magusal 23.02.09, 15:09 bardzo prosze o opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośka Re: wróżka Victoria na wróżbyonline i Viversum. IP: *.aster.pl 23.02.09, 15:26 opinie, w postaci komentarzy, masz na portalach, których nazwy przytaczasz. moim zdaniem komentarze o wróżkach i ich wróżbach na portalach, są w 100% wiarygodne, bo napisali je ludzie, którzy zapłacili za wróżbę, realni klienci. a te z forów są pisane przeważnie dla reklamy. sama jak wybieram wróżke, kieruje się tylko komentarzami z portali a nie żadnych forów. Odpowiedz Link Zgłoś
blueannamaria do gośki... 23.02.09, 18:02 Kochanie, wystarczy założyć sobie lewe konto... Napisać sobie samemu e-maila... Wycenić na 0 zł... Potem zaakceptować... I można napisać sobie samemu komentarz... Wiem, że można, bo pracowałam na portalu i wiem jak to działa... A wróżka sms zawsze powie ci to samo, bo ma historie twoich wszystkich sms-ow pod nowym sms-em... Chyba, że napiszesz z nowego numeru ;) Naprawde dobrą wróżke znajdziesz tylko samemu się przekonując jedna po drugiej którą wybrać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: do gośki... IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.09, 18:37 jestem w szoku, czyli ten portal to jedna wielka ściema? ale szczerze mówiąc podejrzewałam to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: do gośki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 18:53 Założenia może były dobre, ale komercja zabija uczciwość i zaangażowanie. Portale sa wróżbiarskimi hipermarketami, bez atmosfery i bez zasad. Wyścig szczurów jak w korporacji. Koleżanka tam popracowała, gdy opowiadała jak to wygląda od kuchni aż wierzyć mi się nie chciało. Sama mówiła że ta atmosfera wyścigu szczurów wciąga, nie wiadomo kiedy i jak wrózka przestaje zwracać uwage na dobro klienta tylko liczy ile rozmów i komentarzy ma w porównaniu do innych. Nie dziwię się że dobre wróżki i wrózowie szybko stamtąd uciekają, zwariowac łatwo. Chyba tylko pazerne potworki siedzą na kilku portalach jednocześnie i nic sobie nie robią z faktu że tracą poczucie przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
blueannamaria Re: do gośki... 23.02.09, 19:14 Znam paru dobrych wróży z wróżb on line z którymi się zaprzyjaźniłam jak z kolegami z pracy ;) Wiem, że są dobrzy w tym co robią... Ale nie łatwo znaleźć trzech dobrych doradców ze stu... Już tam nie wróże, bo to nie dla mnie. Wróżby on line ograniczają poza tym wolność wróża... Zmniejszają kontakt między klientem a doradcą... Tą strone założył ktoś kto zupełnie w magie nie wierzy. Powiem na koniec tyle, że każdy tam odpowiada sam za siebie! Każdy wróż napewno jest inny... Chodzi o to, że niestety komentarze można sobie samemu pisać. Taka możliwość niestety istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
blueannamaria dodam że... 23.02.09, 19:18 ... Naprawde wiele osób nie pisze sobie komentów ;) Wystarczy zobaczyć ile jest tych komentów a ile usług wykonanych przez doradce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: dodam że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 19:31 Prawdę piszesz Bluannamaria, nie można generalizować, tak samo na allegro nie każdy jest zły i oszukuje, tak samo tam mogą istnieć normalni. Tylko nie wierzę że na takim portalu jest cos około 120 wróżów (*plaga jakaś?!) i każdy jest ekstra geniuszem. Podejrzewam że 90% to młodziki, 5% amatorzy, 5% ci którzy mają prawdziwe serce ezoteryka. I niestety ten z sercem ezoteryka nie siedzi tam 20 godzin na dobę, nie ma wielkiej ilości komentarzy. Znajdziesz go gdzieś na szarym końcu, skromny, nie wrzuca się w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
blueannamaria Re: dodam że... 23.02.09, 19:38 Dokładnie!! Ci najlepsi na szarym końcu... Chociaż ja mojej doradczyni tam takie komentarze pisałam, że teraz nie może opędzić się od klientów :)) Wkońcu mimo, że sama wróże czasami musze skorzystać sama z czyjejś pomocy... Wróżenie samej sobie nie jest dobre dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dianka Re: dodam że...blueannamaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 20:09 Nigdy nie pracowala na tym portalu,a jedynie zaprzyjaznila sie z niektorymi PANAMI tam pracującymi ktorzy zdradzili jej toco chcieli zdradzic i w ten sposob oczerniasz portal i osoby tam pracujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: dodam że...blueannamaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 20:33 Może i tak, ale prawdę mówi jak tam bywa, nic nie oczernia. Słyszałam już to samo z innych wiarygodnych źródeł. O cwaniactwie jakim jest zakładanie drugiego konta i "wykupywanie" u siebie wrózby po to żeby wystawić sobie śliczny komentarz nie słyszałam, ale znam system i domyślam się że to jest realnie możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
blueannamaria do dianka 23.02.09, 22:12 Gość portalu: Dianka napisał(a): > Nigdy nie pracowala na tym portalu,a jedynie zaprzyjaznila sie z niektorymi > PANAMI tam pracującymi ktorzy zdradzili jej toco chcieli zdradzic i w ten sposo > b > oczerniasz portal i osoby tam pracujące Oczywiście, że pracowałam :) Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: do dianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:23 Jeśli tam pracowałaś mam pytanie z innej beczki. Dlaczego teraz bawisz się tu we wróżby za piątaka i to (*OMG!) bez limitu pytań? Na portalu miałaś większe mozliwości zarabiania i że tak powiem, bardziej godne to było niż upokarzanie się tutaj za śmieszne pieniądze. Nie masz do siebie szacunku czy jak? Taka cena i forum przyciąga głupie pytania na które i za 500 złotych nie dałoby się mądrze odpowiedzieć. :> Odpowiedz Link Zgłoś
blueannamaria Re: do dianka 24.02.09, 19:53 Wiesz... Chyba nie znasz się jednak na tego typu portalach :) Jeśli chcesz powróże ci za 200 zł skoro niby upokażam się wyceniając wróżbe na 5 zł... dużo źle, mało źle... ;) Oj dziecino... Mylisz chyba pojęcia typu szacunek... Zapewne jesteś ... Wróżką która bierze 150 zł za rozkład ? Zresztą co mi tam oceniać... ;) Gość portalu: :> napisał(a): > Jeśli tam pracowałaś mam pytanie z innej beczki. Dlaczego teraz bawisz się tu w > e > wróżby za piątaka i to (*OMG!) bez limitu pytań? > Na portalu miałaś większe mozliwości zarabiania i że tak powiem, bardziej godne > to było niż upokarzanie się tutaj za śmieszne pieniądze. Nie masz do siebie > szacunku czy jak? > Taka cena i forum przyciąga głupie pytania na które i za 500 złotych nie dałoby > się mądrze odpowiedzieć. :> > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dianka Re: dodam że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:13 Dodaj,ze sama wroze i napalam sie na facetow wrozących :D Odpowiedz Link Zgłoś
blueannamaria Re: dodam że... 24.02.09, 20:04 To super. Gość portalu: Dianka napisał(a): > Dodaj,ze sama wroze i napalam sie na facetow wrozących :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: do gośki... do blueannamaria IP: *.aster.pl 23.02.09, 22:50 Nie przeszło mi to przez głowe. Ja korzystałam i wystawiłam komentarz po pół roku. Tak czy siak, wole kierować się komentarzami z portali, niż nachalną reklamą wróżek z forów które cieszą się wątpliwą sławą. Ktoś zapytał o sprawdzoną wróżkę, a ja myślę, że ten kto taką ma, to napewno nie zdradzi na tym forum jaka to. Ja kiedyś pochwaliłam wróżkę na forum z imienia i podałam tel. sama jej się tym pochwaliłam. powiedziała, że zrobiłam jej świństwo, że straciła przeze mnie wiarygodność stałych, dobrych klientów. Głupio mi było. Dziwiłam się, ale teraz po czasie, to widzę, że miała rację. o dobrych wróżkach się to nie pisze. Tu są gwiazdki, wyjadaczki, które bazują na forach, niekoniecznie z dobrą opinią. Nikogo nie chciałam urazić, napisałam tylko o swoich doświadczeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cecylia maszynka do wróżenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 10:49 Autor: Gość: :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:23 Jeśli tam pracowałaś mam pytanie z innej beczki. Dlaczego teraz bawisz się tu we wróżby za piątaka i to (*OMG!) bez limitu pytań? Może woli oferować się za 5 zł niż przesiąknąć atmosferą panująca na portalach? Popieram i myslę, że ona wykazała się większym szacunkiem do siebie, bo jest wolna. Pracuje kiedy chce i uwolniła się od bycia maszynką do wróżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: maszynka do wróżenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 13:29 Maszynką do wrozenia są te osoby ktore czekają na potencjalnego klienta 24/h waruja na wszystkich mozliwych portalach,az ktos sie skusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: maszynka do wróżenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 13:47 > Może woli oferować się za 5 zł niż przesiąknąć atmosferą panująca > na portalach? Popieram i myslę, że ona wykazała się większym > szacunkiem do siebie, bo jest wolna. Pracuje kiedy chce i uwolniła > się od bycia maszynką do wróżenia. Nie wiem czy o tym wiesz, dobre i szanujące się wróżki nie chcą żeby tu na forum ktokolwiek wymieniał ich imię, co dopiero żeby osobiście ciągały się i sprzedawały wrózbę za piątaka bez limitu. Niesłychane. Dlatego pytam czy ona ma do siebie szacunek? Gdzie w tym logika że portal był dla niej be, ale forum pasuje. :> Na portalu jest atmosfera wyścigu szczurów i robisz z siebie maszynkę do wróżenia, tutaj sięgasz dna jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cecylia Do: Gość portalu: :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 14:21 Wszystko zależy od punktu widzenia. Wielu ezoteryków oferuje tu swoje usługi. Nawet tak "wybitna" osoba jak Lilith. Pani Irma też jest podobno wielkim ezoterykiem i również nie przeszkadza jej oferowanie swoich usług tu na forum... Gość portalu: :> napisał(a): > Nie wiem czy o tym wiesz, dobre i szanujące się wróżki nie chcą > żeby tu na forum ktokolwiek wymieniał ich imię > Dlatego pytam czy ona ma do siebie szacunek? Jak widać wszystko zależy od punktu widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
blueannamaria Re: Do: Gość portalu: :> 24.02.09, 20:02 Niektórzy chyba mają chore rozumowanie i nie wiedzą co to znaczy "nie szanować siebie"... Gość portalu: Cecylia napisał(a): > Wszystko zależy od punktu widzenia. > Wielu ezoteryków oferuje tu swoje usługi. Nawet tak "wybitna" osoba jak Lilith. > Pani Irma też jest podobno wielkim ezoterykiem i również nie przeszkadza jej > oferowanie swoich usług tu na forum... > > Gość portalu: :> napisał(a): > > Nie wiem czy o tym wiesz, dobre i szanujące się wróżki nie chcą > > żeby tu na forum ktokolwiek wymieniał ich imię > > Dlatego pytam czy ona ma do siebie szacunek? > > Jak widać wszystko zależy od punktu widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
blueannamaria do gosi 24.02.09, 19:55 Wiesz, że w gruncie rzeczy to co piszesz jest mało sensowne? Wróżka musi się zareklamować w taki czy inny sposób... Inaczej nikt się do niej nie zgłosi! :S Gość portalu: gośka napisał(a): > Nie przeszło mi to przez głowe. Ja korzystałam i wystawiłam > komentarz po pół roku. Tak czy siak, wole kierować się komentarzami > z portali, niż nachalną reklamą wróżek z forów które cieszą się > wątpliwą sławą. > Ktoś zapytał o sprawdzoną wróżkę, a ja myślę, że ten kto taką ma, to > napewno nie zdradzi na tym forum jaka to. > Ja kiedyś pochwaliłam wróżkę na forum z imienia i podałam tel. sama > jej się tym pochwaliłam. powiedziała, że zrobiłam jej świństwo, że > straciła przeze mnie wiarygodność stałych, dobrych klientów. Głupio > mi było. Dziwiłam się, ale teraz po czasie, to widzę, że miała > rację. o dobrych wróżkach się to nie pisze. Tu są gwiazdki, > wyjadaczki, które bazują na forach, niekoniecznie z dobrą opinią. > > Nikogo nie chciałam urazić, napisałam tylko o swoich doświadczeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
magusal Re: wróżka Victoria na wróżbyonline i Viversum. 23.02.09, 21:28 Ja umiem czytac i czytam te wszystkie komentarze, ale... Wiekszość jest napisana zaraz po wróżbie i czasami działa to tak, że jak czlowiek usłyszy cos co chce, to komentarz jest pozytywny w innym przypadku nie:) Chcialam sie dowiedziec po prostu czy ktos korzystał z usług p. Victorii i jakie sa jego 'odczucia' po pewnym czasie. Jesli macie jakąś sprawdzoną wróżke na tym portalu(zapewne tam pomimo róznych opinii sa) prosze o informacje na maila gazetowego. Może nie tutaj, bo powstanie mnstwo hałasu o reklamę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: wróżka Victoria na wróżbyonline i Viversum. 05.03.23, 15:01 Niekiedy może być to ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: wróżka Victoria na wróżbyonline i Viversum. 26.04.23, 02:17 Raz tak a raz inaczej Odpowiedz Link Zgłoś