jasmin_25 17.09.09, 13:35 Dziewczyny czy moge was prosic o partnerski dla mnie i mojego obecnie kumpla? Mam juz dosyc tej sytuacji a nie rozumiem o co biega. Moze jak ktos niezaangazowany zrobi rozklad to bedzie to jasniejsze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatek733 Re: prosze o partnerski 17.09.09, 16:23 Jasminko rozłoże dla Ciebie karty wieczorem co prawda niezbyt pewnie sie jeszcze czuje w interpretacjach ale dziewczyny napewno rozjaśnia jakies niejasności Odpowiedz Link
beatek733 Re: prosze o partnerski 17.09.09, 16:24 Tiaaa....."rozjaśnia niejasności.." nieźle to zabrzmiało Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: prosze o partnerski 17.09.09, 17:01 hehe to bardzo pasuje do mojej zakreconej sytuacji. Dziekuje i czekam z niecierpliwoscia Odpowiedz Link
beatek733 Re: prosze o partnerski 17.09.09, 18:13 Oto rozkład jaki mi wyszedł : ONA ON Wzajemny stos.do siebie:6 MONET,10 BUŁAW Oczekiwania wobec siebie: Król MONET ,X MIECZY Uczucia: Rycerz MONET odwr , II MIECZE Przyczyny zewnętrzne:Królowa BUŁAW odwr , V BUŁAW Pnay wobec siebie: SĄD odwr , ŚMIERC odwr Sytuacja między nimi : 10 MONET Myśle że jego stosunek do Ciebie w ostatnim czasie uległ zmianie , odczuwa jakiś ciężar, zdystansował sie , chce sie uwolnić od Ciebie,podjąć jakąś decyzje, ale boi się tego i zwleka, narastaw nim bunt, myślę że zakończył juz w sercu tą relację. Ty chyba także zrozumiałaś że w życiu jest sie nie tylko dawca ale mozna być także biorcą, chcesz polegac na nim ,czuc sie bezpiecznie,ale przy nim to Ci sie nie udaje, tym bardziej że Ty jestes pewna siebie i energiczna , a on chyba w jakis sposób Cie hamuje, odczuwasz w zwiąku z tym dyskomfort i nie widzisz perspektyw. dla sprawdzenia wyciągnęłam trzy karty na tą relacje : Kochankowie odwr Rycerz KIELICHÓW odwr 10 PUCHARÓW odwr bez komentarza Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: prosze o partnerski 17.09.09, 19:25 Dzieki Beatku zaraz ci cos podesle Bajer w tym ze na poczatku bylo fajnie,on sie staral i wogole a teraz tez zawsze pomoze jak poprosze ale sam nie wykazuje zadnej inicjatywy.A czy mozna sprawdzic czy da sie to jeszcze jakos odbudowac? Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: prosze o partnerski 17.09.09, 19:44 Wzajemny stos.do siebie:6 MONET,10 BUŁAW Oczekiwania wobec siebie: Król MONET ,X MIECZY Uczucia: Rycerz MONET odwr , II MIECZE Przyczyny zewnętrzne:Królowa BUŁAW odwr , V BUŁAW Pnay wobec siebie: SĄD odwr , ŚMIERC odwr Sytuacja między nimi : 10 MONET On chyba nie wytrzymuje ciśnienia. Miecze po jego stronie, najgorsze z mozliwych buławy. Za ciezko, za ostro, nic nie kuma ani niczego nie planuje. Moze ma gorsze dni. Ta 10 monet jakby daje nadzieje, ale może tylko interesy oznaczać i chęc bycia pomocnym... Trudno będzie cos odbudować, o ile wogóle to będzie mozliwe. Niefajne karty jak dla mnie... Sorki... M Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: prosze o partnerski 18.09.09, 07:53 tez sie zastanawiam nad ta 10 monet.podobno to karta brama ale nie rozumiem jej zbytnio. i nie masz za co przepraszac,widze mniej wiecej jak to wyglada, tylko nie rozumiem odwroconych wiec potrzebuje tlumacza Odpowiedz Link