supelek.1 03.03.10, 22:04 5 mieczy to waszym zdaniem porazka czy moze zwycieztwo poniesione wielkim kosztem? www.paranormality.com/tarot_five_of_swords.shtml Ten gosciu trzymajacy miecze wyglada jakby byl zadowolony. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmin_25 Re: 5 mieczy 03.03.10, 22:13 jak to ktos kiedys pisal, jest zadowolony bo jeszcze nie wie, ze pokonani zaraz wroca z ekipa i mu wlejaNiektorzy tez sa zadowoleni kiedy moga bezkarnie krzywdzic innych i ciesza sie z czyjegos nieszczescia. Oba znaczenia,ktore wymienilas pasuja do tej karty. Moze jeszcze oznaczac, ze ktos jest nie w porzadku wobec nas, nieszczere zagrania, falsz, przegrana. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: 5 mieczy 04.03.10, 08:01 też wygrana ale koszt nieopłacalny albo wysoki np licytujesz przedmiot na allegro na którym ci zalezy pomimo że cena jest o wiele wyższa od np wartości rynkowej. wygrywasz ale przegrywasz. Odpowiedz Link
casablanca76 Re: 5 mieczy 04.03.10, 09:02 spróbuję ale nie zlinczujcie mnie bo robie to pierwszy raz-tak na próbę...jeśli chodzi o uczucia to na moje oko wygląda to tak : jedna strona za wszelką cenę będzie chciała utrzymać ten związek,zrobi wszystko żeby zatrzymać bliską sobie osobę jest zdolna do wszelkich poświęceń ale pytanie-czy warto? czy ten związek jest warty takich poświęceń?? uff....jak mi poszło? Odpowiedz Link
coco_angel Re: 5 mieczy 04.03.10, 09:34 Casablanco super Ja odczytuje ta karte jako nieszczerosc tez, badz wlasnie takie nie do konca szczere podchody, zabiegi, dzialania, ten czlowiek na karcie oglada sie na innych czy dostatecznie jego dzialania wywarly skutek..to tez karta mowiaca ze gra niewarta swieczki sa to miecze wiec...na poziomie slownym....? Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: 5 mieczy 04.03.10, 10:42 > Mi to jeszcze się kojarzy z uwiedzeniem. mi tez ale z takim uwiedzeniem, zeby tylko dziewczyne zaliczyc i rzucic, albo zeby sobie z niej zrobic zabawke bo facet wie, ze ona sie na wszystko zgodzi zeby tylko z nim byc Odpowiedz Link
lukrusia Re: 5 mieczy 04.03.10, 11:14 5mieczy -np dzieczyna zabiega o chłopaka z jakiegoś powodu (np z powodu dobrej pracy ,tego czego on posiada) i udaje jej się go zdobyć lub wzbudzić zainteresowanie ale wraz z zwycięstwem dostrzega że mimo iż sę udało to jest to smak zwycięstwa z przegraną chłopak będzie ale czy dziewczyna jest zadwowolona z niego . Odpowiedz Link