Dodaj do ulubionych

Do wszystkich ezoteryków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 20:16

Nie wiem jak to jest dlatego proszę, aby ktoś mi wytłumaczył.

W wątku: 200 wróżb - start do nagrody Randiego
Autor: Gość: ala.ala IP: *.tktelekom.pl 01.01.09, 21:04 napisała:
mam wrażenie, że czułam kiedy "łączyłaś się" (bo nie wiem jak to
określić?) ze mną
Na to odpowiedziała
Autor: lilith666_vip 01.01.09, 21:26
Wiele osob odczuwa stan podlaczenia . ezoterycy po linku czuja spadek energii
stad robia tarcze.

I tu moje pierwsze pytanie. O co tu chodzi? Czy to oznacza, że klient jest
bezradny i „ezoteryk” może czerpać z klienta energię?

Później w tym samym wątku:
Autor: Gość: ala.ala IP: *.tktelekom.pl 01.01.09, 21:30 pisze:
znalazłam w poczcie Twojego maila i kompletnie nie zaskoczyłam, co to za LINK.

Autor: lilith666_vip☺ 01.01.09, 21:35 pisze:
link to forma wizulazacji ciebie i podalczenie energetyczne do twojego rdzenia
ale robie go naprawde delikatnie i tylko w celu uzyskania odczuc a nie poboru
energii .jesliczulas dyskomfort to przepraszam moze cos odwrocilo moja uwage
albo bylam przemeczona i malo delikatna

Czy to znaczy, że ktoś z kogoś może czerpać energię?. Gdy zestawiłam to z tym,
co napisała w wątku:
Ukochani po uroku miłosnym

Autor: lilith666_vip 03.01.09, 12:32
Jakim prawem pytasz? otoz prawem natury . wygrywa silniejszy a magia ot nie
latajace wrozka tylko odpowiednio rozwinieta partia naszego mozgu . kazdy moze
byc dobry manipulatorem energetyczntym .malo tego .zwykli ludzi ciwczacy moga
byc lepsi niz osoby niecwiczace ale majace dar . to tylko natura i tymze
prawem kierowana jest ezoteryka.

Po przeczytaniu tego wszystkiego pytam jakimi prawami kieruje się ezoteryka?
Czy korzystanie z usług osób zajmujących się magią i wróżbiarstwem jest
bezpieczne?
bo przecież nigdy nie mamy pewności czy osoba, której powierzamy nasz problem,
zdjęcie itp. nie wykorzysta tego do innych celów.

Kto mi wytłumaczy jak to jest, bo jestem w tych sprawach laikiem
i poprzez co /czy Np. zdjęcie?/ ktoś może czerpać naszą energię?

Obserwuj wątek
    • ewajonline Re: Do wszystkich ezoteryków 09.01.09, 21:33
      owszem, może. to nie musi być zdjecie, może być zapamiętany obraz twojej twarzy
      albo świadek, albo talia tarota i dobre medium.
      tu wszystko zależy od wartości i postrzegania świata, od miłości i etyki.
      to świat pomocy i ratunku, ale również świat uwikłań i manipulacji.
    • Gość: xxxx Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.09, 21:49

W wątku: 200 wróżb - start do nagrody Randiego
      Autor: Gość: ala.ala IP: *.tktelekom.pl 01.01.09, 21:04 napisała:
      mam wrażenie, że czułam kiedy "łączyłaś się" (bo nie wiem jak to
      określić?) ze mną
      Na to odpowiedziała
      Autor: lilith666_vip 01.01.09, 21:26
      Wiele osob odczuwa stan podlaczenia . ezoterycy po linku czuja spadek energii
      stad robia tarcze

juz to wczesniej zauwazylem ale nie reagowałem

lilith myli pojecia. podłaczenie a wnikanie w czyjas energetyke to dwie rozne
      kwestie. nie chce sie klocic , dlatego zakoncze swa wypowiedz.
      • ewajonline Re: Do wszystkich ezoteryków 09.01.09, 21:55
        a może się pokłóć, bo pojęcia są dość często mylone :)
        • Gość: Katarzyna 11 Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 22:13
          Nie trzeba się kłócić.
          Niech każdy wypowie swoje zdanie. Zależy mi na wyjaśnieniu, ponieważ zaczynam
          bać się korzystać z takich usług.
          • larysa21 Re: Do wszystkich ezoteryków 10.01.09, 00:45
            W dniu 30.12. otrzymalam wrozbe tej tresci;

"dzis brak opanowania oraz niepotrzebne ryzyko ciagle bo ono sie
            przesunie przpez pozostale 4 dni jeszcze ale tez rzez wszystkie
            wdni powodzenie w sprawach finansowych oraz harmonia w domu"

Tego dnia wychodzac ze sklepu poslizgnelam sie i zlamalam lewa reke.
            Znalazlam sie w szpitalu na stole operacyjnym. Teraz reka jest w
            gipsie uziemniona na kilka tygodni.
            Kilkakrotnie prosilam o wyjasnienie tresci tej wrozby i nie
            otrzymalam odpowiedzi.
            Bardzo jestem ciekawa czy to moze miec cos wspolnego z "podlaczeniem
            energetycznym"?
            Gdyby ktos mogl mi odpowiedziec, to bardzo prosze, bo na odpowiedz
            lilith666, to raczej nie mam co liczyc.

Pozdrawiam i z gory dziekuje za wypowiedz na ten temat.

PS. do czego jest potrzebny link, ktory jest zalaczony do wrozby:
            interia.pl/f2005? Czy przypadkiem nie jest to nastepna reklama
            wrozek, ktore znajduja sie na tym linku?

• lilith666_vip Re: Do wszystkich ezoteryków 10.01.09, 01:09
              Czytam ,czytam .a t odziekuje wrozba sie jednak sprawdzila .pobieranie energii nie ma nic wspolnego z linkiem tak jak wspomnialam .gdybym chciala pobrac przyczepoiny bylby do rdzenia i nie mialabys sily do dzis i widac zrozumialas co napisalam jednak:) i przez takie prowokacje projerkt zostaje wstrzymany do weryfikacji meili .
              • Gość: Katarzyna 11 Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 10:33
                Proszę o wyjaśnienie czym jest podłączenie a czym jest wnikanie w czyjąś energetykę.

Interesuje mnie również czy klient, który nie jest silny psychicznie może
                przejąć sugestię wróżbity?

• mlle.lenormand Re: Do wszystkich ezoteryków 10.01.09, 10:52
                  Polaczenie polega na tym, ze wrozka bardzo czesto odkrywa sprawy,
                  ktorych wrozacy nie chce ujawnic - wstydliwe sekrety, typu nieslubne
                  dziecko ukrywane przed zona, pozamalzenski romans itp. To sie dzieje
                  niezaleznie od woli wrozki. Otwiera sie cos w rodzaju kanalu
                  informacyjnego i przeplywa nim wiedza.
                  Wnikanie energetyczne - to juz wampiryzm i ludzie robia to swiadomie
                  lub czesciowo swiadomie. Seans jest wydatkiem energii - prawdziwe
                  wrozki wiedza jak sie zabezpieczac oraz skad czerpac.
                  Bywa, ze klient przychodzi nie tylko po wrozbe ale i po doladowanie.
                  Jesli wrozka cos takiego wyczuje, powinna mu o tym powiedziec. Stad
                  sie biora osoby uzaleznione od wrozb - tak naprawde sa uzaleznione
                  od energii ktora pobieraja od wrozki.
                  Gorzej, jesli wrozka swiadomie pobiera energie od klientow. Szkodzi
                  im i sobie.
                  Wrozbita nie powinien niczego sugerowac, bo nie na tym polega
                  wrozenie.

• Gość: Katarzyna 11 Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 11:05
                    Kiedyś w jakimś wątku przeczytałam, że wróżka ostrzegła, że ktoś może napaść i
                    dziewczyna bała się wychodzić z domu.
                    A jeśli wróżka mówi, że na przykład trzeba uważać, bo brak opanowania może
                    narazić ją na coś, to czy taka osoba słaba psychicznie może nieświadomie
                    sprowokować taką sytuację?

• kristoferson Re: Do wszystkich ezoteryków 10.01.09, 11:08
                      Nie trzeba być wróżka aby komuś coś zasugerować.
                      Sąsiadka Ci coś nagada, i jeśli się zasugerujesz, faktycznie może
                      sie to spełnić...

Po prostu na pierwszym planie zawsze stawiaj swoją wolę, swoje ja,
                      swoją ocene sytuacji, a nie to co ktoś powie ;-)
                  • kristoferson Re: Do wszystkich ezoteryków 10.01.09, 11:06
                    Myślę że nie tylko wróżki to potrafią - wnikanie energetyczne - to
                    się dzieje wszędzie, na codzień, pomiędzy tzw. zwykłymi ludźmi bez
                    żadnego specjalnego "daru" czy umiejętności ezoterycznych.
                    Czasem świadomie, czasem mniej świadomie.

Idąc za tym tropem nie trudno zobaczyć w społeczeństwie ludzi o
                    cechach ofiary (dajacy) , jak i ludzi o cechach przywódców
                    (biorący). To oczywiscie w wielkim uproszczeniu. Zwracam jednak
                    uwagę na pewne cechy charakteru i umiejętność kształtowania tychże
                    cech w sobie...

Jak sie zabezpieczać i skąd czerpać - ta wiedza (wcale nie
                    taka "tajemna")też nie jest jedynie domeną ezoteryków :-) I całe
                    szczęście ;-)

Piszę to po to, aby ludzie "nie-ezoteryczni" nie obawiali się np.
                    wróżek, bo one też są ludźmi i poniekąd z ludzkich metod korzystają.
                    Z metod z których może korzystać każdy z nas.

• Gość: Katarzyna 11 Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 11:08
                      Jak się zabezpieczyć?
                      Gdzie mogę znaleźć takie informacje?
                      • Gość: Katarzyna 11 Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 11:14
                        A jak jest z tym:

"forma wizulazacji ciebie i podalczenie energetyczne do twojego rdzenia"

Co trzeba mieć, aby podłączyć się do rdzenia?
                        "forma wizualizacji" - wskazywałaby na zdjęcie, czy tak i co jeszcze?
                        Na co muszę uważać jeśli nie chcę by ktoś dostał się do mojego rdzenia?
                      • kristoferson Re: Do wszystkich ezoteryków 10.01.09, 11:16
                        Wiesz... nie wiem jak Ci to wytłumaczyć, ale dużo zależy od Twojej
                        woli - jesli idziesz do wróżki i nastawiasz się że ona nie "połączy
                        sę z Tobą " i koniec, tworzysz sobie taką bariere i taka wróżka
                        faktycznie nie dość że nie wniknie to guzik zobaczy.
                        Po prostu twoje ja mówi NIE i koniec. Siła charakteru i siła woli ;-
                        )

Jednak gdybyś chciała coś wiecej, to Lilith gdzieś tu pisała o
                        jakichś tarczach ochronnych. Niesteyy nie pamięyam w którym wątku :-(
                        Z tego co czytałem jest to wlasnie tworzenie takiej bariery
                        energetycznej, zalepianie dziur w aurze, "utwardzanie" aury aby nikt
                        nie przenikał.
                        Poszukaj w wątkach Lilith albo na jej stronie (adres www. pewno ma w
                        swoich postach )
                        • Gość: Katarzyna 11 Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 11:24
                          Nie jestem silna psychicznie i często przyjmuję sugestię innych. Poza tym często
                          czuję jakby ktoś ssał moją energię i czuję się słaba...
                          Proszę również innych o podanie mi sposobów ochrony, bo rozumiem, że są różne
                          sposoby czy tak?
                          Jak mam się bronić?
                          Jak taki zupełny laik jak ja może się bronić?

• Gość: majka Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 11:32
                          to wydało mi się ciekawe i na ten temat

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=40541416&a=40561448

• larysa21 Re: Do wszystkich ezoteryków 10.01.09, 11:57
                W dalszym ciagu nie rozumiem Twojej wrozby.

"dzis brak opanowania oraz niepotrzebne ryzyko ciagle bo ono sie
                przesunie przez pozostale 4 dni jeszcze ale tez rzez wszystkie
                wdni powodzenie w sprawach finansowych oraz harmonia w domu"

Jakie niepotrzebne ryzyko przesunie sie przez pozostale 4 dni.....?
                Od powrotu ze szpitala nie wychodze z domu, wiec o jakim ryzyku
                piszesz? Co moge ryzykowac siedzac w domu? Jezeli jestes taka
                wszechwiedzaca, to moze mi napiszesz.
                O jakich sprawach finansowych?
                Jaka harmonia w domu?
                • Gość: gratka Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.09, 12:45
                  co za kosmiczne wizje wysysania energii wszystkim przez wszystkich.
                  Zabezpiecz się. najlepszym zabezpieczeniem, jak się okazuje, jest modlitwa i
                  prośba o opiekę - według Twojej wiary.
                  Nikt cie nie ruszy
                  • kristoferson O właśnie!:-) 10.01.09, 13:37
                    najlepszym zabezpieczeniem, jak się okazuje, jest modlitwa i
                    > prośba o opiekę - według Twojej wiary.
                    > Nikt cie nie ruszy

Autorka ma 100% racji! to jest właśnie to :-)

Do tego dodaj siłę woli i niezłomne JA (o czym pisałem powyżej)i...
                    działa. Proste, ale skuteczne :-)chodzi o to aby ta modlitwa (w
                    jakiejkolwiek formie czcisz Boga/Absolut) była wymawiana z siłą i
                    wiarą.
                    • Gość: Weronika D Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 14:05
                      Pozwoliłam sobie wkleić coś z podanego tu wątku, bo jakbym czytała o sobie...

Gość: luna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 16:32

tylko że niestety na myśli innych nie mamy najmniejszego wpływu
                      a ich siła sprawcza jest tak samo wielka jak naszych własnych !!!
                      /.../
                      dodałabym, że większa.
                      A więc co zrobić jeśli czyjaś siła jest większa?

i dalej z tego postu:
                      swego czasu w moim życiu pojawiła się niestety taka osoba i możecie nie wierzyć
                      ale mimo ogromnego wysiłku z mojej strony i pracy włożonej w różnego typu
                      działania nic mi się nie udawało ! wszystko kończyło się porażką oczywiście
                      dokładnie taką jaką przepowiedziała mi ta osoba ! /.../

Przyznam się, że ja również spotkałam taka osobę i wierzcie mi robiłam wszystko.
                      Stosowałam również modlitwę. Wysyłałam w kierunki tej osoby nawet pozytywne
                      myśli, ale siła zła była większa.
                      A najśmieszniejsze jest to, że ja tej osobie nie zrobiłam nic złego, nie
                      powiedziałam nic złego. To było tak jakby przeze mnie toczyła się walka pomiędzy
                      dobrem a złem.
                      W czym jej zawiniłam?
                      Sądzę, że nie podobało się jej to, że każdy był posłuszny jej woli i tylko ja
                      OŚMIELIŁAM się być sobą. To długa rodzinna historia.

dalej luna pisze:
                      czułam fizyczny ból po każdym słowie !

A ja odczuwałam ten ból poprzez jej myśli. Nie miałyśmy fizycznego kontaktu, ale
                      czułam, odczuwałam to fizycznie. To było jak fala i nic nie pomagało. W żaden
                      sposób nie mogłam się obronić.
                      Byłam bezbronna jak niemowlę, słaba a lekarze mówili, że wszystko w porządku.

Dlatego pytam czy ktoś zna NAPRAWDĘ skuteczny sposób obrony przed takimi osobami?

• po.prostu.ona Re: O właśnie!:-) 10.01.09, 14:22
                        Dwie sprawy.
                        Przede wszystkim, jeśli się idzie do wróżki, a w głębi duszy ma się
                        poczucie winy, że robi się źle, bo np. kościół tego zakazuje, to
                        samemu ściąga się na siebie kłopoty.
                        Dla ochrony poprzez modlitwę konieczne jest czyste serce, czyli
                        spokój sumienia. Jeśli tego nie ma, możemy modlić się do upojenia,
                        bez skutku. To dlatego dla katolików istnieje spowiedź.
                        Można wykonywać rytuały oczyszczenia, wybaczenia, przecięcia więzi
                        energetycznej itp. Jednak podstawą jest pozbycie się złych emocji -
                        lęku, poczucia winy, żalu, chęci zemsty.
                        Jeśli wychodzimy od wróżki z poczuciem zawodu: "ale mi głupot
                        nagadała, kurde, szkoda moich pieniędzy, co za oszustka"! To nie
                        dziwmy się, że będzie niefajnie. Inna sprawa z tymi co straszą -
                        śmiercią, wypadkami itp. Warto wiedzieć, że "dobra wróżka" nie mówi
                        takich rzeczy, a jeśli już musi, to ma w zanadrzu sposoby na
                        odwrócenie złego losu - od prostych rytuałów, po amulety itp. i umie
                        tak doradzić, by nikt od niej nie wyszedł przerażony, zastraszony,
                        pozostawiony sam ze swym lękiem.
                        Jeśli wróżka tylko straszy i nic poza tym... cóż. Ma pecha.
                        Po drugie
                        Źli ludzie. Jest wiele sposobów na osłonienie się przed złą energią
                        innych. Można stosować wizualizacje, medytować przy kadzidełkach
                        (odpowiednich), stosować w rytuały, modlić się do Aniołów, swego
                        patrona. Nosić przy sobie amulety, zioła itp. I nie skupiać się przy
                        tym na osobie, przed którą chcemy się chronić, tylko na tym, co ma
                        nas chronić. Uwaga przyciaga energię. Więc koncentrując się na
                        osobie, wzmacniamy ją. To bardzo często robiony błąd, przez
                        który "nic nie pomaga".
                        • Gość: Weronika D Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 14:57
                          Autor: po.prostu.ona 10.01.09, 14:22
                          Dla ochrony poprzez modlitwę konieczne jest czyste serce, czyli
                          spokój sumienia. Jeśli tego nie ma, możemy modlić się do upojenia,
                          bez skutku.

...Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że mam czyste serce, ale nawet modlitwa
                          nie pomogła. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jest we mnie spokój
                          wewnętrzny, ale właśnie to jej się nie podobało, bo nie dałam się sprowokować.
                          To właśnie najbardziej ją rozjuszyło.
                          Wysyłałam jej serdecznie myśli, wybaczenie i próbowałam odciąć się od jej energii.

po.prostu.ona pisze:
                          Jednak podstawą jest pozbycie się złych emocji -lęku, poczucia winy, żalu, chęci
                          zemsty.

...Nie ma we mnie już takich emocji, ale nadal czasem czuję jaj podłączenie.
                          Zaznaczam, że ta osoba nie zajmuje się magią.
                          Kiedyś pewna pani powiedziała, że w numerologii widać takie liczby i jest duże
                          prawdopodobieństwo, że osoba je mająca może mieć takie skłonności. 1.6. Nie wiem
                          czy to prawda, ale osoba, która wysyła mi takie fale urodziła się 30.07.1958 i
                          podporządkowała sobie cała rodzinę /i nie tylko rodzinę/.

po.prostu.ona pisze:
                          Uwaga przyciąga energię. Więc koncentrując się na osobie, wzmacniamy ją. To
                          bardzo często robiony błąd, przez który "nic nie pomaga".

... Też to zauważyłam, dlatego ignorują ją.

po.prostu.ona pisze:
                          Można wykonywać rytuały oczyszczenia /.../ przecięcia więzi
                          energetycznej itp.

Nie spotkałam jeszcze osoby, której mogłabym zaufać...

• Gość: devilangel Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 15:22
                            Gość portalu: Weronika D napisał(a):

> po.prostu.ona pisze:
                            > Można wykonywać rytuały oczyszczenia /.../ przecięcia więzi
                            > energetycznej itp.
                            >
                            > Nie spotkałam jeszcze osoby, której mogłabym zaufać...

Sama mozesz to zrobic. Jak? Klopot popycha do poszukiwania
                            rozwiazania, niekoniecznie osoby rozwiazujacej problematyczna
                            sytuacje. Osoba przez Ciebie wspomniana z daty urodzenia ma 33/6 a
                            wiec posiadajac wibracje mistrzowska ( ktora nie ejst
                            dowodem "lepszosci" czy "wyzszosci") ma potencjal do wywierania
                            wplywu (jakiegokolwiek- pozytywnego i negatywnego-przytlaczajacego,
                            manipulujacego) na innych. Ma ale to nie znaczy ze jej trzeba
                            ulegac. Osoba taka pragnie byc postrzegana jako autorytet, wrecz
                            guru stadka ktore dookola siebie zbiera ( albo trzyma) i niechetnie
                            pozwala miec innym swoje zdanie, swoje poglady, swoja wole, wszedzie
                            podejrzewa konkurencje pragnaca podkrasc jej te pozycje autorytetu i
                            manipulowac nia, ulega tez porywom zazdrosci i checi odegrania sie
                            za swoj dyskomfort, nie znosi krytyki ani zadnych uwag skierowanych
                            do niej, obwinia innych za swoje zle samopoczucie. Kiedy widzi ze
                            ktos inny ma wplyw znaczacy na osobe jej bliska, bedzie atakowac i
                            podgryzac, jest idealnym materialem na oslawiona w
                            dowcipach "tesciowa". Wcale nie jest taka grozna ani niszczycielska
                            bowiem steruja nia emocje a nie chlodny wywazony umysl precyzyjnie
                            czyniacy niszczycielska robote, nie jest robocopem tylko wkurzonym
                            ratlerkiem myslacym ze jest dobermanem ( bo podobny :P )i
                            sugerujacym innym, ze beda zalowac jesli pomysla o niej w kategorii
                            ratlerka. Zaznaczam- napisalam o TEJ osobie, nie tykam nikogo wiecej
                            tu obdarzonego ta wibracja urodzeniowa, wiec nie generalizujcie i
                            niech zadna 33 nie poczuje sie dotknieta albowiem ich to nie
                            dotyczy.Nie analizuje tu takoz tej osoby szczegolowo, wiec napisalam
                            tylko o jej zachowaniach majacych bezposredni zwiazek z tym co tu
                            pisalas Weroniko. Wiesz co, balonik tez moze byc baaardzo duzy i
                            miec wymalowana buzke z wielkimi klami. Przekluj balonik a zobaczysz
                            ze ani nie lata wysoko ani wielki nie jest ani te kly takie. A poza
                            tym nie stado osz niego wyleci tylko powietrze wydajace smieszny
                            dzwiek :P Sama sie mozesz bronic.
                            • Gość: devilangel Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 15:29
                              A, jeszcze jedno- sugestia czyni cuda rozne. Oddzialywanie co
                              niektorych osobek opiera sie na umiejetnym sugerowaniu czegos, czym
                              nie dysponuja lub nie dysponuja w takim stopniu wcale. A balonik
                              moze byc duzy, kolorowy i latac wyysoko bo nadmuchany a w srodku
                              pusty heh ;) Nie zawsze balonik ma w srodku to co mysli, ze ma-
                              zawsze zas w naszych oczach ma to co MY myslimy, ze ma ;)
                              • Gość: Weronika D Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 15:50
                                Devilangel to prawda co napisałaś o tej osobie.
                                To prawda. Ona zakłada jakby macki, nie wiem jak to określić, powodujące, że
                                nikt inny tego nie widzi. Dlaczego więc widzę ja? Może dlatego wysyła mi tyle zła?
                                Każdy, zaznaczam każdy jest pod jej wpływem i nikt nie da złego słowa na nią
                                powiedzieć. Wdarła się do mojego/naszego życia a mąż jest pod jej wpływem
                                /brat/i śmieje się ze mnie, że cos takiego nie istnieje jak wysyłanie negatywnej
                                energii.

No i pozostaje jeszcze ta data a właściwie numerologia?
                                Czy to prawda, ze ktoś mający w swojej dacie 1.6 i 5 może mieć taką moc?

• Gość: Weronika D Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 15:54
                                  Zapomniałam dodać, że ta pani numerolog powiedziała mi, że cyfry te utworzone w
                                  jakiś trójkącik mogą tworzyć taką moc.
                                  Czy to prawda?
                                  • po.prostu.ona Re: O właśnie!:-) 10.01.09, 16:13
                                    Numerologia to nie tylko data urodzenia, to dużo, dużo więcej. Aby
                                    sporządzć najprostszy portret numerologiczny danej osoby trzeba
                                    dysponować jej datą urodzenia, imionami i nazwiskami, podpisem
                                    (niektórzy ludzie podpisując się "gubią" litery z imienia czy
                                    nazwiska)
                                    Jest kilka szkół numerologicznych, jest cyfrologia i gematria -
                                    trudno powiedzieć o co konkretnie chodziło Pani Numerolog, nie
                                    wiedząc jaką dziedzinę uprawia i jakimi danymi dysponowała do swej
                                    oceny danej osoby.
                                    Rytuały możesz odprawiać sama - i tak nawet będzie najlepiej, w
                                    internecie znajdziesz sporo stron, gdzie ludzie dzielą się swą
                                    wiedzą i doświadczeniem nie próbując na tym zarabiać.
                                  • Gość: devilangel Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 16:19
                                    Po pierwsze Ty widzisz poniewaz pomiedzy Wami jest linia podzialu
                                    stref wplywow na bliska Ci osobe, a wiec wyraznie odczuwasz jej
                                    oddzialywanie, wzmocnione przekonaniem, ze to PRZECIWKO TOBIE. Ja
                                    bym pokusila sie o domniemanie ze niekoniecznie przeciwko TOBIE-
                                    moze przeciwko jej konkurencji???? Czyli ktokolwiek na Twoim miejscu
                                    by sie znajdowal, byloby podobnie tylko z uwzglednieniem roznic w
                                    podatnosci i wrazliwosci na wplywy. Ty najwyrazniej masz silny
                                    konflikt ( czytaj rozne i nie przystajace do siebie wibracje) z ta
                                    osoba, ktos inny moglby w slabsze reakcje wchodzic. Co zas do
                                    twierdzenia pani numerolog. Nie chce podwazac zdania czyjegos tylko
                                    dlatego ze to ktos powiedzial a nie ja. Ja Ci napisalam swoje
                                    zdanie, to znaczy pobiezny bardzo wglad w te osobe, wylacznie
                                    nastawiony na zakres Twoich z nia problemow. I BARDZO POWIERZCHOWNY-
                                    zeby nie bylo- nie rozwlekam sie w publicznych analizach osob.
                                    Liczby przez Ciebie podane maja to do siebie, ze sa w polaczeniu ze
                                    soba kombinacja, ktora moze wytworzyc przywodce stada i tyle, nijak
                                    tu przerazliwej mocy nie ma, wrecz przeciwnie- taka osoba moze
                                    dzialac krotkotrwalymi zrywami, seria zrywow, intryg, "robienia
                                    wszystkim dobrze a najbardziej sobie samej", moze wykazywac sie
                                    sporym refleksem i szybkoscia zmian zachowan tak by dopasowac je do
                                    reakcji drugiej osoby, ma silny egocentryzm ale doprawiony
                                    przekonaniem, ze tylko ona wie najlepiej co dla kogo najlepsze i jak
                                    tego komu nie wcisnie do glowy czy buzi to zrobi to "od zadka
                                    strony". To osoba inteligentna, dobra obserwatorka, szybko
                                    wyczuwajaca mocne i slabe strony innych, pod pewnym wzgledem bylaby
                                    to wlasciwosc niezlego psychologa, heh liczby maja swoje swiatlo i
                                    mrok czyli dwie strony, zadna nie jest zla, kwestia intencji w
                                    uzyciu i opanowania by nie przesadzic w zadna strone. Dama obecnie
                                    leczy wlasne kompleksy i bedzie taka "ciocia dobra rada a jak nie
                                    skorzystasz to ci mlotkiem,ale w kacie i po ciemku zeby dowodow nie
                                    bylo ". To najlepszy dowod tchorzostwa...a czego sie dama boi????
                                    No??? Niewaznosci, bycia zbedna, traktowana jak madonna zasciankowa
                                    ( hmm zastanawia mnie jak z wyksztalceniem owej pani jest), ucieczki
                                    swoich "owieczek" ( MUSZA ja kochac, nie ma innej opcji- i nie moga
                                    kochac bardziej nikogo innego a najlepiej w ogole nikogo bo przeciez
                                    ona wystarczy), niezaleznosci bliskich ( bo umkna niechybnie), bycia
                                    w cieniu i tym podobnych rzeczy... Moc...hmm jej moc w duzej mierze
                                    polega na sugestywnosci, umiejetnosci poslugiwania sie wiedza o
                                    zachowaniach, mocnych i slabych stronach ludzi...jej moc konczy sie
                                    tam, gdzie osoba przestaje byc dla niej czytelna hehe
                                    • Gość: Weronika D Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 16:32
                                      Devilangel, genialna jesteś!!!
                                      • Gość: devilangel Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 16:39
                                        ee tam :P
                                        • Gość: devilangel Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 17:05
                                          Z taka osoba postepowac nalezy taktycznie i umiejetnie.Umiec
                                          skorzystac z wiedzy o jej slabostkach i lekach. Jezeli nie moze sie
                                          powstrzymac przed byciem niezbedna i uswiadamianiem tego na kazdym
                                          kroku to mozna probowac wykorzystac jej ciagotki do bycia gwiazda,
                                          guru, wyrocznia i jezusem w spodnicy ( mala litera zamierzona jest
                                          tu i tyczy sie funkcji a nie osoby). Patrzy sie w jakiej dziedzinie
                                          dama rzeczywiscie ma wiedze i cos do powiedzenia oraz sugeruje sie
                                          jej, ze znakomicie moglaby stac sie wyrocznia dla osob
                                          potrzebujacych tej wiedzy, potem zas podsuwa sie konkretna
                                          propozycje o charakterze spolecznym ( czy spolecznikowskim), taka
                                          gdzie moglaby zaistniec jako guru i zbawca, autorytet i kierownik
                                          zamieszania...i mowi sie, ze chyba tam nie obeda sie nalezycie bez
                                          niej, ze bez niej to nie to o co chodzi...i tym podobne chwyty- o
                                          dziwo czasem blogoslawione w skutkach dla obu stron albo dla
                                          wszystkich zainteresowanych :P A na uzytek wlasny spozytkowuje sie
                                          wyrazonka w rodzaju " naprawde twoje zdanie bardzo mi pomoze w
                                          przemysleniu", "twoj poglad jest dla mnie cenny,dziekuje ci" ( hehe
                                          i czasem jest choc moze nie w taki sposob jak pomyslalaby druga
                                          strona), "dziekuje ci za opinie, to daje mi do myslenia " ,"nie
                                          watpie, ze masz jak najlepsze intencje" i sto podobnych. To tak
                                          zwane chwyty obezwladniajace dyskretnie a skutecznie :DDD Byle z
                                          usmiechem przepieknym na jaki Cie stac :DDD
                                          • tekla-0 Re: O właśnie!:-) 10.01.09, 17:53
                                            Ale tu jest ciekawy watek. Tyle sie mozna dowiedziec tyle ciekawych
                                            rzeczy, a ja teraz sobie usiadlam i czytam, bardzo ciekawy. A powiem
                                            ze ja tez nie mam pojecia jak to wszystko dziala, ale teraz mniej
                                            wiecej wiem. Tyle madrych osob na tym watku - naprawde.
                                            Pozdrawiam cieplutko wszystkich:)
                                            • Gość: devilangel Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 18:20
                                              Witaj, Tekla :D Pozdrowionka rowniez :) Jesli sa ciekawe kwestie
                                              poruszone to i watek wyglada interesujaco, nareszcie bo zmeczylo
                                              mnie studiowanie nagonek i przepychanek :) Stanowczo preferuje watki
                                              merytoryczne, nie ideologiczne :D
                                              • tekla-0 Re: O właśnie!:-) 10.01.09, 18:38
                                                Az sie zasmialam z tych nagonek i przepychanek:) Ja rowniez
                                                preferuje watki ideologoczne:) ale ciesze sie ze Ci sie udalo
                                                Aniolku:). I ja to samo widze. To samo sobie pomyslalam jak tu teraz
                                                ladnie spokojnie na forum. A ja lubie takie tematy po to jest to
                                                forum Wrozbiarstwo. Nie wypowiadam sie moze na temat bo nic o tym
                                                nie wiem:) moge powiedziec po swojemu ze jestem - zielona, ale juz
                                                zaczynam duuuuuzo wiedziec:)rozjasnilo mnie:) a to dzieki tak
                                                wspanialych i madrych osob na tym forum.
                                                Pozdrawiam rowniez goraco:)
                                                • tekla-0 prostowanie do Devilangel 10.01.09, 18:49
                                                  tekla-0 napisała:

> Az sie zasmialam z tych nagonek i przepychanek:) Ja rowniez
                                                  > preferuje watki ideologoczne:) ale ciesze sie ze Ci sie udalo
                                                  > Aniolku:). I ja to samo widze. To samo sobie pomyslalam jak tu
                                                  teraz
                                                  > ladnie spokojnie na forum. A ja lubie takie tematy po to jest to
                                                  > forum Wrozbiarstwo. Nie wypowiadam sie moze na temat bo nic o tym
                                                  > nie wiem:) moge powiedziec po swojemu ze jestem - zielona, ale juz
                                                  > zaczynam duuuuuzo wiedziec:)rozjasnilo mnie:) a to dzieki tak
                                                  > wspanialych i madrych osob na tym forum.
                                                  > Pozdrawiam rowniez goraco:)

NIE IDEOLOGOCZNE tylko mialam na mysli MERYTORYCZNE. Wiedzialam ze
                                                  zle napisalam tak mnie cos tchnelo az sie zawstydzilam teraz.
                                                  Przepraszam
                                                  • Gość: devilangel Re: prostowanie do Devilangel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 18:55
                                                    Spokojnie, Tekla, wiem co mialas na mysli :D Slowo "tez" wyjasnia
                                                    tozsamosc Twojego pogladu z moim, wiec nie ma co sie czepiac, jak
                                                    dla mnie zreszta od czepiania sie sa rewelacyjne w tym krzaki
                                                    jezyn :D Oraz urzad skarbowy ( do nich mam mniejszy entuzjazm niz do
                                                    jezyn hehe).
                                                  • ewajonline Re: prostowanie do Devilangel 10.01.09, 18:57
                                                    oraz rzepy też się nieźle czepić potrafią ;)
                                          • kristoferson Re: O właśnie!:-) 10.01.09, 18:37
                                            devilangel : czytam opis tej osoby i idealnie pasuje do postaci
                                            marii bucardi (takze umyślnie używam małych liter, aby podkreślic
                                            funkcje, rolę grupy osób typu maria b.) wypisz wymaluj , zaściankowa
                                            madonna i ze swoim stadkiem owiecek-klakierek :-D

to tylko takie wolne skojarzenie ... ;-) nie mam tu zamiaru uprawiać
                                            chamstwa, po prostu - dopełnieniem przekazu jest żywy przykład ...

pozdrawiam :-)

• Gość: devilangel Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 18:53
                                              Kris...jakby Ci to....rozne stworzonka sa na tym pieknym swiecie i
                                              rozne rzeczy im przyrodzone oraz przynalezne. Psu kosc, kotu mysza ,
                                              koniom wolnosc, sokolom wiatr, niedzwiedziom miod i maliny, rybom
                                              czyste wody, swinkom korytko, owieckom zas pasterz alboli owczarek
                                              podhalanski , ktoremu to jako psu przynalezy sie....kosc..i tak
                                              pieknie wszystko zamyka sie w wielkim kole natury..kazde stworzenie
                                              ma w nim miejsce swoje, kazda potwora znajdzie amatora, do serca
                                              przytul psa, wez na kolana kota....a pchla to tez istota :DDD
                                              Pozdrowionka :D
                                              • kristoferson Re: O właśnie!:-) 10.01.09, 19:09
                                                ...i są osóbki pełne wrodzonego uroku i talentu które umieją ładnie
                                                to ująć i literacko opisać - dzięki devilangel :-D

piszesz, publikujesz - jesli nie, to powinnaś - mówię śmiertelnie
                                                poważnie

narka!

• Gość: devilangel Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 19:20
                                                  Kris, a ja smiertelnie powaznie odpowiadam: strasznie dlugo mi sie
                                                  ksiazka pisze heh. Mam nadzieje ze w tym roku kalendarzowym skoncze
                                                  uch.Nie publikuje obecnie nic, kiedys tam to i owo, ale to nie byl
                                                  jakis szal, wiec nie ma o czym mowic. Widze zes czlek smakujacy
                                                  slowa, wiec prosze dla Ciebie ode mnie slowek smakowitych pare :

Jesienią...

Psst...tam na drzewie, na złotym liściu
                                                  siedzi myśl psotna, letnie marzenie,
                                                  sen co się jeszcze do dziś nie ziścił,
                                                  jakieś ulotne, błahe wspomnienie.
                                                  I kropel kilka na pajęczynie
                                                  lśni jak diamentów cenne ogniki.
                                                  To łzy wczorajsze, które duch czasu
                                                  zaklął w klejnoty i jarzębinie
                                                  swej ukochanej dał by z szelestu, blasku, muzyki,
                                                  szatę utkała z duszkami lasu,
                                                  byś Ty tu i teraz zamarł w zachwycie
                                                  potęgą magii minionego czasu.

Dzieki za dobre slowo, Kris :)
                                                  • ewajonline Re: O właśnie!:-) Devilangel 10.01.09, 19:33
                                                    Czyż można razem być
                                                    światłem i ciemnością?
                                                    Czy może razem iść
                                                    anioł wraz z ciemnością?

A co do serca,
                                                    czy czarno - białe,
                                                    czy serce to jest purpurowe?

Kto kogo pyta
                                                    Devilangel,
                                                    o innych i ich drogę?

Rozstaja mają swoje drogi,
                                                    wędrują swoimi ścieżkami.
                                                    Rozstaja znają serca progi,
                                                    lecz czy są naszymi sercami?

pozdrawiam Cię serdecznie!!!!!!!!
                                                  • Gość: devilangel Re: O właśnie!:-) Devilangel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 19:45
                                                    Aniol z diablem w parze chadza,
                                                    Mrok ze swiatlem obok kroczy,
                                                    Jako chce Najwyzsza Wladza
                                                    Tak i sie na swiecie toczy :DDD

I nie nam to oceniac:P ale mozna komentowac hehe :DDD
                                                  • ewajonline Re: O właśnie!:-) Devilangel 10.01.09, 19:55
                                                    Bóg się czasem, słonko, chowa
                                                    ot, schronienie, ciemna chmurka.
                                                    Hm, to taka gierka Boga,
                                                    choć jest zawsze sygnaturka.

Niech Mu będzie Jego wola,
                                                    czy to deszcze czy też grady.
                                                    Niech się światło wraz z ciemnością
                                                    stanie jedno z tymi forami.

;)
                                                  • tekla-0 Re: O właśnie!:-) Devilangel 10.01.09, 19:48
                                                    Ewa chcialam Ciebie serdecznie pozdrowic, jak przeczytalam co
                                                    napisalas to sie wzruszylam bardzo.
                                                  • kristoferson Ewo, jesteś... 10.01.09, 21:06
                                                    ... po prostu WSPANIAŁA! :-)))))))))) Cudowne ciepło od Pani bije :-
                                                    ))) Zatkało mnie więc więcej nie pisze... !!!
                                                  • kristoferson Re: O właśnie!:-) 10.01.09, 21:10
                                                    Bardzo piękny wiersz :-) Dziękuję, bo myślę swą męską egoistyczną
                                                    myślą, że jest on dla mnie ;-)

O czym piszesz książkę? jeśli nie chcesz tu mówić, nie mów

Padam do stóp i pozdrawiam
                                                  • Gość: devilangel Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 21:23
                                                    kristoferson napisał:

> Bardzo piękny wiersz :-) Dziękuję, bo myślę swą męską egoistyczną
                                                    > myślą, że jest on dla mnie ;-)
                                                    >
                                                    A bardzo prosze, masz prawo tak myslec, wszak Ci go podarowalam :D
                                                    Ksiazka zas zwiazana jest scisle z ezoteryka, ale szczegoly zachowam
                                                    dla siebie. Pisze ja tez dla samej siebie i dla osob, ktorym mam cos
                                                    do przekazania, konkretnie swoje metody pracy. Nie wiem jeszcze czy
                                                    ja opublikuje czy tylko bede korzystac dla celow edukacyjnych.
                                                    pomysle jak skoncze :)
                                                  • Gość: tekla-0 Re: O właśnie!:-) IP: *.ed.shawcable.net 10.01.09, 21:30
                                                    Witam Pana Panie Kristoferson:) Mowie to od siebie ze to cieplo tez
                                                    bije od Pana i chcialam serdecznie Pana pozdrowic.
                                                    A chce nadmienic ze mam syna ktory ma na imie tez Chris:)
                                                    Czuje wogole symaptie do tego imienia:)))

• Gość: Grażyna Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 19:12
                                                Był tu opis osoby ur. 30.07.1958 a wiecie, że mi trochę też pasuje do mojej
                                                koleżanki z pracy ur. 28.05.1985 czy ona ma również ten trójkącik 1, 6, 5 jak to
                                                można zobaczyć? Czy mogłabyś zapytać Weroniko tą swoją numerolog?
                                                Wiem, że to nie jest forum o numerologii a to bardzo interesujące.

• Gość: Weronika D Do Grażyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 15:32
                                                  Gość portalu: Grażyna napisał(a):

> Był tu opis osoby ur. 30.07.1958 a wiecie, że mi trochę też pasuje do mojej
                                                  koleżanki z pracy ur. 28.05.1985 czy ona ma również ten trójkącik 1, 6, 5 jak to
                                                  można zobaczyć? Czy mogłabyś zapytać Weroniko tą swoją numerolog?

Tak. zapytałam Panią Marię, ale ona jest nie tylko numerologiem, jest też wróżką
                                                  a chyba bardziej doradcą duchowym.
                                                  W mailu, który mi przysłała wyjaśniła, że na temat tego trójkącika musiałaby
                                                  wygłosić cały referat, bo wpływa na to wiele czynników. Ona podobno
                                                  zainteresowała się numerologią jak jeszcze nie było takiego zalewu książek na
                                                  nasz rynek, szkół, kursów, więc uczyła się sama. Metodą prób i błędów stworzyła
                                                  coś w rodzaju własnego systemu numerologicznego, który tylko pogłębiła później o
                                                  dostępną wiedzę. Napisała, że w książkach numerologicznych raczej nie znajdę
                                                  wyjaśnienia tego trójkącika 1, 6 oraz 5. Przy czym ważniejsze jest 1 i 6 i nie u
                                                  każdego się ujawnia w negatywnym aspekcie.
                                                  Ta koleżanka, o którą pytasz też ma ten trójkącik. Dużo zależy od tego gdzie te
                                                  cyfry się pokażą.
                                                  Pani Maria nie zajmuje się urokami itp praktykami.

• Gość: devilangel Re: Do Grażyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 15:51
                                                    1 i 6 to przywodztwo w stadzie i dazenie do niego miedzy innymi, 5
                                                    to spryt, refleks i umiejetnosc koncentracji sil emocjonalnych i
                                                    psychicznych- ale na tzw jedno uderzenie a nie w stanie ciaglym.
                                                    Tak, zalezy w jakiej konfiguracji wystepuja liczby, zalezy tez jakie
                                                    sa poza nimi jeszcze. Duzo jest tych "zalezy". Numerolog patrzac na
                                                    date bedzie widzial w jakim kontekscie odczytac liczby, ale
                                                    teoretyczne tlumaczenia uniwersalne zajelyby format ksiazki albo
                                                    paru ksiazek. Jak juz mowilam, liczby maja swoje swiatlo i cien
                                                    czyli cechy przez nie reprezentowane takze nalezy ustalic czy u
                                                    danej osoby realizuja sie pozytywnie czy negatywnie.
                                          • Gość: devilangel Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 19:07
                                            I jeszcze jedno, Weroniko- osoba o tej dacie i zgodna z danymi
                                            podanymi przez Ciebie...nie wiem, czuje histeryczna zakompleksiona
                                            damska nature- wiec jesli to dama to latwo dac rade, jesli zas facet
                                            to jest to baba w spodniach i moze szczegolnie drazliwym byc na to
                                            co jest zwiazane z racja kobiety i miec dobrze maskowany lek przed
                                            kobietami ( co nie przeszkadza wykorzystywac i poslugiwac sie nimi).
                                            W kazdym razie jezusowate ciagotki tak czy tak i niedojrzalosc
                                            emocjonalna wobec wieku metrykalnego u mezczyzny a odchyly
                                            histeryczne ze sklonnosciami do egzaltacji i dramatyzmu
                                            wyrezyserowanego jesli u kobiety...ale diabelnie energia zenska
                                            zajezdza mi...jesli facet to zero konkretnej reki meskiej na nim zas
                                            dlon kobieca wyrazna.
                                    • apuss Re: O właśnie!:-) 10.01.09, 19:44
                                      devilangel Twoje posty są po prostu WYBITNE!
                                      Cuuudownie się Ciebie czyta!!!
                                      • Gość: devilangel Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 19:51
                                        apuss napisała:

> devilangel Twoje posty są po prostu WYBITNE!
                                        > Cuuudownie się Ciebie czyta!!!

Dziekuje, czuje sie zaszczycona :)
                                        • tekla-0 Re: O właśnie!:-) 10.01.09, 19:55
                                          Gość portalu: devilangel napisał(a):

> apuss napisała:
                                          >
                                          > > devilangel Twoje posty są po prostu WYBITNE!
                                          > > Cuuudownie się Ciebie czyta!!!
                                          >
                                          > Dziekuje, czuje sie zaszczycona :)

Oj jestes jestes zaszczycona. Pieknie sie Ciebie czyta CUDOWNIE.
                                          Juz uciekam i zycze milego wspanialego weekendu wszystkim.

• Gość: Weronika D Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 20:24
                                            Autor: po.prostu.ona 10.01.09, 16:13
                                            Rytuały możesz odprawiać sama - i tak nawet będzie najlepiej, w
                                            internecie znajdziesz sporo stron, gdzie ludzie dzielą się swą
                                            wiedzą i doświadczeniem nie próbując na tym zarabiać.

Mogłabyś polecić mi jakąś stronę?

Przeglądałam w Internecie różne strony, ale komuś kto się na tym nie zna trudno
                                            jest ocenić wartość takiej strony. Czy ktoś, kto się na tym zna może polecić mi
                                            jakąś stronę?

• Gość: Basia Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 22:04
                                              ja tez poprosze o podanie najlepszych stron, gdzie można znaleźć sposoby jak się
                                              bronić.
                                              Bardzo proszę...
                                              • Gość: devilangel Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 22:37
                                                Niestety, nie podam adresow stron. Nie dlatego, ze nie chce, ale
                                                dlatego, ze nie praktykuje niczego z netu. Moge natomiast podac
                                                jedna z niezlych ksiazek ( bo jest ich wiele, dla kazdego cos
                                                odpowiedniego)- o ile ktos chce glebiej zapoznac sie z zagadnieniami
                                                obrony psychicznej a nie tylko poznac jeden czy dwa sposoby dorazne.
                                                "Skuteczny system samoobrony psychicznej" - Melitta Denning& Osborne
                                                Phillips Oficyna Wydawnicza ABA ( nie placa mi za reklame :P ).
                                                • Gość: Basia Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 22:44
                                                  Ale ja mam dziś szczęście!
                                                  Trafiam na same ciepłe i pomocne osoby.
                                                  Dziękuję Wam bardzo.

Poszukam tej książki.
                                              • Gość: KAROL Re: Do wszystkich ezoteryków IP: 195.116.35.* 14.02.09, 23:39
                                                I ja skorzystam
                                        • apuss Re: O właśnie!:-) 10.01.09, 22:13
                                          > Dziekuje, czuje sie zaszczycona :)

To ja się czuję zaszczycona, że mogę na tym forum czytać tak MĄDRE SŁOWA. (bo to
                                          co się ostatnio tutaj...) Ale już może wystarczy kadzenia, bo zaraz ktoś co nam
                                          zarzuci ;-)
                                          • Gość: devilangel Re: O właśnie!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 22:53
                                            Apuss, mirre i kadzidlo ostawmy trzem krolom bosmy tu w tym watku
                                            wszystkie jak jeden maz pikne kobitki ( poza Krisem, ktory tu
                                            rodzynkiem smakowitym ;) ) a nie starcy z siwymi brodami. Zloto zas
                                            niech nam przyjacielem bedzie , wszak szlachetnym i leczniczym
                                            kruszcem jest ( oraz odmladza skore, co moze byc silnym argumentem w
                                            kierunku jego zakupu najlepiej przez "tego wyjatkowego"- trza
                                            zasugerowac, ze skora na palcu wymaga zregenerowania- na ktorym
                                            palcu to sobie same zdecydujcie hehe )
                                            • apuss złoto 10.01.09, 23:05
                                              Złotko powiadasz? Coś mi skóra na nadgarstkach wiotczeje a i szyjna skóra wymaga
                                              odnowy... ;-)

(ale ja osobiście wybieram/zakładam biżuterię to srebrną)
                                              • Gość: devilangel Re: złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 23:17
                                                Zarowno zloto jak i srebro dziala leczniczo- w formie roztworow
                                                koloidalnych i w innych formach. Zloto dziala silniej niz srebro
                                                plus ma wlasciwosci odmladzajace, regenerujace. Srebro-
                                                bakteriobojcze przede wszystkim. Poza tym srebro uwrazliwia,
                                                wysubtelnia sily duchowe, zloto zas fizyczne oraz wole i instynkt
                                                przywodczy. Osoby wrazliwe, uczuciowe, delikatne czesto wybieraja
                                                srebro- jezeli moge skomentowac to tak, owszem, moze ten metal wydac
                                                sie im blizszy, ale wskazane sa dodatki zlota jednak, wzmocni je.
                                                Nadmiar srebrnej bizuterii moze wplywac zaburzajaco na rownowage w
                                                ich sferze psychoemocjonalnej. Osoby mocnej konstrukcji psychicznej,
                                                latwo blokujace emocje na rzecz logiki, powinny nosic wlasnie
                                                bizuterie srebrna i nie przesadzac ze zlotem.
                                                • Gość: tekla-0 Re: złoto IP: *.ed.shawcable.net 10.01.09, 23:23
                                                  A ja uwielbiam srebro:) wszystko co to tylko srebro pierscionki
                                                  rozne wisiorki:) a zlota raczej nie:)i jaka to prawda jestem osoba -
                                                  wrazliwa. Dzieki Ci za to wszystko Aniolku:)
                                                  • Gość: devilangel Re: złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 23:38
                                                    Tekla, a bardzo prosze. Kolor zloty nie musi byc koniecznie zlotem-
                                                    kruszcem choc najlepiej by bylo ze wzgledu na wlasciwosci
                                                    energetyczne specyficzne. W wersji zastepczej, takze wzmacniajacej
                                                    moga to byc zlotego koloru elementy stroju, dodatki jak np. buty i
                                                    torebka czy pasek. Jestem jednak dziko tradycyjna i preferuje zloto
                                                    w postaci zlota hehe.
                                                  • tekla-0 Re: złoto 10.01.09, 23:58
                                                    A wiesz ja nosze jeden tylko pierscionek to jest zloty ale
                                                    wizerunek weza:) Kupilam go tutaj bo jestem spod znaku weza:)
                                                    chinski horoskop - oczywiscie a tak to jestem Lwica:) I go nosze.
                                                    Nie zdejmuje go. Nie wiem dlaczego tak mi sie podoba.:) Waz i widze
                                                    jak ktos sie spojrzy to czuje jak sobie pomysli co ona nosi??
                                                    Nawet jak kupowalam to raczej tak na mnie popatrzyla ...:)
                                                • kristoferson Re: złoto 10.01.09, 23:25
                                                  Co Ty poradniki piszesz? ;-)
                                                • apuss Re: złoto 10.01.09, 23:25
                                                  To bardzo ciekawe. Chyba czas mi przekonać się do biżuterii!
                                                  A powiedz mi jak skóra pod biżuterią czernieje? Szczególnie od srebra? (ale i od
                                                  złota też...)
                                                  • Gość: devilangel Re: złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 23:33
                                                    Kris, ja mam poradnik w glowie , Amerykanie dosc ich pisza i nie
                                                    tylko oni, wiec nie zamierzam ich malpowac :).
                                                    Apuss, skora czernieje pod srebrem, czasem i pod zlotem z roznych
                                                    powodow. Jeden to specyficzny sklad potu ( takze zalezny od diety i
                                                    wlasciwosci organizmu)- wtedy albo zawsze tak sie dzieje albo po
                                                    zmianie diety i to sie zmienia. Drugi powod to niektore
                                                    schorzenia,czesto stany zapalne, ale nie ma na to reguly. Jezeli u
                                                    Ciebie tak sie dzieje a jestes generalnie zdrowa to zmien diete i
                                                    zobacz co bedzie po jakichs 2 tygodniach
                                                  • kristoferson Re: złoto 10.01.09, 23:54
                                                    Poradnik w głowie? hm, ludzie nie żyją tyle lat aby mieć swoje
                                                    poradniki w glowie...
                                                    Słuchaj, im więcej się uczysz i studiujesz, im więcej wiedzy
                                                    jakiejkolwiek zgłebiasz, tym częściej zdajesz sobie sprawę, że to
                                                    jest nic/kropla w morzu.
                                                    Wracam do pracy, miła pani nieskromna...
                                                  • Gość: devilangel Re: złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 00:08
                                                    Kris, czuje sie zazenowana, ze nie mam jeszcze 100 lat i raczej mi
                                                    daleko a poradnik w glowie mam, na wlasny uzytek i tych co
                                                    potrzebuja heh ;)U mnie glod wiedzy jest nalogiem nie do
                                                    eliminacji, tak juz mam. I nie twierdze , ze wiem wszystko. Wiem to
                                                    co mnie interesuje :D Nieskromnosc jest brakiem falszywej
                                                    skromnosci, wiec dzieki za komplement , mily gentlemanie :D

Tekla, witaj wezyku mily, ja tez chinskim wezem jestem i nosze
                                                    srebrnego weza na malym palcu lewej reki plus moim osobistym
                                                    symbolem sa dwa weze oplecione na krzyzu :D To piekny znak, nie bede
                                                    az tak nieskromna zeby napisac czego symbolem jest hehe :D
                                                  • Gość: devilangel Re: złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 02:00
                                                    > To piekny znak, nie bede
                                                    > az tak nieskromna zeby napisac czego symbolem jest hehe :D

Weza generalnie mialam na mysli oczywiscie :)
                                                  • tekla-0 Re: złoto 11.01.09, 04:20

> > To piekny znak, nie bede
                                                    > > az tak nieskromna zeby napisac czego symbolem jest hehe :D
                                                    >
                                                    > Weza generalnie mialam na mysli oczywiscie :)

Aniolku Kochany wypuscilam sie w rejs, buszowalam po sklepach:) Ale
                                                    nic nie kupilam:) nastepnym razem napewno cos kupie dla siebie:)
                                                    Ale sie ucieszylam jak napisalas o tym wezyku. Ja nosze ale na lewej
                                                    rece na serdecznym palcu ale czesto zmieniam i nie wiem czy
                                                    powinnam? czy raczej juz tylko na serdecznym palcu i nie zmieniac?
                                                    A slyszalam cos na ten temat o dwoch wezykach oplecionym w krzyzu:)
                                                    Ja mam zloty i srebrny dwa. Ten zloty jest taki prawdziwy wezek:)
                                                    A ten srebrny to troszke taki styl nowoczesny. Ten srebrny nosze jak
                                                    gdzies wychodze bo nie chce pomieszac bizuterii srebrnej ze zlotem.
                                                    Tak jakos sobie ubzduralam. Ale jak tylko przyjde zapkladam zloty. I
                                                    nie daje nikomu nawet go ruszyc ani przymierzyc:)
                                                    Pozdrawiam cieplutko Wezyku tez milutki.
                                                  • Gość: fotel Do Po.prostu.ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 10:17
                                                    Po.prostu.ona napisała coś, co mnie bardzo zainteresowało

"w internecie znajdziesz sporo stron, gdzie ludzie dzielą się swą
                                                    wiedzą i doświadczeniem nie próbując na tym zarabiać".

Nie mogę odnaleźć tej strony o której piszesz. Czy mogłabyś podać?
                                                    Chciałabym znaleźć kogoś, kto dzieli się wiedzą nie chcąc na tym zarabiać.

• Gość: devilangel Re: złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 11:42
                                                    Tekla, a nos jak Ci pasuje :D Weze wolne sa i niezalezne, laza gdzie
                                                    im sie podoba :) Ja tez nosilam na serdecznym palcu, teraz
                                                    zmienilam. Ten drugi symbol to 2 zlote weze- jeden z rubinowym
                                                    okiem, drugi ze szmaragdwym, oplecione na zlotym krzyzu.
                                                  • Gość: Monika.M Re: złoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 13:01

co mam zrobić by ktoś nie podłączył się energetycznie do mojego rdzenia?

Czy wizualizacja na przykład takiej kuli /w środku której się znajduje/ wystarczy?
                                                    Jak długo trzeba wizualizować, aby to zadziałało?
                                                    Czy efekt będzie stały?
                                                    Po czym poznać, że zadziałało?

W dzisiejszych czasach, gdy namnożyło się ludzi zajmujących się takimi
                                                    praktykami można natrafić na nieuczciwą osobę, bo nikt chyba nie weryfikuje
                                                    zdolności czy postawy, zasad moralnych itp. którymi dana osoba się kieruje?

Czy kiedyś też tak było, że każdy mógł się tym zajmować?

• Gość: Monika.M Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 13:06
                                                    Przepraszam zapomniałam zmienić temat.
                                                    Moje pytanie skierowane było do wszystkich ezoteryków.
                                                    I cieszę się, że istnieje takie forum na którym takie "zielone" w tym temacie
                                                    osoby jak ja mogą znaleźć poradę i wyjaśnienie.

Dziękuję i pozdrawiam

• Gość: devilangel Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 13:26
                                                    Monika, nie szkodzi, ze nie zmienilas tematu, latwo sie zorientowac
                                                    o co Ci chodzi przeciez a ten watek...zyje wlasnym zyciem heh :D
                                                    Wczesniej juz podalam jednej z zainteresowanych zrodlo informacji na
                                                    temat psychicznej samoobrony :

>Niestety, nie podam adresow stron. Nie dlatego, ze nie chce, ale
                                                    dlatego, ze nie praktykuje niczego z netu. Moge natomiast podac
                                                    jedna z niezlych ksiazek ( bo jest ich wiele, dla kazdego cos
                                                    odpowiedniego)- o ile ktos chce glebiej zapoznac sie z zagadnieniami
                                                    obrony psychicznej a nie tylko poznac jeden czy dwa sposoby dorazne.
                                                    "Skuteczny system samoobrony psychicznej" - Melitta Denning& Osborne
                                                    Phillips Oficyna Wydawnicza ABA ( nie placa mi za reklame :P ).

Wizualizacja kuli ochronnej dobrym sposobem jest, ale musi byc
                                                    polaczona z chwila koncentracji, regularnego oddychania
                                                    i "nasycania" owej kuli swiatlem- bialym, zlotym lub zielonym. Moze
                                                    byc nie tylko kula, niektorzy tworza walec otwarty od dolu i od gory
                                                    dla zachowania polaczenia z energia ziemi i nieba. Dla potrzeb
                                                    obronnych przed konkretnym energetycznym wampirkiem glownie i wtedy
                                                    to walec z lustrzana powierzchnia na zewnatrz. Czas zalezy od
                                                    sprawnosci i praktyki osoby, niektorzy w moment tworza sobie takie
                                                    bariery obronne, innym zabiera to 10 minut, 15- przewaznie z czasem
                                                    coraz szybciej to idzie.Kiedy juz jest wystarczajaco silna bariera?
                                                    Na wyczucie- sorry, nie da sie inaczej, przewaznie zreszta czuje sie
                                                    to. Im bardziej nieprzyjazne otoczenie w jakim masz przebywac tym
                                                    silniejsza ochrona musi byc. Inaczej wyglada kiedy tylko masz
                                                    spotkac sie z malo sympatyczna osoba i rozmowic sie z nia, inaczej
                                                    zas kiedy np. udajesz sie na zebranie w pracy, gdzie jak spodziewasz
                                                    sie, bedzie niezla jazda bez trzymanki i trzeba bedzie sporo sily by
                                                    wytrzymac starcia miedzy ludzmi i miedzy Toba a innymi. Nie trzeba
                                                    na zapas bac sie, ze naokolo jest pelno wilkow czyhajacych na Ciebie
                                                    jak na Czerwonego Kapturka. Ze wszystkimi wchodzimy w wymiane
                                                    energetyczna, cos dajemy im a oni nam i to jest normalne,
                                                    nieuniknione. Z niektorymi zas odczuwamy wyrazne sensacje fizycznie-
                                                    poczucie duszenia sie, bycia przytloczona, "przycisnieta do sciany",
                                                    nagle fale oslabienia, bol glowy, nudnosci, rozdraznienie i tym
                                                    podobne. Te osoby z reguly podlaczaja sie do nas ( swiadomie lub
                                                    nieswiadomie) i ciagna z nas energie. Tu nalezy sie bronic.
                                                  • po.prostu.ona Re: Do wszystkich ezoteryków 11.01.09, 16:06
                                                    Ja znalazłam parę lat temu kilka bardzo wartościowych stron, które
                                                    mną pokierowały w moich poszukiwaniach, i nie były to bynajmniej
                                                    blogi miłośniczek serialu "Czarodziejki". :-)

Też nie podam linków, ale dlatego, iż jestem zwolenniczką poglądu,
                                                    że do pewnej wiedzy należy dojść własną pracą, niechże tą pracą
                                                    będzie choćby przedarcie się przez internetowy gąszcz.
                                                    :-)
                                                  • Gość: devilangel Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 16:09
                                                    Blogi milosniczek tego serialu sa dosc latwo rozpoznawalne na
                                                    szczescie, nie trza tu wiedzy wielkiej :DDD
                                                  • Gość: Renata Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 17:13
                                                    Myślę, że dla tych którzy się na tym znają, te blogi mogą być łatwo
                                                    rozpoznawalne, ale faktycznie dla "zielonych" może to być pewien sposób
                                                    trudności. Może więc można byłoby im pewne wartościowe rzeczy podsunąć, aby nie
                                                    powiększały grona miłośniczek serialu "czarodziejki"?

• tekla-0 Re: złoto 11.01.09, 17:49

> Tekla, a nos jak Ci pasuje :D Weze wolne sa i niezalezne, laza
                                                    gdzie
                                                    > im sie podoba :) Ja tez nosilam na serdecznym palcu, teraz
                                                    > zmienilam. Ten drugi symbol to 2 zlote weze- jeden z rubinowym
                                                    > okiem, drugi ze szmaragdwym, oplecione na zlotym krzyzu.

Ja nosze aniolku widzisz i znowu napisalam odwrotnie:), ale to nie
                                                    wazne na wskazujacym palcu nie na serdecznym. I prawda weze wolne sa
                                                    i niezalezne i laza gdzie im sie podoba:) Do nich sie zaliczam.
                                                    Ale tak pilnuje tego mojego zlotego wezyka - to jest moje oczko w
                                                    glowie:) A raz bym go juz zgubila ale znalazlam. Cale szczescie bo
                                                    nie wiem gdzie bym teraz znalazla. Bo mialam specjalnie go
                                                    sprowadzany:) nigdzie nie ma takiego samego. Oj ale sie
                                                    wychwalilam:))) ale napislaam prawde jak bylo.
                                                    Pozdrawiam cieplutko
    • lilith666_vip Re: Do wszystkich ezoteryków 12.01.09, 05:55
      Tak juz obiecalam do tego watku dopisac pewna wsprawe .tak mozna sie o kims przpez linka dowiedziec wiecej niz chcialby klient i etc .tylko taki wiedziacy musiaby byc idiota . chcoac byc ciakawsckim poza info moze sciagnac choroby typu depresja i inne pokrewne nie musze tlumaczyc dlaczego. poza tym sa linki nieszkodzaca tworzone typu przywiazanie .ja rozumiem nagonka ale ta sprawe pomineto. wiecje w tym temacie nie napisze.obiecuje:.
      • Gość: siemf Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 15:35
        czy ezoterykom można zaufać?
        • fiotel Re: Do wszystkich ezoteryków 12.01.09, 16:09
          Już wiadomo o co Ci chodzi . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89007605&a=89691053
        • Gość: devilangel Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 18:23
          Gość portalu: siemf napisał(a):

> czy ezoterykom można zaufać?

Odpowiedz: nie bardziej niz ufasz sobie.
          • Gość: Weronika D Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 17:00
            Mieliście rację. Po przemyśleniu mogę z całą stanowczością powiedzieć, że to
            właśnie modlitwa mi pomogła. Łagodziła skutki. Od czasu kiedy zaczęłam się
            modlić te ataki nie były już tak mocne.
            W jednym z postów napisałam, że nie, ale pomyliłam się. Teraz wiem, że tak było
            tylko tego nie zauważyłam.
            Modlitwa jest skuteczna.
            Dziękuję. Dzięki Wam uświadomiłam to sobie.
            • ewajonline Re: Do wszystkich ezoteryków, Weroniko 15.01.09, 18:31
              modlitwa to twierdza, której bram przejsć sie nie da. pomaga w słabościach, bólu
              i czyni nas twierdzami właśnie. ale ale, była tu osoba z "branży" ezoterycznej,
              która ci pomogła. i wiesz, mimo iż w myśl kk to nie działa, to jednak zostało
              wysłuchane i się coś naprawia.
              to tylko swiadczy o tym, że w kwestiach modlitw wstawienniczych liczy się serce,
              a nie branża.
              mam nadzieję, ze było tu wiecej takich osób!!!!
              • Gość: Weronika D Re: Do wszystkich ezoteryków, Weroniko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 18:36

Dziękuję.
                • ewajonline Re: Do wszystkich ezoteryków, Weroniko 15.01.09, 18:45
                  pewnie z ogólnego podziękowania wielu sie ucieszy. i fajnie!!!!! oby tak dalej,
                  do czegoś na forum dojdziemy.
                  • Gość: Weronika D Re: Do wszystkich ezoteryków, Weroniko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 18:57
                    Pani Ewo, ma Pani wielkie serce.
                    Życzę radości i powodzenia we wszystkim.
                    A dobro niech wróci do Pani zwielokrotnione.
                  • tekla-0 Re: Do wszystkich ezoteryków, Weroniko 15.01.09, 19:09
                    ewajonline napisała:

> pewnie z ogólnego podziękowania wielu sie ucieszy. i fajnie!!!!!
                    oby tak dalej,
                    > do czegoś na forum dojdziemy.

Ewunia napewno do czegos dojdziemy na tym forum. Do DOBREGO.
                    Pozdrawiam Ciebie Cieplutko:)
                    • Gość: Weronika D Re: Do wszystkich ezoteryków, Weroniko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 19:11
                      Boże, mam łzy w oczach i trudno mi pisać.
                      Wielka jest siła dobra.
                      Dziękuję wszystkim.
                      • tekla-0 Re: Do wszystkich ezoteryków, Weroniko 15.01.09, 19:19

> Boże, mam łzy w oczach i trudno mi pisać.
                        > Wielka jest siła dobra.
                        > Dziękuję wszystkim.

Wiesz Weronika ja taka sama jestem wrazliwa jak TY. Ale to cieplo
                        bije od Ciebie. Zycze Tobie Wszystkiego Dobrego.
                        Powodzenia. A zebys wiedziala jak ja sie modle tak samo jak TY.
                        I tez mi sie lezki zakrecily, ale to ze szczescia.
                        • Gość: Weronika D Dobro nie zna granic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 19:33
                          Dobro nie zna granic. Nawet z Canady płynie.
                          Teklo-0 od Pani również wyczuwa się ciepło. Niech wszystkie sprawy ułożą się po
                          Pani myśli. Niech wszystkie chmury się rozproszą i niech słoneczko zaświeci w
                          Pani życiu.
                          • tekla-0 Re: Dobro nie zna granic 15.01.09, 19:42

> Dobro nie zna granic. Nawet z Canady płynie.
                            > Teklo-0 od Pani również wyczuwa się ciepło. Niech wszystkie sprawy
                            ułożą się po
                            > Pani myśli. Niech wszystkie chmury się rozproszą i niech słoneczko
                            zaświeci w
                            > Pani życiu.

Pani Weroniko dziekuje dziekuje bardzo, no ale sie wzruszylam tez
                            bardzo jak przeczytalam. Zaswieci sloneczko = jakiej ja jestem
                            dobrej mysli do Pani do mnie i oby do wszystkich tu na forum
                            zaswiecilo sloneczko. Podrawiam pozdrawiam goraco.
                            A dzisiaj swieci sloneczko tak pieknie na dworze:)
              • Gość: devilangel Re: Do wszystkich ezoteryków, Weroniko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 19:24
                ewajonline napisała:

> to tylko swiadczy o tym, że w kwestiach modlitw wstawienniczych
                liczy się serce
                > ,
                > a nie branża.

Ewa, zawsze tak bylo bo On jest ponad wszystkim, jest wszystkim a
                wszystko jest Nim czy jak kto woli Jego dzielem.
                • ewajonline Re: Do wszystkich ezoteryków, czyli Devilangel 15.01.09, 19:38
                  pamiętasz ten las? niby wbrew doktrynom i twierdzeniom samozwańców, ale zawsze
                  ów geniusz wszechstworzenia się objawia. cóż, miłość to agape!!!!!!!!
                  • Gość: devilangel Re: Do wszystkich ezoteryków, czyli Devilangel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 19:54
                    Jasne, ze pamietam las. To sen, ktorego nigdy sie nie zapomina :D
                    • ewajonline Re: Do wszystkich ezoteryków, czyli Devilangel 15.01.09, 20:32
                      też kiedyś miałam taki sen, "obwiązuje" do dziś. może sny-przewodnicy istnieją?
                      • Gość: W Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 20:52
                        No Ewa widzę, że wielu osobom z tego forum pomogłaś, ale oni są nieświadomi
                        tego, że to Ty. Chwała Ci za to.

Dawaj to, co chcesz otrzymać
                      • apuss Do wszystkich ezoteryków, czyli... :) 15.01.09, 21:00
                        Jak ja się cieszę, że tutaj jesteście!
                        Dobre duszki! :)
                        • tekla-0 Re: Do wszystkich ezoteryków, czyli... :) 15.01.09, 21:16
                          apuss napisała:

> Jak ja się cieszę, że tutaj jesteście!
                          > Dobre duszki! :)

Ja tez sie ciesze
                          • Gość: Agnieszka Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 22:06
                            Są tacy, którzy lubią kąpać się w pozytywnej energii a są i tacy, którzy wolą
                            błotko. Od wyboru do kolory. Każdy ma co chce. Każdy sam opowiada się po stronie
                            dobra lub zła, bo jest w nas jedno i drugie do wyboru. Każdy ma co chce.

A widzę w tym wątku kilku prawdziwych ezoteryków.

Pozdrawiam Was.

• Gość: devilangel Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 22:18
                              Ja wole kapac sie w teczy :D Pozdrowionka :D
                              • Gość: Agnieszka Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 22:36
                                Ja też wolę pachnącą kąpiel, ale podobno błotko działać też może leczniczo...

Pozdrawiam wszystkie dobre duszki

• Gość: devilangel Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 23:05
                                  Lukrecje Borgie tez mozna nazwac zielarka i farmaceutka hobbystka
                                  hehe
                                  • Gość: gość Gdzie się podziali Ci ezoterycy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 10:17
                                    .
                            • Gość: tekla-0 Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.ed.shawcable.net 15.01.09, 23:18
                              No sa i tacy co lubia sie kapac w pozytywnej energii a i sa tacy co
                              lubia blotko oczywiscie prawda.
                              Nawet ten co lubi sie kapac w pozytywnej energii to nie znaczy ze sa
                              cieple kluchy a Ci co lubia blotko to nie znaczy ze sa zli.:)
                              Tylko musi byc porzadek
                              Do wyboru do koloru. Ja tez nie bardzo lubie jak ktos mnie
                              glaska..bo moze zaglaskac na smierc:))
                              • Gość: Agnieszka Do Tekli-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 23:33
                                a taką mam ochotę pogłaskać Cię Teklo... a swoją drogą bardzo mądra wypowiedź.
                                Zgadzam się z Tobą w 100%

Ciepło pozdrawiam i przyłączam się do życzeń, które ktoś Ci tu dziś składał.
                                Zaświeci słoneczko dla Ciebie. Niech to już się stanie.

A teraz idę do kąpieli. Cieplutkiej, kolorowej...
                                dobrych snów życzę.
                                • Gość: tekal-0 Re: Do Tekli-0 IP: *.ed.shawcable.net 15.01.09, 23:42
                                  Agnieszka przyjdz poglaskaj:) nie pogniewam sie :)ale wlasnie ze
                                  mozna poglaskac ale nie zaglaskac na smiersc:)ale nawet jak sie
                                  troszke posmiejemy to na zdrowie na wyjdzie.
                                  Ciesze sie ze zgadzasz sie ze mna.
                                  Oj Tobie rowniez zycze tego samego.
                                  No ja tez wezne kapiel tylko troszke pozniej takiej cieplutkiej oh
                                  jak ja lubie taka goraca kapiel:)
                                  Tobie rowniez zycze slodziutkich snow.
                                  • Gość: kocham ludzi Jak miło tutaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 08:51
                                    Buźka sama się uśmiecha jak czyta się ten i temu podobne wątki.

Ciepło Was pozdrawiam
                      • Gość: devilangel Re: Do wszystkich ezoteryków, czyli Devilangel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 22:17
                        Sny przewodnie istnieja, sa inspiracja do wyborow zyciowych, sa
                        informacja o naturze egzystencji czlowieka i sa glosem doradczym,
                        ktory slyszymy w duszy kiedy nie kombinujemy zawziecie w polkulach
                        mozgowych. Czasem slyszymy na jawie a czasem trzeba zasnac i zostaje
                        nam wyswietlony film z kamery ustawionej na boski wymiar,
                        rejestrujacej niezaleznie od naszej swiadomosci naplywajace
                        informacje.
                        • ewajonline Re: Do wszystkich ezoteryków, czyli Devilangel 16.01.09, 14:58
                          tamten sen, moze to trochę był sen w stanie czuwania, ale nie na jawie, do dziś
                          jest snem przewodnim.
                          nie był o lesie i troszkę ci tego lasu devilangel zazdroszczę.
                          minęły lata a on się dzieje.
                          Tak, są takie sny - i wielu z nas je przeżywa chociaż raz w życiu. Ciekawe jest
                          to, że w trakcie śnienia ich przebudowują coś w nas, zupełnie jaK TO NAPISAŁAŚ
                          dotknięcie boskiego wymiaru.
                          • Gość: Nowa Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 15:14
                            Są jednak wątki na tym forum, które miło się czyta.

Pozdrawiam wszystkich
                            • Gość: Agata Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 14:08
                              Pewne dziedziny wiedzy /dawniej tajemnej/ stały się dla wszystkich dostępne, ale
                              czy to oznacza, że każdy może się tym zajmować?
                              • Gość: bella Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 14:18
                                Zapewniam Cię że na szczęście niewiele tak naprawdę jest dostępne, Ci którzy
                                zostaną wybrani znajdą drogę, Ci którzy robią to z doskoku szybko się zniechęcą,
                                Ci którzy się tu za bardzo odkryli wkrótce odejdą i cięzko będzie ich znaleźć,
                                reszta zapomni
                              • Gość: devilangel Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 14:22
                                Gość portalu: Agata napisał(a):

> Pewne dziedziny wiedzy /dawniej tajemnej/ stały się dla wszystkich
                                dostępne, al
                                > e
                                > czy to oznacza, że każdy może się tym zajmować?

To co jest ,a to co jest dostepne to dwie bardzo rozne rzeczy. Pro
                                publico bono nie podaje sie wszystkiego, to ze dostepny jest
                                przedsionek, nie znaczy ze reszta rowniez.
                                • Gość: Agata Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 18:50
                                  Pro publico bono nie podaje sie wszystkiego, to ze dostepny jest przedsionek,
                                  nie znaczy ze reszta rowniez.

Jeśli ktoś zna przedsionek magii, to może mieć moc?
                                  Może zachłysnąć się mocą?
                                  • lkaplankavoodoo Re: Do wszystkich ezoteryków. rozumiem, Agato 15.02.09, 15:16
                                    że pytasz o iluzję posiadania mocy?
                • Gość: Wiktoria Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 18:45
                  Wróżbici zadają pytanie i otrzymują odpowiedź. Stawiają karty, patrzą w szklaną
                  kulę lub stosują inne metody, ale skąd pochodzi odpowiedź. Kto lub co ją daje?
                  • Gość: Wróżka M Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 14:05
                    Wiktoria pyta skąd pochodzi odpowiedź. Kto lub co ją daje?
                    W świecie energii jest odpowiedź na każde pytanie. Nie trzeba być wróżką, aby
                    się do niej podłączyć. Uważać należy tylko na źródło, bo jest świetliste i
                    ciemne. Do którego się podłączysz zależy od woli i intencji.
    • wrozka.anna Re: Do wszystkich ezoteryków 15.02.09, 07:04
      Wampir nie potrzebuje zdjecia, by ssać z Ciebie energię, wystarczy że wejdziesz
      z nim w interakcję słowną. Ale najsilniej działa kontakt osobisty.
      • lkaplankavoodoo Re: Droga Anno, 15.02.09, 15:18
        patrząc na to wszystko, czasem wystarczy poczytać, to również tworzy swoiste
        interakcje. po cóż nam więcej???
        • Gość: gosc Re: Droga Anno, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 12:54
          Autor: wrozka.anna 15.02.09, 07:04
          Wampir nie potrzebuje zdjecia, by ssać z Ciebie energię, wystarczy że wejdziesz
          z nim w interakcję słowną. Ale najsilniej działa kontakt osobisty.

a jezeli wampir intensywnie mysli o "swojej ofiarze" to może za pomoca mysli
          czerpac energie?
          i czy ta "ofiara" bedzie to jakos odczuwac?
          • Gość: Sylwia Potężna jest moc myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 00:02
            Tak
            • Gość: micha Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 19:14
              Na tym forum jest wielu ezoteryków i do nich zwracam się z prośbą. Może ktoś
              mógłby mi wytłumaczyć co to znaczy - związek karmiczny? jak rozpoznać czy jest
              się w takim związku? Czy widać to w dacie urodzenia? I czy w ogóle istnieje coś
              takiego jak związek karmiczny???
              • lilith666_vip Re: Do wszystkich ezoteryków 06.04.09, 06:51
                istniej ale nie chodzi tu o wielka milosc tylko o wyrzadzeni komus duzej krzwdy np.
                • lilith666_vip Re: Do wszystkich ezoteryków 06.04.09, 06:52
                  az mi sie ewa wel kaplnak rzucial w oczy na koniec pobytu tu .wamir jak bedzie chcial to moze cie nawet zjesc ;D
              • manuram Re: Do wszystkich ezoteryków 06.04.09, 07:56
                Tak w skrócie. Związek karmiczny to niewygasłe emocje z przeszłych wcieleń. Jak to emocje, mogą być pozytywne lub negatywne.
                Zdarza się, że taki związek jest utrzymywany świadomie. Wcale nie musi dotyczyć osób.
                Bywają trochę podobne do przeżyć z dzieciństwa, zepchniętych w podświadomość i podobnie można je leczyć.
                Nie przejmuj się za bardzo tymi związkami. Niektóre wróżki lubieją o tym mówić na wyrost, bo mało kto umie je zweryfikować.
                • Gość: Sylwia Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 11:01
                  Jak działa energia? Jak to jest, że nie mając kontaktu z wróżką i kartami /mam
                  na myśli wróżby mailowe/ można uzyskać prawdziwe informacje z kart? Skąd karty
                  to wiedzą? Jak to się dzieje?

Z perspektywy czasu stwierdzam, że takie wróżby mailowe są nawet trafniejsze niż
                  przy kontakcie osobistym. Jak to możliwe?
                  • Gość: wróżka M Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 11:55
                    Jak działa energia?
                    Tak samo jak prąd - nie widać a jest i można ją odbierać jeśli się ktoś podłączy.
                    Nie trzeba osobistych spotkań i kontaktu z kartami, by wróżba była precyzyjna /o
                    ile karty stawia prawdziwa wróżka a nie taka co myśli tylko o pieniądzach/.
                    • Gość: Kasia Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 16:37
                      Autor: Gość: Kasia
                      Zastanawiam się czy magia w ogóle działa. Od 2 lat kilka razy skorzystałam z
                      oferty osób zajmujących się urokami, rytami i jestem totalnie rozczarowana. Stąd
                      moje pytanie: czy magia w ogóle działa?

U mnie nie zadziałało. Nie zadziałało u dwóch moich koleżanek. Czy nie jest to
                      tak, że tym co się udało to zwykły przypadek /i tak bez magi powróciliby do
                      siebie/...

Jak to jest, że nawet wtedy, kiedy magia nie działa to osoba z niej korzystająca
                      i tak odczuwa lęki itp. Jeśli ktoś powie nam, że coś zrobi lub zrobił to nawet
                      jak nic nie zrobił to my odczuwamy dziwne stany - czy sami je sobie wmawiamy?
                      • Gość: ania Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 22:40
                        Ryty nie działają!!!
                        Już nie dam się namówić.
                        Pa, pa robię temu forum i już więcej tu nie wejdę.
                        • Gość: gosc Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 22:44
                          heh żałosne. nawet nie w odpowiednim wątku :D
                          • Gość: taki tam Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 22:56
                            Chlopie forum jest otwarte, rowniez i dla Ciebie, a ludziska maja swoje urazy,
                            mam nadzieje, ze w przyszlosci nikt ich nie oszuka.
                            • Gość: gość Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 07:13
                              tak najlepiej jechac jak kogoś nie ma. serio że nikt się wami nie
                              przejmuje wystarczy poczytac na innych forach. no ale bawcie się
                              dalej hehehe
                              • Gość: Gość Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 12:01
                                Nie rozumiem tego przewrażliwienia niektórych osób. To chyba normalne, że jedni
                                chwalą a inni są zawiedzeni - nie rozumiem po co te komentarze? Każdy ma prawo
                                się wypowiedzieć.

Śledzę ten wątek, bo czekam aż ezoterycy wypowiedzą się na temat działania magii
                                i rytów. Myślę, że to zainteresowałoby wielu czytelników tego forum.

• Gość: Gość Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 16:04
      Zastanawiam się nad pytaniem Katarzyny 11

Gość portalu: Katarzyna 11 napisał(a):
      > Czy korzystanie z usług osób zajmujących się magią i wróżbiarstwem jest
      bezpieczne?
      • Gość: Mono Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 10:46
        Jest bezpieczne, ale nie u wszystkich.
    • Gość: gosc Re: Do wszystkich ezoteryków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 12:13
      W dzisiejszych czasach korzystanie z magii jest niebezpieczne, bo zajmuja się
      tym najcześciej osoby szukajace latwego zarobku, ktore z profesjonalizmem nie
      maja nic wspolnego. Magia mozna wyrzadzić wielkie szkody. Nawet z wrozb nie
      powinno sie korzystac.
    • agrentowy4321 Re: Do wszystkich ezoteryków 05.03.23, 17:14
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: Do wszystkich ezoteryków 26.04.23, 04:44
      O Boże
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka