Dodaj do ulubionych

SKORPION+WAGA

06.06.03, 19:32
co powiecie o takich zwiazkach?A co mozna powiedziec o takich znakach zodiaku
osobno?Jakie maja charaktery,itd?
Obserwuj wątek
    • rafixx77 Re: SKORPION+WAGA 01.06.04, 00:35
      Witaj!
      Widzę że nikt nie chce odpowiedzieć na Twojego posta.Myślę że odpowiedz na
      swoje pytanie znajdziesz tutaj
      wesela.w.bielsku.pl/horoskop/skowag.htmlPzdr
      • rafixx77 Re: SKORPION+WAGA 01.06.04, 00:40
        musisz tylko z adresy pozbyć się Pzdr :)
    • ewa5921 Re: SKORPION+WAGA 12.08.04, 03:57
      milosnica napisała:

> co powiecie o takich zwiazkach?A co mozna powiedziec o takich znakach zodiaku
      > osobno?Jakie maja charaktery,itd?
      najlepszy zwiazek skorpiona jest z rakiem i wodnikiem
      • nis.kuk Re: SKORPION+WAGA 12.08.04, 09:25
        > najlepszy zwiazek skorpiona jest z rakiem i wodnikiem

Biorąc pod uwagę tylko oddziaływanie względem siebie Skorpiona i Wodnika: nigdy
        nie dojdzie do zgodnego porozumienia pomiędzy nimi, gdyż te znaki są względem w
        kwadraturach.
        Jeśli spotkałaś się z takim przypadkiem, to na pewno nie dotyczyło to Słońc
        tylko innych planet w horoskopie.
        Żeby zrobić prawidłową analizę trzeba patrzeć na wszystkie planety w horoskopie.
        Interpretacja horoskopu nie jest łatwa, trzeba dużego doświadczenia, intuicji i
        znajomości psychiki ludzkiej.
    • olutek_m Re: SKORPION+WAGA 23.02.05, 13:10
      U nas tez jest takie połączenie. Waga i Skorpionek. Skorpionkiem jestem ja.
      Zdaza nam sie posprzeczać (tylko o głupotki), ale jestesmy bardzo zgodnym
      małżenstwem.
      Pozdrawiam
      • beettinna Re: SKORPION+WAGA 15.07.05, 13:34
        Ja jestem Waga ,mąż skorpion, według wszystkich znaków na niebie i ziemi
        podobno jesteśmy dobrani!
        Kłucimy się ale jednak coś te znaki diabelnie do siebie ciążgnie-podobnie
        myślimy!
        pozdrawiam
    • skorpionek-1981 Re: SKORPION+WAGA 08.02.18, 05:32
      Byłem z wagą 8 lat za długo. Cięzki charakter z tej kobiety, wszystko musiało być po jej myśli. Harowałem 8 lat na tego lenia, zdradzała i okradała . Na sam koniec zażądała podziału majątku gdzie jej się nic nie należało. Ale odbiorę jej to sądownie, miałem popuścić ale jednak postawie na sprawiedliwości. Koniec nie chce znać tego człowieka , brzydzę się nim. Jeżeli wszystkie wagi są takie jak mój przypadek to naprawdę wam skorpiony współczuje....
      • jolanciak Re: SKORPION+WAGA 01.05.18, 14:11
        Skorpionie, znam ja dobrze wagi, szczególnie o mężczyznach spod tego znaku nie mam o nich pochlebnego zdania, choć lgną do mnie jak te muchy ;/ Mam siostrę i kuzynkę spod tego znaku oraz kilka koleżanek i niestety ale bardzo lecą na kasę, wycieczki, imprezy, luksusy, łatwe życie, uwielbiają gdy ktoś funduje im ubrania, wycieczki i błystkotki. Tak, oczywiscie każda to lubi, ale moim zdaniem wagi szczególnie szukają sobie ustawionych partnerów, żeby potem móc w życiu odpoczywać. Do tego mega zapominalskie, mega roztrzepane i nie dotrzymują słowa. Moim zdaniem Skorpion to całkowite przeciwnstwo charakterologiczne dla Wagi, owszem przyciągają się na wzajem bo on lubi piękne beztroskie i towarzyskie kobiety będące duszą towarzystwa, ale ten związek ma szanse przetrwania tylko wtedy, gdy Skorprion całkowicie przymknie oko na próżność Wagi i będzie stale zaspokajał liczne potrzeby materialno-rozrywkowe, a zamian może liczyć na ciągłą rozyrywkę i stale zadbaną atrakcyjną towarzyszkę zabaw. Moja siostra Waga ma męża Skorpiona, ich związek polega na tym, że to głównie on haruje by wydawać ciągle kasę na jego rozrzutną i frywolną żonę Wagę - cała ich kasa idzie na wycieczki, ubrania i błyskotki dla niej i chociaż nie jest już najmłodsza, to lubi dorównywać młodym laseczkom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka