Dodaj do ulubionych

CZARNA MAGIA - uroki milosne

• ulala2222 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 23.03.16, 20:40
      Mi egzorcysta powiedział że wszystko jest energią. I nie ma co wymyślać czarna czy biała a reszta to tylko pojęcia. To tak jakby ktoś wziął słownik synonimów. Nie mniej korzystam z jego pomocy. Dopiero początek ale wierze że będzie dobrze
      • brasstronaut Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 23.03.16, 21:50
        podasz do niego jakieś namiary? ;)
    • ulala2222 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.03.16, 17:42
      Witam laski. och sporo nabłądziłam nim trafiłam na to forum. Urok miłosny No, cóż widać tutaj konkurencja jest i to taka że hoho. Słuchajcie słodziaki! Skorzystałam jednak z poczty pantoflowej innej branży i obecnie jestem w trakcie uroku. No ciężko jeszcze o wyniki lecz i tak jestem heppy. Najważniejsze że podniosłam się duchowo i karmicznie. Dopomaga mi w tym pewna osoba egzorcysty. nie mniej widząc ile tutaj fałszu wolę podać link by uprzedzić wszelkich malkontentów. Mianowicie na egzorcysta.info/
    • jovita333 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 28.05.16, 15:45
      ja znam
      • kermith Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.05.16, 10:20
        Lara, znowu zmieniłaś nick. KOlejny raz piszę więc. Masz kłopoty z osobowością. facet nie wróci bo go nie było.
        • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.05.16, 11:54
          kermith Nie, nie zmieniłam nicku, po prostu widzisz mnie wszędzie tam, gdzie byś chciał widzieć.

jaki facet i gdzie miał by wrócić ?? Facet - nie zdradza, nie oszukuje i nie kłamie. A więc kłamcy i zdrajcy - facetem się nie nazywa! Gdyby rzeczony osobnik nawet chciał "wrócić" - pocałowałby klamkę.
          • kermith Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.05.16, 17:32
            Uważajcie na tą całą Larę bo wyciąga dane z jakiego macie banku a potem pisze o tym w wątkach na tym forum. To prawdziwa zdzira. bo najlepsze jak chcecie to zainteresowani sami znajdą. wystarczy wejść w jej posty. Takiej ku... i szmaty to lata nie widzieli. Nie ma faceta, wywalili ją z posady nauczycielskiej to żmija siedzi na forum i udaje wielką znawczynię magii. Buhaha, debilizm do kwadratu.
            • kermith Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.05.16, 17:34
              Kolejny nick jako jovita33, no wiesz IP nie kłamie. Dwa: przestań pisać z różnych komputerów a z jednego operatora/ Za głupia jesteś na ten poziom wiedzy
            • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.05.16, 17:54
              kermicie, aż nie chce się wierzyć, że ktoś może być aż tak beznadziejnie głupi! Cóż, wygląda na to że jednak - może. Współczuję braku rozumu!
              • kermith Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.05.16, 18:00
                Wiedziałem stara lafiryndo że zaraz odpiszesz. Bo prawda zabolała. Czyli siedzisz ciągle na necie. Czyli mam racje. Uderz w stół a nożyce się odezwą....
                • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.05.16, 18:12
                  Nie trzeba siedzieć cały czas na necie, aby odbierać powiadomienia o nowych wpisach. Zobacz sobie na dole pod forum opcja "powiadamiaj o nowych wpisach". Załapałeś?
                  Wydaje ci się ze boli wtedy, kiedy ktoś prawdę powie??? To maksyma kłamców! Boli ich, kiedy prawda wychodzi na jaw. Mnie boli - niewdzięczność, bezgraniczna głupota i kłamstwa.
                  Coś wątpię, że zrozumiesz. Kłamcy tak strasznie boją się prawdy, że nie przyjmują jej do siebie.
                  Bywaj.
                  • kermith Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.05.16, 18:32
                    Słuszna uwaga, tylko Ty żmijo odpisujesz tak szybko tylko na moje wpisy. Nigdy na oczy nie widziałaś, głupia ci... zakochała się platonicznie i cały net przerzuca i tylko głupie wpisy umieszczasz. Kiedyś szujo za to wszystko zapłacisz, nie teraz to w kolejnym życciu
                    • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.05.16, 18:55
                      I tu się muszę z tobą zgodzić: nie warto odpowiadać na tak beznadziejne wpisy! Cóż, głupota - pierwszy grzech.
                      PS Co ty z tym "zakochała się">??? Niby - w kim? Nieaktualne, głupcze!
                      • kermith Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.05.16, 18:58
                        Nieaktualne, to co się rdalasz od kilku lat w moje wpisy i życie. Zdzira co nie ma swojego życia i szuka zemsty po prostu. leczenie zamknięte się kłania i jego wpływ. Wróć skąd wyszłaś aniele ;) Może spotkasz Napoleona...
                        • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.05.16, 19:15
                          histeria jak u kobiety z PMS, piszę, gdzie chcę i kiedy chcę! Forum jest dla wszystkich. poza tym, każdy ma prawo do sprawiedliwości. Kto wyłudził ode mnie tyle kasy? Kto wlazł brudnymi żołnierskimi buciorami w moje życie? Kto mnie obrażał, wyzywał , lżył, oszukiwał i kalał moje dobre imię, kłamał i dalej kłamie na mój temat? Tobie wszystko wolno, bo -? TY też odpowiesz za swoje czyny. Ziemia okrągła - dla każdego! nie wazne, czy ktoś wierzy w istnienie prawa Sprawiedliwości bądź karmy, każdy - odpowie. Nie jesteś wyjątkiem, histeryku. Nieznajomość prawa (lub nie-wiara w jego istnienie) - nie zwalnia od odpowiedzialności.
                          .
                          • kermith Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 30.05.16, 19:36
                            Takie gó... jak Ty, trzeba zmieszać z błotem za Twoje sku...o. myślałaś że jesteś święta krowa, że policja co przyprowadzi go Tobie do domu. Nie widziała człowieka na oczy, okłamała policję. Ciesz się że nie trafiłaś do prokuratury bo za wprowadzenie w błąd policji powinni Tobie dofasolić
                            • kermith Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 30.05.16, 19:38
                              Czekam kiedy norzycki się odezwą, a te twoje pseudo anonimowe emaile nie robią na mnie wrażenia stara zdziro
                              • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 30.05.16, 20:04
                                Jakie maile?? Choroby - współczuję, człowieku! Ale za swoje wpisy tutaj - odpowiesz.
                                • kermith Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 30.05.16, 20:11
                                  Nie łżyj, udowodnij na policji gdzie mnie niby poznałaś. do czego więc miałbym wracać jak nic nie było. Schizofrenia totalna, idź się lecz lub zgłoś na leczenie zamknięte. Odpowiem tak, ale nie przed obłąkanym świrem jakim ty jesteś kobieto
                                  • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 30.05.16, 20:27
                                    ?? Kogo - poznałam??? A ty tak w ogóle - kim jesteś, kermicie? Liczysz na to, że chorego na schizofrenie nie pociągną do odpowiedzialności za tego typu wpisy?

Życzę dużo zdrowia !
                                  • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 31.05.16, 08:08
                                    Odpowiesz kermicie przed swoim sumieniem, nie przede mną. Na razie jest uśpione, ale to nie oznacza, że nigdy się nie przebudzi. na razie jedynym prawem które uznajesz jest prawo Kaliego: co tobie wolno, innym - zaś.
                                    Bezgraniczną głupotą jest osądzać innych za "źdźbło w oku", nie zauważając - belki we własnym.
                                    Nie chciałeś Miłości? poznasz siłę - obojętności.
                                    • kermith Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 03.06.16, 20:00
                                      Czekam na Twoją obojętność, ale ty kłamiesz. Zamknij więc paszczę. Tylko sama szybciej kłamiesz niż oddychasz. Bo suki tak mają.
                                      • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 04.06.16, 16:40
                                        skończyły się środki przeciwbólowe że tak krzyczysz??
                                      • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 07.09.16, 10:58
                                        kermith 03.06.16, 20:00
                                        Czekam na Twoją obojętność
                                        a słyszałeś, że obojętność zabija? ostatnią kanalią trzeba być aby zabijać to, co najdroższe.
                                      • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 23.10.16, 11:10
                                        Tylko sama szybciej kłamiesz niż oddychasz.
                                        Jesteś pewien, że kierujesz te słowa - do mnie, nie - do siebie?
                                        Mówiłeś - co dajesz ludziom, wróci do ciebie po 10-kroć
                                        A więc czekam - kiedy to się stanie i Ty, ludź, oddasz mi po 10-kroc to, co ode mnie otrzymałeś!

• lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 14.09.16, 08:21
                                kermith, "noRZyczki"??? Człowieku, co ty z tym rz, całe życie mylisz gdzie się pisze RZ a gdzie Ż

Ja nie mogę;;;;
                            • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 11.09.16, 22:23
                              kermith 30.05.16, 19:36
                              Takie gó... jak Ty, trzeba zmieszać z błotem za Twoje sku...o. myślałaś że jesteś święta krowa, że policja co przyprowadzi go Tobie do domu. Nie widziała człowieka na oczy, okłamała policję. Ciesz się że nie trafiłaś do prokuratury bo za wprowadzenie w błąd policji powinni Tobie dofasolić

aż się wstydzę zapytać, czy swoją matkę też tak traktujesz? I skąd ponysł, że oczekuję aby kogoś mi przyprowadzić do domu? Nie wiem kim jesteś ale w głowie masz wyjątkowo pomieszane: nie masz pojęcia o niczym a wypisujesz tutaj bzdury do potęgi n-tej. Współczuje twojej matce, naprawdę!
                            • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 14.09.16, 08:26
                              kermith że policja co przyprowadzi go Tobie do domu.

No jasne! KTOŚ musiałby to zrobić, przecież facet nie ma jaj aby sam to zrobić, co nie?
                              ze strachu czarne slipki zmieniłyby kolor na żółty;)
                            • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 14.09.16, 19:28
                              kermith "powinni Tobie dofasolić "
                              Widzisz z tym dofasolić jest pewien problem: na tym padole obowiązuje prawo bumerangu, wszystko do nas wraca, a więc jak komuś życzysz, aby mu "dofasolić", sam masz dofasolone...
                              Przy tym ciekawe jest, jak absolutnie nie zauważasz swoich własnych , powiedzmy, błedów, za które powinieneś teoretycznie oberwać, ale - sorry, ty już tyle razy w życiu oberwałeś, że przynajmniej ja staram się ci tego fasolenia oszczędzić... z nauką ciężko u ciebie idzie, oj ciężko... a z odróżnianiem przyjaciół od wrogów - zupełnie kiepsko! Cały czas celujesz do "swoich", ale żmije, na piersi chodujesz....twoje życie, jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz!

• lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 17.09.16, 09:55
                          kermith
                          Zdzira co nie ma swojego życia i szuka zemsty po prostu.
                          Ty jesteś moim życiem, co na to poradzę. a zemsta? jaka - zemsta? czy nie zuważyłeś istotnych zmian na lepsze w swoim życiu po moim zgłoszeniu na polcji? co ślepy jesteś?
                          otwórz oczy. oddychaj
                          respire
                • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 15.09.16, 00:40
                  kermith
                  nie znam znaczenie wyrazu lafirynda ale rozumiem, że to - Twój ból, i - że zasłużyłam sobie. Uraziłam i - straciłam Ciebie wtedy..
                  WYBACZ.
                  Żałuję
                  Rosa
            • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 17.09.16, 17:44
              kermith ważajcie na tą całą Larę bo wyciąga dane z jakiego macie banku a potem pisze o tym w wątkach na tym forum.
              co za głupol to napisał? bezpodstawne oczernianie.
              Jakieś fakty? Raczej mitomania!
        • 6jabadabadu1 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 17.06.16, 23:52
          O kim mowa, że ta lara taka znana. To jakaś wróżka czy nimfomanka?
    • klara.moson Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 07.06.16, 18:19
      Ja polecam Rytualistę Kadesza. Bardzo dobrze zna się na temacie. gaap.kadesz@interia.pl
      • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 07.06.16, 20:26
        klara.moson 07.06.16, 18:19
        Ja polecam Rytualistę Kadesza
        Kolejna ksywka oszusta z Zielonej Góry, cudnie!. Mało ci pińcset plusa,dalej skubać naiwniaków. Jak kto sumienia nie posiada, próźno czekać aż mu się obudzi
        • dorota.felken Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 02.07.16, 10:16
          Kadesz jest z Warszawy bo byłam u niego prywatnie, więc nie pisz tu głupot, bo od razu widać że jesteś z konkurencji!
          • jukaand Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 11.08.16, 17:09
            WITAM
            CZY MOŻE PANI PODAĆ DO NIEGO KONTAKT?I CZY ON PRZYJMUJE W WARSZAWIE?JAKI KOSZTY ZA RYTUAŁ?
    • ladygaga0954336 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 13.07.16, 14:07
      Przestrzegam przed tą stroną, bo to zwykli oszusci i naciagacze, obiecuja 100% powodzenia,a tak naprawde nic nie dziala, wyciagaja pieniadze od ludzi, ja stracilam 500 zlotych.

urok-milosny.pl
    • konwaliaaa88 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 10.08.16, 20:04
      Przeglądam wątki i widzę że na innym polecasz Gaap Kadesza, na innym podajesz link do jakiejś strony ? Wszyscy Tobie pomogli czy też płacą Ci za reklamę ?
      • monika_dolgowska Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.08.16, 15:10
        Malabora jest w porządku. Na razie czekam na efekty.
        • lara9369 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.08.16, 15:30
          to w końcu KTO wg ciebie jest skuteczny? W innym wątku podajesz innych "skutecznych"> Czyli ta sama osoba pod różnymi ksywkami?
        • haniel1 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 23.10.16, 12:19
          monika_dolgowska masz już jakiś efekt, już 2 miesiace minęły u Ciebie.
    • liminia Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.08.16, 15:20
      Też słyszałam, że jest skuteczny
    • dillara Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 12.09.16, 13:33
      tyle tu sprzecznych opinii i naprawdę ciężko rozróżnić oszusta od profesjonalisty i przyznam, że kierowałam się zarówno nowymi jak i starymi opiniami, zauważyłam, że w tych starszych więcej obiektywizmu i mniej walk konkurencji, zauważyłam również, że na przestrzeni ostatnich 2 lat narosło "magów" jak grzybów po deszczu z coraz to nowymi mailami. Dlatego też wybrałam m.in, patrzyłam ile kto działa na rynku i mimo sprzecznych opinii na forach zdecydowałam się na panią ja2313@op.pl. Opisałam swoją sytuację i zamówiłam analizę partnerską, która potwierdziła to co myślałam, po czym zapytałam co możemy zrobić i pani mi zaproponowała urok lub spętanie dusz z czarnej magii. Wybrałam spętanie. Do 1,5 - 2 miesiąca efekty. Zdecydowałam się i już jakoś po tygodniu zauważyłam, że mój partner jakoś inaczej się zachowuje, jest jakiś nieobecny, jakby nie był sobą, zaczął być zaborczy i interesować się gdzie i z kim chodzę, a do tej pory nie wracał do domu, miał gdzieś co i gdzie robię, dodam, że mieszkamy razem. W końcu zrobił mi awanturę o znajomego, który do mnie przyszedł i prawie go pobił. Wracając do efektów, sprawa ma się tak, że gość dostał obsesji na moim punkcie, kocha wręcz chorą miłością, zdarza mu się wszczynać awantury z zazdrości o byle kogo, krótko powiem tak zależy czego kto oczekuje,ale ja mam powoli po dziurki w nosie tej miłości, czuje się osaczona przez tego człowieka i myślę, że jak się kiedyś zdecyduje na rozstanie to będzie mnie nachodził, powiem wam tak dziewczyny zastanówcie się czy warto i co chcecie tak naprawdę. Z jednej strony wydaje mi się, że go kocham i mimo to chce być z nim, ale jak mówiłam mam dość czasami i mam ochotę go zostawić. Myślę, że naprawdę warto pomyśleć zanim się zamówi.
      • madziajarosz Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 12.09.16, 16:15
        mogę polecić panią, która robiła mi urok i facet do mnei wrócił po 3 tygodniach, a odszedł do innej... straciłam nadzieje, ale udało się. Mój adres mailowy: magda.jaroszz@o2.pl
        moge podac namiar dla zainteresowanych
        • 0arkadia0 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 13.09.16, 14:39
          A czy ktoś ma może kontakt do Rozali z Drygał?
        • helene-110 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 27.01.17, 16:42
          mozesz prosze napisac na moj email, odnosnie tej pani u ktörej robilas urok czy spetanie milosne?
          Moj email: helene-110@web.de
          dziekuje i pozdrawiam
      • dida Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 20.05.17, 10:08
        zajmowałaś się czarną magią i to są efekty. Skrzywdziłaś i jego i siebie. Manipulowałaś czyimś życiem i życiem swoim. Przykro, że tak się stało, trzeba naprawić co się zapsuło.. Poproś Boga o pomoc, przeproś za co zrobiłaś, idż do spowiedzi jeśli jesteś w stanie, nie zamawiaj żadnych czarów bo spętasz siebie jeszcze bardziej i pomyśl że miłość jest ZA DARMO a nie poprzez czary. Powodzenia :)
        • agus123456789 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 12.11.18, 10:25
          Witam , poproszę o kontakt ws mamo,tato.pl
          Krzysztof W.
    • martoni83 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 23.11.16, 13:14
      Polecam serdecznie Panią Emilię. Kompletnie odmieniła moje życie!!!
      Zajmuje się zdejmowaniem uroków, oczyszczaniami i rytuałami wszelkiej maści.
      Pomogła mi stanąć na nogi. Regularnie korzystam z jej pomocy i nigdy mnie nie zawiodła.
      Jej e-mail to: wrozbyemiliiangel@gmail.com
    • zaffirawimar Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 26.11.16, 20:54
      Póki co u mnie widać dopiero pierwsze efekty po Nirze i kilku osób zamawialam i nie było efektu
      • przymusek20 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 23.06.17, 18:59
        Witam podaj mi namiary do tej Niry. mój email sudol22@interia. pl
    • pytanie39 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.11.16, 13:50
      do zaffirawimar prosze odezwij sie na emaila lineea595@wp.pl
    • kontroler0 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 31.05.17, 13:39
      Nie robiłem ale myślę że to dobry wybór, zapłata po.
      • kontroler0 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 03.06.17, 18:46
        Bardzo przepraszam ale mój wpis nie był do Kadesza - to pomyłka, przepraszam.
    • aguspie74 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 03.06.17, 09:28
      Od jakiegoś czasu zerkam sobie na te wątki i tak się zastanawiam czy faktycznie uroki działają. Historyczne wpisy z linkami do nieistniejących już stron, wylewający się jad z komentarzy jakoś nie potrafi nastroić mnie optymistycznie :) wiara we wróżby i uroki jest chyba jak wiara w Boga....i tego i tego nie widać, dlatego może potrzebuję jakiś Waszych opinii w temacie :)
      • sprinka5 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 27.06.17, 08:18
        Gaap kadesz to nastolatek i ksywka wzięta z gry.

Uwaga na urok-milosny i portal z fałszywymi opiniami uroki miłosne opinie na blogspocie to jeden i ten sam cwaniak.
    • kontroler0 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 23.08.18, 22:15
      Ja zatrybilem już dawno ten pierwszy i drugi to jedna osoba
      • baziatko Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 12.04.19, 10:07
        hahaha pan A w natarciu nadal
    • dominika1000 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 11.04.19, 22:46
      Witam serdecznie, chciałam wszystkich ostrzec od osobą z mailem mikus90mikus@o2.pl!!!! Podaje namiar na faceta który robi magię miłosną i niby mieszka w Holandii, facet niby nazywa się Mariusz i ma maila pomocmariusz0@gmail.com Zapłaciłam za rytuał miłosny. Po zapłacie kontakt mailowy zdecydowanie słabszy. Po dwóch tygodniach całkowicie przerwał kontakt. Odradzam i radzę uważać bo straciłam sporo pieniędzy.Jeśli facet faktycznie mieszka w Holandii to nic nie da się zrobić. Co ciekawe korzysta z internetu w play bo takie pisze  z takiego  ip  to znaczy z internetu z play, mi sprawdził to kolega.
      • baziatko Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 12.04.19, 10:08
        a wez przestan, medzacy i smecacy wszedzie zostawia swoje maile, nie piszcie do dziada, bo marudzi na kazda pomnoc
        pewnie mu ktos jakas osobe wcisnal i mikus uwierzyl
        100% ze zaraz znow poda swojego maila szukajac pomocy
      • annikki27 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 14.04.19, 13:04
        na tego Mariusza podaje namiary też jedna Kasia, to sprawdzone , że nie działa ?
        • olek13 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 14.04.19, 15:25
          Możesz być pewna: wszystkie "wróżki" świata są sprawdzone, żadna ich "magia" nie działa.
          Lepiej kup sobie czekoladę, poprawi Ci się nastrój (i będzie dużo taniej).
        • baziatko Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 14.04.19, 15:52
          katarzyna885 fragment jej maila o to ci chodzi?
          ona wyslala mi maila do tego pomocmariusz co bierze w euro od niej chcial 1000 euro
          podala i znikla, zadnego kontaktu mimo moich maili, wiec dla mnie mocno podejrzane, wg mnei mail stworzony do polecania
      • czarekfioletowy Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 20.05.19, 08:18
        Dominika1000 możesz powiedzieć coś więcej na ten temat?
    • xxjuteuxx Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 22.05.19, 13:49
      Hei, weszlam na to forum w poszukiwaniu sprawdzonej osoby. Chciala bym Ciebie zapytac czy zdecydowalas sie w koncu na kogos z polecenia tutaj?
      • baziatko Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 23.05.19, 22:19
        slabo to widze raczje
        ja niedlugo jak sie skoncze oczyszczac bede korzystala z kogos spoza netu i tego bagienka, wetdy bede mogla cos powiedziec
        • skorpionskorpion1 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.05.19, 11:40
          Marta Pinczewska faktycznie to osoba która zrobiła wrażenie na takim niedowiarku jak ja .I to nie było przepowiedzenie jakiejs banalnej sytuacji typu : bedzie Pan szczesliwy albo nieszczesliwy . To byla bardzo osobista sprawa o ktorej nikt nie wiedział dlatego tez postanowilem nie wysylac zdjec i staralem sie byc jak najbardziej no name . Jestem osobą ktora nie wierzy w takie magiczne wrozki . Zawsze staram sie swiadomie kierowac zyciem . Zadzwonilem z ciekawosci zeby udowodnic ze jest to kolejny żart i naciaganie ludzi . Tu muszę jednak powiedziec ze po rozmowie z Panią Pinczewską zaczynam nawet wierzyc ze Jest ona nie z tego swiata i potrafi przenikac przez ściany :) prawdziwa terapeutka dusz , telepatia , zglebiona fizyka kwantowa , widzenie na odległosc , niezwykla i piekna , po tym co widzialem na jej facebook . Bardzo inspirująca osoba , ktora powinna miec reklame bo jest potrzebna dla swiata . Oto podaje jej numrr 786828887 . Ten kto do niej zawita juz nigdy jej nie zapomni . DZIEKUJĘ
          • czarekfioletowy Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 06.06.19, 08:22
            Wszyscy to oszuści i naciagacze. Nie ma tu ani jednej osoby która jest rzetelna i prawdziwa aby chciała pomoc w ten sposób.
          • czarekfioletowy Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 12.06.19, 01:06
            Marta gada 3 po 3. Nic się to ma do niczego. Ja nie polecam... każda jak każda i trzepie kasę. Tez bym tak chciał
    • lyczek23 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 06.11.19, 16:58
      Bardzo dobra jeśli chodzi o urok miłosny jest Ilona Naringe (rytual.milosny@gmail.com) ale piszę o uroku bo urok miałam i zadziałał a wcześniej miałam rytuał u innej osoby i efekty były minimalne tyle że nam kontakt wrócił a ja głupia czekałam aż pół roku na efekty bo byłam tak wierzyłam.
    • mateuszkrzys Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 30.01.20, 11:59
      Ja korzystałem z Tarota u Pani Bernadety Ale wiem ,że robi rytuały jakieś I klątwy Ale mi powiedziała,że w moim przypadku nie potrzeba zaklęć. Pomogła mi I Nie ciągnie kasy jak każdy!
      • mateuszkrzys Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 30.01.20, 12:00
        Email do Pnai Bernadety.. ballana.wrozka@onet.pl
    • renata2000 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 22.08.20, 12:32
      robiłąm u kobiety z okolic Bielska Białej. Jeśli chcecie podam namiar. piszcie do mnie renata2000@gazeta.pl
      moj przypadek był meeega trudny - rok nie mieliśmy kontaktu
      • lolilola Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 08.09.20, 09:39
        Czy ktoś znalazł kogoś skutecznego?
        Jeśli tak to proszę o maila internetowe.joa@gmail.com
        • lolilola Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 01.10.20, 00:38
          8.09 szukalam jeszcze kogoś kto mi pomoże, dziś pisze ten post szczęśliwa, bo udało mi się kogoś takiego znaleźć.
          • louis99 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 29.10.24, 18:36
            Mogę prosić o namiar na tą osobę
            Mój mail tanysh191@ukr.net
    • lolilola Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 04.10.20, 23:46
      Kalafiorka313, podaj maila do siebie, nie chce podawać na forum publicznym namiarów
      • kalafiorka313 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 06.10.20, 00:08
        kalafiorka313@gazeta.pl
    • homalita Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 24.06.21, 15:01
      Nie warto ryzykować czarna magia to głównie skutki uboczne.
    • sahqd Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 08.09.24, 14:06
      cztery razy wysyłałam Ci mail, gmail odrzuca a interię, albo interia odrzuca gmail.com. podaj gmail będzie najwygodniej gmail!

duzy-zaha napisała:

> Mam sprawdzoną osobę napisz prywatne dagmara.chochula@interia.pl
      • duzy-zaha Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 09.09.24, 13:07
        basiaberrni@gmail.com
    • znalazlam134 Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 03.11.24, 07:20
      Podam na meila skuteczną osobę. To mój meil ja.224@wp.pl
    • rogaldhl Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 27.03.25, 07:08
      Hey znalazlem twoj Adres email na jednym z forów w tematyce uroki milosne
      potrzebuje pomocy w tej sprawie jestem mężczyzną zaznaczam z gory :) potrzebuje skutecznej wróżki która rzuciłaby urok bądź czary ku mojej obecnie ex partnerki z którą mam rocznego synka nie umiem bez nich żyć zawiodlem ja jakis czas temu popadlem w nalogi od kilku lat czuje jakby moje zyciew to pasmo porazek nie mam stalej pracy to roztanie sprawilo ze wrocila depresja nie umiem fukncjonowac bez nich jestem gotow zmienic sie dla nich cale zycie marzylem by miec rodzine jedna mialem stracilem bo pilem dzis nie pije 8 lat i gdy znow mi sie udalo to musialo sie wszystkjo spierdolic i nie wiem czy to ja jestyem popsuty jak ona mowi czy moze faktycznie tak jest ona tez swieta nie byla ale to juz nie istotne kocham ja i nasze dzieci okropnie mocno bez nich się zatracam każdego dnia dalej w głab dna mam już myśli samobójcze bo jeśli nie to to nie mam już nadzieji i siły by walczyć prosze cie o pomoc chciałem tylko dodac ze od jakiegos czasu pojawil sie jej kolega z dawnych lat nie jaki Dominik tak ma na imie na sam,a mysl o nim sciska mnie w gardle (przepraszam za brak interpunkcji pospiech pisania wiadomosci )
      nasze daty urodzenia MIchelle 14.02.1998 Wiktor 11.09.1991 błagam o pomoc wczoraj cos mnie ruszyło bym sprawdzil od kogo dostrała wiadomosc jak brała kompiel poczym nagle jak by ktos podal mi jej kod w glowie wpisalem 0000 odblokowal sie zobaczylem tewiadomosci ktore panu załanczam peklo mi serce nie moiglem zlapac oddechu az mnie scisnelo w gardle zrobilem zdjecie dalej nie czytalem boi mnie sparalizowalo ona nie wie o tym ze ja wiem i ze mam te zdjecia jestem rozbity do tego stopnia ze mam myslki by zucic sie pod pociag nie umiem z tym zyc nie wiem czy dotrwam do rana

• rogaldhl Re: CZARNA MAGIA - uroki milosne 27.03.25, 07:17
      Hey potrzebuje pomocy skutecznej wróżki która rzuciłaby urok bądź czary ku mojej obecnie ex partnerki z którą mam rocznego synka nie umiem bez nich żyć zawiodlem ja jakis czas temu popadlem w nalogi od kilku lat czuje jakby moje zyciew to pasmo porazek nie mam stalej pracy to roztanie sprawilo ze wrocila depresja nie umiem fukncjonowac bez nich jestem gotow zmienic sie dla nich cale zycie marzylem by miec rodzine jedna mialem stracilem bo pilem dzis nie pije 8 lat i gdy znow mi sie udalo to musialo sie wszystkjo spierdolic i nie wiem czy to ja jestyem popsuty jak ona mowi czy moze faktycznie tak jest ona tez swieta nie byla ale to juz nie istotne kocham ja i nasze dzieci okropnie mocno bez nich się zatracam każdego dnia dalej w głab dna mam już myśli samobójcze bo jeśli nie to to nie mam już nadzieji i siły by walczyć prosze cie o pomoc chciałem tylko dodac ze od jakiegos czasu pojawil sie jej kolega z dawnych lat nie jaki Dominik tak ma na imie na sam,a mysl o nim sciska mnie w gardle (przepraszam za brak interpunkcji pospiech pisania wiadomosci )
      nasze daty urodzenia MIchelle 14.02.1998 Wiktor 11.09.1991 błagam o pomoc wczoraj cos mnie ruszyło bym sprawdzil od kogo dostrała wiadomosc jak brała kompiel poczym nagle jak by ktos podal mi jej kod w glowie wpisalem 0000 odblokowal sie zobaczylem tewiadomosci ktore panu załanczam peklo mi serce nie moiglem zlapac oddechu az mnie scisnelo w gardle zrobilem zdjecie dalej nie czytalem boi mnie sparalizowalo ona nie wie o tym ze ja wiem i ze mam te zdjecia jestem rozbity do tego stopnia ze mam myslki by zucic sie pod pociag nie umiem z tym zyc nie wiem czy dotrwam do rana moj email lasvegasparano00@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka