Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 10:50 Prosze o informacje na temat sprawdzalnosci wróżb p.Barbary. Byłam 3 miesiace temu jednak jak narazie nic nie zmieniło sie na lepsze w mom zyciu.Pani bardzo sympatyczna i miła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: Barbara Herman- sukteczność IP: *.onlinemartin.org 07.09.09, 12:37 No cóż, jak ja byłam u wróżki, powiedziała mi, że sama wróżba to jest kierunek w jakim powinnam się udać. Natomiast chyba wróżka nie sprawi, aby Twoje życie stało się lepsze. Widocznie za mało robisz w kierunku poprawy. Nie można iść do domu i czekać na objawienie. Ja tak samo myslałam i gdybym nic nie zobiła z tego co było przede mną, też by mi się nie sprawdziło. Może zrób cośkolwiek zanim zaczniesz wątpić. Życzę Ci spełnienia.Ja nie byłam u tej Pani ale zasada jest zawsze taka sama, do kogo się nie udasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAkod Re: Barbara Herman- sukteczność IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.09, 12:39 i umnie to samo nic sie nie sprawdza lub sprawdza sie ale w moim otoczeniu tak jak by wrozba byla dla mojego otoczenia, moze jakies czary PS. Ja nie bylem u Pani Barbary !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Barbara Herman- sukteczność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 16:15 witam. Byłam u pani Basi kilka dni temu . i wiem że to co mówi w zupełności się pokrywa z moją ostatnią wróżbą. jestem dobrej myśli. problem, jaki mnie dotyczy nie jest błachy, więc ode mnie również zależy jak się sprawy potoczą, nie można siedzieć i czekać " aż woda z kamienia wytryśnie " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Barbara Herman- sukteczność IP: *.chello.pl 16.06.10, 23:19 Ja wróciłam właśnie od Pani Basi. Niesamowita kobieta :) to prawda potrafi doładować energrtycznie i tchnąć nadzieje. Wszystko co powiedziała na mój temat (zanim zdążyłam sama coś o sobie powiedzieć) było prawdą. Utwierdziła mnie w tym, że decyzje, które podjełam były słuszne, a czy sprawdzi się to co powiedziała, cóż, czas pokaże :) na pewno nie żałuje, że o Niej poszłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili32 Re: Barbara Herman- sukteczność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 09:53 też byłam u Pani Barbary. Potrafi w pozytywach przedstawić to co nas czeka:) Chyba po części o to chodzi. Czy się sprawdza? jeszcze nie wiem, okaże się, ale na pewno trzeba samemu działać aby to dobre, które ponoć nas czeka miało z czego się stworzyć. Na pewno nie można czekać z założonymi rękoma. Gdy wróżba się sprawdzi - dam znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpu Re: Barbara Herman- sukteczność IP: 80.50.234.* 02.09.10, 15:19 Również byłam u pani Barbary. Pani bardzo sympatyczna, rzeczywiście potrafi podnieść na duchu. Jeżeli chodzi o teraźniejszość, to co powiedziała było 100% prawdą. Potwierdziła również, iż moje decyzje były słuszne. Co do przyszłości, to wygląda kolorowo. Jednakże na pewno nie będę siedzieć z założonymi rękami i czekać na to wszystko. :) Trafiłam do niej, gdyż to co powiedziała mojej znajomej spełniło się po jakimś czasie, nawet przykre rzeczy.:( Jeśli mi cokolwiek z tego wyjdzie, to dam znać.. :) Czekam również na wypowiedzi innych osób. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Barbara Herman- sukteczność IP: *.zone14.bethere.co.uk 28.09.10, 01:54 jak na razie wszystko mi się sprawdza, byłam u pani barbary w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Barbara Herman- sukteczność IP: *.biblpubl.waw.pl 17.09.10, 10:55 Hmm... Ja mam bardzo pozytywne odczucia po wizycie u Pani Barbary. Byłam wczoraj z koleżankami, więc nie mogę w odniesieniu do siebie powiedzieć czy jej wróżby się sprawdzają, choć to co mówiła o obecnym stanie miało wiele wspólnego z prawdą. Mówiła same dobre rzeczy, a takie słowa zawsze podnoszą na duchu, więc nie żałuję, że poszłam. Mojej koleżance natomiast wywróżyła m.in. podwyżkę w pracy, podała nawet konkretną kwotę 600 zł. Tego samego dnia, na spotkaniu z koleżankami z pracy, jej szefowa powiedziała, że dostanie 600 zł podwyżki (szok). Szczęściu trzeba pomagać ;-) Życzę spełnienia wszystkich dobrych wróż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Barbara Herman- sukteczność IP: *.chello.pl 11.10.10, 12:54 No wlasnie, czy ktos ma namiar na ta pania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Barbara Herman- sukteczność IP: *.warszawa.mm.pl 28.12.11, 13:03 warszawa,ul.magiera23/m.8,tel:22 835 14 39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Barbara Herman- sukteczność IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.02.11, 22:19 Trudno mi coś powiedziec o skuteczności, ponieważ byłam u Pani Basi w styczniu a to co ma się wydarzyc dotyczy marca / kwietnia, natomiast nie wiedząc o mnie zupełnie nic wszystko co mówiła o moim stanie emocjonalnym oraz sytuacji życiowej pokrywało się w 100%. Nie zgodzę się z tym, że przekolorowuje świat. Odwiedziło ją również kilka moich koleżanek i niektóre z nich usłyszały rzeczy niezbyt dla siebie korzystne, co było kubłem zimnej wody na ich głowy. Potrafi ściągnąc człowieka na ziemię ale też doładowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Barbara Herman- sukteczność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.11, 14:42 Hmmm ja byłam u Pani Barbary rok temu i wszystko zgadza się do co dnia nawet...Poszłam do niej jak rozstałam się z ukochanym przepowiedziała ze to jest chora miłość i że nic nie będzie z tego mimo że bardzo go kochałam zapytałam się czy w ogóle jest szansa powrotu powiedziała że tak .... ale po roku będzie przełom.i co następnego dnia po wróżbie ukochany przyjechał oddać rzeczy zaczęliśmy rozmawiać i wróciliśmy do siebie rok miną i rozstaliśmy się "w szczęściu" obydwoje potrzebujemy siebie ale jako przyjaciół...jeżeli chodzi o prace stosunki rodzinne wszystko się zgadza....ale nie siedzę z założonymi rękami tylko realizuję to co podpowiada mi intuicja i serce. :D Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Barbara Herman- sukteczność 05.03.23, 09:36 Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Barbara Herman- sukteczność 25.04.23, 20:04 Raz tak a raz inaczej Odpowiedz Link Zgłoś