paniknur81 29.01.17, 21:51 Dzien Dobry Pani Tereso. Bylabym bardzo wdzieczna za interpretacje mojej daty urodzenia. 22.12.1981. Doceniam Pani czas i z gory dziekuje. Ola Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresa.numerolog Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 29.01.17, 22:14 Olu, proszę zadaj pytanie lub opisz problem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
paniknur81 Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 30.01.17, 13:47 Witam Pani Tereso, Jestem w 9 roku osobistym. Planuje zmienić prace i zastanawiam sie czy poczekac do września, gdy wejde w nowy rok numerologiczny. Czy z poznana teraz osoba mam szanse na stabilny zwiazek. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 30.01.17, 13:51 Olu, proszę podaj datę urodzenia Mężczyzny oraz datę Waszego poznania i/lub datę bardzo ważnego Waszego spotkania. Pozdrawiam - Teresa Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 30.01.17, 19:31 Olu, zanim podasz mi daty dot. życia osobistego, to odpowiem na pytanie dot. zmiany pracy. Olu, w Twojej dacie urodzenia występują tendencje, które sprzyjają podejmowaniu decyzji w sferze zawodowej przez CIEBIE, wtedy, kiedy to TY uznasz podjęcie decyzji za stosowne, a nie wtedy, kiedy szefowie zechcieliby przejąć inicjatywę w Twoich sprawach zawodowych (z korzyścią dla siebie/firm + raczej nie z korzyścią dla Ciebie i Twoich praw). W związku z tym, że miewasz dużą łatwość podejmowania decyzji (wszelkich, nie tylko zawodowych), oraz w związku z tym, że w Twojej dacie występują tendencje do poszukiwania/przyciągania zmian (zmian dla samych zmian + zmian dla korzyści), to – przy tendencjach do pewnych oporów/przeciwieństw ze strony władzy/szefostwa i przy tendencjach do potrzeby walki o swoje prawa – dobrze byłoby, gdybyś to TY często/zawsze przejmowała inicjatywę w swoich sprawach zawodowych. W szczególności – kiedy tylko poczujesz niepasujące Tobie przeciwności/ograniczenia ze strony szefostwa/władzy. Ważne zastrzeżenie: przy podejmowaniu decyzji (wszelkich, nie tylko zawodowych) dobrze byłoby czasami zachowywać więcej spokoju i rozsądku, bowiem w Twojej dacie urodzenia występuje pewne ryzyko, że część Twoich decyzji czasami może być zbyt impulsywna i/lub zbyt idealistyczna, itp., itd. Olu, skoro obecnie „planujesz zmienić pracę”, to – przy wszystkich powyższych tendencjach – najwyraźniej jesteś na tę zmianę już gotowa. Na marginesie: w Twojej dacie urodzenia występują tendencje wskazujące na zdolności do prowadzeniu własnej działalności gospodarczej. Może dobrze byłoby, gdybyś miała na uwadze te zdolności + rozwijała je np. w zakresie znajomości prawa + może już w najbliższej przyszłości wykorzystywała je w jakiś sposób, np. odpowiednio wcześniej staranniej (pod kątem m.in. tych zdolności) planując zmianę miejsca pracy i/lub zmianę charakteru pracy... Pozdrawiam – Teresa Odpowiedz Link
speedy_gonzo Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 30.01.17, 23:13 Jesteś potężna Nie jestem numerologiem, ale moim skromnym zdaniem to masz najpotężniejsze wibracje jakie można mieć - 44 z drogi życia i jeszcze 22 z dnia urodzenia Kosmos Gratuluacje! Odpowiedz Link
speedy_gonzo Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 30.01.17, 23:15 Z takimi wibracjami to Ty możesz mieć wszystko Odpowiedz Link
1galina11 Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 05.02.17, 18:38 pytanie do pani Teresy. Czy można do pani pisac na adres e mail? Odpowiedz Link
1galina11 Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 05.02.17, 18:50 bo przez gazete.pl profil widzę nie jest aktywny Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 05.02.17, 18:50 Obojętnie - teresa.numerolog@gazeta.pl lub teresa.numerolog@gmail.com Odpowiedz Link
dhalilia Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 09.02.17, 11:28 Witam Pani Tereso ! Chciałam prosić o interpretację mojej daty : 22 05 1980. Kiedy ułoży się moje życie osobiste ? Jestem po rozwodzie już kilka lat. Drugie pytanie , myślę o własnej działalności , w jakiej dziedzinie mogę odnieść sukces? Dziękuję Dziękuję pozdrawiam. A Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 09.02.17, 14:16 Pani A., nt. ułożenia ustabilizowanego życia osobistego niczego konkretnego nie chciałabym sugerować. Tendencje występujące w Pani dacie urodzenia raczej wskazują, by preferować związki partnerskie niesformalizowane oparte na głębokim porozumieniu i – najlepiej sprawdzonych – więzach przyjacielskich. Pani A., to nt. sukcesu we własnym biznesie – na podstawie tendencji występujących w Pani dacie urodzenia: - Odpowiedz Link
dhalilia Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 09.02.17, 16:09 Chciałam zapytać jeszcze o zdrowie. W 2015 roku miałam 2operacje na żylaki kończyn dolnych. 1była 26 01 2015 i jestem z tej nogi zadowolona , 2 odbyła się 19 05 2015 i ta nogą wymaga ponownego zabiegu. Kiedy będzie najlepszy moment? Myślę o samej końcówce lutego albo i marcu , ewentualnie początek kwietnia. Proszę o podanie dobrego terminu. Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 09.02.17, 18:07 Pani A., wie Pani na pewno, że nie ma daty idealnej... Data 19.05.2015 bardzo wyraźnie nie sprzyjała Pani dacie urodzenia, i to w długim, bo ok. 10.letnim, okresie. Żadna z proponowanych przeze mnie dat, w powiązaniu z Pani datą urodzenia, w niczym nie przypomina ok. 10.letniego niesprzyjającego oddziaływania daty 19.05.2015 na Pani datę urodzenia... Jednak z uwagi na obecnie występujący specyficzny moment w przebiegu Pani daty urodzenia, jakiekolwiek daty „dobrane” do Pani daty urodzenia mogą być uznane przez Panią subiektywnie/obiektywnie w krótkim czasie po nich, za nieco niesprzyjające – ale to może być tylko incydentalne/chwilowe. Proponuję sprawdzić w Astrologii, oraz - oprócz Astrologii - u innych Osób Kartami i Wahadłem, np. daty: 1/ 6.03.2017 → z jednego numerologicznego punktu widzenia byłaby to data najbardziej spójna z Pani datą urodzenia, ale tego dnia w godz. 9.22-13.54 będzie pusty bieg Księżyca. Proponuję tę datę sprawdzić w Astrologii wyjątkowo dokładnie – m.in. czy rzeczywiście w przypadku Pani daty urodzenia operacja musiałaby zakończyć się przed godz. 9.20 lub zacząć najwcześniej o godz. 14.oo. 2/ Pozostałe dość dobre daty z proponowanego okresu „od końca lutego do początku kwietnia 2017” – w porządku chronologicznym: 3.03.2017, 9.03.2017, 10.03.2017, 6.04.2017, 10.04.2017. Życzę zdrowia i – oczywiście – udanej operacji! Odpowiedz Link
dhalilia Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 09.02.17, 18:17 Zgadzam się że data 19 05 2015 była niekorzystna ze względu na czas trwania 52 dni krytycznych przed urodzinami. Intuicja podpowiada mi -początek marca ,więc na pewno wybiorę jedną z dat zaproponowanych przez Panią. Dziękuję. Odpowiedz Link
dhalilia Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 10.02.17, 21:30 Witam Pani Tereso ! Mam dylemat związany z ojcem urodzonym 04 04 1955 .Od wielu lat próbuję złapać z nim kontakt.Wiele lat się nie widzieliśmy , nie zna nawet swoich wnuków. Próbowałam pisać na fb , składać życzenia, on owszem odpisze grzecznościowe i nic więcej. Dodam że z moją siostrą -zazdrosnica ma super kontakt i jej synka bardzo lubi. Siostra ur.01 03 1982 . W jaki sposób nawiązać kontakt z ojcem ? Czy dac sobie spokój? Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 11.02.17, 09:02 Pani A., proponuję na bliższy kontakt nieco poczekać, a obecnie kontynuować składanie grzecznościowych życzeń. Pani data urodzenia w całym życiu nie ma aż tak dużej siły przyciągania do dat urodzenia Ojca i/lub Siostry, jak siła przyciągania między datami urodzenia Ojca i Siostry. Przyciąganie/porozumienie między datami urodzenia Ojca i Siostry jest po prostu bardzo duże. A Pani data urodzenia z datami urodzenia Ojca i Siostry nie mają aż tak dużego przyciągania/porozumienia, zwłaszcza w okresach pomyślnych dla każdego z Was z osobna, i ponadto Pani data urodzenia częściej się „konfliktuje” z datami urodzenia Ojca i Siostry aniżeli „konfliktuje” się data urodzenia Ojca z datą urodzenia Siostry. [Na marginesie: wszystkie daty, nawet te bardzo się przyciągające, kiedyś muszą się ze sobą „skonfliktować”, chociażby wtedy, kiedy pojawia się np. poważniejsza niż wcześniej sprawa do załatwienia, poważniejszy niż wcześniej problem do rozwiązania, jakiś spór/konflikt nawet z obiektywnych względów, itp.] Obecnie (od wielu lat) Pani siła przebicia w relacjach z Ojcem może (mogła) być na tyle niska, że Pani prośby/sugestie/opinie/słowa itp., mogą (mogły) nie być przez Ojca wysłuchiwane/poważane itp. Taki układ może zmienić się ok. przełomu 2017/2018 – być może (ale niekoniecznie) okazją byłyby życzenia świąteczne/noworoczne lub innego rodzaju kontakt okołoświąteczny. Ten ewentualny kontakt okołoświąteczny mógłby być nieco inny niż dotychczas – m.in. w związku z tym, że w dacie urodzenia Ojca występuje tendencja do jakiejś niepomyślnej – z subiektywnego punktu widzenia Ojca – sytuacji życiowej, być może (→ ?) wymagającej jakiegoś rodzaju wsparcia, np. emocjonalnego: czyli np. mogłaby Pani wtedy zapytać, czy u Ojca wszystko/zdrowie/finanse itd. w porządku, bo np. Ojciec śnił się Pani, bo np. Wnuk częściej niż zwykle pyta o Dziadka i ma dla Dziadka laurkę/prezent, itp. Ta zmiana układu ok. przełomu 2017/2018 może potrwać tylko ok. 1,5 roku (ew. od ok. roku do ok. 2.lat), a później Pani siła przebicia w relacjach z Ojcem znowu może być mniejsza i np. za mała na zainicjowanie przez Panią bezpośrednich kontaktów z Ojcem. Czyli można byłoby do tego okresu wcześniej przygotować się mentalnie + przygotować Pani Współmieszkańców + przygotować się od strony „logistycznej” (np. ew. prezent, laurka, propozycja obiadu/kolacji/wizyty/spaceru, itp., itd.). Kolejny okres – teoretycznie wg Numerologii, w którym to Pani miałaby większą siłę przebicia niż Ojciec w Waszych dwustronnych relacjach, to dopiero okres od ok. połowy 2025 do ok. przełomu 2029/2030. W tym okresie w dacie urodzenia Ojca też występuje tendencja do jakiejś niepomyślnej – z subiektywnego punktu widzenia Ojca – sytuacji życiowej, być może wymagającej jakiegoś rodzaju wsparcia. Pani A., jak wcześniej napisałam, w Pani dacie urodzenia występują tendencje numerologiczne m.in. do – czasami – nadmiernie emocjonalnych zachowań/słów, do waleczności, itp. Z kolei w dacie urodzenia Pani Ojca dominują tendencje m.in. do problemów w porozumiewaniu się (dyplomatycznym/cierpliwym itp., akceptowanym przez otoczenie/środowiska, itp., itd.), do problemów w zgodnej współpracy z ludźmi, do problemów w relacjach z kobietami, do problemów rodzinnych, i – niestety – do poważnych trudności z tolerancją i wybaczaniem. Dlatego jakiekolwiek kontakty Pani z Ojcem mogą wymagać od Pani maximum taktu, cierpliwości, tolerancji, itd. Życzę powodzenia! Odpowiedz Link
dhalilia Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 15.02.17, 12:14 Dzień dobry Pani Tereso ! Dzisiejsze pytanie dotyczy mojej przyjaciółki K. ur.07 04 1974 która jest obecnie w toku spraw rozwodowych- pierwsza rozprawa będzie 06 03 2017. I jej znajomego S. ur.16 04 1966 ,ten Pan jest obecnie w zw.małżeńskim , w którym od wielu lat nie układa się. Ma bardzo despotyczna żonę. Z moja przyjaciółką znają się od maja 2014. Od początku była to znajomość taka grzecznosciowa, bez podtekstow. Nagle 13 lutego tego roku Pan przemówił i jak grom z jasnego nieba wyznał K miłość . Jak Pani widzi szanse dla tego związku ? Oboje maja nie uregulowane życie osobiste. Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 15.02.17, 23:19 Pani A., rozumiem, że sprawa pilna Na podstawie dat urodzenia: - Odpowiedz Link
dhalilia Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 16.02.17, 08:07 Dziękuję za odpowiedź. Wg. mnie Pan jest bardzo emocjonalny , gdy serce bierze górę, traci zdrowy rozsądek. Teraz będąc w 7 roku numerologicznym może błędnie oceniać sytuację. Zastanawiam się jeszcze nad tym czy znajdzie w sobie siłę i odwagę by odejść od żony z która jest bardzo nieszczęśliwy. Żona ur 01 08 1964 . Wg.mnie będą tu szantaze emocjonalne , histeria i może nawet będzie chciała w jakiś sposób targnac się na życie... Czy uda mu się uwolnić od niej ? Dodam że ta Pani ma intuicję i już coś wyczuwa. Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 16.02.17, 11:02 Pani A., jeśli Pani Przyjaciółka napisze do mnie, to postaram się odpowiedzieć za kilka dni, ale prywatnie, bo sprawa – moim zdaniem – nie nadaje się na Forum (sprawa dotyczy „osób trzecich” i może być delikatniejsza od innych). Pozdrawiam Odpowiedz Link
dhalilia Re: Prosba do Pani Teresy o interpretacje 16.02.17, 11:34 Dziękuję. Przekaże jej. Odpowiedz Link