ze to dziala? Nie znajomy znajomego tylko ktos konkretny? Ja tez czekam na efekty i trace nadzieje szczerze mowiac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilma7@gazeta.pl Re: Efekty IP: *.polsteam.com 02.09.08, 12:35 Kiedy p.Aneta zrobila ci to Mariko? napisz do mni na maila gazetoqwego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manka Re: Uroki Pani Anety... IP: *.chello.pl 05.09.08, 14:06 Zdaje sie że wszyscy w tym wątku korzystali i wyszli na tym jak Zabłocki na mydle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onka Re: Uroki Pani Anety... IP: 212.244.174.* 05.09.08, 14:23 a wez qrwa nic nie mow....nastolatka wpadla na niezly pomysl zgarniania kasy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: Uroki Pani Anety... IP: *.chello.pl 05.09.08, 14:33 Onka kiedy korzystałas z jej usług i ile zapłaciłas? I czy tez była tak pewna siebie i przekonywujaca?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Uroki Pani Anety... IP: *.euro-net.pl 07.09.08, 14:37 pewnie też dostaliście od niej maila- jednak awaria:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: Uroki Pani Anety... IP: *.chello.pl 07.09.08, 15:26 jaka kurde awaria!!!!obudzila sie bo zaczelismy dzwonic do domu i oisac na forum ze jest oszustka jakos to sie zbiegło w czasie!!!!!!! Poza tym wiem ze codziennie jest w niecie!!!!!!! Ludzie obudździe sie to oszustka!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Uroki Pani Anety... IP: *.euro-net.pl 15.09.08, 18:56 jakieś nowe wieści może? trochę czasu minęło juz, moze ktos juz jest po miesiacu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Uroki Pani Anety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 19:18 Witam, jeżeli interesuje was sprawdzony urok na miłośc, to napiszcie do mnie- maja2310@vp.pl nie pisałabym, a tym samym nie polecała gdybym sama się o tym nie przekonała. W moim przypadku podziałało. Jeżeli macie jakieś pytania, to po prostu napiszcie na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takajaednaniegłupi Re: Uroki Pani Anety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 10:49 Marta to naciągaczka. Pisze na emaila jakąś rzewną historię o znajomej babci ze wsi, poczym podaje numer gg w którym jest jej imię, i wiek 24 lata... kolejna która chce sobie dorobić .... przestrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Uroki Pani Anety... IP: *.euro-net.pl 16.09.08, 16:25 niewazna ta marta... pytanie jak wyzej, komus minal juz miesiac? sa skutki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mijanka Re: Uroki Pani Anety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 17:15 mnie minął miesiąc i dwa tygodnie...nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manka Re: Uroki Pani Anety... IP: *.chello.pl 16.09.08, 18:45 u mnie minął miesiac i dwa tyg i jest gorzej niz było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Uroki Pani Anety... IP: *.tktelekom.pl 18.09.08, 21:51 Przy takim podejsciu idzcie się kobiety pomodlić,to moze coś z tego bedzie-hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia nie dziala! nie dajcie sie nabrac! IP: *.range86-153.btcentralplus.com 22.09.08, 22:52 bujda na resorach i wyciaganie pieniedzy od zdesperowanych i tyle! Minelo 7 tygodni jest gorzej niz bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nie dziala! nie dajcie sie nabrac! IP: 195.116.35.* 22.09.08, 23:12 Jest tyle fajnych tarocistek lub wróżek na allegro na stałe, i nie znikają są? to można sobie wybrać taka która jest tam od dawna i nie klanie. A wybiera się takie co pojawiają się jak : Feniksy z popiołu : pojawiają się i znikają. Wystarczy sobie sprawdzić od kiedy jest. np. Komentarze od kiedy są. JAKIE KOMENTARZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doti oszustka !! naciągaczka !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 08:49 Nie wiem co ta Pani zrobiła, ale ja miałam takie momenty, że chciałam umrzeć. Pogorszyła jeszcze bardziej moją sytuację,poza tym zaciagnęłam języka i ludzie zajmujący się wróżbiarstwem robili wilekie oczy, bo nigdy o takich rytuałach nie słyszeli !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika9900 Re: oszustka !! naciągaczka !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 10:30 Przepraszam mam pytanie, mówisz o lilce786 czy o osobie, którą poleca maja2310? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaa Maria Bucardi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 11:57 WITAM WSZYSTKICH, A CZY MOŻE KTOŚ Z WAS KORZYSTAŁ Z USŁUG PANI MARII BUCARDI, CZY KOMUŚ POMOGŁA W ODZYSKANIU MIŁOŚCI? PISZCIE PROSZĘ JAK COŚ WIECIE. Odpowiedz Link Zgłoś
annashayer Re: Maria Bucardi 30.01.09, 22:04 Gość portalu: olaa napisał(a): > WITAM WSZYSTKICH, A CZY MOŻE KTOŚ Z WAS KORZYSTAŁ Z USŁUG PANI MARII > BUCARDI, CZY KOMUŚ POMOGŁA W ODZYSKANIU MIŁOŚCI? PISZCIE PROSZĘ JAK > COŚ WIECIE. Do mnie zgłosiło się pare dziewczyn którym ta Pani obiecała zwrócić faceta... Faceci nie wrócili a one narobiły sobie niepotrzebnych nadzieji. Ja tylko mówie co słyszałam... Osobiście nie korzystałam z usług tej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do doti Re: oszustka !! naciągaczka !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 13:15 też miałam takie momenty po tym, że chciałam umrzeć, zasnąć i się nie obudzić, a z tęsknoty za nim ryczałam całe dnie i noce... chociaż wcześniej już było ok, radziłam sobie z tym... Pani Aneta już przestała odpisywać do niedzieli miało być po 100% wg niej klątwie ok...nie zmieniło się nic nawet na milimetr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika9900 Re: oszustka !! naciągaczka !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 14:55 Dodi mowisz o tej Anecie lilce786? Bo ja tez do niej napsałam, ale nie odpisała mi, ale znam dzieczyne, której pomogła i rozmawiałam z nią osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domonika Re: oszustka !! naciągaczka !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 17:06 możesz napisać coś więcej o tej osobie której rzekomo pomogła tu albo na emaila jak nie chcesz ewaniechcespac@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sagun Re: oszustka !! naciągaczka !! 23.09.08, 22:13 może ta kobietka rzuciła wam urok na rozstanie....?, klątwy rzucają ale upssss nie na miłość...a jak się nie potrafi to ona wraca do nadawcy ze zdwojoną siłą, niekoniecznie do osoby rzucającej tylko do tej, która jest jej życzeniodawcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika9900 Re: oszustka !! naciągaczka !! IP: *.mobile.playmobile.pl 23.09.08, 22:23 SAGUN a znasz kofos kto sie na tym zna? Odpowiedz Link Zgłoś
nexter STOP !!! zdejmowaniu "na odległość" 24.09.08, 14:26 Ostatecznie należy wyciągnąć wnioski o daremnych próbach zdejmowania klątw/uroków "na odległość" narzuconych skalą większości ofert przez pseudofachowców. Czynność rzucenia ziarna nieszczęścia nie wymaga kontaktu bezpośredniego z ofiarą, zaś skutek odwrotny do przedstawnionego jest warunkiem koniecznym dla poprawy sytuacji wydarzeń. Los rzuca człowiekowi kłody pod nogi nie bacząc na przynależność szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-z Kluczowe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 21:46 Warto wniknąć głębiej w ten wątek. Ciekawe rzeczy się ujawnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Uroki Pani Anety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 00:59 czy to ta sama pani Aneta Straczyńska czy Strączyńska? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=83337029 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha tak, ta sama, nie warto IP: *.range81-153.btcentralplus.com 31.01.09, 02:13 nie warto zawracac sobie glowy, probowac, miec nadzieje. NIE DZIALA!! albo inaczej - DZIALA NA ODWROT! to zwykle oszustwo i naciaganie. Odpowiedz Link Zgłoś
inessa_22 Re: Uroki Pani Anety... 30.01.09, 19:28 OSZUSTKA!!!! oczywiście, przed zapłatą bardzo chętnie odpowiadała na maile. kiedy tylko pieniadze wpłynęły na jej konto - zniknęła. Odpowiedz Link Zgłoś
annashayer a co najzabawniejsze.... 30.01.09, 21:20 osoby które niegdyś polecały Anete dziś polecają Lilith... Ale ja nic nie sugeruje :)) f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3976475&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: a co najzabawniejsze.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 18:17 masz rację, tez wydawalo mi się za monika czyli monika9900 jakby brała tą lilkę 786 w obronę, taka jakaś zdziwiona była, ze o niej tak piszą... ale podobno zaraz później znalazła Lilith666 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: a co najzabawniejsze.... IP: 79.191.204.* 31.01.09, 18:34 Monika a Monika9900 to dwie różne osoby!Nic nie sugerujesz aneczko? Ja też nic nie sugeruję idz do garów, bo twoje wypowiedzi są już nudne.Powiedziałaś swoje ludzie cię olali, więc krzyżyk na drogę i jazda stąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek kim jest monika, monika9900 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 19:23 Nie chciałem pisać, ale skoro tak bardzo prosicie to proszę. I Odsłona pierwsza Można by rzec, że Monika 9900 bierze w obronę Lilkę 786 Re: oszustka !! naciągaczka !! Autor: Gość: monika9900 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 10:30 Przepraszam mam pytanie, mówisz o lilce786 czy o osobie, którą poleca maja2310? Re: oszustka !! naciągaczka !! Autor: Gość: monika9900 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 14:55 Dodi mowisz o tej Anecie lilce786? Bo ja tez do niej napsałam, ale nie odpisała mi, ale znam dzieczyne, której pomogła i rozmawiałam z nią osobiscie. ................................ Proszę zwrócić uwagę na daty postów w tym wątku i zestawić je z datami w wątku poniżej II Odsłona druga ukazująca Kim jest monika9900 w tym wątku można by rzec pojawia się w kilku osobach. Na początek wyjaśnienie, że monika to monika9900. Wynika to z dwóch poniżnych postów, gdzie pisząc jako Gość: monika w treści podaje: jestem monika 9900 Re: prawda o lilith Autor: Gość: monika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 12:16 ty t oadre w warszawie tak? ale ty jestes mocna.to tak zapaltwialas wszystkich . no normalnie wybacz .i mowie tu w imieniu kazdego kogo tapani lokalizowala . pomylilia sie i t osporo w moim przypadku .okolo 300 km :) psychik po adresie url... jako ip... to tezdodam do postu bedzie ubaw:) a ja kchce ktos ze man pogadac o jestem uzytkownikiem okulty monika 9900 pisalm tu jakies miesiac temu w dziale pomoc /.../ Re: nowa wrozka, czarna magia Autor: Gość: monika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 14:03 I dziekuje ci za zainteresowanie tematem bo z negatywow to juz tylko ty piszesz pod goscmi i kolega tenktorego opisal w forum.ciebie tez powinna opisac i twoje posty . jak chcesz sie przekonac kim jestem to jestem zalogowana tak jak ty na okulcie jako monika9900 , mam 24 lata i pisalam tu o wieel wczesniej o tym ze chce odzysakc chlopaka .dopiero po odpowiedzi huny do nie jnapisalam. jestem wrednym babsztylem. ..................................... Jest jeszcze 3 ciekawy post moniki Re: nowa wrozka, czarna magia Autor: Gość: monika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 10:53 Jestem uzytkownikiem jej forum jako monika bo jak czytam ty tez jestes to mozesz napisac i zaswiadczam ze nie ma tam ich .a ty shaz-zo widze ze juz toniesz i wszystkiego sie chwytasz.jakis gosc cie tu przylapal na tym co robisz i teraz wymyslasz.powtarzam .kazdemu kto poda meila dam ten ryt ....................................... A najlepiej samemu przeczytać spokojnie cały poniższy wątek a wtedy wszystko będzie jasne. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=86710410&a=86710410 Odpowiedz Link Zgłoś
annashayer Re: a co najzabawniejsze.... 31.01.09, 22:03 Gość portalu: mystery napisał(a): > Monika a Monika9900 to dwie różne osoby!Nic nie sugerujesz aneczko? > Ja też nic nie sugeruję idz do garów, bo twoje wypowiedzi są już > nudne.Powiedziałaś swoje ludzie cię olali, więc krzyżyk na drogę i > jazda stąd Olew to olew a wy jak widze tylko na mnie polujecie nawet gdy ja nie pisze nic na temat waszej magii :)) Pogrążacie się. Odpowiedz Link Zgłoś
annashayer do Kaśka 31.01.09, 22:01 Gość portalu: Kaśka napisał(a): > masz rację, tez wydawalo mi się za monika czyli monika9900 jakby brała tą lilkę > 786 w obronę, taka jakaś zdziwiona była, ze o niej tak piszą... ale podobno > zaraz później znalazła Lilith666 Ja ufam ludziom, którzy korzystali już z obu z tym samym skutkiem! Czyli... ŻADNYM. Narobili sobie nadzieji a potem płakali jeszcze więcej... Niestety nic nie przychodzi łatwo. Każdy się musi tego nauczyć. Za dobrą wole zostałam tutaj tylko obrażona :) A niech sobie czarują ;) Ja nie zarabiam ani na rytuałach ani na wróżeniu a ponoć chce ich "wygryźć" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: do Mańka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 19:49 Mańka założyłaś też ten wątek. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=84284815&a=84284815 Mańka czy ty jeszcze czytasz to forum? Jeśli tak to daj znać. Chciałam o coś zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: do Mańka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 22:51 Mańka czy ty jeszcze czytasz to forum? Jeśli tak to daj znać. Chciałam o coś zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takasobiejedna Re: do Mańka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 23:03 a to nie jest ta cyganka manka? nie widac by jakas manka pisala, to pewno juz nie czyta tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: do Mańka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 14:35 To nie jest jej nazwisko. To nie jest również jej imię. Ona działa nadal - uważajcie! Ta osoba pojawia się na tym forum w kilku wątkach Aneta Straczynska forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=83337029&a=83337029 Ostrzegam przed Anetą S forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=84284815&a=84284815 lilka od klątw forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=82360809&a=82360809 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja lilka786 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 22:59 Czy ktoś wie dlaczego skasowany został wątek: "lilka od klątw" ? Szukam informacji o tej dziewczynie. Jeśli ktoś coś wie na temat lilki 786 to proszę o podzielenie się. Odpowiedz Link Zgłoś
lukreciia Re: lilka786 10.05.09, 14:04 tutaj możemy sobie pooglądać zakupy OSZUSTKI Anety Strączynskiej: allegro.pl/show_user.php?search=lilka786%40wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
brunetka.3 do aguniii, 19.05.09, 22:41 agunia chciałabym do Ciebie jakiś kontakt , gdzie mogę napisać , jakiś numer gg lub e:mail Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnowidz Lilka 786 nadal działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 20:25 ale teraz pod innym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lilka 786 nadal działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 15:03 kim teraz jest Aneta S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lilka 786 nadal działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 15:10 to jak ona sie teraz nazywa? pod jakim nickiem sie oglasza? Autor: Gość: Basia To nie jest jej nazwisko. To nie jest również jej imię. Ona działa nadal - uważajcie! Ta osoba pojawia się na tym forum w kilku wątkach Aneta Straczynska forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=83337029&a=83337029 Ostrzegam przed Anetą S forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=84284815&a=84284815 lilka od klątw forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=82360809&a=82360809 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasa Re: Uroki Pani Anety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 14:12 A kim ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc lilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 16:46 forum.gazeta.pl/forum/w,468,83911745,90632362,a_co_najzabawniejsze_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość lilka - ogłasza się od 1 zeta, korzystał kto? IP: 212.160.234.* 22.10.09, 17:46 Ona ogłasza się na Allegro, urok miłosny skuteczny za 1 zł , Lilka786 Ciekawe czy to dziala.... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir07 Re: lilka - ogłasza się od 1 zeta, korzystał kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:07 A mi nikt nie powie, że jej uroki nie działają. Widzę tu parę złośliwych komentarzy pod jej adresem, pewnie to podła konkurencja, bo próbowałem już skorzystac z pomocy trzech innych osób z internetu i dopiero ona naprawdę mi pomogła, jest wspaniałą osobą. Ma przecież nawet swoją firmę. Co prawda nie rzucała dla mnie uroku, ale ściągnęła ze mnie klątwę, której jakoś nikt nie potrafił wcześniej ściągnąć. Ja się interesuję magią i kontaktowałem się już z wieloma wróżkami, itp. I tylko ją mogę polecić, podam tu nawet jej maila, jeżeli ktoś naprawdę potrzebuje magicznej pomocy, a nie tylko wchodzi tu po to, by oczerniać ludzi: lilka786@wp.pl , oczywiście wcześniej zapytałem ją o zgodę. Mówię:najpierw skorzystajcie a dopiero potem się wypowiadajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir07 Re: Uroki Pani Anety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:08 A mi nikt nie powie, że jej uroki nie działają. Widzę tu parę złośliwych komentarzy pod jej adresem, pewnie to podła konkurencja, bo próbowałem już skorzystac z pomocy trzech innych osób z internetu i dopiero ona naprawdę mi pomogła, jest wspaniałą osobą. Ma przecież nawet swoją firmę. Co prawda nie rzucała dla mnie uroku, ale ściągnęła ze mnie klątwę, której jakoś nikt nie potrafił wcześniej ściągnąć. Ja się interesuję magią i kontaktowałem się już z wieloma wróżkami, itp. I tylko ją mogę polecić, podam tu nawet jej maila, jeżeli ktoś naprawdę potrzebuje magicznej pomocy, a nie tylko wchodzi tu po to, by oczerniać ludzi: lilka786@wp.pl , oczywiście wcześniej zapytałem ją o zgodę. Mówię:najpierw skorzystajcie a dopiero potem się wypowiadajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir07 Ona jest najlepsza i tylko ONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:09 A mi nikt nie powie, że jej uroki nie działają. Widzę tu parę złośliwych komentarzy pod jej adresem, pewnie to podła konkurencja, bo próbowałem już skorzystac z pomocy trzech innych osób z internetu i dopiero ona naprawdę mi pomogła, jest wspaniałą osobą. Ma przecież nawet swoją firmę. Co prawda nie rzucała dla mnie uroku, ale ściągnęła ze mnie klątwę, której jakoś nikt nie potrafił wcześniej ściągnąć. Ja się interesuję magią i kontaktowałem się już z wieloma wróżkami, itp. I tylko ją mogę polecić, podam tu nawet jej maila, jeżeli ktoś naprawdę potrzebuje magicznej pomocy, a nie tylko wchodzi tu po to, by oczerniać ludzi: lilka786@wp.pl , oczywiście wcześniej zapytałem ją o zgodę. Mówię:najpierw skorzystajcie a dopiero potem się wypowiadajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Ona jest najlepsza i tylko ONA IP: *.chello.pl 03.11.09, 23:25 Po co 3 razy wklejasz to samo? Raz wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś