12.09.09, 17:40
Witam!Zaglądam tu czasem i Was podczytuje.Mam prośbę , moze ktoś
poswięci mi chwilę czasu i rozłozy karty.Moje pytanie dotyczy mojej
córki, ale może zadam je tak.Czy doczekam się zięcia? Jej były
zaczyna odnawiac z nią kontakt, ale ja się boje czy to ma sens.A
moze jest ktoś w pobliżu?No to takie rozterki matki. Ładnie
proszę.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mart_i Re: Prośba 12.09.09, 18:58
      Hanieczko1 postawiłabym Ci karty,ale pewnie masz zbyt mało postów by prosić o
      wróżbę...
      • hanieczka1 Re: Prośba 12.09.09, 19:10
        Oj chyba wystarczająco . Trzeba mieć chyba 25, a ja widze nawet
        więcej.Mimo wszystko , bardzo prosze. Pozdrawiam.
        • mart_i Re: Prośba 12.09.09, 19:25
          Świetnie,również pozdrawiam.
          Jeśli nikt nie zrobi tego wcześniej ode mnie,postawię Ci wróżbę jutro,bo dzisiaj niestety mam za mało czasusad Dobrze?
          • hanieczka1 Re: Prośba 12.09.09, 19:30
            Wszystko ok. Dziękuje.
            • mart_i Re: Prośba 13.09.09, 12:36
              Hanieczko1 przepraszam Cię bardzo,że tak wszystko robię na raty,ale teraz będę mogła tylko przedstawić Ci mój rozkład,który dla Ciebie zrobiłam i karty jakie mi wyszły,a interpretację dołączę wieczorem jak już będę miała więcej czasu.Dobrze?
              Oto co mi wyszło:
              1. Obecna sytuacja córki - 6 pucharów,8 pucharów

2. Czy jest gotowa na małżeństwo - 10 pucharów,7 buław

3. Jej obawy - 4 buławy,2 mieczy

4. Co czuje córka do tego chłopaka - 8 pucharów,Król buław,8 mieczy

5. Co czuje do niej jej chłopak- Wisielec,As buław,3 mieczy

6. Jakie ma względem niej plany,oczekiwania- Diabeł,Król mieczy,4 monet

7. Czy jest gotowy na małżeństwo -Sąd,Wieża,3 pucharów

8. Co ich łączyło w przeszłości -2 pucharów,Siła,3 mieczy

9. Sytuacja między nimi w chwili obecnej - Królowa mieczy,5 pucharów,Rycerz pucharów

10. Nad czym powinni popracować,by ich związek się układał - 5 mieczy,Królowa monet,6 monet

11. Co ich łączy na dzień dzisiejszy - Głupiec,4 mieczy,3 buławy

12. Co ich dzieli -5 monet,Królowa monet,6 monet

13. Czy zostanie utworzony związek małżeński między nimi - Królowa buław,6 pucharów,10 buław

14. Najbliższa przyszłość w ich relacji- As pucharów,As mieczy,2 monet
              • hanieczka1 Re: Prośba 14.09.09, 07:27
                mart_i pewnie zajęta. Czekam cierpliwie. Pozdrawiam.
    • mart_i Interpretacja 14.09.09, 11:41
      Bardzo bardzo Cię przepraszam Hanieczko1,że tak Cię z tym zostawiłam,ale wczoraj wieczorem tu nie zajrzałam,bo musiałam iść spać dużo wcześniej niż zwyklesad Obiecuję,że już nie będę się brać za wróżenie,jeżeli nie będę miała wystarczająco dużo czasu.Dziękuję Ci Hanieczko za cierpliwość,mam nadzieję,że moja bardzo pozytywna wróżba odnośnie Twojego głównego pytania,chociaż troszkę Ci to wynagrodzi smileDziś mam dużo więcej czasu,już się biorę za interpretację.

Na koniec zadałam Twoje główne pytanie kartom,ale celowo umieszczę go tu na początku:

Czy Twoja córka w najbliższym roku-dwóch wyjdzie za mąż?

Cesarzowa,6 pucharów,Świat,Walet buław,Cesarz
      Tak,odpowiedź jest twierdząca! Nie tylko wyjdzie za mąż,ale też będzie miała dziecko,prawdopodobnie chłopcasmile

A teraz przyjrzę się obecnej relacji między Twoją córką,a jej chłopakiem...
      1. Obecna sytuacja córki - 6 pucharów,8 pucharów
      Twoja córka jest obecnie bardzo nostalgicznie i sentymentalnie nastawiona,najważniejsze są teraz dla niej sprawy uczuciowe.Wspomina przeszłość i prawdopodobnie rozstanie ,którego tak do końca nie chciała.

2. Czy jest gotowa na małżeństwo - 10 pucharów,7 buław
      W obecnym czasie nie,mimo,że uczucia są dla niej bardzo ważne. Chce teraz rozliczyć się z obecnym partnerem,z tego co ich poróżniło.

3. Jej obawy - 4 buławy,2 mieczy
      Obecnie obawia się czy powrót jej partnera wyjdzie jej na dobre,jest do tego bardzo sceptycznie nastawiona i prawdopodobnie nie ma ochoty znów się z nim wiązać.

4. Co czuje córka do tego chłopaka - 8 pucharów,Król buław,8 mieczy
      Psychicznie jeszcze do niego nie wróciła,tkwi nadal w tym co spowodowało ich rozstanie i to sprawia jej ból,zamknęła się na ich relację,ale myślę,że w kontakcie z tym chłopakiem ma do niego dość bojowe nastawienie.

5. Co czuje do niej jej chłopak- Wisielec,As buław,3 mieczy
      On też czuje się zraniony,chce odnowić z nią kontakt,ale jednocześnie jest w tym trochę zamknięty w sobie,trochę bierny,przygląda się uważnie ich relacji,zastanawia co dalej zrobić,jaki ruch będzie odpowiedni.I myślę,że uczucia miłości do Twojej córki w nim wygasły,czuje głównie zadrę w sercu. Oni obydwoje nawzajem mocno się zranili,a obecnie co może ich do siebie zbliżyć i łączyć jest czysto fizyczne.

6. Jakie ma względem niej plany,oczekiwania- Diabeł,Król mieczy,4 monet
      Chce nią zawładnąć,wpłynąć na nią,skusić,trochę zmanipulować słowem i nie ma w tym ani odrobiny miłości.

7. Czy jest gotowy na małżeństwo -Sąd,Wieża,3 pucharów

Zdecydowanie nie. Tkwi psychicznie w związku z Twoją córką,który się nie udał.I ma teraz ochotę tylko na zabawę,nie chce się głębiej angażować.

8. Co ich łączyło w przeszłości -2 pucharów,Siła,3 mieczy
      Myślę,że to był dość udany związek,łączyła ich zdecydowanie miłość i wszelkie romantyczne uczucia.Ale w tym wszystkim dość boleśnie się na wzajem ranili.

9. Sytuacja między nimi w chwili obecnej - Królowa mieczy,5 pucharów,Rycerz pucharów
      Widzę tylko to rozstanie i jego starającego się na nowo o jej względy,lecz bardzo powierzchownie,bez głębszych uczuć.Twoja córka za to ma podejście do niego bardzo chłodne.

10. Nad czym powinni popracować,by ich związek się układał - 5 mieczy,Królowa monet,6 monet
      Przede wszystkim szczerość! W ich związku min.zabrakło szczerości i odpowiednich proporcji w dawaniu i braniu. Któreś z nich było na pozycji dawania z siebie bardzo dużo swojemu partnerowi,a w zamian dostawało bardzo mało.To nie był związek partnerski.

11. Co ich łączy na dzień dzisiejszy - Głupiec,4 mieczy,3 buławy
      Żadnych głębszych uczuć,tylko romans lub chęć romansu.
      I myślę,że w ich relacji jest jeszcze ktos trzeci...

12. Co ich dzieli -5 monet,Królowa monet,6 monet
      Jedno z nich musi wręcz prosić o czas,uwagę,może nawet o miłość,a szóstka monet to potwierdza-brak odpowiednich proporcji w dawaniu i braniu.I ta Królowa monet-to ona może być tą trzecią osobą między nimi.

13. Czy zostanie utworzony związek małżeński między nimi - Królowa buław,6 pucharów,10 buław
      Nie,wszystko co najlepsze mają już za sobą.

14. Najbliższa przyszłość w ich relacji- As pucharów,As mieczy,2 monet
      Widzę tu jakiś początek,być może to będzie przyjaźń między nimi,znajdą w końcu wspólny język ze sobą.
      Myślę,że w końcu zostawią przeszłość za sobą i postanowią, że zostaną przyjaciólmi,bo jedno z nich(lub obydwoje) już będzie w nowym związku.

I jeszcze jedno Twoje pytanie:
      Czy jest jakiś inny chłopak zainteresowany Twoją córką?
      4 puchary,walet mieczy,Księżyc,7 buław
      Jest,ale to nic poważnego,zwykły flirt bez uczuć,być może jest młodszy od Twojej córki.
      • hanieczka1 Re: Interpretacja 14.09.09, 20:37
        Witam! Dziękuje Mart_i bardzo. Chciałam coś wysłać na maila
        gazetowego, ale chyba nie masz, bo się wraca.No i mam teraz problem
        jak mam Tobie podziękować.Pozdrawiam
        • mart_i Re: Interpretacja 15.09.09, 00:56
          To jest mój @: marti353@interia.pl
          Również pozdrawiamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka