zyg_zag 27.11.04, 19:49 Za niespełna miesiąc wigilia. Może ktoś ma pomysł na zagospodarowanie czasu po pasterce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kanye Re: Cicha noc (?) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 20:14 jakas wodeczka w milym gronie, TAK NA ROZGRZANIE,BO NAPEWNO BEDZIE ZIMNO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Cicha noc (?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 20:44 > jakas wodeczka w milym gronie Typowe zachowanie niektórych podgatunków homo drinkers.Ograniczona pojemność czaszki mózgowej nie pozwala na prawidłowe rozwinięcie organu odpowiedzialnego za procesy myślowe.Z tego też powodu taki osobnik nie jest w stanie zrozumieć że nie musi iść na pasterkę, że może wcześniej podłączyć się do pojemnika z płynami ustrojowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
zyg_zag Re: Cicha noc (?) 29.11.04, 20:24 Gościu, co za brak tolerancji. Niegdyś chodziło się na pasterkę, a potem spożywało alkohole w miłym towarzystwie. Koleś zostawiał klucze od chałupy, bo wyjeżdżał do dalszej rodzinki. Bywały również otwarte do wczesnych godzin rannych tzw. lokale, gdzie chłopcy i dziewczęta popijali browar przy ściszonej muzyczce. I co ? I nic. Było wesoło - bo te święta powinny być właśnie wesołe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqad mylnej Re: Cicha noc (?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:46 Do Mylnej se pójdź:)) Otwarte będzie od 20-tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba porazka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 20:59 nie no, stary nie jestem, mlody tez nie, ale zupelnie tego watku nie rozumiem. Z cala nieprzyjemnoscia podlacze sie tym razem podlacze do "goscia" Juz chyba wole spedzic sylwka w pracy (tym bardziej, ze i tak nic innego nei ma sensu) niz wigilijna noc na piciu. Ale co tam. Jesli wodka bedzie legalna, to wiecej podatku wplynie i w te noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: porazka IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 21:20 A ja mam zamiar... spac :P :D Najem się wigilijnych pyszności, a potem polegne na swoim łóżu... :] Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: porazka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:11 jak dla mnie, to lepsza opcja, niz chlanko. Szacuneczek Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: porazka 01.12.04, 12:15 Oczywiscie, chlanko odpada, ble... Wieczerza wigilijna powinna byc przednia. Czas pomyslec o potrawach...mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: porazka IP: *.nestle.pl 01.12.04, 12:44 potrawy wigilijne... ble :( Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: porazka 01.12.04, 12:47 wiem, wiem, ale pomysl o przygotowywaniu potraw specjalnych... moga byc wysmienite. Ale dobra, nie bede Cie namawiac na kosztowanie, bo jeszcze rzeczywiscie Ci nie posmakuja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: porazka IP: *.bci.net.pl 01.12.04, 13:03 Gość portalu: kuba napisał(a): > potrawy wigilijne... ble :( no co Ty? barszczyk z uszkami...pierożki z grzybami...złocisto przysmażony karpik...kompocik z suszonych śliwek...śledzik w oleju... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: porazka 01.12.04, 13:09 Pawełek, jak ja Cie lubie:) Zlocisty karpik, mniammmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: porazka 01.12.04, 13:55 Ciekawe czy pomagasz TŻ w przyrządzaniu, czy tylko degustujesz... Odpowiedz Link Zgłoś