remon70 07.12.09, 19:38 mam przerwę od kart i dlatego proszę o położenie kart na pytanie: 1.czy w tym tygodniu spotkam się z panem L.P 2. jeśli tak- to jaka będzie atmosfera na spotkaniu 3. jeśli nie- dlaczego się nie spotkam z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzka712 Re: malutka prośba :) 07.12.09, 20:41 1.czy w tym tygodniu Remon spotka się z panem L.P 7buław, 8 pucharów 9 pucharów Chyba tak, ale musisz wziąć sprawy w swoje ręce i pokonać przeszkody. Twoje wewnętrzne przeszkody. 2. jeśli tak- to jaka będzie atmosfera na spotkaniu: koło fortuny, świat, 8 mieczy 2 WA. Atmosfera będzie zmienna - radość będzie się przeplatała z negatywnymi myślami. Moim zdaniem nie będziesz się mogła powstrzymać od negatywnych myśli. Niepotrzebnie, bo Wielkie Arkana wskazują na bardzo dobrą atmosferę. 3. jeśli nie- dlaczego się nie spotkam 7monet 3 puchary królowa buław Ups,chyba nie spotkasz się, jeżeli pozostaniesz bierna, inna królowa bułąw Cię uprzedzi... Jestem bardzo początkująca, więc proszę o sprostowanie jeśli coś pomieszłam... Ale wydaje mi się Remon że powinnaś wziąć sprawy w swoje ręce! Powodzenia Odpowiedz Link
remon70 Re: malutka prośba :) 07.12.09, 20:47 Dziękuję bardzo Zuzka Problem w tym, że to nie chcę brać spraw w swoje ręce. To bardziej taki test dla niego. Z tego co widzę to spotkania nie widzę Trudno. Zaraz prześlę zapłatę Odpowiedz Link